87.José Alberto Cañas
- ΑποστόληςΑ
Re: 87.José Alberto Cañas
Αρκετά λάθη και πολύ soft σε όλα του τα μαρκαρίσματα. Οι ανασταλτικές του ικανότητες πηγάζουν από τα τρεξίματα και την αντίληψη που έχει, αλλά σε κόντρα σώμα με σώμα υστερεί σημαντικά.
- Aureliano Buendia
Ειλικρινά εκπλήσσομαι με τις ψήφους που έχει λάβει ο παίκτης στο poll για τον mvp.
Γενικότερα μιλώντας, δεν θα χρησιμοποιήσω τη λέξη απογοητευμένος, ελέω μικρού δείγματος γραφής, αλλά σίγουρα είμαι προβληματισμένος με τον παίκτη.
Στο ματς με την Ξάνθη, εγώ είδα πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και ανεπίτρεπτα πολλές χαμένες μονομαχίες.
Συν το ότι δεν συμμετέχει στην επιθετική ανάπτυξη.
Ομολογώ ότι βάσει σχολίων και συστάσεων όταν αποκτήθηκε, περίμενα πολλά περισσότερα.
Ο βαθύτερος προβληματισμός μου έγκειται στο ότι είναι το μοναδικό καθαρόαιμο 6άρι στην ομάδα.
Γενικότερα μιλώντας, δεν θα χρησιμοποιήσω τη λέξη απογοητευμένος, ελέω μικρού δείγματος γραφής, αλλά σίγουρα είμαι προβληματισμένος με τον παίκτη.
Στο ματς με την Ξάνθη, εγώ είδα πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και ανεπίτρεπτα πολλές χαμένες μονομαχίες.
Συν το ότι δεν συμμετέχει στην επιθετική ανάπτυξη.
Ομολογώ ότι βάσει σχολίων και συστάσεων όταν αποκτήθηκε, περίμενα πολλά περισσότερα.
Ο βαθύτερος προβληματισμός μου έγκειται στο ότι είναι το μοναδικό καθαρόαιμο 6άρι στην ομάδα.
- pisakaipoupoula
Μέτριο παιχνίδι με βάση του τι έχει δείξει μέχρι τώρα, στη πανωλεθρία του β ημιχρόνου ήταν ο μόνος διασωθείς του κέντρου
- Panos Fanfaras
Θελει ανασες. Εγκλημα που εμεινε εκτος ο Τζιολης η που δεν αποκτηθηκε εστω ενα μπακ απ. Πρεπει να ειναι βασικη προτεραιοτητα για τον Γεναρη ενα 6αρι.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- xrictoforoc
Τα ανοιχτά ματς του ταιριάζουν καλύτερα μου φαίνεται.Και φαίνεται πιο λογική η χρησιμοποίηση του.Σήμερα στο πρώτο μ άρεσε,το δεύτερο ήταν γενικά πανωλεθρία και τον ρούφηξε
Καλος σημερα,εβγαλε και κανα δυο καλες μπαλιες στα πλαγια σε σωστο χρονο,κατι που απο οσα ειχα δει πριν ερθει σε εμας ηταν σημα κατατεθεν του στην αναπτυξη της ομαδας του.
Αυτος θα ανεβει,το υπογραφω.
Αυτος θα ανεβει,το υπογραφω.
Προσωπικά για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα (μετά απ αυτόν της Ξάνθης) τον βλέπω ως το πρόβλημα των χαφ μας...
Αχρείαστα και αβίαστα λάθη σε εύκολες μεταβιβάσεις και δίχως την ενέργεια των προηγούμενων αγώνων στις προσωπικές μονομαχίες και στα τρεξίματα του...Αργές "επιστροφές" αν περάσει μόλις τον κύκλο του κέντρου...
Μιας και δεν έβγαλε όλη την προετοιμασία, θαρρώ ότι χρειάζεται ξεκούραση (είναι και στα 30 του, ας μην το ξεχνάμε και μάλιστα σε θέση που χρειάζονται σκυλίσιες αντοχές) για να επανέλθει στα καλά standards του...
Αχρείαστα και αβίαστα λάθη σε εύκολες μεταβιβάσεις και δίχως την ενέργεια των προηγούμενων αγώνων στις προσωπικές μονομαχίες και στα τρεξίματα του...Αργές "επιστροφές" αν περάσει μόλις τον κύκλο του κέντρου...
Μιας και δεν έβγαλε όλη την προετοιμασία, θαρρώ ότι χρειάζεται ξεκούραση (είναι και στα 30 του, ας μην το ξεχνάμε και μάλιστα σε θέση που χρειάζονται σκυλίσιες αντοχές) για να επανέλθει στα καλά standards του...
Επειδη δεν σκαμπαζω και πολλα απο συστηματα τελικα ηταν καλος η κακος? ο Σακχωφ τελικα τι ειναι γιατι ακουμε τοσα πολλα αλλα δεν φαινονται πουθενα (στα ματια ενος αμπαλου)
- ΑποστόληςΑ
- Kostas_Peraia4
Το μονο που δεν μ αρεσει στον Canas ειναι οτι δεν παει στο πλαινο μαρκαρισμα.Κατα τα αλλα ειναι μεγας σκυλος με καλη πρωτη πασα.Παιχνιδι με το παιχνιδι μου φαινεται οτι ανεβαζει την αποδοση του
- Sick Bastard
Θα σκασουν παρεα με τον Τσιμιροτ ομως και μετα θα ψαχνουμε τον Τζιολη απο την παραλια.
- Sick Bastard