16.Cristhian Noboa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 16.Cristhian Noboa

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να ρωτησω λιγο οσους ειχαν δει και σε αλλες ομαδες τον παιχτη.
Στα αμυντικα καθηκοντα ειναι αυτο που βλεπουμε ή εχει κατι παραπανω??
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ειναι λιγο βαρυς ακομα, αλλα στην αμυνα ναι. ετσι παιζει. και δεν ειναι καθολου ασχημο το πως παιζει αν παρατηρησεις.

πρωτα απο ολα, τακλιν μονο στη μπαλα και αν οχι μπαλα, καμια επαφη με παιχτη, καταπληκτικη τεχνικη στο τακλιν που το χρησιμοποιει και για να κλεισει διαδρομο.

μαρκαρισμα στα ποδια δεν ειναι και ο καλυτερος αλλα εχει εξαιρετικη αντιληψη του χωρου και του πως θα κλεισει.

σουρμε....

να ξερεις φιλε.

τετοιο παιχτη, δεν εχεις ξαναδει στη Τουμπα χρονια τωρα. με το που πιασει ρυθμο θα καταλαβουμε τι σημαινει συγχρονος μεσος. και δεν συμφωνω με συγκρισεις με Γκαρσια κτλ. καμια σχεση. ο τυπος μπορει και ανεβαινει, ανοιγεται στο πλαι, εχει κοφτη τριπλα, πασα και με τα δυο... χιλια δυο. δεν ειχαμε ξανα τετοιο παιχτη τα τελευταια χρονια....
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Τι παικταράς είσαι ρε Νομπόα.
Και ακόμη δεν έχεις δείξει τίποτα.
Αξίζει η ομάδα να χτιστεί επάνω σου.
Μπραβο
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ακριβως οτι λεει o k_geo.

Δεν θα γινει αμυντικο σκυλι, θα βελτιωθει ομως οταν βρει ρυθμο. Αλλα παντα μαρκαρει σωστα, σε σωστους χρονους και οχι τσαπατσουλικα.

Ειναι φοβερος παιχτης. Εγω επειδη γουσταρω παρα πολυ τετοιους παιχτες χαιρομαι πολυ που κατευθειαν δειχνει την ποιοτητα του.

Επισης να ρωτησω κατι γιατι μπορει να φοραω ασπρομαυρα γυαλια και να μου φανηκε ετσι. Τα χαφ του γαυρου απεναντι στον Νομποα φαινοντουσαν χαφακια απο ενα ραφι παρακατω. Μονο εγω το εβλεπα; Δεν μπορουσαν να του παρουν την μπαλα και τις μπαλιες που εβγαζε ο Νομποα ουτε στον υπνο τους οι Κασαμι-Μανιατης.

Καλα να μην σχολιασω τι θα εγραφαν οι γαυροι αν τον ειχαν αυτοι.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

ron-swanson έγραψε: Επισης να ρωτησω κατι γιατι μπορει να φοραω ασπρομαυρα γυαλια και να μου φανηκε ετσι. Τα χαφ του γαυρου απεναντι στον Νομποα φαινοντουσαν χαφακια απο ενα ραφι παρακατω. Μονο εγω το εβλεπα; Δεν μπορουσαν να του παρουν την μπαλα και τις μπαλιες που εβγαζε ο Νομποα ουτε στον υπνο τους οι Κασαμι-Μανιατης.
Μάλλον ψωνίζουμε γυαλιά από τον ίδιο οπτικό, γιατί και εγώ το ίδιο είδα. Η διαφορά ήταν ότι ο μανιάτης και ο κασάμι είχαν αρκετές επιλογές για το που θα δώσουν τη μπάλα, ενώ ο Νομπόα όχι.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Απλά παιχταράς ο άνθρωπος.....μου θυμίζει την περίπτωση του Βερόν όταν πρωτόρθε και έμοιαζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα με τους υπόλοιπους μέσους της ομάδας μας. Και πιστεύω ότι ιδανικό δίδυμο μπορεί να κάνει μόνο με τον Κάτσε, με τίποτα με τους Τζιόλη και Μαντούρο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Από κάποια στιγμή και μετά παρακολουθουσα μόνο τις κινήσεις νομποα νομίζω ότι όταν θα είναι πλήρως έτοιμος θα δούμε σπουδαία πράγματα από αυτόν .....τελικα από το ματς με εμειναν να δακρυγόνα που φάγαμε πριν το ματς ο νομποα άντε και ο ιτανζ....
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

omerta76 έγραψε:Απλά παιχταράς ο άνθρωπος.....μου θυμίζει την περίπτωση του Βερόν όταν πρωτόρθε και έμοιαζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα με τους υπόλοιπους μέσους της ομάδας μας. Και πιστεύω ότι ιδανικό δίδυμο μπορεί να κάνει μόνο με τον Κάτσε, με τίποτα με τους Τζιόλη και Μαντούρο
Συμφωνώ απολύτως.
Και θα ψιλομπερδευτεί η κατάσταση όταν μπεί ο Τζιόλης και λογικά θα πάει αυτός ποιο μπροστα.
Αλλα στο επίπεδο της σουπερλίγκας και σαν 10αρι νομίζω θα ξεχωρίσει!
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

Κάτι τέτοιες ώρες λες να είχα νάτχο και στοχ ή λούκας
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Και μετά κοιτάς το ρόστερ και βλέπεις τί (δεν) έχεις.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

'Οσο παιρνάει ο καιρός και ανεβαίνει, θα απορρώ και ακόμα περισσότερο πως κλείσαμε τέτοια παιχτούρα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

makednoss έγραψε:Κάτι τέτοιες ώρες λες να είχα νάτχο και στοχ ή λούκας
Ενδιαφερον.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Πιστεύω με Στόχ η γενικά οποιοδήποτε εξτρεμ καλής ποιότητας θα το κατακτούσαμε φέτος το πρωτάθλημα... ποιος ξέρει τώρα πότε θα ξαναβρούμε την ευκαιρία (Τα του Ολυμπιακού με την δικαιοσύνη πιστεύω θα έχουνε την γνωστή κατάληξη με υποθέσεις διαφθοράς - κάτω απ΄το χαλί και περασμένα ξεχασμένα). Ο Λούκας με απογοήτευσε τόσο πολύ σαν χαρακτήρας που δεν θέλω και αυτη η μία πρόταση που έγραψα για πάρτυ του πολύ του πέφτει...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Και που τους είχες τί έκανες;
Απροστάτευτη έμεινε η ομάδα με τα μπάσταρδα τα κοράκια να κάνουν πάρτι.

Όσο θυμάμαι τις κάρτες που έφαγαν στον ημιτελικό με τον πούστη οι Στοχ και Λούκας, με έρχεται να ανέβω στο αεροπλάνο και να πάω να τα σπάσω όλα στην Μ. Ασίας.

Τουλάχιστον ο Νομπόα έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και ο γχ... εεεεεε ο επόμενος προπονητής ήθελα να πω, θα έχει έναν σοβαρό παίκτη στο κέντρο για να χτίσει την ομάδα γύρω του.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

K_geo έγραψε:ειναι λιγο βαρυς ακομα, αλλα στην αμυνα ναι. ετσι παιζει. και δεν ειναι καθολου ασχημο το πως παιζει αν παρατηρησεις.

πρωτα απο ολα, τακλιν μονο στη μπαλα και αν οχι μπαλα, καμια επαφη με παιχτη, καταπληκτικη τεχνικη στο τακλιν που το χρησιμοποιει και για να κλεισει διαδρομο.

μαρκαρισμα στα ποδια δεν ειναι και ο καλυτερος αλλα εχει εξαιρετικη αντιληψη του χωρου και του πως θα κλεισει.

σουρμε....

να ξερεις φιλε.

τετοιο παιχτη, δεν εχεις ξαναδει στη Τουμπα χρονια τωρα. με το που πιασει ρυθμο θα καταλαβουμε τι σημαινει συγχρονος μεσος. και δεν συμφωνω με συγκρισεις με Γκαρσια κτλ. καμια σχεση. ο τυπος μπορει και ανεβαινει, ανοιγεται στο πλαι, εχει κοφτη τριπλα, πασα και με τα δυο... χιλια δυο. δεν ειχαμε ξανα τετοιο παιχτη τα τελευταια χρονια....
Σωστά. Πιο γρήγορος και πιο τεχνίτης από Τετράτζε, πιο ευέλικτος από Γκαρσία και για περισσότερες δουλειές στο γήπεδο (για τα στημένα δεν έχω άποψη) και πιο προωθημένος στον χώρο που καλύπτει, συν ότι έχει καλό σουτ από μέση απόσταση, που δεν έχουμε δει ακόμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”