paokovios1974 έγραψε:11:26 Βραδι τεταρτης, τσικνοπεμπτη εκανα σημερα με την γυναικα γιατι αυριο εχει ΠΑΟΚ,δεν περνανε οι ωρες ποσο εμεινε ακομα ρε μαγκες...ιστορια αν σκεφτεις καποιον σε ποιον χρωστας κατι ΕΔΩ... ΕΔΩ, μου χρωστας παλιοκ@ριολα μου χρωστας,μου χρωστας τα πεναλτι με την σεβιλη ,μου χρωστας τα πεναλτι με την αιντραχτ,μου χρωστας τα πεναλτι με την μπαγερν,3 φορες εδωσε επαναληψη ο αλλος ο κ@ριολης,μου χρωστας τα πεναλτι με την μπενφικα,μου χρωστας το δοκαρι που γυρισε η μπαλλα πισω με την ΤΣΣΚΑ,μου χρωστας τα τρυπια χερια του κρεσιτς και το πεναλτι που εχασε ο ιβιτς,μου χρωστας τα λιγα εκατοστα που περασε η μπαλλα στο σουτ του στοχ,Τ ΑΚΟΥΣ,ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ολα αυτα,μηπως ηρθε η ωρα να μας τα δωσεις πισω σιγα σιγα?Μηπως ηρθε η ωρα να γελασει το χειλακη αυτου του λεβεντη του ΠΑΟΚση του λαου του.Θα σε δω αυριο, σαν τρελλος περιμενω σαν αγριμη που εχει να φαει 10 μερες ΠΑΟΚ δωσε ενα ηχηρο τελος στην μιρλα στην γκρινια στην φαγωμαρα ΠΑΟΚ παιξε σαν να μην υπαρχει αυριο κλεισε τα στομματα των εχθρων σου ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ.
ρε συ pakovios....τι εγραψες ρε αγορι μου...τι πληγες εξυσες παλι... ...κατευθειαν στην ψυχη μου...
να ξερεις οτι εξαιτιας αυτου του κειμενου....αγριεψα...πολυ αγριεψα..και ηπα...πολυ ηπια....
...''πυραυλακατος'' εγινα ...
θα τους γ@μησω τη μανα σημερα ολους...ολους ρε...ολους...
καλα που θα οδηγησουν αλλοι...
..φευγω...τωρα...
τα τσιμεντα με περιμενουν....