Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μαγκες γνωριζει κανεις τι γινεται αν τον καλεσει καμια πειθαρχικη επιτροπη (γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα γινει); Μπορουν να τον τιμωρησουν μονο για το πρωταθλημα ή μπορει να γινει καμια στραβη και να τον χασουμε και απο τα 2 ματς κυπελλου;
Νομίζω οτι οι τιμωρίες εκτίονται σε όλους τους θεσμούς.Όπως πχ οι τιμωρίες έδρας.
Επίσης για τιμωρία με βάση βίντεο έχω να ακούσω πολύ καιρό. Το θέμα είναι ότι απο δω και πέρα είναι σίγουρο οτι θα στοχοποιηθεί...
Κατακόκκινη σε χρώμα πορφυρούν... τι να λέμε τώρα... Αδικαιολόγητη ενέργεια 100%. Όχι τίποτα άλλο, αλλά πήραν πάτημα και γαυγίζουν οι άλλοι, αντί να πούνε ότι σε όλο το παιχνίδι είχαν μία και μοναδική ευκαιρία, στην οποία και σκόραραν!
καλημερα,γνωμη μου οτι καλως επραξε ο ελ τσακο. Αυτο δε θελει ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ? Τσαμπουκα απο τους παιχτες? Ε και μια φαπα δεν πειραζει με το γαυρο παιζεις. Αν ετρωγε κοκκινη τι να κανουμε, παντως και με 10 παιχτες τον παταγαμε κατω τον κωλογαυρο. Πολλες φορες <παιζουμε> με 10 και με 9 χωρις να χουμε φαει κοκκινη. Λογω αδιαφοριας...
Οκ παίδες, σταυρώστε τον τότε από μόνοι σας, μην βάζουμε στον κόπο και τους γαύρους και τις πειθαρχικές τους. Όταν βγουν να του χώσουν 2-3 αγωνιστικές, θα πείτε και μπράβο, δίκαιο;
Και που κράζουν οι γαύροι τι έγινε; χεστήκαμε, σάμπως σε πόσα ματς εμείς κράζαμε για αδικία και εκείνοι μας έλεγαν "κάντε πρώτα καμια τελική και μετά διαμαρτυρηθείτε";
Και ΠΟΥ και ΞΥ στις παλιαδεφές!
Αν θέλετε παίκτες με @@ και λάτιν ταμπεραμέντο, that's it.
Δεν μας κάνει, θέλουμε πιο σοφτ και light; έχουμε το πουλέν στην πριμέρα να επιστρέψει!
Όχι, όχι, θέλουμε στη μέση κάτι, και τσαμπουκά και αλήτη, αλλά όχι να κάνει τέτοια, μέχρι ενός σημείου, οκ, τον επόμενο ζητήστε τον με κόφτη στα νεύρα.