Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Ρε συ Γιώργο, είπε κανένας κάτι τέτοιο;pilotos έγραψε:Άντε που μου θέλετε και να μιλάει στον πληθυντικό απέναντι σε εγκληματίες...
SM-G935F
Όχι πολλά πολλά και δημοσίως θαρρώ πως ήταν γενικότερα το πνεύμα όσων "αντέδρασαν" για όσα έγραψε...

Σε αντίστοιχη περίπτωση, σε άλλες ομάδες, δε θα είχε ασχοληθεί κανένας.
Βάζουμε τα χεράκια μας...
Αυτό λέω
SM-G935F
Βάζουμε τα χεράκια μας...
Αυτό λέω
SM-G935F
Έλα ρε συ Γιώργο, είσαι λιγάκι υπερβολικός θαρρώ...
Οπαδικό site είμαστε και εκφέραμε 3-4 άτομα την άποψη μας για μια συγκεκριμένη γραπτή δήλωση του...
Έτσι δηλαδή "βγαίνουν τα μάτια" του Π.Α.Ο.Κ.???
Τόσα και τόσα "εγκλήματα" που γίνονται εκ των έσω δηλαδή τι είναι??? Η πλήρης αυτοκαταστροφή;;;

Οπαδικό site είμαστε και εκφέραμε 3-4 άτομα την άποψη μας για μια συγκεκριμένη γραπτή δήλωση του...

Έτσι δηλαδή "βγαίνουν τα μάτια" του Π.Α.Ο.Κ.???

Τόσα και τόσα "εγκλήματα" που γίνονται εκ των έσω δηλαδή τι είναι??? Η πλήρης αυτοκαταστροφή;;;

Ακριβώς, την οποία καλύπτουν τα πακέτα που χώνει, αυτός που δεν έχει δεύτερο σακάκι. 
SM-G935F

SM-G935F
Προσωπικά λέω πως θα την βρει ρε συ την άκρη ο................................................... κουρελής μας!!! 

- Δημητρης17
Ρε παιδες... δεν απευθυνοταν σε καμμια εγκληματικη οργανωση... στο πανιωνακι απευθυνοταν, οχι στον βαζελο, στο γαυρο, η στην γιουβεντους. Φουκαραδες ειναι εκει στη Ν. Σμυρνη, το παλευουν οπως μπορουν και στο κατω κατω με τον κοσμο του νιονιου δεν εχουμε και κανενα ιδιαιτερο προβλημα τα τελευταια 15 χρονια (τη δεκαετια του '80, πεφτανε γερα ξυλικια στη Ν. Σμυρνη). Ισα ισα, πηγαινουμε ψιλοανετα χωρις πολεμικες προετοιμασιες κλπ. Τωρα για τους γαυροφιλους παιχτες του πανιωνιου, δεν δινω μια, ο κοσμος μετραει σε μια ομαδα, ολα τα αλλα ειναι δευτεροτριτα. Εδω στην χαβουζα που ζω, δηλωνω ανοιχτα και παντου Παοκτσης και ολοι θελουν να μαθουν και μια ιστορια για τον Λαο του ΠΑΟΚ. Ουτε ειπαμε να μιλαει κανεις με το σεις και με το σας, ουτε γαλλικα, ουτε πληθυντικους. Απλα πιστευω οτι την βαρια μαγκια μπορουν να την εχουν μονο αυτοι που κρεμονται στο καγκελο, που εχουν σπασει το κεφαλι τους κανα δυο φορες, που γυρνανε πισω με πουλμαν χωρις τζαμια καταχειμωνο, που σφιγγεται το στομαχι τους κομπος οταν αρχιζουν να πεφτουν κατα πανω τους πετρες, σιφωνια απο νιπτηρες (βλ. ΣΕΦ δεκαετια '90) δακρυγονα κλπ. Δεν ειπαμε να μιλαμε ομορφα στον εχθρο, θελει επιθετικη συμπεριφορα... αλλα στον εχθρο!!! Κι απ το πληκτρολογιο;;; Παρε το μικροφωνο και πες τα στην τελικη. Για μενα ο ηγετης πρεπει να εχει πραξεις στο τσουβαλι του, οχι λογια. Τα υπολοιπα ειναι καταμερισμενα στους οπαδους τα της κερκιδας και στους παιχτες τα του χορταριου. Τελος παντων, ο καθενας δικαιουται ομορφα και οχι προσβλητικα, να εχει τη γνωμη του. Γι αυτο αλλωστε συνυπαρχουμε εδω μεσα, για μενα τουλαχιστον που ζω μακρυα και δεν μπορω παρα ελαχιστες φορες το χρονο να βλεπω την ομαδαρα μας, η επικοινωνια με αδερφους ειναι μια βαθια ανασα!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
Επίσης μπορείς να ζεις για την στιγμή που ο γαύρος, Ο βαζελο ή η κούλα έχουν παίκτες με συμπεριφορά που είχαν οι Γκαρσία μουσλι κτλSick Bastard έγραψε:Ζω για τη στιγμή που ο ένας υποτιθέμενος γιος κάποιων απ τους Μελισσανίδη/Μαρινάκη/Αλαφούζου στην ίδια ηλικιά και μέσα απ τα ίδια μέσα σε αντίστοιχο σύνδεσμο, γράψει το ίδιο πράγμα για τον ΠΑΟΚ.
Να διαβάζω δηλαδή για το νεαρόν της ηλικίας του και για το τι ενοχλεί πλέον τον ΠΑΟΚτσή.
Είναι αστείο να λέμε τέτοια πράγματα και ειδικά κάποιος σαν και σένα που δεν εισαι κανενας χαζός.
Οποιοσδήποτε αντίπαλος είναι εκδηλωτικος μας χαλάει.
Είτε είναι παίκτης είτε προπονητής είτε διοίκηση.
Οι αντίπαλοι αγαπάν τα καλά παιδιά τύπου σαλπι.
Απλά μια ερώτηση και αν θες την απαντάς
Γιατί τέτοιο μίσος απέναντι στην οικογένεια σαββιδη
- Δημητρης17
Αδερφε desperando, δεν πιστευω οτι υπαρχει κανενα απολυτως μισος για την οικογενεια Σαββιδη. Αλλοι απο εμας συμφωνουμε και αλλοι διαφωνουμε, λιγοτερο η περισσοτερο, με καποιες απο τις κινησεις τους, η με καποιες απο τις δηλωσεις τους. Ολοι ειμαστε παθιασμενοι με τον ΠΑΟΚ και ο καθενας μας πιστευει οτι μαλλον ο δικος του τροπος ειναι ο καλυτερος για την προκοπη της ομαδαρας μας. Μην ξεχνας οτι ολοι εχουμε τα προσωπικα μας και καμμια φορα ισως και να νοιωθουμε την αναγκη η την ανεση να ξεσπαμε, να ξεμπουκωνουμε λιγακι εδω μεσα. Αλλωστε βλεπω πολυ πιο εντονες απαντησεις απο αυτους που επικροτουν την δηλωση του νεαρου Σαββιδη, παρα απ αυτους που την αποδοκιμαζουν. Στην τελικη, ενα φορουμ που ολοι θα συμφωνουσαμε, μαλλον γαυροφορουμ θα ηταν, παρα Παοκμανια!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
φιλε μου η ερωτηση μου εχει συγκεκριμενο αποδεκτη και δεν παει σε ολους οσους εγρψαν εναντιον του γιωργου
ο λογος τωρα που κανω την συγκεκριμενη ερωτηση στο συγκεκριμενο ατομο ειναι γιατι ειναι ενα μελος το οποιο το εκτιμω και θελω να μαθβ τον λογο για τον οποιο εχει αυτη τη σταση
ο λογος τωρα που κανω την συγκεκριμενη ερωτηση στο συγκεκριμενο ατομο ειναι γιατι ειναι ενα μελος το οποιο το εκτιμω και θελω να μαθβ τον λογο για τον οποιο εχει αυτη τη σταση
Για μένα είναι ζήτημα αισθητικής και σοβαρότητας. Σε όλα τα επίπεδα επικρατεί αυτός ο χαβαλές έτσι κι αλλιώς.
Τώρα ντάξει από κει και πέρα δεν είναι για να μαλώνουμε κι όλας. Εγώ αποδέχομαι το γεγονός και το καταλαβαίνω ότι σε κάποιους αρέσει αυτό.
Από την πλευρά μου μετά από 4 χρόνια που έχω αρχίζει να συνηθίζω και να γνωρίζω καλύτερα την οικογένεια Σαββίδη, είμαι πιο ελαστικός από ότι μπορεί να ήμουν πριν 1-2 χρόνια σε τέτοιες συμπεριφορές. Αυτοί είναι οι χαρακτήρες τους, με τα στραβά τους και τα καλά τους. Λέμε τα μπράβο όταν πρέπει,κάνουμε και την κριτική μας όταν χρειάζεται. Γόνιμο είναι αυτό.
Να ξεχειλώνουμε ένα θέμα τώρα χωρίς λόγο, γιατί δε συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας, μαλ@κία είναι.
Τώρα ντάξει από κει και πέρα δεν είναι για να μαλώνουμε κι όλας. Εγώ αποδέχομαι το γεγονός και το καταλαβαίνω ότι σε κάποιους αρέσει αυτό.
Από την πλευρά μου μετά από 4 χρόνια που έχω αρχίζει να συνηθίζω και να γνωρίζω καλύτερα την οικογένεια Σαββίδη, είμαι πιο ελαστικός από ότι μπορεί να ήμουν πριν 1-2 χρόνια σε τέτοιες συμπεριφορές. Αυτοί είναι οι χαρακτήρες τους, με τα στραβά τους και τα καλά τους. Λέμε τα μπράβο όταν πρέπει,κάνουμε και την κριτική μας όταν χρειάζεται. Γόνιμο είναι αυτό.
Να ξεχειλώνουμε ένα θέμα τώρα χωρίς λόγο, γιατί δε συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας, μαλ@κία είναι.
- desperando
- Επικοινωνία:
επισης επειδη καποιοι το ξεχνατε
μιλαμε για μπαλα το λαικοτερο αθλημα
δεν μιλαμε ουτε για πολιτικη ουτε για τεχνες ουτε τιποτα παρομοιο για πιτσιρικαδες που κλοτσανε ενα τοπι μθλαμε...μην το ξεχνατε ποτε αυτο
γι αυτο μην το πολυ διυλιζετε το πραγμα
μιλαμε για μπαλα το λαικοτερο αθλημα
δεν μιλαμε ουτε για πολιτικη ουτε για τεχνες ουτε τιποτα παρομοιο για πιτσιρικαδες που κλοτσανε ενα τοπι μθλαμε...μην το ξεχνατε ποτε αυτο
γι αυτο μην το πολυ διυλιζετε το πραγμα
Σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που μόνο σοβαρότητα δεν επικρατεί ζηταμε από ένα παιδί να κάνει σοβαρες αισθητικά αποδέκτες δηλώσεις ....για ποδόσφαιρο και μάλιστα ελληνικό μιλάμε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-