Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- kataramenos5
- Kostas_Peraia4
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Sante (γαλλιστί σημαίνει ΥΓΕΙΑ!!!!) κάπνιζε ο μακαρίτης ο νονός μου που είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Αϊβαλί, μέχρι που πέθανε προ δεκαετίας περίπου, για πάνω από 60 χρόνια δηλαδή...Kostas_Peraia4 έγραψε:Bαρια πολυ ειναι αλλα γλυκοπιοτα.Εγω κανω τα καρελια τα 100αρια,αλλα ο μονος λογος που δεν τα αλλαζω ειναι λογο ρουτινας.Σχετικα μετριο τσιγαρο ειναι
Δεν ξέρω πως θα την πάλευε αν ζούσε ακόμα σήμερα που έχουν καταργηθεί, αλλά μάλλον σαν την συχωρεμένη την γιαγιά μου όταν άλλαξε αναγκαστικά λόγω κατάργησης τα 5 σκέτο με Άσσο σκέτο...
Το πιο γλυκόπιοτο τσιγάρο που κάπνισα ποτέ (όχι για δοκιμή αλλά για πάνω από έναν χρόνο τότε που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα) ήταν το Davidoff Magnum...
Σκέτο μάγκνουμ (κάνη) σε πάχος, σκέτο ρακόμελο σε γεύση το γ@μίδι, αλλά βαθιά πληγή (και) στην τσέπη!!!!
Υ.Γ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 08 Οκτ 2016, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Τα παλια ολα ηταν διαφορετικα.Τωρα ολα ενα πραγμα(Βιρτζινια γαρ)
Γκοραν σορυ που δεν απαντησα στα Προβληματα αλλα ρε παλικαρε ασε κατι να πεσει κατω.
Παντα εμφανιζεσαι στην πυρκαγια(γι αυτο και το "Ελεος") μ ενα μπιτονι βενζινη.
Γκοραν σορυ που δεν απαντησα στα Προβληματα αλλα ρε παλικαρε ασε κατι να πεσει κατω.
Παντα εμφανιζεσαι στην πυρκαγια(γι αυτο και το "Ελεος") μ ενα μπιτονι βενζινη.
Άποψη σου Κατ...Κατά την δική μου πάλι αφήνω πολλά πλέον και δημιουργώ θέμα, όχι όμως με αρνητικό τρόπο πλέον, όποτε σκάω πια...
Άστα τα μπιτόνια κάτω τώρα όμως και βγάλε καμιά νταμιτζάνα ρετσίνα Καρύστου αν έχεις να δοκιμάσουμε...
Άστα τα μπιτόνια κάτω τώρα όμως και βγάλε καμιά νταμιτζάνα ρετσίνα Καρύστου αν έχεις να δοκιμάσουμε...
- Kostas_Peraia4
Mετα τα Σαντε,σαν δευτερο πιο ωραιο τσιγαρο εχω τα Νταβιντοφ τα χρυσα.Τα καπνιζε η γυναικα μου πριν το ριξει στο στριφτο.Πολυ καλο τσιγαρο κι εκεινο
- Kostas_Peraia4
- kataramenos5
.και τσιγαρο
Μπα εγω ξεχειλησα πλεον.Καληνυχτα,τα κλειδια ξερετε.goran 64 έγραψε: Άστα τα μπιτόνια κάτω τώρα όμως και βγάλε καμιά νταμιτζάνα ρετσίνα Καρύστου αν έχεις να δοκιμάσουμε...
- Kostas_Peraia4
Τότε πάω και του λόγου μου σιγά σιγά...
Κωστή σ αφήνω "υπεύθυνο κλειδιών", κανόνισε σε παρακαλώ για τους αργοπορημένους απ το νησί της Πρέμιερ Λινγκ, ξέρεις εσύ...Μην μείνουν απ έξω οι χριστιανοί...Π.Α.Ο.Κ.τσάκια είναι κι αυτά, δικά μας παιδιά...
Καληνύχτα σε όλους....
Καλα ρε φυγατε? Μολις τελειωσα το διαβασμα και περασα για ενα ποτο εσεις την κανατε? Κ δε κλειδωσατε κιολας! Μετα φταιει ο παπας.....
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και καλό αδερφικό φιλικό απόψε...
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και καλό αδερφικό φιλικό απόψε...
Έχει γίνει κατάληψη στην Ξάνθη.
Να ζήσει ο Πόντος
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161008/986748814627aa954b8b7c9f152c2c99.jpg[/img]
SM-G935F
Να ζήσει ο Πόντος
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161008/986748814627aa954b8b7c9f152c2c99.jpg[/img]
SM-G935F
Νομιζεις.....πηγα για παπιά το πρωι και κοιμηθηκα νωρις.kataramenos5 έγραψε:
Παπα ...παλι παντοφλα?![]()
Αυριο ειναι ακομη χειροτερα.
Θα ερθει ενας φιλος να παμε για βουνισιες περδικες και πρεπει να ειμαστε εκει πριν το χάραμα για να τις ακουσουμε.
εγερτηριο στις 04.00.