9.Lucas Pérez Martínez

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 10.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από joshua »

Το εγραψα απο τα πρωτα παιχνιδια που ειδα,πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η θεση του στο γηπεδο,παντως για εξτρεμ δεν το βλεπω.Εχω την εντυπωση πως αν δεν καταφερει καποια στιγμη να παει πισω απο το φορ δεν θα κανει μεγαλη καριερα ποτε.Εχει εξαιρετικο αριστερο ποδι αν και μεχρι τωρα το εχει δειξει μονο στην πασα αλλα περα αυτου μηδεν και οι απαιτησεις απο ενα καλο εξτρεμ ειναι εντελως διαφορετικες σε σχεση με οτι εχει δειξει,ενας με εναν,σουτ,απειλη,γκολ και μετα η πασα,ειναι αυτα που περιμενεις.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εξακολουθω να επιμενω οτι ο λουκας που ειχα δει με την καρπατι δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τον τωρινο λουκας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

slidar έγραψε:Εξακολουθω να επιμενω οτι ο λουκας που ειχα δει με την καρπατι δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τον τωρινο λουκας.
Συμφωνώ .Αυτο βέβαια σημαίνει οτι ο τύπος όντως μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα.Ας περιμένουμε λοιπόν, παιχνίδια χρειάζεται
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δεν ειναι δυνατον στις προπονησεις να μοιραζεις σακουλες και να εισαι ο καλυτερος και στους αγωνες να εισαι τοσο κακος.το προβλημα σου δεν ειναι θεμα ταλεντου αλλα χαρακτηρα,πρεπει να αποδειξεις οτι αντεχεις να φορας βαρια φανελα.

ΥΓ πραγματικα αν εβγαζε η παε βιντεο με ολοκληρη την προπονηση υπαρχουν στιγμες που θα λεγαμε ποιος ειναι αυτος
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Το είπα και το ξαναλέω και βγάζει μάτια...

Τιτίκα ολκής... Παίκτης για επίπεδο Καρπάτι και Σούπαλιγκ... Μέχρι εκεί... Απαράδεκτος...

Τον Καμαρά (ναι αυτόν που δεν έδινε πάσα από το αριστερό στο δεξί και σκουντούφλαγε μόνος του) να είχαμε και ο σπανιόλος θα έβλεπε την 11άδα με το κυάλι...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε νομιζω αδελφε...
Ακομα και στην κακη του μερα,εχει τη συνεργασια με που βγαζει τον κλαους τετ-α-τετ,εχει ενα δοκαρι και μια μπαλια στον κενο χωρο μου φαινεται στον κιτσιου.
Η αληθεια ειναι οτι δεν πειθει αλλα το φαινομενο ειναι γενικο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αν συνεχίσεις έτσι να παίζεις..

Εσυ μιλας δημοσια σε φορουμ τωρα???
Ηρεμια...
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα εσυ έχεις ξεφύγει ,εγω λέω να φύγουν ολοι ετσι και αλλιώς άλλος πληρώνει τι μας νοιάζει ; :):):):)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ναι εγώ έχω ξεφύγει. Αυτό το παιχτάκι της πλάκας που σέρνεται δεν έχει ξεφύγει. Εγώ είμαι πάλι το πρόβλημα, καλημέρα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ειναι δεκαρι ή 2ος φορ
σε καμια περιπτωση ακραιος ,
μα πως να παιξεις ακραιος οταν πετας την μπαλα μπροστα παντα την χανεις .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sick Bastard έγραψε:Ναι εγώ έχω ξεφύγει. Αυτό το παιχτάκι της πλάκας που σέρνεται δεν έχει ξεφύγει. Εγώ είμαι πάλι το πρόβλημα, καλημέρα.
Το οτι αυτος δεν αποδιδει δε σημαινει οτι μπορεις να μιλας ετσι εδω μεσα.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Κανε ενα καλο παιχνιδι..να δικαιολογησεις την επιμονη να σε παρουμε εδω και 3 χρονια σα να μην υπηρχε αλλος παιχτης καλυτερος στη θεση σου.Απαραδεκτος μεχρι στιγμης
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

slidar έγραψε:Εξακολουθω να επιμενω οτι ο λουκας που ειχα δει με την καρπατι δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τον τωρινο λουκας.
+1
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:Ναι εγώ έχω ξεφύγει. Αυτό το παιχτάκι της πλάκας που σέρνεται δεν έχει ξεφύγει. Εγώ είμαι πάλι το πρόβλημα, καλημέρα.
Το εχεις παρατηρησει οτι τα εχεις κανει σκατα σε ολα τα τοπικ? "Παικτακι της πλακας" ο Λουκας? ΡΕΕΕΕΕ για παικτη του ΠΑΟΚ μιλας για μαζεψου λιγο!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Moz έγραψε:Το είπα και το ξαναλέω και βγάζει μάτια...

Τιτίκα ολκής... Παίκτης για επίπεδο Καρπάτι και Σούπαλιγκ... Μέχρι εκεί... Απαράδεκτος...

Τον Καμαρά (ναι αυτόν που δεν έδινε πάσα από το αριστερό στο δεξί και σκουντούφλαγε μόνος του) να είχαμε και ο σπανιόλος θα έβλεπε την 11άδα με το κυάλι...
Τα στημενα που εχει ο σπανιολος δεν τα εχει κανεις αλλος παικτης μας. Ειναι υπερπολυτιμος και απλως πρεπει να προσαρμοστει σε ρολο που του εχει αναθεσει ο Στεφενς. Στην Καρπατι ηταν πρωτο βιολι και επαιζε παντου μπροστα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”