Άγγελος Αναστασιάδης (II)
- ΑποστόληςΑ
Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)
Παροτι εχω εναντιωθει στο κραξιμο που ετρωγε συνεχως δεν μπορω να παραβλεψω οτι εχει φερει ενα σωρο ντροπιαστικα αποτελεσματα και δεν εχει την τσιπα να φυγει.Σε πολλα τον δικαιολογησα στο πως η ομαδα διελυθει μεσα σ ενα διμηνο για χθες δεν υπαρχουν δικαιολογιες.Εχει τελειωσει ο οργανωμενος πολεμος και χθες το κορακι ηταν πενηνταρισιο.
Αφου χανεις κι αυτο το παιχνιδι δεν γινεται να μην σηκωνεσαι να φευγεις και να λες χτιζω ομαδα.Στον ΠΑΟΚ εισαι οχι στον Πλατανια.
Πιο πολυ κι απ τις τεσσαρες απ τα χωρια με πονεσε το χθεσινο.
Ο Δωνης με χειροτερο υλικο τετοια αποτελεσματα δεν εκανε αλλα τον εφαγαν οι κουτοπονηριες του.
Θα μπορουσες να γραψεις ιστορια αλλα η ξεροκεφαλια,οι εμμονες,τα αργα(πλεον) αντανακλαστικα καθως και ο φοβος μην χασεις την καρεκλα σε εκαναν να αποτυχεις εντελως.
Υγ.Αν ησουν ντομπρος και παντελονατος εχοντας κανει τις δηλωσεις που εκανες για τον Τζαβελλα δεν θα τον δεχοσουν πισω στην ομαδα.Κι αν δεν ειχες αλλη επιλογη θα σηκωνοσουν να εφευγες..Προπονητης που μενει με διαλυμμενα αποδυτηρια ειναι ο ορισμος του δημοσιου υπαλληλου.
Ημιμετρα σ αυτες τις περιπτωσεις δεν υπαρχουν.Κανενας Παοκτσης δεν θα ανεχοταν παρατρεχαμενοι να του κανουν κουμαντο.Ουτε θα εδειχνε τη μαγκια του μονο στον Κουλουρη(που πας ρε Αγγελε;ο μικρος ηταν σε πρωτοσελιδο της σπορτδαυ επειδη εβαλε τρια γκολ σε προπονηση..).
Αυτα τα δεν μιλαω για το καλο του ΠΑΟΚ μας τελειωσαν..
Αφου χανεις κι αυτο το παιχνιδι δεν γινεται να μην σηκωνεσαι να φευγεις και να λες χτιζω ομαδα.Στον ΠΑΟΚ εισαι οχι στον Πλατανια.
Πιο πολυ κι απ τις τεσσαρες απ τα χωρια με πονεσε το χθεσινο.
Ο Δωνης με χειροτερο υλικο τετοια αποτελεσματα δεν εκανε αλλα τον εφαγαν οι κουτοπονηριες του.
Θα μπορουσες να γραψεις ιστορια αλλα η ξεροκεφαλια,οι εμμονες,τα αργα(πλεον) αντανακλαστικα καθως και ο φοβος μην χασεις την καρεκλα σε εκαναν να αποτυχεις εντελως.
Υγ.Αν ησουν ντομπρος και παντελονατος εχοντας κανει τις δηλωσεις που εκανες για τον Τζαβελλα δεν θα τον δεχοσουν πισω στην ομαδα.Κι αν δεν ειχες αλλη επιλογη θα σηκωνοσουν να εφευγες..Προπονητης που μενει με διαλυμμενα αποδυτηρια ειναι ο ορισμος του δημοσιου υπαλληλου.
Ημιμετρα σ αυτες τις περιπτωσεις δεν υπαρχουν.Κανενας Παοκτσης δεν θα ανεχοταν παρατρεχαμενοι να του κανουν κουμαντο.Ουτε θα εδειχνε τη μαγκια του μονο στον Κουλουρη(που πας ρε Αγγελε;ο μικρος ηταν σε πρωτοσελιδο της σπορτδαυ επειδη εβαλε τρια γκολ σε προπονηση..).
Αυτα τα δεν μιλαω για το καλο του ΠΑΟΚ μας τελειωσαν..
επισης δεν ξερω με τα νερα τι εγινε παλι... μετα το 60 η ομαδα δεν μπορουσε ν παρει τα ποδια της.
αληθεια,σε ποιανου κουμπαρου ξενοδοχειο εμειναν; τι νερο ηπιαν; ηταν εμφιαλωμενο ή ηταν βρυσης; αναλυσεις της δευαα ειχαμε πριν παμε; βιολογικος καθαρισμος;;;
τστστστστσ...πολλα τα ερωτηματα.....
υγ: μεχρι και ο αμπαλουτσεκας βρωμοβαζελος που εχω για πεθερο οταν μπηκαν οι ατζαγκουν καρελης και ειδε οτι εμεις συνεχιζαμε (παρα το 1-2) να ειμαστε στο κεντρο, μου ειπε θα το φατε στη κοντρα... μεχρι και ο αμπαλος!.......και κερδιζαμε κιολα γμτ μου...
αληθεια,σε ποιανου κουμπαρου ξενοδοχειο εμειναν; τι νερο ηπιαν; ηταν εμφιαλωμενο ή ηταν βρυσης; αναλυσεις της δευαα ειχαμε πριν παμε; βιολογικος καθαρισμος;;;
τστστστστσ...πολλα τα ερωτηματα.....
υγ: μεχρι και ο αμπαλουτσεκας βρωμοβαζελος που εχω για πεθερο οταν μπηκαν οι ατζαγκουν καρελης και ειδε οτι εμεις συνεχιζαμε (παρα το 1-2) να ειμαστε στο κεντρο, μου ειπε θα το φατε στη κοντρα... μεχρι και ο αμπαλος!.......και κερδιζαμε κιολα γμτ μου...
αν τα γραφεις για μενα αυτα εγω τετοιες λακαμιες δεν εχω αναφερει..
οσα εγραψες στο υστερογραφο με βρισκουν συμφωνω και τα ανεφερα χθες..δεν γινεται μετα το 60 να συνεχιζεις να παιζεις τοσο ψηλα ενω προηγεισαι..
οσα εγραψες στο υστερογραφο με βρισκουν συμφωνω και τα ανεφερα χθες..δεν γινεται μετα το 60 να συνεχιζεις να παιζεις τοσο ψηλα ενω προηγεισαι..
οχι παοκαρας, οχι για εσενα.
ξερω και ξερει ποιος.... ηπιε τα βρωμικα νερα....
ξερω και ξερει ποιος.... ηπιε τα βρωμικα νερα....

- Mario Jardel
Πέρα απο τα αγωνιστικά κτλ κτλ.
Ρε παιδιά οι δηλώσεις του είναι φυσιολογικού ανθρώπου; Κάποιο πρόβλημα έχει, χρειάζεται βοήθεια. Έχει καταλάβει κανένας τίποτε από όσα λέει;
Ρωτάω επειδή πραγματικά μου κανει εντύπωση και όχι για να χλευάσω.
Ρε παιδιά οι δηλώσεις του είναι φυσιολογικού ανθρώπου; Κάποιο πρόβλημα έχει, χρειάζεται βοήθεια. Έχει καταλάβει κανένας τίποτε από όσα λέει;
Είναι δηλώσεις ανθρώπου σε πανικό. Είναι κλασικές δηλώσεις Έλληνα προπονητή σε μεγάλη ομάδα που έχει χάσει τη μπάλα και προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η μονη διαφορα του Αναστασιάδη με του υπόλοιπους Έλληνες προπονητές είναι ότι για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχει φανατικούς οπαδούς που πλέον ούτε οι ίδιοι ξέρουν γιατί τον στηρίζουν. Μάλλον από συνήθεια...
ειναι ξεκαθαρος ο αγγελοςMario Jardel έγραψε:Πέρα απο τα αγωνιστικά κτλ κτλ.
ε και εμείς ύστερα είπαμε ντάξει θέλουμε, έεε δε θέλουμε και εμείς, και αυτοί ύστερα μετά εμείς αφού είπαμε , είπαμε αυτό θέλουμε και εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει, λέμε ούτε και εμείς θέλουμε, και μετά είπαν, αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίνει, ε εμείς όμως και μετά δε δεχτήκαμε μετά από όλα αυτά και είπαμε νααα γα.. γίνει μετά το παιχνίδι, όποτε τοοο, το κά... το ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.
Κάπως έτσι πρέπει να δίνει και οδηγίες στους παίχτες πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

- Περιπτερος
Νομίζω ότι έχει χαθεί κάθε μέτρο από πολλούς.
Ο ΑΑ θέλησε να κάνει επιστροφή ήρωα στην Θεσσαλονίκη και συνέχισε έτσι για να βάλει και άλλα γκολ.
Το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε.
Η ομάδα δεν ήταν νεκρή από Φ.Κ. μετά το 60΄, απόδειξη οι κούρσες από τα πλάγια και γενικά αρκετά χλμ., όπως και το γεγονός ότι αντέδρασε και στο τέλος. Αν ήταν νεκροί δεν θα μπορούσαν να το κάνουν. Αλλωστε δεν μπορεί σε 1[ λεπτό να κατεβάζεις διακόπτη.
Απλά για μία ακόμα φορά μας πρόδωσε η άμυνά μας. Δεν θα αναφεθώ σε συγκεκριμένο παίκτη ή παίκτες ξανά.
Συμπαθητική ήταν και η επιθετική παρουσία, παρότι οι Μακ και Περέιρα δεν ήταν στην καλύτερη μέρα τους.
Ο Γκολάσα έδειξε χθες ότι μπορεί να παίξει καλά. Ο Νομπόα ήταν παντού, αλλά με όσα γίνονται τον βλέπω να μας χαιρετάει το καλοκαίρι. Μπράβο στον Κλάους.
Η ομάδα έπρεπε να παίξει επιφυλακτικά μετά το 1-2. Πάλι τους δώσαμε την μπάλα για να μας βάλουν γκολ ... (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Ο ΑΑ θέλησε να κάνει επιστροφή ήρωα στην Θεσσαλονίκη και συνέχισε έτσι για να βάλει και άλλα γκολ.
Το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε.
Η ομάδα δεν ήταν νεκρή από Φ.Κ. μετά το 60΄, απόδειξη οι κούρσες από τα πλάγια και γενικά αρκετά χλμ., όπως και το γεγονός ότι αντέδρασε και στο τέλος. Αν ήταν νεκροί δεν θα μπορούσαν να το κάνουν. Αλλωστε δεν μπορεί σε 1[ λεπτό να κατεβάζεις διακόπτη.
Απλά για μία ακόμα φορά μας πρόδωσε η άμυνά μας. Δεν θα αναφεθώ σε συγκεκριμένο παίκτη ή παίκτες ξανά.
Συμπαθητική ήταν και η επιθετική παρουσία, παρότι οι Μακ και Περέιρα δεν ήταν στην καλύτερη μέρα τους.
Ο Γκολάσα έδειξε χθες ότι μπορεί να παίξει καλά. Ο Νομπόα ήταν παντού, αλλά με όσα γίνονται τον βλέπω να μας χαιρετάει το καλοκαίρι. Μπράβο στον Κλάους.
Η ομάδα έπρεπε να παίξει επιφυλακτικά μετά το 1-2. Πάλι τους δώσαμε την μπάλα για να μας βάλουν γκολ ... (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Οι δηλώσεις του ειναι οι ίδιες, 15 χρόνια πριν,τωρα και 10 χρόνια μετά.Mario Jardel έγραψε:Πέρα απο τα αγωνιστικά κτλ κτλ.
Και αποτελούν ντροπή για την ομάδα μας.
Για ποδόσφαιρο τίποτα ουσιαστικό για φαντάσματα ομως πρώτος.
εμενα ποαντως τουτος ο γιος του λουτσεσκου δεν με χαλαει καθολου. με ενα τριετες και φερελπις ειναι και ορεξατος φαινεται και η ξανθη καλη στωμενη μπαλα παιζει και καλα παιχτακι βγαζει, μια χαρα.
ασε δε που θα εχουμε γιο λουτσεσκου και γιο κροιφ, μεγαλα πραγματα λεμε!

υγ: οσο για τον Αγγελο, αν ηθελε να γυρισει ηρωας θα μπορουσε να το κανει και με μισο - μηδεν. δεν χρειαζοταν να ανοιχτει για να βλαει τεσσερα....
ασε δε που θα εχουμε γιο λουτσεσκου και γιο κροιφ, μεγαλα πραγματα λεμε!

υγ: οσο για τον Αγγελο, αν ηθελε να γυρισει ηρωας θα μπορουσε να το κανει και με μισο - μηδεν. δεν χρειαζοταν να ανοιχτει για να βλαει τεσσερα....

-
Kι εμενα μ αρεσει ο Ραζβαν, αλλα δεν εχω ιδεα τι εκανε στις αλλες ομαδες που ηταν.
Το καλο ειναι οτι εχει αποκτησει εμπειρια επειδη εχει κοουτσαρει πολλες ομαδες και ειναι σε ηλικια που ειναι ακομα φιλοδοξος. Εχει και εμπειρια απο το ελληνικο πρωταθλημα.
Καλη λυση γενικα.
Το καλο ειναι οτι εχει αποκτησει εμπειρια επειδη εχει κοουτσαρει πολλες ομαδες και ειναι σε ηλικια που ειναι ακομα φιλοδοξος. Εχει και εμπειρια απο το ελληνικο πρωταθλημα.
Καλη λυση γενικα.