Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Πέρυσι λέγανε ότι έφταιγε ο ΑΑ που έφτιαξε την ομάδα ώστε να αποδίδει μόνο στον πρώτο γύρο. Τελικά μάλλον δεν έφταιγε ο ΑΑ.
- Sick Bastard
Ναι, ότι κατά βάση και γενικά, είναι μια ομάδα κακοφτιαγμένη, μέτρια και με τεράστια πίεση απ τον ιδιοκτητή της.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό το πράγμα, κάθε χρόνο στον β΄ γύρο η ομάδα να είναι τόσο πεσμένη, πρέπει να έχει μια εξήγηση.
Όσο προχωράει η σεζόν και ένας ένας οι στόχοι χάνονται, τόσο ξεφουσκώνει.
Κάθε τόσο, κάνουμε έναν πόλεμο έτσι να μας βρίσκεται, ανάβουν τα αίματα και τον Αύγουστο παίρνουμε το πρωτάθλημα.
Η μιρλα στα φορουμ και στα ραδιαΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό το πράγμα, κάθε χρόνο στον β΄ γύρο η ομάδα να είναι τόσο πεσμένη, πρέπει να έχει μια εξήγηση.
- Dinos_Liverpool
Δεν νομίζω, Αποστόλη, να ξέρει κανείς πραγματικά το λόγο. Μυστήριο! Τόσα χρόνια τώρα!
Σίγουρα φέτος οι απουσίες είναι ένα ελαφρυντικό, αλλά χθες, σάμπως, ο Πανθρακικός δεν είχε; Και μιλάμε για απουσίες για να κερδίσουμε τον Πανθρακικό; Δεν είμαστε με τα καλά μας, μου φαίνεται! Που είναι το βάθος του πάγκου;
Πλήρης απογοήτευση...
Σίγουρα φέτος οι απουσίες είναι ένα ελαφρυντικό, αλλά χθες, σάμπως, ο Πανθρακικός δεν είχε; Και μιλάμε για απουσίες για να κερδίσουμε τον Πανθρακικό; Δεν είμαστε με τα καλά μας, μου φαίνεται! Που είναι το βάθος του πάγκου;
Πλήρης απογοήτευση...
- Sick Bastard
Α ναι κι αυτό, λολ.Sekeris4 έγραψε:Η μιρλα στα φορουμ και στα ραδιαΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό το πράγμα, κάθε χρόνο στον β΄ γύρο η ομάδα να είναι τόσο πεσμένη, πρέπει να έχει μια εξήγηση.
Και οι ΑΡΔ επίσης.
- Dinos_Liverpool
Ο ιδιοκτήτης ο κακός τους πιέζει και τους αγχώνει! Με άλλο ιδιοκτήτη θα πετάγαμε!
Ο κόσμος δεν πιέζει καθόλου! Έχει τεράστια υπομονή... γαϊδουρινή!
Τι να πω; Έχει, φυσικά, και τις ευθύνες του, αλλά το να του δίνουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, με ξεπερνάει κατά πολύ!
Τι να πω; Έχει, φυσικά, και τις ευθύνες του, αλλά το να του δίνουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, με ξεπερνάει κατά πολύ!
- Dinos_Liverpool
Όταν λέμε ΑΡΔ, μιλάμε για την κακή δημοσιογραφία εντός και εκτός πόλης. Εσύ λες, δλδ, ότι όλα αυτά είναι στη σφαίρα της δικής μας φαντασίας και ότι δεν φταίνε και αυτοί για κάποια πράγματα.
Η άποψή σου ότι φταίει μόνο ο μεγαλομέτοχος ακούστηκε. Ειρωνείες, όμως, τέλος!
Οτι βολεύει λέει ο καθένας σασταλεγακηδες πάντα με το κλασικό ειρωνικό στυλ (sic) πάντα τον εαυτό μας βγάζουμε απ έξω .....τους καημένους τους αρδ τους αδικούμε στελλαρα γρηγοριαδη καμορα και σία είστε αθώοι για όλα φταίει ο μεγαλομετοχος αν δεν εισουνα χαλαρά θα σαρωναμε τα πάντα η το πολύ πολύ να λέγαμε κανέναν σαντος go village .....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Πουθενά δεν είπα κάτι τέτοιο, μην αφήνεις την εμπάθειά σου προς εμένα, να σε εκθέτει.Dinos_Liverpool έγραψε:Όταν λέμε ΑΡΔ, μιλάμε για την κακή δημοσιογραφία εντός και εκτός πόλης. Εσύ λες, δλδ, ότι όλα αυτά είναι στη σφαίρα της δικής μας φαντασίας και ότι δεν φταίνε και αυτοί για κάποια πράγματα.
Η υπομονή μας είναι μιας βδομάδας. ....το κακό είναι ότι το αγωνιστικό δημιουργεί πρόβλημα στον πολύ σημαντικοτερο στόχο να πέσει η κόκκινη χούνταDinos_Liverpool έγραψε:Ο ιδιοκτήτης ο κακός τους πιέζει και τους αγχώνει! Με άλλο ιδιοκτήτη θα πετάγαμε!
- Dinos_Liverpool
H δική σου εμπάθεια προς τον Ιβάν είναι αυτή που σε εκθέτει. Εγώ, όταν μιλάς σωστά, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου. Αντίθετα, συμφωνώ πολλές φορές. Αλλά όταν αρχίζεις τις ειρωνείες, δεν μπορώ. Αυτό εσύ πες το "εμπάθεια". Δεν είναι, όμως!
- Dimitris_L4
Ηττα που πονεσε χθες..ντροπιαστικοτατη...απιστευτη..
Αλλα για καθηστε λιγο..
Τι μας νοιαζει το αγωνιστικο(φετος)..δεν εχετε καταλαβει οτι ειμαστε σε ενα πολεμο με το πιο σαπιο κατεστημενο που υπαρχει στον κοσμο...
Ιβαν καθαρισε το μυαλο σου...επικεντρωσου στη μαχη των μαχων να καθαριστει αυτο το μπουρδελο και να χαιρομαστε παλι τις κυριακες μας.
Κ ας το παρει το πρωταθλημα ο καλυτερος..
Γαμησε για φετος το αγωνιστικο...η χρονια χαθηκε.ΔΥΣΤΥΧΩΣ..
ΑΛΛΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ..ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΑΟΚ....
ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΝΤΙΑΡΑ ΜΟΥ..
Αλλα για καθηστε λιγο..
Τι μας νοιαζει το αγωνιστικο(φετος)..δεν εχετε καταλαβει οτι ειμαστε σε ενα πολεμο με το πιο σαπιο κατεστημενο που υπαρχει στον κοσμο...
Ιβαν καθαρισε το μυαλο σου...επικεντρωσου στη μαχη των μαχων να καθαριστει αυτο το μπουρδελο και να χαιρομαστε παλι τις κυριακες μας.
Κ ας το παρει το πρωταθλημα ο καλυτερος..
Γαμησε για φετος το αγωνιστικο...η χρονια χαθηκε.ΔΥΣΤΥΧΩΣ..
ΑΛΛΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ..ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΑΟΚ....
ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΝΤΙΑΡΑ ΜΟΥ..
- Sick Bastard
Εσύ εκτίθεσαι για τον απλούστατο λόγο ότι άλλα γράφω κι άλλα διαβάζεις/καταλαβαίνεις.Dinos_Liverpool έγραψε:H δική σου εμπάθεια προς τον Ιβάν είναι αυτή που σε εκθέτει. Εγώ, όταν μιλάς σωστά, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου. Αντίθετα, συμφωνώ πολλές φορές. Αλλά όταν αρχίζεις τις ειρωνείες, δεν μπορώ. Αυτό εσύ πες το "εμπάθεια". Δεν είναι, όμως!
Κι αυτό συμβαίνει όχι επειδή είσαι ηλίθιος ή χαζός αλλά επειδή έχεις θες να ανοίξεις ένα θέμα μαζί μου.
Για το τίποτα ουσιαστικά.
Απαντάω στην ερώτηση του Απόστολου.
Η ομάδα είναι κακοφτιαγμένη (1) με μέτριους παίχτες (2) που γίνεται ακόμα μετριότερη όταν ο ιδιοκτήτης της την πιέζει για πράγματα που δεν μπορεί να κάνει. (3) Αυτό είπα/έγραψα κι εσύ διάβασες/κατάλαβες ότι
Όπως βλέπεις τρεις (3) είναι οι βασικοί λόγοι που αναφέρω.Η άποψή σου ότι φταίει μόνο ο μεγαλομέτοχος
Δευτερεύοντες λόγοι υπάρχουν περισσότεροι.
- Dinos_Liverpool
Το γεγονός ότι συνεχώς, όταν υπάρχει το παραμικρό θέμα, δεν παραλείπεις να αποδώσεις ευθύνες στον Ιβάν, πώς το λες αυτό;
Ας μην συνεχίσουμε, σε παρακαλώ πολύ. Εάν κατάλαβες, έχεις καλώς!
Ας μην συνεχίσουμε, σε παρακαλώ πολύ. Εάν κατάλαβες, έχεις καλώς!