Kι εγω αυτο πιστευω, ειναι απλα πολυ προσεχτικοι. Θα τον βαλουν μονο οταν θα ειναι 100% ετοιμος.K_geo έγραψε:εγω για καποιο λογο πιστευω οτι "θορυβηθηκε" με την αντιμετώπιση που έλαχε στις κακές ημέρες του σάμπο και έχει αποφασίσει να τον βάλει στην ομάδα όταν τα πράγματα θα είναι πιο ...σίγουρα...desperando έγραψε:o ακομα και στα 20 λεπτα που ειχε παιξει με την ξανθη ειχε δειξει την ποιοτητα του.
δυστυχως πιστευω οτι ο τουντορ μπορει να ειναι ο πιο εργατικος προπονητης αλλα απο ΄΄ματι΄΄ δδδεν
άλλωστε είπαμε, σε ένα ημίχρονο μπορούμε να τον "κάψουμε " και αυτόν!
16. Gojko Cimirot
Re: 16. Gojko Cimirot
- sourmenetes
- Moderator
Μηπως απο οσα εχει δει με τραυματισμους φοβαται διπλα;;βεβαια ποιος ο λογος να τον παιρνει αποστοληdesperando έγραψε:o ακομα και στα 20 λεπτα που ειχε παιξει με την ξανθη ειχε δειξει την ποιοτητα του.
δυστυχως πιστευω οτι ο τουντορ μπορει να ειναι ο πιο εργατικος προπονητης αλλα απο ΄΄ματι΄΄ δδδεν
- sourmenetes
- Moderator
- desperando
- Επικοινωνία:
πιστεύω ο τσιμιροτ είναι περίπτωση όπως αυτή του χαριση τον οποίο ο προπονητής του άργησε να τον εμπιστευτεί αλλά από το πρώτο παιχνίδι έκανε τον προπονητή του να αναθεωρήσει τις σκέψεις του γι αυτον
Δεν πιστεύω ότι δεν εμπιστευόταν τον Χαριση, εξάλλου είχε πει τα καλύτερα το καλοκαίρι
Ή αλλιώς {τότε δεν ήξερα τίποτε για ελληνικό πρωτάθλημα, είδα, έμαθα και κρατάω πλέον "πισινή"}joshua έγραψε:Εγω παντως τρομαξα οταν διαβασα τον προπονητη μου να λεει πως θα δουμε αν θα ξεκινησει ο Τσιμιροτ με τα ΧΑΝΙΑ!!!,καθως η ομαδα χρειαζεται φρεσκαρισμα αλλα εχουμε και στοχο την κατακτηση του κυπελου,λες και παιζει βασικος ο Ινιεστα με τον Τσαβι και σκεφτομαστε αν θα τον βαλουμε στην θεση τους σε τελικο με την Ρεαλ.Στον πρεμιερα με την Ξανθη με τον παικτη να εχει 1 εβδομαδα στην ομαδα γιατι ξεκινησε βασικος; Αυτο για μενα λεγεται τρικυμια εν κρανιω.

-
- painkiller4
Αντε ρε παικταρά μου δικαίωσε με που λέω ότι με σένα θα πρέπει να ξεκινά η εντεκάδα, δείξε ότι ήταν τεράστια η απουσία σου και τα λεφτά που ξοδέψαμε να ρθεις. 

- ΑποστόληςΑ
Μεγάλη επένδυση της ομάδας. Ήρθε η ώρα να δικαιώσει όλους αυτούς που τον πιστεύουν (-ουμε) και να αποτελέσει μια σταθερά στο κέντρο.