Π@υτανας Γιοι-Π.Α.Ο.Κ 2-1,ΜVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
66
54%
Λέοβατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρέλα
3
2%
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μάτος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάνιας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσίμιροτ
21
17%
Σάκχοφ
4
3%
Ροντρίγκεζ
16
13%
Κάμπος
9
7%
Αθανασιάδης
2
2%
Χαρίσης
1
1%
Μπίσεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κρέσπο
1
1%

Σύνολο ψήφων: 123

Άβαταρ μέλους
che4

Re: Π@υτανας Γιοι-Π.Α.Ο.Κ 2-1,ΜVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από che4 »

Εγω γιατι μετα το χθεσινό ειναι η πρώτη φορα που πιστευω οτι θα παρουμε πρωτάθλημα

Υπαρχει κανεις να με καταλάβει

Το Μάιο θα μάστε καλα πολυ καλα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Φέτος το ΠρωΚτάθλημα εκτιμώ μέσω διαφόρων γεγονότων που συμβαίνουν ότι είναι του ούζου!!!!

Σας το έγραψα και στο στοίχημα ότι έβαλα και όλες τις οικονομίες μου σ αυτό...Αν και δεν είμαι "στοιχηματζής"...

Μια ικανή "επένδυση" (κατά την προσωπική μου άποψη φυσικά) έκανα μονάχα... :)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μαζί σου Τσε, απλά μαθηματικά δύσκολα βγαίνει η εξίσωση.... :? :? :?
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω.
:mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Η τακτικη αναλυση του ματς

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... avros-paok
Thanks for the effort.
Εμένα ο Μπίσε δε με άρεσε. Μπορεί να φταίει που μπήκε σχετικα΄αργά.
Ίσα ίσα η ομάδα έχασε πολύ σε δύναμη και μαχητικότητα.

Ενιγουέι, ευχαριστούμε ξανά για τον κόπο
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

PAOK_Antarctica έγραψε:Ακόμα βράζω στο ζουμί μου γ@μώ τα πάντα τους
Μόνο εσύ;
:cry: :evil:
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Τωρα που ειμαι καπως πιο ψυχραιμος και ηρεμος, ας γραψω.
Μεγαλη πικρα γενικα. Λογω αδικιας ομως. Ημασταν καλυτεροι, και μας αδικησε τοσο η διαιτησια, οσο αδικησαμε και εμεις τον εαυτο μας. Σε ολες τις χωρες βεβαια, επιτρεπεται να κανεις και καμια μαλακια παραπανω, στην Ελλαδα απαγορευονται τα λαθη. Δεν γινεται κυριοι να χανετε τετ α τετ και να κερδισετε ή να φερετε Χ. Ή θα βαζετε καμια 6αρα ή σπιτια σας.

Διαιτητικα: Δεν με πειραξε το οφφσαιντ γκολ τους. Οντως ηταν οριακη φαση και εγω (ο αφελης) θα δεχτω και αμφιβολιες υπερ του επιτιθεμενου και οτι καθε φαση δεν ειναι ιδια (για να προλαβω την συγκριση με το δικο μας ανυπαρκτο οφφσαιντ).
Περαν τουτου εχουμε, τουλαχιστον 1 κοκκινη (Σιγουρα δηλαδη στο τακλιν στο Κλαους, που ειναι τελευταιος παιχτης, και ας λενε μαλακιες για παιχτη διπλα του ή δεν ξερω γω τι, και αλλες 2 με ερωτηματικο(;) 1 στο τακλιν στον Γκαρυ που μπαινει με τις ταπες και το ποδι εχει φτασει στο θεο και 1 αγκωνια που δεν τιμωρηθηκε καν). Και οταν λεω με ερωτηματικο, ειναι γιατι εχουμε ξεχασει οτι ξεραμε με αυτους εκει. Ειναι και το οφφσαιντ του Γκαρυ. Ειναι και ενα φαουλ που καταλογιστηκε στον Τσιμι που ο αλλος λιγο πολυ επεσε απ τον αερα. Και αλλο ενα σε μια πλαγια θεση λιγο εξω απ την περιοχη μας. Και οσο το σκεφτεσαι παει η λιστα. Και αντε βγαλε τα κομπιουτερακια και υπολογιζε τι αντικτυπο εχουν ολα αυτα σε ενα παιχνιδι. Σιχαθηκα (οπως συνηθως συμβαινει μετα απο αγωνα με γαυρο). Και το κερασακι στην τουρτα, η επιλεκτικη εφαρμογη κανονων και κανονισμων, η κοροιδια (θα διακοψω, δεν θα διακοψω), η ασυλια που απολαμβανει το πουστοτηγανο ειτε αυτο μεταφραζεται σε μη τιμωρια εδρας, μη διακοπη λογω πανο ή ανεξαντλητο οριο διακοπων.

Με ολο αυτον τον προλογο, παμε στο αγωνιστικο: Γλυκος mvp και μου αρεσε για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι ο Μαλεζας.
Ο μονος που δεν μου αρεσε ηταν ο Τζαλμα. Ηταν κακιστος και εξηγω: Μπορει αμυντικα να μην εκτεθηκε, αλλα εκανε πραγματικα πολλα παιδαριωδη λαθη που δεν αρμοζουν σε παιχτη στη θεση του. Αν τον εκρινα μονο απο αυτο το παιχνιδι, θα ελεγα οτι το παιδι δεν κανει ουτε για Β τοπικο. Φυσικα ειναι αδικο να κρινεις εναν παιχτη ετσι, οποτε απλα περιμενω να με διαψευσει πανηγυρικα. Και θα το παραδεχτω τοτε, δεν ειναι ντροπη αλλωστε.
Ως ομαδα τα πηγαμε πολυ καλα, με καποια κλασσικα ΠΑΟΚ black out, τα οποια φυσικα και πληρωσαμε γιατι εκτος απο κυνηγημενοι απ το συστημα, ειμαστε και η μαυρογατα των συλλογων. Γενικα μου αρεσει ο τροπος που αναπτυσσεται η ομαδα και θεωρω οτι αν αντι για τον Κλαους ειχαμε ενα βελος μπροστα σε ρολο false 9 θα πηγαιναμε για μεγαλα πραγματα.

Λαθος, ηδη παμε για μεγαλα πραγματα. αρκει να αντιδρασουμε και σε εξωαγωνιστικο επιπεδο. Και με αυτην την πασα παμε στον επιλογο που ειναι και το ζουμι των οσων θελω να πω.

Διοικητικα: Το εργο το ειδε πολυς κοσμος να ερχεται. Φωναζαν προστατεψτε την ομαδα, ηδη απο τον διορισμο του κορακιου. Και δεν το κανατε. Και δεν θα σας το καταλογισω καν. Χρεος σας ειναι ομως να διεκδικησετε τωρα αυτα που μας αναλογουν. Δεν ξερω, αν προβλεπεται κατοχυρωση του αγωνα υπερ μας με τις διακοπες, δεν με ενδιαφερει και δεν το θελω. Εγω θελω να τους γαμαω με την μπαλα στα ποδια. Με ενδιαφερει ομως η καθαρση του ποδοσφαιρου, και πρεπει να κυνηγησετε τιμωρια των διαιτητων και της πουστοομαδας που μας εχει κατσει στο κεφαλι τοσα χρονια. Τιμωρια εδρας θα ειναι, αφαιρεση βαθμων θα ειναι, χεστηκα. Θελω να παθουν αυτα που παθαινω και εγω σχεδον καθε αγωνιστικη. Οχι περισσοτερα (αν και το αξιζουν). Τα ιδια ακριβως θελω να παθαινουν. Και ειναι υπεραρκετα.
Λοιπον, επειδη αρνουμαι να πιστεψω οτι ειστε μαλακες ή οτι γουσταρετε να σκορπατε τα λεφτα σας, εστω και τωρα, δεν ειναι αργα να παρετε μετρα. Πληρωστε δικηγορους, συσκεφθειτε με υπουργους, κερδιστε εκλογες, καντε κατι παντως! Οχι αλλες ανακοινωσεις και λογια. Και αν μεχρι του χρονου δεν εχουμε μπει σε ουσιαστικη διαδικασια εκκαθαρισης του ποδοσφαιρου, παρτε την ομαδα και παιξτε σε αλλη χωρα.

Αυτα ρε μαγκες.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Goran 4-3-3 ειναι φιλε.Οπως το παιζει και η Μπαρτσελονα.Μπουσκετς οπως Κανιας και Ρακιτιτς/Ινιεστα - Τσιμιροτ/Σακχοφ.

Το 4-2-3-1 θελει 10αρι.Ετσι επαιζε ο Σαντος.Με Βιτολο Γκαρσια και μπροστα τους τον Ιβιτς.4-2-3-1 και εχθες οταν μπηκε ο Μπισεσβαρ.

Anyway,μικρη η διαφορα.Στην ουσια το ιδιο πραγμα λεμε
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

το χτεσινο ειναι ακομα αχωνευτο...
δυστυχως
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Goran 4-3-3 ειναι φιλε.Οπως το παιζει και η Μπαρτσελονα.Μπουσκετς οπως Κανιας και Ρακιτιτς/Ινιεστα - Τσιμιροτ/Σακχοφ.

Το 4-2-3-1 θελει 10αρι.Ετσι επαιζε ο Σαντος.Με Βιτολο Γκαρσια και μπροστα τους τον Ιβιτς.4-2-3-1 και εχθες οταν μπηκε ο Μπισεσβαρ.

Μην μπερδεύεσαι με την Μπάρτσα ρε φίλε που παίζει δίχως καν κλασικό σέντερ φορ...Δεν γίνεται να συγκρίνουμε τους εντελώς ελεύθερους ρόλους των Νεϊμάρ, Μέσι και Σοάρες με αυτούς των Γκάρυ, Κλάους και Τζάλμα, με τίποτα θαρρώ, οπότε... 8-)
Αυτοί έχουν ένα σύστημα που δεν υπάρχει στα ποδοσφαιρικά manuals, είναι ιδιαίτερα δαιδαλώδες, καθαρά δικής τους έμπνευσης και πολύ δύσκολα εφαρμόσιμο από άλλους με σωστή λειτουργία στην πράξη του... :o
Το 80% της ανάπτυξης και των τελικών ενεργειών τους άλλωστε, γίνεται με μοναδικές "κομπίνες" ειδικών κινήσεων όλων των παιχτών τους (ακόμα και των φουλ μπακς), κυρίως δίχως την μπάλα, που δουλεύονται κατά κόρον και τελειοποιούνται στην προπόνηση τους... :shock:

Τέσπα, όπως λες πάνω κάτω κι εσύ, μικρές οι διαφορές, άρα μικρό και το κακό της διαφωνίας μας... ;)
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Εκανα το λαθος να δω τα highlights παλι και αρρωστησα παλι. Αχ ρε Τζαλμα αγορι μου, βαλτη μεσα να γινει κηδεια. Τζαλμα θα λεμε και θα κλαιμε. Ελπιζω σε νικη και σερι αρχης γενομενης το παιχνιδι με ΑΕΚ μηπως ξε-αρρωστησουμε.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Γερασίμου έγραψε:
giapas έγραψε:Ευτυχώς χτες δε μπήκα καν στο φόρουμ. Προσωπικά ήταν τόση η ξενέρα και δεν άντεχα , ίσως πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα καλά στημένη , έξυπνα προσπάθησε να προσεγγίσει το παιχνίδι και έλεγχε το παιχνίδι για μεγάλο διάστημα. Το αρνητικό είναι πως έδωσε πολλή κατοχή στο γαύρο χωρίς να έχει ( εκ του αποτελέσματος αλλά και της ως τώρα εικόνας μας στο πρωτάθλημα) τα κατάλληλα εργαλεία για να παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Μετά το 1-0 παίζαμε σαν χεσμένοι μέχρι να γίνει το 1-1 κι αυτό δεν είναι ελπιδοφόρο ... όπως δεν είναι ελπιδοφόρο ότι στο 2ο ημίχρονο δεν υπήρχε κέντρο. Ούτε αμυντικά , ούτε επιθετικά. Ένα παιχνίδι ροντέο που επέτρεψε στο γαύρο να κάνει πολλές ευκαιρίες και σε εμάς το ίδιο. Αυτό φυσικά ήταν σίγουρο ποιόν θα ευνοούσε, οι αριθμοί σπάνια λένε ψέμματα.

Ο γαύρος έχει από τις χειρότερες ομάδες που έχω δει για τέτοιο επίπεδο. Κι αυτό τσούζει παραπάνω. Απέναντι σε αυτό το γαύρο καταφέραμε να χάσουμε . Κι όσο και να σηκώνει πολλή κουβέντα το παιχνίδι από άποψη τακτικής και από άποψη των διαιτητικών αποφάσεων , το παιχνίδι το έχασε ο ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρα για μένα και αυτό είναι το οδυνηρό κι ανησυχητικό - δε βελτιωνόμαστε. Έχει γίνει συνήθεια να βλέπουμε τους παίκτες σαστισμένοι να πιάνουν το κεφάλι τους - είτε για χαμένα γκολ , είτε για γκάφες στην άμυνα. Προσωπικά έχουν κουραστεί να βλέπω αυτή την εικόνα από όλους κι αν κουράστηκα και ξενέρωσα εγώ ως οπαδός , δε θέλω να φαντάζομαι τη ψυχολογία αυτών. Η όλη φάση δείχνει μια ματαιότητα και το λαδάκι στο καντήλι σιγά σιγά σώνεται.

Για το κοράκι δε θα πω πολλά , νομίζω οι περισσότεροι το έχουν καλυψει ως θέμα. Τον περίμενα πολύ χειρότερο και με περισσότερο δόλο. Το οφσαιντ γκολ είναι καθαρά στον επόπτη να το δώσει και κακά τα ψέμματα είναι δύσκολη φάση γιατί όλοι βρίσκονται σε κίνηση. Βέβαια η δύσκολη φάση είναι οφσαιντ κι αυτό το οφσαιντ μας στοίχισε ένα γκολ , άρα το πληρώσαμε ακριβά. Για τις 2 κόκκινες τις θεωρώ συζητίσιμες. Αν δε κάνω λάθος το τακλιν με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου είναι απευθείας κόκκινη, αν και σπάνια βλέπουμε απευθείας κόκκινη στα Ελληνικά γήπεδα. Για τη φάση του Κλάους, δε νομίζω πως είναι αλλά δε ξέρω ακριβώς το νόμο. Τελευταίος παίκτης πάντως δεν είναι. Η συνολική διαιτησία δεν είχε αυτό το χειρουργικό που έχουμε δει άλλες φορές , πολλά μικρά φάουλ , σπάσιμο ρυθμού κλπ. Μια χαρά πήρε ο γκει τις κίτρινες που έπρεπε και μια χαρά είχε ρυθμό το παιχνίδι . Βέβαια όλες τις κρίσιμες φάσεις τις έδωσε γαύρο και κάποιες από αυτές έκριναν το παιχνίδι.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα και αναφέρομαι στο τομέα της ψυχολογίας. Αυτή τη στιγμή έχεις μια απέραντη ξενέρα και ψυχολογικό άδειασμα. Αμφιβάλλω αν ο Ίβιτς μπορεί να τους ετοιμάσει για τη κούλα. Θα δείξει ..

Κρίμα .
Η πιο σωστή ίσως άποψη και κριτική που διάβασα για τον χθεσινό αγώνα.
Συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε: Ο γαύρος έχει από τις χειρότερες ομάδες που έχω δει για τέτοιο επίπεδο. Κι αυτό τσούζει παραπάνω. Απέναντι σε αυτό το γαύρο καταφέραμε να χάσουμε . Κι όσο και να σηκώνει πολλή κουβέντα το παιχνίδι από άποψη τακτικής και από άποψη των διαιτητικών αποφάσεων , το παιχνίδι το έχασε ο ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρα για μένα και αυτό είναι το οδυνηρό κι ανησυχητικό - δε βελτιωνόμαστε. Έχει γίνει συνήθεια να βλέπουμε τους παίκτες σαστισμένοι να πιάνουν το κεφάλι τους - είτε για χαμένα γκολ , είτε για γκάφες στην άμυνα. Προσωπικά έχουν κουραστεί να βλέπω αυτή την εικόνα από όλους κι αν κουράστηκα και ξενέρωσα εγώ ως οπαδός , δε θέλω να φαντάζομαι τη ψυχολογία αυτών. Η όλη φάση δείχνει μια ματαιότητα και το λαδάκι στο καντήλι σιγά σιγά σώνεται.
+1.000.000
giapas έγραψε: Το παιχνίδι εξελίχθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα και αναφέρομαι στο τομέα της ψυχολογίας. Αυτή τη στιγμή έχεις μια απέραντη ξενέρα και ψυχολογικό άδειασμα. Αμφιβάλλω αν ο Ίβιτς μπορεί να τους ετοιμάσει για τη κούλα. Θα δείξει ..
Εγώ φοβάμαι και το κύπελλο.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

goran 64 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Goran 4-3-3 ειναι φιλε.Οπως το παιζει και η Μπαρτσελονα.Μπουσκετς οπως Κανιας και Ρακιτιτς/Ινιεστα - Τσιμιροτ/Σακχοφ.

Μην μπερδεύεσαι με την Μπάρτσα ρε φίλε που παίζει δίχως καν κλασικό σέντερ φορ...Δεν γίνεται να συγκρίνουμε τους εντελώς ελεύθερους ρόλους των Νεϊμάρ, Μέσι και Σοάρες με αυτούς των Γκάρυ, Κλάους και Τζάλμα, με τίποτα θαρρώ, οπότε... 8-)
Αυτοί έχουν ένα σύστημα που δεν υπάρχει στα ποδοσφαιρικά manuals, είναι ιδιαίτερα δαιδαλώδες, καθαρά δικής τους έμπνευσης και πολύ δύσκολα εφαρμόσιμο από άλλους με σωστή λειτουργία στην πράξη του... :o
Το 80% της ανάπτυξης και των τελικών ενεργειών τους άλλωστε, γίνεται με μοναδικές "κομπίνες" ειδικών κινήσεων όλων των παιχτών τους (ακόμα και των φουλ μπακς), κυρίως δίχως την μπάλα, που δουλεύονται κατά κόρον και τελειοποιούνται στην προπόνηση τους... :shock:

Τέσπα, όπως λες πάνω κάτω κι εσύ, μικρές οι διαφορές, άρα μικρό και το κακό της διαφωνίας μας... ;)
Mα καθαρα στο θεμα του τακτικου συστηματος 3 εχει μπροστα και η Μπαρτσα.Γι'αυτο λεγεται και 4-3-3 το συστημα.Ειναι καθαρα ο σχηματισμος.Απο εκει και περα υπαρχουν διαφορετικοι ρολοι για τον καθε παικτη.Aς πουμε ο Mπουσκετς ειναι deep lying playmaker, ενω ο Canas κοφτης.Σε καθε περιπτωση ομως και οι 2 ειναι 6αρια.Διαφωνω στο οτι παιζουμε με 6αρια παντως.Ο Τσιμιροτ παιζει σχεδον στην ιδια ευθεια με τον Shakhov ή αν το θελεις αναμεσα στον Canas και τον Shakhov.Επισης ο Χαρισης μπορει σαν παικτης να φερνει πιο πολυ σε 8αρι,αλλα εχθες επαιξε ακριβως εκει που επαιξε ο Canas(δηλαδη μποστα απο τα σεντερ μπακ),και ανελαβε εξ ολοκληρου το μαρκαρισμα του Πεφτουνη.Σαν κλασσικο 6αρι δηλαδη.Αργοτερα ηρθε πιο πισω o Cimirot,οταν εβαλε τον Biseswar και αλλαξε το συστημα σε 4-2-3-1
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΚΛΙΝΓΚ ΤΟΥ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ

Και τέλος, ο διαιτητής. Ο Αρετόπουλος ελέγχεται για δύο φάσεις, συν ένα κερασάκι. Η φάση για την οποία δεν έχει δικαιολογία είναι το τάκλινγκ του Μποτία στον Ροντρίγκεζ στο 88’, στο πρώτο φάουλ των ερυθρόλευκων στην επανάληψη. Με το πόδι παρατεταμένα τόσο ψηλά, να σημαδεύει πάνω απ’το γόνατο, το τάκλινγκ τιμωρείται με κόκκινη.

Η δεύτερη φάση είναι το τάκλινγκ του Μιλιβόγεβιτς στον Κλάους στο 44’. Στη μετάδοση του αγώνα ειπώθηκε πως ο νέος κανονισμός δίνει το δικαίωμα στον διαιτητή να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα ένα φάουλ σε παίκτη που είναι σε προφανή θέση για γκολ, αν κρίνει πως ο αμυντικός πάει για την μπάλα.

Αυτό δεν ισχύει και είναι 100% λανθασμένο. Αλλαγή κανονισμού σαφώς και υπάρχει, αλλά αφορά ΜΟΝΟ περιπτώσεις που η παράβαση είναι μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι. Τότε, για την αποφυγή της τριπλής τιμωρίας (πέναλτι, κόκκινη, απουσία απ’το επόμενο ματς) ο διαιτητής μπορεί να δώσει πέναλτι και κίτρινη αν ο αμυντικός δεν σπρώξει, ρίξει, κρατήσει τον επιθετικό, αλλά κάνει απλό φάουλ στην προσπάθειά του να βρει την μπάλα.

Η φάση του Κλάους είναι εκτός περιοχής, δεν υπάρχει κανένας νέος κανονισμός, ισχύει ό,τι ξέραμε για το φάουλ σε παίκτη που έχει goal-scoring ευκαιρία. Ο μοναδικός λόγος για να μη βγει κόκκινη στον Μιλιβόγεβιτς είναι να θεώρησε ο Αρετόπουλος πως ο Καπίνο θα προλάβαινε να φτάσει πρώτος στην μπάλα πριν τον Αθανασιάδη.
Δεν μου προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά μπορώ να το δεχθώ.
απο αρθρο του Καισαρη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”