Τι εννοείς να προσέχουμε τι λέμε, αυτή είναι η γνώμη μου και δύσκολα ν αλλάξει.desperando έγραψε:ρε φιλε ο μαντουρο ηταν ενα μηνα πριν τον τελικο τραυματιας.οσο για τον μαρτενς οποτε του ζητηθηκε να παιξει ή να μπει αποστολη δεν ειπε ποτε τιποτα ακομα και οταν ετρωγε τα καψωνια του γχ με αλλαγες στο ημιχρονο την στιγμη που αλλοι ηταν οι χειροτεροι παικτες της ομαδας.pisakaipoupoula έγραψε:Ο Ινσα πρέπει να μείνει οπωσδήποτε, και ο Στοχ με λιγότερα λεφτά..
Παίκτης που παίζει στο 100% ξέροντας ότι είναι δανεικός κ μπορεί να φύγει σε μια βδομάδα θα είναι κεφάλαιο για τον αγωνιστικό οργανισμό...για τους από πάνω.
Ενώ απ το τελικό, το ντου στη προπόνηση και στα πλει οφ φάνηκε ξεκάθαρα ποιοι είναι οι "λίγοι" τόσο ποδοσφαιρικά όσο και σε ψυχή, Μαντούρο, Μάρτενς, Λούκας σίγουρα μέσα σ αυτούς, ειδικά οι δύο τελευταίοι
Για να είμαι και ον τόπικ : Ο ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ της γριάς έχει όλα τα φόντα να γίνει σούπερ παίκτης, αν δεν ασχοληθούμε εμείς αργά ή γρήγορα θ ασχοληθούνε γαυροβαζελοχάνουμα...και μόλις έκανε το αγροτικό του στη γριά, είναι έτοιμος!
να προσεχουμε τι λεμε
Ναι δε θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, δε θα σκυλιάσουν για την ομάδα ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, με μια μικρή επιφύλαξη για τον Μαντούρο..όσο για τον Μάρτενς αυτό έλειπε να παραμένει μέσα μετά το ημίχρονο όταν δε μπορεί ούτε μισή σωστή πάσα να κάνει..για το Λούκας δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον ότι στα δύσκολα κρύβεται, είναι χέστης...κ εγώ δε θέλω τέτοιυς παίκτες στην ομάδα, αν εσύ θες οκ