P.A.O.K. 1926 - Schalke 27/8
Re: P.A.O.K. 1926 - Schalke 27/8
Δεν περιμένω να προκριθούμε. Θα ντυθώ λοιπόν, θα πάω στην καφετέρια, θα παραγγείλω το ποτάκι μου και θα καθίσω ήρεμα-ήρεμα να δω το ματσάκι. Αν είναι όμως να αποκλειστούμε, ας αποκλειστούμε με μια 4άρα κι όχι με κανένα 2-2 και μου γυρίσουν τα μυαλά.
μακαρι ειναι μεγαλη ευκαιρια και πολλα τα λεφτα αρη//
αλλα οπως ειπε κι ο χουμπ και να αποτυχουμε τι ειχαμε τι χασαμε.....το φαβορι ειναι αυτοι....να μη δωσω παλι ποσοστα και κραζετε
αλλα οπως ειπε κι ο χουμπ και να αποτυχουμε τι ειχαμε τι χασαμε.....το φαβορι ειναι αυτοι....να μη δωσω παλι ποσοστα και κραζετε
[youtube]eqUIGqD_fJk[/youtube]
Δεν χανω το στοιχημα ΛΑΙΜΑΙ.......
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ Γερμανιδα τουριστρια...

Δεν χανω το στοιχημα ΛΑΙΜΑΙ.......
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ Γερμανιδα τουριστρια...
"Ελάτε να δείτε πως θα είναι ένα άδειο, μα στοιχειωμένο γήπεδο. Στοιχειωμένο από τα όνειρα, τον ιδρώτα, τις φωνές, τον πόνο, τα δάκρυα, την τρέλα, τις προσδοκίες τόσων ετών. Αυτό το βράδυ τα μπετά, τα τσιμέντα, τα καρεκλάκια της Τούμπας θα έχουν φωνή, μάτια και αναπνοή. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ πάντα επέλεγε το δύσκολο, το απρόβλεπτο, το δικό του, μοναχικό, ιδιαίτερο μονοπάτι"…
Σήμερα γράφουμε ιστορία... Κάτι μου λεει ότι αυτη τη μέρα θα την θυμόμαστε για πάντα... Σαν την πρώτη μας φορά...!
Σήμερα γράφουμε ιστορία... Κάτι μου λεει ότι αυτη τη μέρα θα την θυμόμαστε για πάντα... Σαν την πρώτη μας φορά...!
Πάμε ΠΑΟΚΑPA!!!
Δε χαρίζουμε τίποτε σήμερα!!!
Είμαστε εξειδικευμένοι στους υπερόπτες.
Schalke bye bye!!!

Δε χαρίζουμε τίποτε σήμερα!!!
Είμαστε εξειδικευμένοι στους υπερόπτες.
Schalke bye bye!!!
- sourmenetes
- Moderator
Σε τρείς ώρες είμαστε ομίλους Ch.L. Μόνο πρόκριση σήμερα ΠΑΟΚΑΡΑ, μόνο πρόκριση!
- john4serres
Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι , ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ !!!