Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από cellophan »

Το πρόβλημα μοιάζει να είναι πως πολλοί έχουν παρανοήσει το ΙΒΑΝ στο όνομα του Σαββίδη......παιδιά είναι αυτό χωρίς BIC και SWIFT codes......να ξηγιόμαστε έτσι......
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η ουσια ειναι αυτο που γραφει ο despe οτι η προσφυγη επρεπε να γινει αμεσα,οι θιγομενοι (βαζελοι) μπορουσαν να επικαλεστουν οτιδηποτε.
Θα σας πω ενα απλο παραδειγμα εδωσαν αδεια στο τελευταιο παιχνιδι στους δυο κροατες αν δε κανω λαθος γιατι τους ειχαν πει οτι αν εξασφαλισουν απο την 7η αγωνιστικη την πρωτη θεση θα τους αφησουν εκτος του τελευταιου παιχνιδιου.
Αν αυτο το παρουσιασαν εγγραφως τοτε ηταν αρκετο για να δηλωσει αναρμοδιο το κας.
teratios14

Δημοσίευση από teratios14 »

υπάρχει κόσμος που πιστεύει πως μετά από 2 χρόνια ο Ιβάν ακόμα δεν ξέρει τι συμβάινει;

πως είναι θύμα των καταστάσεων;

δεν το παίζω έξυπνος, και εγώ χαζοπούλι είμαι που πίστευα για τόσο καιρό πως τον δουλεύουν, του τρώνε τα λεφτά, κλπ...

μετά την μη-αντίδραση του ύστερα από την φετινή τραγική χρονιά, που στο τέλος της ξεμπρόστιασε όλη την κλίκα που λυμαίνεται τον ΠΑΟΚ όλα γίναν φανερά...

δεν ακουμπάει κανέναν τους γιατί αυτός τους έβαλε εκεί, γιατί αυτός εν γνώσει του τους μάζεψε όλους από γύρω του, ένα πολλαπλό στρώμα από αναλώσιμους να τον προστατεύουν...και κάθε που συμβαίνει κάτι κακό, σαν το κρεμμύδι, αφαιρεί τον πιο αναλώσιμο από τα αναλώσιμα "στελέχη" του και συνεχίζει...φέτος έφαγε τον Τσιστιακόφ...του χρόνου ποιον (την Γκοντσάρεβα μήπως;)...πάντως, το σημαντικό είναι να την πληρώνουν άλλοι και αυτός να μένει στο απυρόβλητο, ως ο "μέγας ευεργέτης που δεν ξέρει τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, αν ήξερε, αχ αν ήξερε, αλλίμονο τους"...

παπαριές...τα ξέρει όλα...τα ήξερε από την πρώτη μέρα...ο χαζός δεν είναι αυτός, οι χαζοί είμαστε εμείς που μας τρόλαρε για κοντά 2 χρόνια παριστάνοντας τον αθώο...αυτός ξέρει πολύ καλά γιατί ήρθε στην ομάδα και τι σκοπό έχει...και αυτός δεν είναι να φτιάξει μια σοβαρή, ευρωπαικών δεδομένων ομάδα, όποιος έχει τέτοια όνειρα ας ξυπνήσει...ο τύπος θέλει να γίνει ο νέος Μαρινάκης-Κόκκαλης-Βαρδινογιάννης-Μελισσανίδης, να έχει μια λαοφιλή ομάδα ως μέσο πίεσης προς την πολιτεία για τα επιχειρηματικά του σχέδια, και να κρατάει την ομάδα με τον οικονομικότερο και πιο ανώδυνο τρόπο που μπορεί...κοινώς, να κάνει τα χατήρια των οπαδών για να τον αφήνουν ήσυχο και να μπορεί να τους χρησιμοποιήσει ως μέσο πίεσης για τα δικά του...

εκεί κρύβεται η δύναμη μας, στο υπογεγραμμένο τμήμα, στο ότι πρέπει να καταλάβουμε πως για να μας έχει μαζί του είναι διατεθειμένος να κάνει τα χατήρια των οπαδών (αρκεί βεβαίως να είναι "οικονομικά")...σε αντίστοιχη φάση π.χ. οι γάβροι ζητήσαν τίτλους, επειδή από παιδιά νερό έπιναν από τις γούρνες τους έχει μείνει απωθημένο και το μόνο που τους νοιάζει είναι οι κούπες....

εμείς; τι θέλουμε; τι θα βάλουμε μπροστά, και θα πούμε "Ιβάν, αν δεν μας δώσεις αυτό ξέχνα μας στο παιχνίδι σου";..μπορεί να είναι πολλά πράματα, μπορεί να είναι τα χρέη, μπορεί ένας ΠΑΟΚ ευρωπαικών δεδομένων (κι ας χάνει τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα), μπορεί να είναι μια νέα παράγκα που θα αντικαταστήσει την παλιά και θα δίνει κούπες, μπορεί να είναι και συνδυασμός των παραπάνω ή και τελείως άλλα πράματα...

αλλά πρέπει να διαλέξουμε...πρέπει να κατεβούμε απ το σύννεφο και να καταλάβουμε με τι έχουμε να κάνουμε...όχι με τον Ευεργέτη ή τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά που ήρθε να μας σώσει (όσο τον βλέπουμε έτσι τόσο μπορεί να την γλιτώνει δίνοντας μας τίποτα), αλλά με έναν μπίζνεσμαν (ή καπιταλόνι, ανάλογα της ιδεολογίας σας), που ήρθε να βγάλει φράγκα, και είναι διατεθειμένος να κάνει οποιοδήποτε ντήλι αρκεί να βγαίνει οικονομικά κερδισμένος απ αυτό...

σ αυτό το νταραβέρι, αυτός εκφράζει την πάρτη του και εμείς τον ΠΑΟΚ...να κάτσουμε να δούμε λοιπόν πως θα τον εκπροσωπήσουμε...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

paokovios1974 έγραψε:Οτι πεις
Χαίρομαι που συμφωνείς.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sick ξεκολλα. Και γενικως κοψτε τις προκλησεις
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

obanebane έγραψε:Η ουσια ειναι αυτο που γραφει ο despe οτι η προσφυγη επρεπε να γινει αμεσα,οι θιγομενοι (βαζελοι) μπορουσαν να επικαλεστουν οτιδηποτε.
Θα σας πω ενα απλο παραδειγμα εδωσαν αδεια στο τελευταιο παιχνιδι στους δυο κροατες αν δε κανω λαθος γιατι τους ειχαν πει οτι αν εξασφαλισουν απο την 7η αγωνιστικη την πρωτη θεση θα τους αφησουν εκτος του τελευταιου παιχνιδιου.
Αν αυτο το παρουσιασαν εγγραφως τοτε ηταν αρκετο για να δηλωσει αναρμοδιο το κας.
Που λεει οτι δεν πρεπει να παίζεις καθε αγώνα με ολες τις δυνάμεις σου για να τον κερδισεις?
Και οτι υπάρχει καποια δικαιολογία ώστε να μην το κάνεις?
Και οτι αυτό αναγνωρίζεται από τις ποδοσφαιρικές αρχές.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το οτι ενας ανθρωπος εχει λεφτα δε σημαινει οτι ειναι ικανος να φερει σε περας καθε επιχειρηματικη δραστηριοτητα.
και εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν το παει καθολου καλα το καραβι.αχαριστια σε σημαντικους παικτες που ειναι κ εμμεση ασεβεια στον κοσμο που ταυτιστηκε με αυτους.λογικες που δεν εχουν σχεση με αυτα που μαθαμε να εκτιμαμε τοσα χρονια.ετεροχρονισμενες αντιδρασεις σε γεγονοτα.ηξεις αφηξεις στην κοντρα με τους σαπιους θεσμους.
τεραστια συγχιση σε οποιαδηποτε ληψη αποφασης οπου μαρια και ιβαν εχουν απολυτο δικαιωμα βετο στα παντα.
και ολα τα παραπανω συγχωρουνται και διορθωνονται.και ας πουμε οτι εγω υπομονη εχω απειρη.ουτε οι τιτλοι με καινε ουτε τα πανηγυρια στο λευκο πυργο.αναπολω την υγεια του πρωτου διαστηματος ζαγορακη.ηταν ισως η καλυτερη περιοδος ΠΑΟΚ που εχω ζησει.
ολα τα παραπανω λοιπον διορθωνονται αν απωτερος σκοπος ειναι η επιτευξη αυτης της υγειας.εφοσον δεν υπαρχει κακη προθεση απο τον ιδιοκτητη λογικα εκει αποσκοπει η προσπαθεια του.
απλα εχω να πω οτι μεχρι πριν λιγους μηνες δεν ειχα καμια αμφιβολια για τις καλες του προθεσεις.πλεον εχω.λιγες μεν αλλα εχω.αυτος ο συγκεντρωτισμος,η απαθεια,η ηγεμονικου τυπου διαχειριση της ομαδας χωρις να δινει λογο σε κανεναν και χωρις να αφουγκραζεται τις ανησυχιες και τις αξιες του κοσμου με εχουν χαλασει.
μπορει ολα αυτα να οδηγησουν σε ωριμοτερο ΠΑΟΚ.σιγουρα το παει για ενα διαφορετικο dna το οποιο εγω δε γουσταρω καθολου.και καποιους τυπους με παλια μυαλα και γραφικοτητες του παρελθοντος σαν εμενα θα τους διωξει απο τα κοινα του ΠΑΟΚ.δε θελω ο λαος να ανακατευεται στα κοινα αλλα ουτε και αυτη τη στειρα πελατειακη σχεση που διαμορφωνεται.
και το τονιζω δε με χαλαει σχεδον καθολου ουτε το μεταγραφικο ουτε το αγωνιστικο ετσι οπως ειναι με τα οποια προβληματα του.τα απο γυρω με ξενερωνουν.δεν το παει καλα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

rainmaker έγραψε:Sick ξεκολλα. Και γενικως κοψτε τις προκλησεις
Να το λες και σε άλλους αυτό. Οκ?
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Το συναίσθημα φυσικά και ειναι σημαντικός παράγων.
Οταν, ομως, διοικείς πρεπει να παίρνεις και σκληρές αποφάσεις.
Στην αντίθετη περίπτωση δεν υπάρχει εξέλιξη.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δε διαφωνω κωστα.το αναφερω κιολας οτι αυτο ισως να οδηγει σε εναν πιο ωριμο ΠΑΟΚ.εμενα δε μου αρεσει.
και το συναισθημα νομιζω οτι πρεπει να το λαμβανει υποψη.δειχνει ευστροφια.εστω σε αρχικο σταδιο.και εννοειται πως οταν μιλαμε για λεφτα συναισθηματισμοι δε χωρανε.οταν μιλαμε ομως για ποδοσφαιρο ειναι ισως ο σημαντικοτερος παραγοντας.σημαντικοτερος απο τις επιτυχιες.απο την ταυτιση του κοσμου με αφηρημενες ιδεες βγαινουν τα λεφτα στο ποδοσφαιρο.τουλαχιστον ως τωρα.αν παμε σε ενα καθαρο πελατειακο μοντελο οπου πας για σκετη ψυχαγωγια και θεαμα θα προτιμησω προφανως αλλες μορφες.22 τυποι που παιζουν ενα παιχνιδι ειναι.ο αυτισμος μας τραβαει στο γηπδο οχι το οβερλαπ.αυτη η τεραστια βιομηχανια ειναι χτισμενη πανω σε αερα.
και για να πω κ τη θεωρια συνομωσιας μου, θεωρω οτι γινεται προσπαθεια να διαρραγει η συνοχη του λαου.προκειται για εναν λαο που ειχε ανεκαθεν απο τις πιο ισχυρες μαζικες και αλληλεγγυες αντιδρασεις.
και επειδη εχω κ εγω τις δικες μου οπισθοδρομικες αποψεις, αν αυτο ειναι εξευρωπαισμος να το χεσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 12 Ιούλ 2014, 09:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

barlow4 έγραψε:το οτι ενας ανθρωπος εχει λεφτα δε σημαινει οτι ειναι ικανος να φερει σε περας καθε επιχειρηματικη δραστηριοτητα.
και εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν το παει καθολου καλα το καραβι.αχαριστια σε σημαντικους παικτες που ειναι κ εμμεση ασεβεια στον κοσμο που ταυτιστηκε με αυτους.λογικες που δεν εχουν σχεση με αυτα που μαθαμε να εκτιμαμε τοσα χρονια.ετεροχρονισμενες αντιδρασεις σε γεγονοτα.ηξεις αφηξεις στην κοντρα με τους σαπιους θεσμους.
τεραστια συγχιση σε οποιαδηποτε ληψη αποφασης οπου μαρια και ιβαν εχουν απολυτο δικαιωμα βετο στα παντα.
και ολα τα παραπανω συγχωρουνται και διορθωνονται.και ας πουμε οτι εγω υπομονη εχω απειρη.ουτε οι τιτλοι με καινε ουτε τα πανηγυρια στο λευκο πυργο.αναπολω την υγεια του πρωτου διαστηματος ζαγορακη.ηταν ισως η καλυτερη περιοδος ΠΑΟΚ που εχω ζησει.
ολα τα παραπανω λοιπον διορθωνονται αν απωτερος σκοπος ειναι η επιτευξη αυτης της υγειας.εφοσον δεν υπαρχει κακη προθεση απο τον ιδιοκτητη λογικα εκει αποσκοπει η προσπαθεια του.
απλα εχω να πω οτι μεχρι πριν λιγους μηνες δεν ειχα καμια αμφιβολια για τις καλες του προθεσεις.πλεον εχω.λιγες μεν αλλα εχω.αυτος ο συγκεντρωτισμος,η απαθεια,η ηγεμονικου τυπου διαχειριση της ομαδας χωρις να δινει λογο σε κανεναν και χωρις να αφουγκραζεται τις ανησυχιες και τις αξιες του κοσμου με εχουν χαλασει.
μπορει ολα αυτα να οδηγησουν σε ωριμοτερο ΠΑΟΚ.σιγουρα το παει για ενα διαφορετικο dna το οποιο εγω δε γουσταρω καθολου.και καποιους τυπους με παλια μυαλα και γραφικοτητες του παρελθοντος σαν εμενα θα τους διωξει απο τα κοινα του ΠΑΟΚ.δε θελω ο λαος να ανακατευεται στα κοινα αλλα ουτε και αυτη τη στειρα πελατειακη σχεση που διαμορφωνεται.
και το τονιζω δε με χαλαει σχεδον καθολου ουτε το μεταγραφικο ουτε το αγωνιστικο ετσι οπως ειναι με τα οποια προβληματα του.τα απο γυρω με ξενερωνουν.δεν το παει καλα.
Ακριβώς !
Για μεταγραφικά κ αγωνιστικά , ο Αγγελος πληρώνεται , ας ανησυχεί αυτός.
Αυτά τα "τριγύρω" όμως ξενερώνουν άσχημα.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συμφωνώ. Το αγωνιστικό/μεταγραφικό δεν πάει ΤΟΣΟ άσχημα όσο κάποιοι το παρουσιάζουν, εμένα δεν με ενοχλεί τόσο. Ίσα ίσα που κινεί το ενδιαφέρον του φίλαθλου εαυτού μου.

Αλλά οι δηλώσεις ποδοσφαιριστών όπως ο Vukic και ο Lazar (που είναι μεγάλοι άνθρωποι και όχι κλαψομουνιάτηδες 20χρονοι), έχουν πολλά να πουν για το τι γίνεται εκεί μέσα...

Πάν'τε ρε στο basket... (με θυμίζει εκείνη τη παλιά διαφήμιση της Nova)
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

δυστυχως και εγω θα συμφωνησω με τα παιδια που λενε οτι η προσφυγη εγινε για τα ματια του κοσμου και οτι επι της ουσιας δεν ηθελαν να παμε στο τσου-λου... αν εισαι ο ΠΑΟΚ και πιστευεις οτι θα δικαιωθεις μεσα απο το κας θα ειχες τουλαχιστον 2-3 παιχτες παραπανω(μεταγραφες) στην Ολλανδια για να ετοιμαστει μια ομαδα να παει να διεκδικησει την προκριση...αλλα και το ακομα μεγαλυτερο ειναι οτι ΠΩΣ γινεται να πιστευαμε οτι θα παρουμε τη θεση του ποα στο τσου-λου που αν δεν κανω λαθος παιζει στις 30 κατι ιουλιου το πρωτο ματς(αν κανω λαθος διορθωστε με) και την ιδια ωρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ψαχνει για φιλικο με Ναπολι στις 2 Αυγουστου στην Ιταλια.. δηλαδη αυτο δεν φαινεται σε κανεναν περιεργο? οχι εγω νομιζω οτι στην προκειμενη περιπτωση ξεραμε οτι δεν θα δικαιωθουμε και καναμε προσφυγη για τα ματια των οπαδων μας και τιποτα παραπανω. (και γενικα νομιζω οτι δεν μιρλιαζω , αλλα τα αρνητικα να τα λεμε κακο δεν ειναι).

υγ. οσο για τον Ιβαν αν θα συνεχισει να εχει νοημα στην υπαρξη του ΠΑΟΚ εγω νομιζω οτι την ακρη θα την βρει και οτι δεν θα τα παρατησει..απλα απο οτι φαινεται εχει φαει πολυ μεγαλο παπα ο κυριος και τον ειχα για πιο ξυπνιο..περιμενουμε την αντιδραση καποια στιγμη που πιστευω πως θα ερθει ΣΙΓΟΥΡΑ. :pano:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Παραδοσιακα ο κοσμος του ΠΑΟΚ ηταν ειναι και θα ειναι απ οτι φαινεται κατα της διοικησης της εκαστοτε διοικησης εγω απο οσο θυμαμε παντελακης,χαρης σαββιδης,βουλινος,καλυβας,μπατατουδης,γουμενος,ζαγορακης,βρυζας,και τωρα ιβαν ουτε ενας απο αυτους δεν ετυχε ολικης αποδοχης περα απο καποια μικρα διαστηματα οπως πχ το ξεκινημα ζαγορακη.Καποιοι απο αυτους σιγουρα δεν αξιζαν την μηνη μας καποιοι ηδη μνημονευονται με κολακευτικα σχολια τωρα για τις ενεργειες τους,ακομα και τον βουλινο που υπηρχε το μεγαλυτερο κινημα εναντιων του με μακροχρονιες αποχες επεισοδια ακομα και αυτον πλεον καποιοι λενε"ο βουλινος ειχε τα @ρχιδι@ και πηρε την ομαδα και εφυγε.Βεβαια καποιοι δικαιως κατηγορουντε γιατι αποδεδειγμενα εκαναν πολυ μεγαλο κακο στον ΠΑΟΚ και ειδικα στο θεμα των χρεων που ειναι η μεγαλυτερη γαγγραινα της ιστοριας του ΠΑΟΚ και κραταει τον ΠΑΟΚ ομηρο των κυβερνιτικων ορεξεων.Τουλαχιστον ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τον σαββιδη μεχρι στιγμης τον κατηγορουμε για οργανωτικα θεματα συγκεντρωτισμος ,για αφελεια,για λαθος κινησεις,λαθος συνεργατες.Καποιες φωνουλες αρχισαν και μεγαλυτερες χοντραδες του τυπου μας κοροιδευει μας λεει ψεμματα ειναι ανικανος ειναι τρελλος και δεν ξερω γω τι αλλο.Το μονο που ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι οτι ο ολυμπιακος δεν τον θελει και επιθυμει να φυγει απο τα ηνια της ομαδας μας,για μενα αυτο ειναι ισχυρο κινητρο να τον εμπιστευομαι και επισης οτι ειναι παραπανω απο ενταξει αυτα τα 2 χρονια στις οικονομικες υποχρεωσεις του,αυτο που οντως και εγω περιμενα περισσοτερα ηταν η δημιουργεια μιας περισσοτερο ανταγωνιστικης ομαδας μεσο της επενδυσης μεγαλυτερων ποσων στην ομαδα και της επιλογης συνεργατων που θα ετρεχαν ρολοι την παε.Παρολαυτα η προσληψη Αγγελου Αναστασιαδη στον ΠΑΟΚ με την ταυτοχρονη τοποθετηση του pablo garcia διπλα του μου δινει ελπιδα για το μελλον σε σημειο τετοιο που να πιστευω οτι φετος η ομαδα θα ειναι ιδιαιτερα ανταγωνιστικη στην διεκδικηση του πρωταθληματος,ειλικρινα το πιστευω αυτο και μαλιστα απο σημερα θα εχουμε την ευκαιρια να παρουμε μια πρωτη γευση απο το τι δουλεια γινεται στον νεο ΠΑΟΚ.Βαλσαμο θα ειναι για ολους μας η αγωνιστικη καταξιωση της ομαδας μας.Συγνωμη για το μακροσκελες σεντονακι ηταν αναποφεκτο.
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από nico4 »

Τερατιε το 14 είναι φόρος τιμής στον παίκτη με το Νο14; :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”