Π.Α.Ο.Κ.-S.L.BENFICA 20/2/2014 20:00 Ant1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Re: Π.Α.Ο.Κ.-S.L.BENFICA 20/2/2014 20:00 Ant1

Δημοσίευση από alex ntepo »

Δεν περνούν οι ώρες με τίποτα! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Τι σου είναι πάντως τα μεγάλα ματς ε; Μας ενώνουν, μας πυρώνουν, μας πορώνουν, ελπίζω, πιστεύω, είμαι σίγουρς ότι Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ 'ΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ, και οι της Μπενφίκα θα σαστίσουν. Εκεί πρέπει να χτυπήσουμε, να εκμεταλλευτούμε μια πρώτη παγωμάρα που ας ελπίσουμε να τους προκαλέσει ο ΛΑΟΣ, και μετά ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ - ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

alex ntepo έγραψε:Δεν περνούν οι ώρες με τίποτα! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Τι σου είναι πάντως τα μεγάλα ματς ε; Μας ενώνουν, μας πυρώνουν, μας πορώνουν, ελπίζω, πιστεύω, είμαι σίγουρς ότι Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ 'ΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ, και οι της Μπενφίκα θα σαστίσουν. Εκεί πρέπει να χτυπήσουμε, να εκμεταλλευτούμε μια πρώτη παγωμάρα που ας ελπίσουμε να τους προκαλέσει ο ΛΑΟΣ, και μετά ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ - ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Θα κανω ενα σχολιο πανω σε αυτο αλλα μετα το παιχνιδι,αλεξ δεν αφορα εσενα.Το πρωτο γκολ στο 4ο λεπτο ποιος αλλος? Ο ΚΟΣΜΟΣ
Carur

Δημοσίευση από Carur »

Καλημερα,θα ηθελα μια εξυπηρετηση αν αυτο ειναι εφικτο.Εχω προμηθευτει εισητηριο για το ματς Παοκ-Μπενφικα στην Θυρα4.Η παρεα μου θα πανε ολοι στην 5,μπορειτε να ρωτησετε αν υπαρχει ατομο που να θελει να ανταλλαξει τα εισητηρια? Εννοειται πως πληρωνω και τα € διαφορα.
Οποιος ενδιαφερεται μπορει να με ειδοποιησει στο email markospap92@gmail.com ή στο facebook Παπαδοπουλος Μαρκος μετα τις 14.00 για να γινει η ανταλλαγη :)
Ευχαριστω και με την νικη ! :pano:
POWER-4-

Δημοσίευση από POWER-4- »

Kourdos έγραψε:........................................

Σαν τα πρόβατα πριν την σφαγή:

Εικόνα

.................................

ΣΑΝ Μ.........Α ΚΛΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Π.Α.Ο.Κ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

νικη και μονο νικη σημερα εχω προαισθημα δε υπαρχει περιπτωση να μην κερδισουμε

μην παει τσαμπα η πτηση για λισσαβονα
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

:opaokara: Εσείς οι σχεδόν 30.000 που θα είσαστε απόψε εκεί θυμηθείτε ότι πρέπει να βγάλετε φωνή και για τα 2-3 εκατομύρια ΠΑΟΚτσηδες που δε θα είμαστε μέσα. Είμαι σίγουρος ότι απόψε η Τούμπα θα "γεννήσει" αρκετές χιλιάδες νέα ΠΑΟΚτσακια :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εγω παντως θα ειμαι απ το πρωι λισσαβονα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για τον επαναληπτικό;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Άντε πάμε ρε ΠΑΟΚAΡΑ. Αυτό το παιχνίδι θα το πάρουμε εμείς που θα γεμίσουμε απόψε την ΤΟΥΜΠΑ.

Είδα στο κέντρο σήμερα κάποιους οπαδούς της Μπενφίκα - μικρές παρέες, ήσυχα άτομα, σχεδόν όλοι τους άνω των 40 ετών κάποιοι και με κασκολ δικά μας. Τους χαιρέτησα ευγενικά λέγοντας "Bon dιά" - προσθέτοντας ότι "είμαι χαλια γιατί βλέπω ένα mats με δυο γκολάκια". :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

B&W έγραψε:Η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα κατακτήσει και το τρόπαιο!
Να το θυμάστε αυτό!
ειναι και η γιουβε φιλε!!!!! 8-)
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Αιτωλος έγραψε::opaokara: Εσείς οι σχεδόν 30.000 που θα είσαστε απόψε εκεί θυμηθείτε ότι πρέπει να βγάλετε φωνή και για τα 2-3 εκατομύρια ΠΑΟΚτσηδες που δε θα είμαστε μέσα. Είμαι σίγουρος ότι απόψε η Τούμπα θα "γεννήσει" αρκετές χιλιάδες νέα ΠΑΟΚτσακια :opaokara: :opaokara:
Ποσο πιο ευστοχο?
Ο ΠΑΟΚ παντα κερδιζε λαο απο τον λαο του.Αποψε ο ΠΑΟΚ θα μπει σε καθε σπιτι,σε καθε Ελληνα (και οχι μονο) σε καθε γωνια του πλανητη.
Οσοι μας εκπροσωπησετε τα εκατομμυρια ΠΑΟΚτσηδων που θα ειμαστε νοερα αναμεσα σας μεσα απο ενα κουτι,εκατονταδες ή και χιλιαδες χιλιομετρα μακρυα,καντε μας περηφανους.Δειξτε σε ολους τι θα πει ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
Η ομαδα πιστευω θα κανει το καλυτερο.Φτυστε τα λαρυγγια σας και φωνη απο τα αποδυτηρια,εως το 90',ή και ως το 190'...
Φωναξτε για ολους μας!
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ!!!
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RL5k#t=298 ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-S.L.BENFICA 20/2/2014 20:00 Ant1

Δημοσίευση από pouthenas »

Θα τους πατησουμε σημερα...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

paokovios1974 έγραψε:11:26 Βραδι τεταρτης, τσικνοπεμπτη εκανα σημερα με την γυναικα γιατι αυριο εχει ΠΑΟΚ,δεν περνανε οι ωρες ποσο εμεινε ακομα ρε μαγκες...ιστορια αν σκεφτεις καποιον σε ποιον χρωστας κατι ΕΔΩ... ΕΔΩ, μου χρωστας παλιοκ@ριολα μου χρωστας,μου χρωστας τα πεναλτι με την σεβιλη ,μου χρωστας τα πεναλτι με την αιντραχτ,μου χρωστας τα πεναλτι με την μπαγερν,3 φορες εδωσε επαναληψη ο αλλος ο κ@ριολης,μου χρωστας τα πεναλτι με την μπενφικα,μου χρωστας το δοκαρι που γυρισε η μπαλλα πισω με την ΤΣΣΚΑ,μου χρωστας τα τρυπια χερια του κρεσιτς και το πεναλτι που εχασε ο ιβιτς,μου χρωστας τα λιγα εκατοστα που περασε η μπαλλα στο σουτ του στοχ,Τ ΑΚΟΥΣ,ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ολα αυτα,μηπως ηρθε η ωρα να μας τα δωσεις πισω σιγα σιγα?Μηπως ηρθε η ωρα να γελασει το χειλακη αυτου του λεβεντη του ΠΑΟΚση του λαου του.Θα σε δω αυριο, σαν τρελλος περιμενω σαν αγριμη που εχει να φαει 10 μερες ΠΑΟΚ δωσε ενα ηχηρο τελος στην μιρλα στην γκρινια στην φαγωμαρα ΠΑΟΚ παιξε σαν να μην υπαρχει αυριο κλεισε τα στομματα των εχθρων σου ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ.

ρε συ pakovios....τι εγραψες ρε αγορι μου...τι πληγες εξυσες παλι... ...κατευθειαν στην ψυχη μου...
να ξερεις οτι εξαιτιας αυτου του κειμενου....αγριεψα...πολυ αγριεψα..και ηπα...πολυ ηπια....
...''πυραυλακατος'' εγινα ...
θα τους γ@μησω τη μανα σημερα ολους...ολους ρε...ολους...
καλα που θα οδηγησουν αλλοι...
..φευγω...τωρα...

τα τσιμεντα με περιμενουν....
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑ 5 ΚΙΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 2 ΚΙΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΟ,ΑΝΗΦΟΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ..ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤ@Α ΝΑ...ξερω το στοιχακι δεν παει, γιαυτο θα βαλω λαδι για να γλιστραει :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”