21.Νίκος Σπυρόπουλος

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από desperando »

τον λοιδορησατε, τον ξευτελισατε, μιλησατε με τα χειροτερα λογια για παρτυ του οσο καιρο ηταν εκτος ομαδας,την πεσατε αχημα σε αυτους που τον επιλεξανε αλλα τωρα που κανει τρεις συνεχομενες πολυ καλες εμφανισεις,που δειχνει οτι δεν ειναι τυχαια 50 φορες διεθνης,που δειχνει οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση,γιατι δεν μπαινετε να γραψετε εναν καλο λογο?τζαμπα ειναι δεν θα πληρωσετε τιποτα
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δίκιο έχεις. Μπορεί ο Σπυρόπουλος να άκουσε πραγματικά τα χειρότερα αλλά ρε φίλε δεν μας νοιάζει. Εμείς θέλουμε μόνο Πάμπλο, εκδρομές, ναρκωτικά. Τίποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν το ξερεις...
Οταν ειναι για καλο λογο το ποστ παει 1ευρω... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλα σας λεει ρε....
Ξυπνηστε λιγο.Ολοι αυτοι που μας πρηξανε τα ουμπαλα οτι ποιον πηγες και πηρες και ετσι και αλλιως και αλλιωτικα που κρυφτηκανε τωρα???
Καλη η κριτικη καλο το να ξερουμε τι ζηταμε αλλα πρεπει να επικροτουμε οσους το αξιζουν και
στην τελικη το να ειπε καποιος μια στραβη αποψη δε σημαινει οτι δεν μπορει να εκανε λαθος ή να εκτιμησε στραβα.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Να κλειδωθεί το τόπικ γιατί μας ντροπιάζει. Είναι θλιβερό να βλέπει κανείς πόσο γομάρια είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν έκραξα τον Σπυρόπουλο ποτέ όσο ήταν στον Π.Α.Ο.Κ., και τους επίσημους αγώνες που έκανε δεν κατάφερα να τους δω λόγω υποχρεώσεων..
Χαίρομαι όμως που μαθαίνω ότι κάνει καλές εμφανίσεις, αυτό έλειπε!
Μια χρονιά με 50+ αγώνες δεν βγαίνει με 15 παίχτες, αλλά τουλάχιστον με 20...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

desperando έγραψε:τον λοιδορησατε, τον ξευτελισατε, μιλησατε με τα χειροτερα λογια για παρτυ του οσο καιρο ηταν εκτος ομαδας,την πεσατε αχημα σε αυτους που τον επιλεξανε αλλα τωρα που κανει τρεις συνεχομενες πολυ καλες εμφανισεις,που δειχνει οτι δεν ειναι τυχαια 50 φορες διεθνης,που δειχνει οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση,γιατι δεν μπαινετε να γραψετε εναν καλο λογο?τζαμπα ειναι δεν θα πληρωσετε τιποτα
+ + 1 9 2 6 + +
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μπράβο ρε Νικολάκη! Μην ακούς κανένα, εγώ σε πιστεύω...Τι θα πει παίζω με 3 αριστερά μπακ? Μια χαρά είναι η άμυνα μας τελευταία, και επιθετικά πολύ ανεβασμένος...

ΥΓ Ο Σπυρό δενν έπαιζε λόγω μια διαφονίας με τον κόουτς και της νοοτροπίας που είχε στην προπόνηση, όχι γιατί είναι παλτό...Με το που έπιασε το νόημα τον βλέπω να μην ξαναβγαίνει απ΄την 11άδα
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

εγω τον ηξερα για καλο παικτη και ειχα παραξενευτεί με τα αμέτρητα αρνητικα σχολια
δυστυχως πολλοι εν ΠΑΟΚ αδερφοι εξακολουθουν να "ενημερώνονται" και να "διαφωτιζονται" από τα παρταλια των ερτζιανών κλπ της πολης
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

desperando έγραψε:τον λοιδορησατε, τον ξευτελισατε, μιλησατε με τα χειροτερα λογια για παρτυ του οσο καιρο ηταν εκτος ομαδας,την πεσατε αχημα σε αυτους που τον επιλεξανε αλλα τωρα που κανει τρεις συνεχομενες πολυ καλες εμφανισεις,που δειχνει οτι δεν ειναι τυχαια 50 φορες διεθνης,που δειχνει οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση,γιατι δεν μπαινετε να γραψετε εναν καλο λογο?τζαμπα ειναι δεν θα πληρωσετε τιποτα

Σημειωτέον πως πολλοί εξ αυτών,που δε φύγανε ποτέ απ'το ενλόγω νήμα,όσο ο παίχτης ήταν κάτω στο χώμα,χαρακτηρίζουν αρκετούς παίχτες μας σόφτ και τιτίκες.Άμα έχεις σθένος κι είσαι τσαμπουκαλεμένος,έτσι είναι ...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πολύ χαίρομαι που σιγά σιγά ενεργοποιούνται παίκτες
Είμαι σίγουρος πως με την πάροδο του χρόνου το παλικάρι θα ανεβάσει απόδοση και δεν θα στέκεται απλά "αξιοπρεπώς" στο γήπεδο.

Σιγά σιγά θα καταλήξουμε στην κατάσταση που θα έπρεπε να ήμασταν καιρό τώρα, με τον Λίνο στον πάγκο ξεκούραστο και έτοιμο για ειδικές αποστολές καμικάζι :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αξιοπρεπεπής εμφάνιση.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ αν πω οτι δε μου γεμίζει το μάτι θα γίνω κακός πάλι?
Ο Σπυρόπουλος ήταν του 5 χθες και στα προηγούμενα ματς..
Έχασε πολλές φορές τον παίχτη του, ενώ μπροστά δεν έκανε κάτι σημαντικό.
Με το που μπήκε ο Λίνο φάνηκε η διαφορά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ parolos ο λινο επαιξε αριστερο χαφ αν δε το προσεξες.
Δεν λεω οτι εθελξε με την παρουσια του ο σπυροπουλος αλλα τουλαχιστον ηταν αξιοπρεπης οπως εγραψε και ο Αποστολης.
Αν αντικαθιστουμε επιχειρηματα με αρλουμπες για να στοχευσουμε καποιον τοτε καπου υπαρχει προβλημα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Σαφώς και έπαιξε χαφ ο Λίνο, αλλά γυρνούσε μέχρι το κόρνερ, οπότε εκεί φάνηκε η διαφορά.
Εγώ δεν είπα οτι ο Σπυρόπουλος ήταν του 2, είπα ήταν του 5.
Μπορώ να θυμηθώ τουλάχιστον 5-6 φάσεις που έκανε τραγικά λάθη.

Αρλουμπες δε συνηθίζω να λέω, μακάρι να παίξει ο παίχτης για 7 να του πω μπράβο.

ΥΓ: Προς υπεράσπισή μου, δεν έχω κόμπλεξ με το Σπυρόπουλο, κι όταν είχα μάθει για το πρόβλημά του είχα γράψει εδώ να σταματήσουμε να τον "βρίζουμε" γιατί υπήρχε πρόβλημα.. Ψάξτο αν θες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

5-6 φασεις με τραγικα λαθη εγω δεν ειδα και παροτι εχω εκφραστει για την αξια του (για μενα ειναι γατακι) στα παιχνιδια που επαιξε δεν απειληθηκε η ομαδα απο την πλευρα του.
Επιθετικα ποτε δεν ηταν τιποτα το σημαντικο (ισως ενα κλικ πιο πανω απο τον αμπαλο τον σναουτσνερ :mrgreen: ) τωρα στα 30φευγα του θα γινει επιθετικο μπακ?
Οσο για τα γυρισματα (καλυψεις) του λινο εδω γελαω δε νομιζω οτι στα 15 λεπτα συμμετοχης του ο βραζιλιανος εκτος απο το να επιτιθεται προλαβε και καλυψε τις τρυπες του σπυροπουλου ας ειμαστε και λιγο σοβαροι.
Το κλεινω ετσι και αλλιως συμφωνουμε διαφωνοντας. ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”