Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Δημοσίευση από rou »

εγω ετσι το ειδα φιλε μου ;) Εχω δει και εχω δει ματς για να καταλαβαινω ποτε οι παικτες μιας ομαδας φορτσαρουν και ποτε ειναι πολυ προσεχτικοι και απλα περιμενουν να τελειωσει το ματς.. δεν λεω οτι επρεπε να μας βαλουν στα διχτυα για να πω οτι ηρθαν να παιξουν, αλλα στα φιλικα και ειδικα για τετοιες ομαδες που δεν εχουν να αποδειξουν κατι , ε δεν βλεπεις και παππαδες κυριως γιατι δεν ρισκαρουν στο τελευταιο ειδικα φιλικο τους να τα δωσουν και ολα... ηρθαν , παιξαν , κατσαν για κανα μπανακι και φυγανε :lol: σιμα μην σκιντονταν κιωλλας.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Sorry rou... αλλά τι λογική είναι αυτή?

Παίζουμε καλά εμείς... βαριούνται οι αντίπαλοι.
Παίζουνε καλά αυτοί... είμαστε χάλια! Που πάμε με τους λίγους.

Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω... γάβρικη λογική του τύπου...
Παίζει καλά ο gay... πάει για Ch.L.
Παίζει χάλια ο gay... έλα μωρέ, ένα φιλικό ήταν.

Εγώ ένα ξέρω... τα φιλικά είναι για τους προπονητές και την ομάδα! Δεν είναι να βγάζουμε συμπεράσματα εγώ και εσύ στην κερκίδα.

Για το παιχνίδι δεν λέω κάτι, απλά... θα ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΣ14 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!
Θα ξενερώσουν κάποιοι αλλά τι να κάνουμε? Θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη γκέλα.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

καταρχην εγω δεν σχολιασα την ομαδα μας.. ελεος ολα προσωπικα τα παιρνετε πια.. μια χαρα σταθηκαμε εμεις σοβαροι και καποιες φορες απειλητικοί.. εγω ειπα απλα οτι οπως ειδα την ιντερ , ε δεν ηρθε ρε αδερφε να παιξει μπαλλαρα πως να το κανουμε δηλ??? θα μας βγαλετε και τυφλους? :? Αλλα επειδη δεν μας εκανε φαση η ιντερ , αυτο δεν σημαινει οτι η αμυνα μας εγινε το σινικό τειχος!! οι ιδιοι παικτες με περυσι ειναι , που περυσι ειμασταν ολλανδικό κασερι (αυτο με τις μεγαλες τρυπες :lol: ) μονο ο ρατ ηρθε σαν προσθηκη.. Εγω ισα ισα ειμαι ο πρωτος που λεει -μην τα ισωπεδονουμε ολα- και οτι -θα δουμε πως θα παμε- , αλλα οταν βλεπω αυτα που βλεπω , δηλ να μην εχουμε παικτες κτλ. δεν μπορω να μην εκφρασω την ανυσιχια μου.. στην τελικη εγω παλι διαρκειας πηρα και παλι ολα τα ματς θα τα δω απο κοντα.. (για καλο το λες αυτο , θα μου πεις??..... :shock: )
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Rou δε διαφωνούμε σ αυτό.Ασφαλή συμπεράσματα για την ομάδα και τον προπονητη δε μπορεις να βγαλεις απ τα φιλικά αλλα πρέπει να περιμένεις τουλαχιστον 6 μήνες αγωνιστικής δράσης για να καταλάβεις που παει το πράγμα.
Εδω όμως αρχίσαμε τα όργανα πριν παιχτεί το πρώτο επίσημο.Αυτό δεν είναι το εξίσου λάθος?
Και κάτι ακόμα τόσο καιρό φωνάζαμε για "νοοτροπία δημ. υπαλλήλων" και "χαμένα αποδυτήρια" .Ε αν συγχωρούσε το Βιτορ γιατι είναι απαραίτητος πώς θα κρατούσε αποδυτήρια,πως θα διόρθωνε ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ?Μετά όλοι οι "απαραίτητοι" θα ξέρανε οτι περνάει το δικό τους.ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

μακαρι τον μαιο που λεει και ΑΑ να μαστε καλα , και αυτα τα ποστ να τα βλεπουμε και να γελαμε.. αλλα καθε χρονο αντι να γελαμε τον μαιο κλαιμε.. και ελπιζουμε οτι η την νεα χρονια δεν θα γινουν τα ιδια λαθη.. Με τον αγγελο παντως εγω δεν τα εχω.. απο την μερια του καλα εκανε. αλλοι φταινε που δεν υπαρχουν αντικαταστατες τον -κομμενων- αμυντικων μας..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

aisiodoksos έγραψε: Ε την ζιμπρου απο το κισιναου που ειναι 4η στη Μολδαβια και βγηκε ευρωπη κατακτωντας το κυπελλο (επειδη εμεινε η σεριφ με 10 παικτες αλλιως ουτε 1 στο εκατομμυριο δεν το επαιρνε) εγω σαν Κωστας δεν την φοβαμαι..ειτε παιξει ο Κατσικας , ειτε παιξει ο Σκονδρας , ειτε παιξει ο Σαλπι αμυνα δεν πρεπει να μας περναει απο το μυαλο οτι θα αποκλειστουμε.
Για του λόγου το αληθές, χωρίς να χρειαστεί να δείτε δύο ολόκληρα παιχνίδια:
Τον περασμένο Μάη η Ζίμπρου ήταν καλά:

[youtube]hOWNY_Dc36E[/youtube]

Έχει ό,τι αναφέρει ο αισιόδοξος σε αυτό και σε γειτονικά του ποστ.
Μία Σέριφ που επιτίθεται, πιέζει, προσπαθεί, μέχρι που ένας παίκτης της δίνει μια αγκωνιά σε διεκδίκηση, τρώει κόκκινη (θα μπορούσε να είναι και κίτρινη, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση) και μένουν με 10. Ανοίγουν το σκορ οι αντίπαλοί μας, ισοφαρίζουν οι άλλοι (με 10) και μετά βάζουν ένα αυτογκόλ, συν ένα σουτ που πήγαινε στα χέρια του τερματά, αλλά κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα, αυτό που ο αισιόδοξος έγραψε «άουτ πήγαινε, αλλά η μπάλα άλλαξε κατεύθυνση και μπήκε γκολ»! Τελικό 1-3 με τα ψέματα.

Μπόνους, το ευρωπαϊκό στην Αυστρία:

[youtube]gq1z94twPV0[/youtube]

Σέντρα στα κουτουρού, ο δεξιός μπακ των Αυστριακών κάνει τραγικό στοπάρισμα και στρώνει στον επιθετικό που σουτάρει, η μπάλα κοντράρει σε πόδι αμυντικού (πάλι!), 0-1.
Γιόμα στο πουθενά, ο ίδιος παίκτης που έκανε πριν το λάθος, αυτή τη φορά για να είναι πιο σίγουρος βάζει αυτογκόλ, 0-2!

Ποιοτικά δεν είναι να τους φοβηθείς. Από θέμα ψυχικών αποθεμάτων όμως μπορεί να είναι καλύτερα από εμάς.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

[youtube]30_YtZ4PYOU[/youtube]
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αν ξέρανε πως ο Βιτορ εχει αλλου το μυαλο του ολο το καλοκαίρι και δεν φρόντισαν....

Αν δεν το είχανε καταλαβει....

Απο οπου και να το πιασουμε λερωνομαστε.

Αβάντα σε κανεναν, κανεις δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ.

ΦΥΣΙΚΑ δεν θα ευχηθω στραβο αποτέλεσμα αυριο γιατι θελω να βλεπω ΠΑΟΚ και μεσοβδόμαδα αλλα πλεον κι επισημα για μενα είμαστε ασοβαρη ομάδα σε λειτουργια.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οι της ζιμπρου μας δουλεύουν άσχημα παντως
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τί εννοείς;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για το ποσό φαβορί ειμαστε
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Το θέμα είναι να βοηθήσει η Παναγιά μια και χωρις στόπερ τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.
Αν βάλει ο Θεός το χεράκι του και φέρουμε κανα 0-2 παίρνουμε παράταση μέχρι τους ομίλους....
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

arisk έγραψε: .........................................
Ακομα και με τον Βιτορ στο ρόστερ η ομάδα δεν θελει ενα στόπερ, θελει δυο...
Δεν υπάρχει σοβαρή ομάδα στην Ευρώπη χωρις τουλαχιστον τρία σοβαρά κανονικά στόπερ... Τελεία και παύλα... Ολα τ'αλλα ειναι για λαϊκή κατανάλωση, να'χαμε να λέγαμε...
.........................................
Κ εγώ αυτό πίστευα (κ πιστεύω).

Οχί λέγανε κάποιοι ... θα παίζει cb κ ο Τζαβέλας.

Κ στο καπάκι Βίτορ κ Τζαβ εκτός αποστολής ! :?

ΥΓ. Δεν κρίνω αν είναι σωστό ή λάθος (μιας κ δεν ξέρω τι έγινε). Αυτες οι ρημαδο-συμπτώσεις με τρελλαίνιουνε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

desperando έγραψε:μέχρι τι μεσημέρι έφταιγαν οι αρδ,τώρα φταίει ο βίτορ και ο τζαβέλλας που είναι κωλόπαιδα και δεν ακούν τον προπονητή τους.
η διοίκηση και ο τεχνικός της ομάδας θα παραδεχθείτε ποτε ότι φταίνε σε κάτι?

ρε συ odi πραγματικά μας έχουν μαμησει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μην παίζεις και εσυ με τα νεύρα μας
+1926

αλλωστε ειναι πολυ της μοδας τελευταια να φταινε ολοι οι αλλοι...

τα ιδια αγγελακη μου τα ιδια αγγελε μου εγω αυτο εχω να πω...

αυτη η ομαδα τελικα παιρνει αυτο που της αξιζει...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και τους οπαδούς που της αξίζουν θα πω εγώ..

Στιγμές από τα λαικά δικαστήρια για να διώξει ο Ζαγοράκης τον Σάντος και μετά λαικά δικαστήρια για να τον..κρατήσει.

Τίποτα δεν διδάσκει η ιστορία τελικά.

Είμαστε Off-topic ,καλύτερα στα topic του Αναστασιάδη ή του Βίτορ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”