GEOL έγραψε:Black_White_Heart έγραψε: Επισης φοβαμαι οτι ο ΖΒ θα την βγαλει παλι λαδι και θα φυγουν ολοι οι αλλοι.
Και εγώ το ίδιο φοβάμαι!!
Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 15/02-19:30, NS1 & NS1HD
- Amon Tobin
Re: Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 15/02-19:30, NS1 & NS1HD
Δεν γιναμε τωρα. Αν ειμασταν ΠΑΟΚΑΡΑ δεν θα ειχε ερθει ποτε ο ΑΑ.john4serres έγραψε:Συγγνώμη για την έκφραση αλλά γίναμε παοκακι.
ξανθη, γιάννενα, τρίπολη, ηράκλειο, περιστέρι χορτάσαμε τρίμπαλα και τετράμπαλα. ΒΟΔΙΑ!
- hasio_john
Ωχ ρε φίλε! Τι γίνεται?? Τσόντα μας κάνατε ρε αλήτες! ΝΤΡΟΠΗ!
ΜΑΥΡΗ σελίδα για την ιστορία του ΠΑΟΚ! Διαλύστε το μαγαζί να τελειώνουμε!
ΔΕΝ μας αξίζει αυτό που περνάμε σαν οπαδοί, ΔΕΝ μας αξίζει!
ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ!!
(Κάναμε πάλι αυτό που ξέρουμε καλύτερα! Αναστήσαμε, Νιόμπλια, αναστήσαμε Κατσουράνη και αναστήσαμε Ατρόμητο)
ΜΑΥΡΗ σελίδα για την ιστορία του ΠΑΟΚ! Διαλύστε το μαγαζί να τελειώνουμε!
ΔΕΝ μας αξίζει αυτό που περνάμε σαν οπαδοί, ΔΕΝ μας αξίζει!
ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ!!
(Κάναμε πάλι αυτό που ξέρουμε καλύτερα! Αναστήσαμε, Νιόμπλια, αναστήσαμε Κατσουράνη και αναστήσαμε Ατρόμητο)
- PAOK_Antarctica
Χρονιά ντροπής. Αυτό μόνο. Χρονιά ΝΤΡΟΠΗΣ.
ΑΑ και ΖΒ έχετε φύγει και οι δύο απόψε κιόλας.
Αυτό που με τσιτώνει είναι πως ΞΕΡΩ ότι σε 10 χρόνια από τώρα θα βγουν κάποιοι και θα λένε "ρώτα κάποιον παλιό να μάθεις πως φάγανε τον ΑΑ το 2015
"
"Έλληνας προπονητής" είναι το συντομότερο ανέκδοτο, χωνέψτε το επιτέλους και παρατήστε μας με την προσωπολατρεία σας.
ΑΑ και ΖΒ έχετε φύγει και οι δύο απόψε κιόλας.
Αυτό που με τσιτώνει είναι πως ΞΕΡΩ ότι σε 10 χρόνια από τώρα θα βγουν κάποιοι και θα λένε "ρώτα κάποιον παλιό να μάθεις πως φάγανε τον ΑΑ το 2015
"Έλληνας προπονητής" είναι το συντομότερο ανέκδοτο, χωνέψτε το επιτέλους και παρατήστε μας με την προσωπολατρεία σας.
Τον έφεραν οι σύνδεσμοι - αγγελόσκυλα, που είπαν στον Ιβαν, οτι αυτός θα μας κάνει ομάδα κλπ κλπ κλπ...spyretto έγραψε:Δεν ήρθε ουρανοκατέβατος βάβαια, κάποιοι τον φέρανε. Και κάποιοι κάνανε μόκο όταν ήρθε παρότι από πίσω λέγανε ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν μαζί του.buffos έγραψε:Έχουν πλάκα τα Αγγελόσκυλα. Όσο πηγαίναμε καλά.. ήταν ο Άγγελος αυτός που τα έκανε όλα.
Τώρα που σέρνεται το σύμπαν... "κύριε κύριε... και ο διπλανός μου ο Βρύζας φταίει"
Ο ΆΑ είναι για Πλατανιάδες. Από εκεί ήρθε, και εκεί θα συνεχίσει. Δεν είναι ούτε το 1/10 της προπονητικής αξίας του Σάντος. Όποιος θέλει να το δει το βλέπει....
Σημασία βέβαια δεν έχουν όλα αυτά, θα δούμε με τον νέο προπονητή πόσο θα "απελευθερωθούν" και θα "πετάνε" τα παλικάρια.
Σε άλλο πλανήτη ζούμε?
Τόσες 3άρες και 4άρες δεν είχαμε φάει ούτε τη χρονιά που βγήκαμε 9οι. Γεια σου Ιβάν με τον περιφερόμενο θίασό σου! Φέρνε μου βουλευτάδες στη σουίτα να γουστάρω άρχοντα μου. Μόνο εσύ δε φταις, όχι όχι.
ΤΕΛΟΣ για μένα φέτος αυτή η μικρή ομάδα.Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά δεν πρόκειται να χάσω άλλο τον χρόνο μου με αυτή την παρωδία ομάδας,έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ανεβάζω πίεση
- potamda
- Bet Guru 2023
Τελικά με τον γκέι είχε δίκιο ο Άγγελος. Πήραμε σπουδαίο αποτέλεσμα!
Ο αγγελος τελείωσε σήμερα. Ναι ισως επρεπε να ειχε τελειωσει εδω και καιρο ισως επρεπε να μην ειχε ερθει. Αλλά ρε μάγκες 4-0? Ιχνος ντροπής? Παίχτες που ξέρουν που παίζουν ειναι αυτοί? Και οπαδοί που αξίζουν σε αυτην την ομάδα ειμαστε εμεις? Ο ενας κολλημενος σε προπονητές οπως εγω, ο αλλος λεέι μπουρδέλο τους την Τουμπα?????? κι ο αλλος επειδή ειναι κωλοεγωισταρος και θελει να φύγει ο προπονητης που δεν γουσταρει πανηγυρίζει τα γκολ του ατρομητου? Ε εελεος ρε μαγκες. Κλείστε το παοκμανια να σωθουμε.
δεν έβαλε τον Παπαγιαννόπουλο να γλιτώσουμε τον διασυρμό και τώρα μπορεί να πάμε και για νέα ταρίφα.