5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- Kostas_Peraia4
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
ναι, ειναι καλο παιδι και δεν θελει να αφησει κανενα παραπονεμενο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Με όλους θα κάνει δίδυμο;
- ΑποστόληςΑ
- Aureliano Buendia
Αρχοντικός. Εκτόπισμα, δύναμη, πρώτος στην μπάλα, αλλά και πολύ καλύτερη τεχνική από αυτό που φαντάζεται κανείς αντικρίζοντας την ογκώδη σωματοδομή του. Επιτέλους, νομίζω, βρήκαμε ηγέτη στην άμυνά μας. Το λάθος έγινε με τον Παναιτωλικό ευτύχημα που έγινε εκείνη τη στιγμή, σε ματς που δεν κόστισε.
- Sick Bastard
Αν έχεις εγωισμό και δεν σου αρεσει να ξεφτιλίζεσαι ,σε πληγώνουν.... Αν είσαι ζαμαν φου κ ξυς τα @@ σου,τότε δεν σε πειραζει... Ετσι όπως τον ειδα εγώ ,μόνο τα κλάματα δεν έβαλε...
Έτσι είναιDemir έγραψε:Αν έχεις εγωισμό και δεν σου αρεσει να ξεφτιλίζεσαι ,σε πληγώνουν.... Αν είσαι ζαμαν φου κ ξυς τα @@ σου,τότε δεν σε πειραζει... Ετσι όπως τον ειδα εγώ ,μόνο τα κλάματα δεν έβαλε...
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από τις καλύτερες ατάκες που έχω ακούσει τελευταία.Sick Bastard έγραψε:Τα λάθη που δεν σου στοιχίζουν δεν σε πεισμώνουν.
Και πολύ αληθινή
- Sick Bastard
Δεν ξεφτιλίστηκε κανείς, σιγά τώρα. Τι να πει κι ο Μιχόπουλος στο 1-4.
Εντάξει, χτυπιόταν γιατί ήταν το πρώτο 90λεπτο, έπαιξε μια χαρά κι έκανε μια μαλακία.
Εδώ 5χ5 παίζεις και κάνεις μια μαλακία και κατεβάζεις παναγίες.
Ούτε να ξύνει τ αρχίδια του.
Υπάρχει μία μέση κατάσταση. Δεν θα πεισμώσει από ένα λάθος που δεν στοίχισε παρα μόνο στον εγωϊσμό του.
Τέλος καλό, όλα καλά.
Εντάξει, χτυπιόταν γιατί ήταν το πρώτο 90λεπτο, έπαιξε μια χαρά κι έκανε μια μαλακία.
Εδώ 5χ5 παίζεις και κάνεις μια μαλακία και κατεβάζεις παναγίες.
Ούτε να ξύνει τ αρχίδια του.
Υπάρχει μία μέση κατάσταση. Δεν θα πεισμώσει από ένα λάθος που δεν στοίχισε παρα μόνο στον εγωϊσμό του.
Τέλος καλό, όλα καλά.
- Aureliano Buendia
Εννοείται πως ισχύει αυτό που λέει ο φίλος Sick Bastard.
Η δική μου αναφορά στο λάθος με τον Παναιτωλικό είχε την έννοια ότι θεωρώ ότι είναι σπάνιες οι φορές που θα κάνει ένας παίκτης της κλάσης του τέτοια γκάφα, οπότε -στατιστικά μιλώντας- είναι ευτύχημα ότι έγινε σε ένα ματς, όπου δεν κόστισε απολύτως τίποτα.
Η δική μου αναφορά στο λάθος με τον Παναιτωλικό είχε την έννοια ότι θεωρώ ότι είναι σπάνιες οι φορές που θα κάνει ένας παίκτης της κλάσης του τέτοια γκάφα, οπότε -στατιστικά μιλώντας- είναι ευτύχημα ότι έγινε σε ένα ματς, όπου δεν κόστισε απολύτως τίποτα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ότι δεν του στοίχισε. Του ΠΑΟΚ δεν στοίχισε του ίδιου όμως ναι.giapas έγραψε:Από τις καλύτερες ατάκες που έχω ακούσει τελευταία.Sick Bastard έγραψε:Τα λάθη που δεν σου στοιχίζουν δεν σε πεισμώνουν.
Και πολύ αληθινή
Απο τη φάτσα του μαλλον το εκανε το πέναλτι
Καλος αλλα φαινεται οτι γκέλες θα κανει
Περιμενα περισσότερα στην προώθηση να πω την αληθεια αλλα δεν φαινεται να το χει παρότι τεχνίτης
Καλος αλλα φαινεται οτι γκέλες θα κανει
Περιμενα περισσότερα στην προώθηση να πω την αληθεια αλλα δεν φαινεται να το χει παρότι τεχνίτης