Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

Γλυκος
2
2%
Μαλεζας
3
3%
Βαρελα
26
29%
Κρεσπο
2
2%
Λεοβατς
1
1%
Τσιμιροτ
1
1%
Χαρισης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακιδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντριγκεζ
1
1%
Περευρα
4
4%
Αθανασιαδης
3
3%
Ντζαλμα
2
2%
Μπισεσβαρ
45
49%
Κουλουρης
1
1%

Σύνολο ψήφων: 91

Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Το να κριτικαρεις την ομάδα δεν απαλασει κανενα κοράκι από τα εγκλήματα του ,αλλα και κανένα κοράκι όσο κακό και να είναι δεν μπορεί να καλύψει την κακή κατάσταση της ομάδας. Enough said.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αυτό με το Βασιλάκη καιλα να μην ξαναναφερθει.

Και καταστάσεις που επαναλαμβανονται δεν θεωρώ ότι είναι λόγω... Κακών ρεφερι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Kostas_Peraia4 έγραψε: Χαλαρωστε ολοι σας.Μην επιτρεπεται στα λαμογια της ΕΟ να μας διαλυσουν πριν καν ξεκινησει το πρωταθλημα.23 μερες εμειναν ακομα μεχρι τις εκλογες.Τοτε ολα θα αλλαξουν
Αισιοδοξο σε βρισκω :D και γιαΓιωργακη,Κωστακη,Αλεξη τα ιδια λεγαμε αλλα σ αυτη τη χωρα....
Πιο καλα το πε ο τεραστιος Νικος Παπαζογλου ."Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν...."
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν έχω διαβάσει ακόμα ούτε ένα σχόλιο μετά τον αγώνα και πιθανά να μην το κάνω γιατί είμαι βέβαιος για όσα θα δω και τα οποία θα με ανεβάσουν την πίεση σε επίπεδα εγκεφαλικού παρέα με κάνα πνευμονικό οίδημα!!!!

Λίγα μόνο πράγματα όμως θέλω να δηλώσω σαν προσωπική μου άποψη...

Όποιος οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. τολμάει απόψε να κάνει ατομική κριτική σε παίχτες μας και προπονητή μας, ε από μπάλα δεν νιώθει ο κακομοίρης κι ας πάει να "κοιτάει" πινκ πονκ καλύτερα ή τένις...Χάρη θα μας κάνει...

Εξηγούμαι φυσικά άμεσα λέγοντας ότι, είναι τουλάχιστον άτοπο απόψε να κατακρίνουμε οποιονδήποτε παίχτη μας, όταν όλοι τους σήμερα προσπαθούσαν όσο τους επιτρεπόταν απ τις συνθήκες να παίξουν ποιοτικό και τακτικό ποδόσφαιρο, μέσα όμως σε ένα χωράφι που μόλις δυο τρεις ώρες πριν είχαν μαζέψει με τα πατόφτιαρα από μέσα τις περίφημες "κίτρινες πατάτες Πολυμύλου"!!!! Κάθε δέκα πόντοι και τρύπα, κάθε μισό μέτρο και λακούβα...Διάσπαρτες παντού όμως, ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε σπιθαμή των πέντε στρεμμάτων που εκτείνεται ένα "ποδοσφαιρικό γήπεδο"...Ποδόσφαιρο δεν παίζεται εκεί παλικάρια κι όποιος δεν έχει παίξει σε χορταρένιο γήπεδο δεν έχει χαμπάρι τι λέω και θα με περάσει για εξωγήινο πιθανά, αλλά πρόβλημα του, δεν με χαλάει καθόλου!!!!
Χίλιες φορές καλύτερα θα παίζανε αυτοί οι παίχτες σε "ξερό" της δεκαετίας του '50 και του '60, for sure!!!!

Επίσης θέλω να αναφερθώ στον κάθε "άπλα" οπαδό μας, ο οποίος κάνει απλά ένα σχολιάκι δευτερολέπτου του στυλ "ναι μεν αλλά" στο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΥΦΛΟΥΣ ΓΚΟΛ ΜΑΣ, το οποίο ακυρώνει με περίσσιο δόλο ο πομάκος καμικάζι σημαιοφόρος κόρακας, θέλοντας υπερεκούσια και πολύ πιθανά εντεταλμένος να κλέψει τους βαθμούς της νίκης απ την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!

Η προπαγάνδα σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ. εδώ και πάνω από 45 χρόνια καλά κρατεί και το αποτέλεσμα της είναι πλέον ολοφάνερο σε κάθε μας στραβοπάτημα: Μας οδηγεί ξανά και ξανά στην πάνω από τριάντα χρόνια τώρα μόνιμη και καταστροφική μας εσωστρέφεια και σαν λαό και φυσιολογικά και συνεπαγωγικά σαν οργανισμό Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Αυτιά...

Υ.Γ. Παίξτε όσες οικονομίες έχετε στο στοίχημα με την καλύτερη απόδοση που θα βρείτε αύριο στο:
ΠρωΚταθλητής σούπα λίγδας 2016-2017 ο "ΕΥΡΩΠΕΟΣ PARATHINALOS"!!!!
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Το ακυρωθέν γκολ δεν το είδα ζωντανά.
Αν μετρούσε, ο τίτλος θα ήταν "0-1 με επαγγελματική εμφάνιση και ροτέησον".
Τώρα ας φαγωθούμε μεταξύ μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

northend4 έγραψε:Εντάξει νορμαλ ειναι και το κράξιμο, υπάρχει πίκρα κατανοητό, αλλά αυτή η ομάδα εχει 8 βαθμούς συγκομιδή, 2 λιγότερους απο τον διαγαλαξιακό Παναθηναϊκό.
Ψυχραιμία η ομάδα ειναι καλή, υπάρχει υγεια και μόνο καλύτερα θα είμαστε με τον καιρό.
Ο Ίβιτς θα πρέπει να ειναι για τα επόμενα 10 χρόνια προπονητής μας, δεν εχει νόημα να ψαχνόμαστε με τον φαύλο κύκλο που υπάρχει σε όλες τις ομάδες στο θεμα προπονητή.
Δέσιμο θελουμε και οι τούμπες θα γίνουν ακόμα κ για παίκτες όπως Τζαλμα Κάμπος.
Υ.Γ. Ρε Φακουντο μπράβο, αυτο ειναι πλασάρισμα αγόρι μου ακομη και εαν σου ακύρωσε το γκολ το πουλί.
Και εγώ πιστεύω ότι θα πάμε καλλιτερα και αυτοί που βριζουνε ειδικά τον καμπος θα αλλάξουν γνωμη
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η ακύρωση του γκολ είναι απίστευτο σκάνδαλο ο τύπος καθαρά δεν θέλει, είναι αλλοίωση αποτέλεσματος
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

Ας δουμε την αισιοδοξη πτυχη της πορειας μας! 2 γκολ εχουμε φαει μονο απο τον αγιαξ και απ αυτα το ενα ηταν με μουφα πεναλτι.αρα εχουμε σχετικα καλη αμυντικη λειτουργια.την επιθετικη θελω να δω ποτε θα βελτιωσουμε :D
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

eorptol έγραψε:
northend4 έγραψε:Εντάξει νορμαλ ειναι και το κράξιμο, υπάρχει πίκρα κατανοητό, αλλά αυτή η ομάδα εχει 8 βαθμούς συγκομιδή, 2 λιγότερους απο τον διαγαλαξιακό Παναθηναϊκό.
Ψυχραιμία η ομάδα ειναι καλή, υπάρχει υγεια και μόνο καλύτερα θα είμαστε με τον καιρό.
Ο Ίβιτς θα πρέπει να ειναι για τα επόμενα 10 χρόνια προπονητής μας, δεν εχει νόημα να ψαχνόμαστε με τον φαύλο κύκλο που υπάρχει σε όλες τις ομάδες στο θεμα προπονητή.
Δέσιμο θελουμε και οι τούμπες θα γίνουν ακόμα κ για παίκτες όπως Τζαλμα Κάμπος.
Υ.Γ. Ρε Φακουντο μπράβο, αυτο ειναι πλασάρισμα αγόρι μου ακομη και εαν σου ακύρωσε το γκολ το πουλί.
Και εγώ πιστεύω ότι θα πάμε καλλιτερα και αυτοί που βριζουνε ειδικά τον καμπος θα αλλάξουν γνωμη
Κι εγω πιστευω οτι θα παιξουμε καλο ποδοσφαιρο φετος.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Andrew R έγραψε:Ναι πάλεψες για κάθαρση ξεκίνησες με μείον 3 βαθμούς . Σε τρεις αγωνιστικές σου έκλεψαν και άλλους 4 και ο παοκτσης θα πρέπει να ξεκινήσει μια συζήτηση για το πόσο κακός είναι με αγωνιστικούς όρους και πόσο καλύτεροι οι πάνω από αυτόν στην βαθμολογία. Τα αργυρώνητα ραδιόφωνα και η κατασκευή της συναινέσεις που τόσο εξαιρετικά έχει περιγράψει ο ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ στα βιβλία του έχουν βρει την τέλεια έκφρασή τους στο θεσσαλονικιό ακροατήριο το οποίο ζητάει από την ομάδα του ΠΑΟΚ να κερδίζει διαιτητές επόπτες κακόπιστη κριτική εντολοδόχους δημοσιογράφους και ενίοτε και στημένες ομάδες πχ ξανθη κτλ. ναι σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός μήπως ξέρει κάποιος να μου πει γιατί αυτό συνεπάγεται και το γεγονός πως πρέπει να πετυχαίνω δυο γκολ για να μετράει ένα, Για ποιο λόγο πρέπει να ξυλοφορτώνονται οι παίκτες μου να γεμίζω όμως εγώ κάρτες , να μου σφυρίζει ο χ σιχαμένος ανύπαρκτο πέναλτι ( Τριπολη). ο θρήνος να μην έχει ούτε μια αμφισβήτηση για το πέναλτι του με τις γριές και εγώ σε παρόμοια φάση με την ξανθή να παίρνω το τρίτο το μακρύτερο, και το χειρότερο να μην τρέχει και τίποτα σε οπαδικο επιπέδο . ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ στην ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ο λαός περνούσε γενιές δεκατέσσερις το σόι όλων των διαιτητων και επαιρνε φωτιά το γήπεδο για πολύ μικρότερης εκτασης σφυρίγματα.

++++
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
Όποιος οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. τολμάει απόψε να κάνει ατομική κριτική σε παίχτες μας και προπονητή μας, ε από μπάλα δεν νιώθει ο κακομοίρης κι ας πάει να "κοιτάει" πινκ πονκ καλύτερα ή τένις...Χάρη θα μας κάνει...
![/b]
Οκ λογω παρελθοντος θα συγκρατηθω και θα μιλησω οσο κοσμια γινεται. Ρε γκοραν, εχουμε ολοι τα νευρα μας και ερχεσαι παλι σαν αρχοντας του φορουμ και στην ουσια μας αποκαλεις κακομοιρηδες και ασχετους? Για ποση ασυλια μιλαμε εδω μεσα απο τους μοντς πλεον? Ολοι εχουμε ανταλλαξει γνωμες αποψεις κλπ κλπ για το τι εφταιξε εκτος του καθαρου μας γκολ και ερχεσαι ρε μεγαλε να πεις τι?
Για πες ρε Ρομαν που μου ειχες ριξει και ενα μηνα επειδη ειρωνευτηκα για τις φατσουλες τον γκοραν? Τωρα να σε δω που ο ιδιος το γραφει πεντακαθαρα. Αποκαλει ολους μας που μιλησαμε για ατομικη αποδοση.... κακομοιρηδες και ασχετους.
Για να σε δω ρομαν, η ευαισθησια θα φανει κι εδω η εξαντληθηκε σε μενα και στον josh που ειπε ταγαρι ενα παικτη?
Περιμενω την απαντηση και δραση για την τηρηση των κανονισμων του φορουμ, ποσο μαλλον μετα τα μπαν συνοπαδων που ειπαν κατι παραπανω λογω νευρων.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Εχεις πει πολυ χειροτερα ντιμ και δεν εφαγες κανενα μπαν,μην ξεχειλωνετε τα παντα και μετα λετε για τους κακους μοντ που σας εχουν βαλει στο ματι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Βεροια-ΠΑΟΚ 0-1,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
paok87 έγραψε:ρε σεις ελεος γιατι μπαναρατε τον joshua;
Επειδη ειπε ΤΑΓΑΡΙ τον Τζαλμα
Αφού σαν τέτοιος έπαιξε χθες πώς να τον πει δηλαδή; Ρε αφήστε μας στον πόνο μας! Εγώ αν είχα μπροστά μου τον Ivic θα του έβριζα μάνα, πατέρα και όλο το υπόλοιπο σόι του. Τι να κάνουμε δηλαδή; Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι σε τέτοιες στιγμές πικρίας ειδικά όταν η ομάδα εμφανίζει τέτοια ανείπωτα χάλια, είναι λογικό να βγάζουμε το πάθος μας. Αφού θέλουμε να είμαστε τρελοί με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να δεχτούμε και την έντονη κριτική.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι λες ρε Αποστόλη αν αρχίσουμε τα επίθετα στους παίκτες θα γίνουμε να μην πω τι..... Απλά Σβήσιμο της λέξης θα ήταν αρκετή

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για καθίστε ρε παιδιά! Ο Campos χθες ήταν για τα μπάζα. Τι να γράψουμε δηλαδή. Χρησιμοποιούμε τις καθημερινές μας φράσεις. Αφού σαν τέτοιος έπαιξε πώς πρέπει να τον πούμε; Εγώ ο ίδιος τον είχα χαρακτηρίσει παικτάρα μετά τον αγώνα στο Άμστερνταμ. Εκεί με εντυπωσίασε. Στους υπόλοιπους αγώνες όμως ήταν πολύ μέτριος. Χθες ήταν τραγικός. Δηλαδή αν γράψω ότι ήταν τραγικός έχει διαφορά με το ταγάρι; Ύβρις είναι να τον πεις: Μακάκα! Αυτό ναι είναι ύβρις. Το άλλο είναι κριτική. Να μην λέμε και ότι θέλουμε.
Το μπαν για μένα είναι απαράδεκτο!
Εξάλλου το ποιον κάθε συμφορουμίτη δεν φαίνεται από μια κριτική που στο κάτω-κάτω γίνεται υπό καθεστώς τρομερής συναισθηματικής φόρτισης. Φαίνεται καθημερινά, στον τρόπο που εκφράζει την άποψή του, στον τρόπο που την τεκμηριώνει και στον τρόπο που απευθύνεται προς τους άλλους συμφορουμίτες. Και επειδή τον Δημήτρη (joshua) τον έχω "ζήσει" και από κοντά τον θεωρώ ένα μέλος που κοσμεί αυτό το φόρουμ και όχι το αντίθετο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”