Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από alex ntepo »

Ένα πράμα θα πώ και πάω για βουτιά στη θαλασσίτσα μιας κι έχει ηλιόλουστη μέρα στην πανέμορφη Κω.

Έχω παρασυρθεί κι εγώ παλιότερα, κι έχω γράψει σεντόνια, κι έχω φανατιστεί και πορωθεί με τις διάφορες αναλύσεις.
Ειδικά στο θέμα του προπονητή όμως, νομίζω πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο όλοι και να θυμηθούμε κάτι πολύ βασικό που συνηθίζουμε να ξεχνάμε. Παιδιά, όλοι οι προπονητές. είτε φίρμες είναι έιτε όχι, αποτελούν στοίχημα τεράστιο, μπορεί να σου κάτσουν, μπορεί να μη σου κάτσουν, μπορεί να σε πάνε στα ουράνια, μπορεί να σε ρίξουν στα τάρταρα. Κι όχι για έναν λόγο, αλλά για ένα κάρο λόγους.
Οπότε, τώρα ειδικά που το πρωτάθλημα τελείωσε, ας ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με αγαπημένα πρόσωπα που παραμελήσαμε KAI εξαιτίας του ΠΑΟΚ μερικές φορές, ας χαλαρώσουμε κι ας περιμένουμε τις εξελίξεις με υπομονή και χαμηλή πίεση!

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΑΓΓΕΛΆΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΣΕΙΚΕΡ

Καυλό καλοκαίρι σε όλους!
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Rizla έγραψε:
Πιστευω οτι μπορει να παει καλα γιατι γνωριζει τον ΠΑΟΚ,τις ιδιαιτεροτητες του..
Γνωριζε τον ΠΑΟΚ σε μια αλλη εποχη...εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε και ο Αγγελος δε δουλεψε πουθενα σοβαρα απο τοτε
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πέρα από τα όποια επιχειρήματα περί της προπονητικής αξίας του Άγγελου
(ντεμοντέ, ουσιαστικά ανενεργός εδώ και πολύ καιρό, αδυναμία διαχείρισης "μεγάλων" ονομάτων),
προσωπικά μιλώντας, η κυριότερη ανησυχία μου είναι άλλη.
Το τι συναπάγεται, τι αποδεικνύει και το τι σηματοδοτεί η επιλογή Άγγελου.
Αρχικά, να πω πως ουδεμία έκπληξη μου προκάλεσε η πρόσληψή του.
Την είχα απολύτως βέβαιη από τη μέρα του τελικού ή πιο σωστά από την επομένη,
όταν είδα τις φώτοζ στις εφημερίδες με τον Σαββίδη πλάι στον Άγγελο στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και έπειτα, αυτό που πραγματικά με τρελαίνει είναι η συνεχής επίκληση των "ειδικών συνθηκών".
Η συνεχής επίκληση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης (όπως και στα πολιτικό-κοινωνικά ζητήματα)
είναι ανεπίτρεπτη γιατί στο όνομά της μπορούν να δικαιολογηθούν τα πάντα.
Αναρωτιέμαι, θα είμαστε ποτέ σε κάποια κατάσταση φυσιολογικότητας;
Θα πάψουμε ποτέ να είμαστε "μαύρα χάλια" και "συνονθύλευμα" και
να χρειαζόμαστε άμεσα "συμμάζεμα" και "νοικοκύρεμα";
Δηλαδή τώρα που έχουμε μετά από τόσο καιρό επενδυτή στο τιμόνι,
μέσα σε ένα χρόνο είμαστε τόσο τριμπούρδελο που μονάχα οι "γνώστες" της "πραγματικότητας" μας κάνουν;
Κι επιτέλους, την όποια "πραγματικότητα", εφόσον είναι νοσηρή, καλούνται να την αλλάξουν οι διοικούντες.
Όχι να την αποδέχονται και να ψάχνουν διαχειριστές.

Όσον αφορά το τι σηματοδοτεί η πρόσληψη Άγγελου (όχι κατ' ανάγκη ευθέως, αλλά ίσως εμμέσως),
είμαι σφρόδρα ανήσυχος οφείλω να πω, για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ο κυριότερος είναι το πόσο με μπερδεύει ο Σαββίδης όσον αφορά τις προθέσεις του.
Φοβάμαι πάρα πολύ τη λογική του "δεν είδαμε χαϊρι με τα λούσα, πάμε φτώχικα και ταπεινά τώρα".
Ακόμη περισσότερο φοβάμαι πως η πρόσληψη Άγγελου σηματοδοτεί τη συνέχιση του κουμάντου
από τους ίδιους ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν φανεί τόσο ανεπαρκείς όσο και αδιαφανείς.

Το πράμα θα φανεί σύντομα πάντως, από το ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν.
Το μόνο αναμφίβολα θετικό είναι πως έχουμε προπονητή 3 ολόκληρους μήνες πριν τη νέα σεζόν.
Ας φτιάξουμε μία ορθολογικά δομημένη ομάδα και μετά,
ας ελπίσουμε πως η Παναγιά θα είναι μαζί μας και όχι με τους άλλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τρί 20 Μάιος 2014, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Παραθετω ενα αρθρο που βρηκα απο τον Τσαρλυ, τον οποιο εκτιμω πολυ για τις ποδοσφαιρικες του αναλυσεις.
Αφορα την περιπτωση του βαζελου, μολις εδιωξαν τον Φερειρα και γραφτηκε 15/11/2012. Νομιζω οτι σε πολλα σημεία, ειδικα εκει που μιλαει για ξεσκαρταρισμα, μεταγραφες, τον ρολο του τυπου κ.α. εχει πολλα κοινα σημεια με την κατασταση στον ΠΑΟΚ.

"Γράφει ο Τσάρλυ

Δεν θυμάμαι κανέναν άλλο συνάδελφό του να έχει φέρει σε τόσο άσχημη κατάσταση σύλλογο στο επίπεδο του Παναθηναϊκού. Ο διάδοχος του για να μπορέσει να ανταπεξέλθει, θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά, να ξεσκαρτάρει το ρόστερ, να βελτιώσει τους ποδοσφαιριστές του και να βρει σωστό σχέδιο για το μέλλον. Για μένα είναι δεδομένο πως το απαιτούμενο πακέτο για την συγκεκριμένη αποστολή το έχει μόνο ένας άνθρωπος.

Άγγελος ο ιδανικός

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο ιδανικός για τον συγκεκριμένο ρόλο. Προπονητής που το πρώτο πράγμα που κάνει όταν αναλαμβάνει ένα σύλλογο είναι το ξεσκαρτάρισμα. Θυμίζω πως στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό έγινε το πιο γενναίο ξεσκαρτάρισμα που έχει γίνει ποτέ στο σύλλογο. Δεν λογάριασε κανένα επικοινωνιακό κόστος, έδωσε συγκεκριμένο αγωνιστικό στυλ στον Παναθηναϊκό, του έμαθε να παίζει στην Ευρώπη και να είναι ανταγωνιστικός σε υψηλό επίπεδο καθιερώνοντας τακτική με τρεις στόπερ στο κέντρο της άμυνας. Δεν δίστασε να τα βάλει με γερά ονόματα που δεν μπορούσαν για διάφορους λόγους να προσφέρουν εκείνη την εποχή σε υψηλό επίπεδο και πέτυχε να χτίσει την ομάδα πάνω σε ποδοσφαιριστές που τότε είχαν πολύ μέλλον μπροστά τους, Προσωπικά προτιμώ το κεφάλι σκυμμένο στο γραφείο του Άγγελου και τις απαιτήσεις που αυτός είχε από τους ποδοσφαιριστές του παρά έναν προπονητή που ψάχνει για δικαιολογίες στις ήττες. βάζοντάς τους βέβαια να εξελιχθούν μαζί με τους Χέντρικσεν, Βαζέχα. Τα αποτελέσματα που έφερε εκείνη τη χρονιά αλλά και το μέλλον τον δικαίωσε απόλυτα. Κανένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε στη μαύρη λίστα του ο Άγγελος δεν ξαναέπαιξε σε υψηλό επίπεδο. Οι Σόουζα, Φλιπσεν, Βλάοβιτς, Αλεξόπουλος, Κιάσσος, Σιμπνιέφσκι, Ολιβάρεζ, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, είχαν πτωτική πορεία στη συνέχεια. Στην πράξη λοιπόν αποδείχθηκε πως ο Άγγελος δεν τους αδίκησε αλλά έκανε το ιδανικό ξεσκαρτάρισμα.

Τον Ιανουάριο του 2001 και λίγο πριν αποχωρήσει ο σύλλογος έκανε τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές που έχουν γίνει ποτέ σε μια μεταγραφική περίοδο. Στην ομάδα που απέκλεισε το Αμβούργο και τη Γιουβέντους και είχε σαν βάση τους Χένρίκσεν, Γκούμα, Φύσσα, Καραγκούνη, Μπασινά, Λυμπερόπουλο, Βαζέχα πρόσθεσε τους Σεϊταρίδη, Μπόατενγκ, Ολισαντέμπε. Και όμως την ημέρα που ο σύλλογος παρουσίαζε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που θα υποστήριζαν το πλάνο τριετίας ο αθλητικός τύπος της χώρας στάθηκε στο «θάνατος».

Ο Αναστασιάδης είναι για μένα η ιδανική επιλογή καθώς το πρώτο πράγμα που χρειάζεται το ρόστερ είναι ένα σωστό ξεσκαρτάρισμα. Ο σύλλογος σήμερα είναι γεμάτος με πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν είναι δυνατόν να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος σαν πλεονέκτημά του έχει πως όπου πάει ξέρει τον τρόπο να κάνει γρήγορο ξεσκαρτάρισμα. Μόλις 1 ½ μήνα του πήρε στα Γιάννενα, Στην πιο δύσκολη αποστολή όπως ομολόγησε ο ίδιος της καριέρας του. Ενώ το γκρουπ με το οποίο αποφασίζει να πορευτεί έχει τον τρόπο του να το κάνει να παίζει στα όριά του. "
http://www.sport-fm.gr/article/593221
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αναπαραγουμε και αρθρα του ντεμεκ στοιχηματζη αναλυτη τσαρλυ τωρα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγω τον εκτιμω γιατι εχω δει ( πολλες φορες με λυπη μου π.χ. για Στεφενς, Μαντουρο ) να επιβεβαιωνονται συχνα οι αναλυσεις του. Αν θες το διαβαζεις, αν θες οχι. Εγω το παρεθεσα σαν υλικο προς σκεψη και σχολιασμο και σαν τετοιο εχει την αξια του.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Οπως ειπε και ο sick οι παιχτες που μενουν συνηγορουν σε ενα μετριο ροστερ που δεν αρμοζει στην εποχη ιβαν. Το θεμα για μενα ειναι οτι κακως αναλωνομαστε στο θεμα του προπονητη οποιος και αν ηταν αυτος (δεν εχει καμια σημασια για μενα). Βλεπουμε το δεντρο και δεν βλέπουμε το δάσος..... επρεπε να μας προβληματιζει το τιμ γυρω απο τον προπονητη και το ποιοι θα κανουν τις επιλογες και θα περνουν τις αποφασεις. Ποιοι θα βγουν στην γυρα να ψαξουν για παιχτες? Αυτοι που 2 χρονια τωρα δεν βρηκαν τον τροπο να διαχειριστουν ενα πολυ σημαντικο μπατζετ χωρις να καταφερουν να χτιστεί ενας σταθερος κορμος? Ποιος ειναι αυτος που επιτελους θα παρει την ευθηνη για την τριτη και πιο σημαντικη χρονια που ερχεται? Αυτον τον ανθρωπο λοιπον πρεπει να τον κατονομασει ο ιβαν. Ολοι πρεπει να ξέρουμε ποιος θα χτίσει τον νεο ΠΑΟΚ ωστε να αναλαβει τις ευθηνες που του αναλογουν!!!! Δεν θελω ξανα να δω ολοκληρο τιμ να αποφασιζει και στο τελος να την πληρωνει ο προπονητης....και μετα να λεμε ποιος αραγε φταει?

Αν τιποτα απο τα παραπανω δεν γινει τοτε εμενα προσωπικα θα μου δειξει κατι....τι?....οτι πολυ απλα διαλεξαν τον αγγελο για προπονητη για να τον βαλουν μπροστα σαν ασπιδα και οταν το πραγμα θα παει να χοντρινει να του φορτοσουν ολες τις λαθος επιλογες και ολα τα κακως κειμενα και να τον αδειασουν...δινοντας τον ταυτοχρονα στον κοσμο για να τον σταυρωσει... για να καλύψουν καποιοι τον λωκο τους....

Οποτε ιβαν εγω σαν απλος οπαδος του ΠΑΟΚ απαιτω να διαχωρησεις τους ρολους μεσα στην ΠΑΕ με ονοματεπωνυμο και ο καθενας να αναλαβει τις ευθηνες που του αναλογουν!!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ποιες αναλυσεις του, βλεπεις εσυ καποια ποδοσφαιρικη αναλυση? ολο αρλουμπες γραφει και κρινει παντα επιφανειακα και εκ των υστερων σε οτι και αν εχει γραψει.
Απο τετοιους εχει βρωμισει ο τοπος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έχουμε κολκα τι θελουμε τον τσάρλυ :):):):)
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ο συγκεκριμενος ειναι οσαη ποιοτητας στο συμπαν των σιχαμερων αρδ..μιλαει με γεγονοτα..ενα και ενα ισον δυο..μιλαει ξεσκαρταρισμα..μιλαει για συγκεκριμενους παικτες και πως εξελιχθηκε η καριερα τους..
η εμπαθεια βαραει κοκκινο εδω μεσα..πω πω πραγματικα εχω ανακατωθει πλεον..δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτο..μια ασχημια και μιση..τη τρελα μου μεσα..πραγματικα θα ηθελα να δω τα μουτρα μερικων..στηριξη στον ΠΑΟΚ ρε//
θελετε να παμε καλα??θελετε επιτελους επιτυχιες??θελετε να βουλωσουνε στοματα αλλοθρησκων?
ετσι παντως δεν γινεται..με τοση μιρλα τοση γκρινια τοσες λογομαχιες..
δε μπορω να δεχτω οτι ολο αυτη η ψυχομιρλα εχει αιτια απλα καποιο αθλητικο νεο η κατι..
ειναι κατι αλλο ..
ΠΑΟΚ χωρις συσπειρωση δεν γινεται!δε το εχετε καταλαβει ακομη??
ολοι δεν θα χαρουμε αν γινει κατι σωστα??υπαρχει λογος να προτρεχετε αρνητικα εσεις οι λιγοι που δημιουργειτε εντασεις??ποσες φορες αυτη η μαμημενη ζωη εχει διαψευσει τις καλυτερες προυποθεσεις και προσδοκιες αρνητικα??Κκαι ποσες εκει που δε το περιμενεις ερχεται η επιτυχια?
το παν ειναι ο λογος!ΜΗ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ!!ΦΤΑΝΕΙ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!!ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ ..ΕΙΠΑΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ!!ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ...ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ..
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Δεν γνωρίζω αν με Άγγελο κάνουμε κάτι φοβερό, πάντως είναι ο καλύτερος για να διώξει αρκετή κοπριά που υπάρχει γύρω και μέσα στην ομάδα.

Στήριξη κυρίως από την διοίκηση. όποιος το αποφάσισε τον στηρίζει μέχρι τέλους αλλιώς τέλος απ τον ΠΑΟΚ. Φυσικά εξαιρείται ο ΙΒΑΝ που πληρώνει...

Επίσης στήριξει με παικταράδες... καλύτερα 15 καλούς και πιτσιρίκια παρά 25 και στα @@ τους.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ρε παιδιά, έχουμε 5 (πεντε) γκολκιπερ. Χρειαζόμαστε 2 και για 3ο ας έχουμε της Κ20. Ο Αναστασιάδης φταίει? Ή θα έπρεπε να βλέπουμε το πάρτυ να συνεχίζεται για πάντα?
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Ολη αυτή η στήριξη που απαιτούν κάποιοι ντε και καλά τώρα γιατί την προηγούμενη σεζόν πήγε περίπατο? Αξίζει στήριξη δηλαδή ο Άγγελος και δεν άξιζε ο Στεφενς???? (και προς Θεού δεν λέω ότι δεν αξίζει στήριξη ο Άγγελος).
Αυτή η πεποίθηση οτι ο Άγγελος είναι ο ιδανικός, τα πανηγύρια για τη συμφωνία και οι αφορισμοί σε όσους δεν συμμερίζονται αυτήν την άποψη από που προκύπτουν δεν έχω καταλάβει, στο επιχείρημα οτι όπου πήγε πέτυχε τον στόχο? Αν ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να μην πέσει κατηγορία τότε ναι θα συμφωνήσω οτι είναι ο ιδανικός το έχει αποδείξει άλλωστε οτι είναι και θα αρχίσω να πανηγυρίζω και εγώ ποστάροντας τη φατσούλα που κουνάει τη σημαία, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτός ο στόχος μας...

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι συγκυριών και αν βρει τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί και να πετύχει και να κάνουμε καταπληκτική πορεία σε ουεφα και πρωτάθλημα. Δεν το βλέπω όμως πιθανό.

Στην τελική βέβαια δεν είμαι εγώ αυτός που θα στηρίξει τον προπονητή αλλά ο ιδιοκτήτης, και όπως πολύ σωστά επισημάνθηκε και απο άλλους σε προηγούμενα ποστ ο Ιβάν αυτοαναιρείται συνεχώς με τις πράξεις του. (αρχίζω να αναπολώ τον Ζαγοράκη που στήριξε ακόμα και τον "υπηρεσιακό" Χάβο ). Δεν θα επεκταθώ γιατί δεν υπάρχει και λόγος στην παρούσα φάση, μιας που οι σκέψεις μου ήδη έχουν εκφραστεί απο άλλους και η συμφωνία έχει ήδη κλείσει. Θα περιμένω να δω πρώτα και μετά θα κρίνω

Θα πω μόνο πως ελπίζω ο Μάιος του 2015 να είναι αυτός που θα είμαστε καλά
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Othin έγραψε:
theodoros έγραψε:Κι ας μου βρεί κάποιος μια ομάδα που απέτυχε τον στόχο της με κόουτς τον Άγγελο.. Όποια κι αν είναι..
Ο ΠΑΟΚ! Το καλοκαίρι του 2004 ο Άγγελος απέτυχε παταγωδώς και με πλήρη προσωπική ευθύνη να προετοιμάσει την ομάδα και να αντιμετωπίσει τον Αύγουστο την Μακάμπι για την επίτευξη του στόχου-ευκαιρία του τσου λου. Ήττες εντός (1-2), εκτός (1-0) κι επί τα αυτά (χρησιμοποίηση τιμωρημένου παίκτη και μηδενισμός, το γνωστό «φαξ»).
Αυτή ήταν η πιο οδυνηρή αποτυχία του, που με αφορά. Για τις υπόλοιπες δεν με ενδιαφέρει να τις αναφέρω.

Όσο για το «συμμάζεμα», «ξεκαθάρισμα» (ή όπως αλλιώς το βαφτίζει ο καθένας μας) της ομάδας από τα ζιζάνια, που εν μέρει συμφωνώ ότι χρειάζεται, αυτό δεν είναι δουλειά του προπονητή, αλλά της διοίκησης. Αν ο Ιβάν πιστεύει πως ο Άγγελος μπορεί να «βάλει τάξη» στην ομάδα, ας τον διόριζε γενικό αρχηγό, τεχνικό διευθυντή, C.E.O. :shock: (γράφω και καμιά μ@λ@κία κάπου κάπου) ή ας τον είχε δίπλα του απλώς ως προσωπικό σύμβουλο (κατά την γνώμη μου αυτή είναι η μόνη ρεαλιστικά αποδοτική θέση πλέον για τον Άγγελο στον ΠΑΟΚ), ώστε να τον βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αποκατάσταση της εύρυθμης και ορθολογικής λειτουργίας του οργανισμού που διοικεί, τα αυτονόητα δηλαδή.

Η θέση του προπονητή όμως, σχετίζεται με την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας και όχι με την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων. Και ως προς τα αγωνιστικά, ο Άγγελος βάσει τουλάχιστον του βιογραφικού του δεν είναι προπονητής που ξέρει, έχει κάνει ή μπορεί να κάνει σήμερα πρωταθλητισμό. Το κύπελλο που κατέκτησε το 2003 είναι ο μοναδικός τίτλος του Άγγελου και όχι ο μοναδικός τίτλος του ΠΑΟΚ.

Τέλος, όσοι εκφράζουμε αντίθεση στην ανάληψη της θέσης του προπονητή από τον Άγγελο δεν σημαίνει πως μισούμε τον άνθρωπο.

Εξάλλου, η ευθύνη βαραίνει σαφέστατα και αποκλειστικά την διοίκηση και ιδιαιτέρως τον Ιβάν.
Πώς να διαφωνήσεις;Και περί Αναστασιάδη και,πρώτιστα,περί Σαββίδη.Προσωπικά,περίμενα παντελώς διαφορετική κατεύθυνση να δοθεί στα της ομάδας απ'τον Ιβάν.Με τον Άγγελο δεν τραβάω κανένο ιδιαίτερο ζόρι.Αλλά απ'τον Σαββίδη περιμένω πολλά σπουδαιότερα και ποιοτικότερα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Aureliano Buendia έγραψε:Πέρα από τα όποια επιχειρήματα περί της προπονητικής αξίας του Άγγελου
(ντεμοντέ, ουσιαστικά ανενεργός εδώ και πολύ καιρό, αδυναμία διαχείρισης "μεγάλων" ονομάτων),
προσωπικά μιλώντας, η κυριότερη ανησυχία μου είναι άλλη.
Το τι συναπάγεται, τι αποδεικνύει και το τι σηματοδοτεί η επιλογή Άγγελου.
Αρχικά, να πω πως ουδεμία έκπληξη μου προκάλεσε η πρόσληψή του.
Την είχα απολύτως βέβαιη από τη μέρα του τελικού ή πιο σωστά από την επομένη,
όταν είδα τις φώτοζ στις εφημερίδες με τον Σαββίδη πλάι στον Άγγελο στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και έπειτα, αυτό που πραγματικά με τρελαίνει είναι η συνεχής επίκληση των "ειδικών συνθηκών".
Η συνεχής επίκληση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης (όπως και στα πολιτικό-κοινωνικά ζητήματα)
είναι ανεπίτρεπτη γιατί στο όνομά της μπορούν να δικαιολογηθούν τα πάντα.
Αναρωτιέμαι, θα είμαστε ποτέ σε κάποια κατάσταση φυσιολογικότητας;
Θα πάψουμε ποτέ να είμαστε "μαύρα χάλια" και "συνονθύλευμα" και
να χρειαζόμαστε άμεσα "συμμάζεμα" και "νοικοκύρεμα";
Δηλαδή τώρα που έχουμε μετά από τόσο καιρό επενδυτή στο τιμόνι,
μέσα σε ένα χρόνο είμαστε τόσο τριμπούρδελο που μονάχα οι "γνώστες" της "πραγματικότητας" μας κάνουν;
Κι επιτέλους, την όποια "πραγματικότητα", εφόσον είναι νοσηρή, καλούνται να την αλλάξουν οι διοικούντες.
Όχι να την αποδέχονται και να ψάχνουν διαχειριστές.

Όσον αφορά το τι σηματοδοτεί η πρόσληψη Άγγελου (όχι κατ' ανάγκη ευθέως, αλλά ίσως εμμέσως),
είμαι σφρόδρα ανήσυχος οφείλω να πω, για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ο κυριότερος είναι το πόσο με μπερδεύει ο Σαββίδης όσον αφορά τις προθέσεις του.
Φοβάμαι πάρα πολύ τη λογική του "δεν είδαμε χαϊρι με τα λούσα, πάμε φτώχικα και ταπεινά τώρα".
Ακόμη περισσότερο φοβάμαι πως η πρόσληψη Άγγελου σηματοδοτεί τη συνέχιση του κουμάντου
από τους ίδιους ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν φανεί τόσο ανεπαρκείς όσο και αδιαφανείς.

Το πράμα θα φανεί σύντομα πάντως, από το ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν.
Το μόνο αναμφίβολα θετικό είναι πως έχουμε προπονητή 3 ολόκληρους μήνες πριν τη νέα σεζόν.
Ας φτιάξουμε μία ορθολογικά δομημένη ομάδα και μετά,
ας ελπίσουμε πως η Παναγιά θα είναι μαζί μας και όχι με τους άλλους.
Πολύ σωστά, μέχρι τελείας. Μπράβο. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”