Eνας τετοιος θα μπορουσε να ειναι ο Αγκιρε ο οποιος τα τελευταια χρονια εχει χασει την φιλοδοξια του κοουτσαροντας ομαδες σαν την AL-Wahdazarathustra79 έγραψε:Δεν ξέρω αν έχετε δει τόσο πολύ ξάνθη και έχετε εμπεριστατομένη άποψη γιαυτον παω πασο. Εγω για την περσινη ξάνθη πάντως έχω θετική εντύπωση. Από κει και πέρα μαζί σας κ γω, θέλουμε εναν αξιολογο, έμπειρο και με βαρυ ονομα, μονο που δε νομιζω οτι ειναι ευκολο να πεισεις εναν τετοιο να ερθει στη σουπερλιγκα. Δε μπορω να φανταστω γιατι να προτιμησει καποιος να ερθει στην ελλαδα. Ακομη κ οικονομικα, το κασε των προπονητων σε μικρες ομαδες πρωταθληματων οπως αγγλια, γερμανια, γαλλια, ιταλια, ισπανια ειναι τουλαχιστον ανταγωνιστικες αυτων που μπορει να δωσουμε εμεις και φυσικα εκει οι προοπτικες ειναι πολυ καλυτερες. Μονο ο γαυρος θα μπορουσε να πεισει καποιον κ αυτο γιατι εχει εξασφαλισμενο το τσαμπιονς ληγκ.
Vladan Ivic
- Kostas_Peraia4
Re: Vladan Ivic
Αφήστε ρε σεις το Βλάταν να κάνει τη δουλειά που του ανέθεσαν όσο πιο καλά μπορεί και μόλις τελειώσει η σεζόν φέρτε όποιον νομίζετε ως καλύτερο, γιατί όλο αυτό το σκηνικό για μένα θυμίζει το:
3 τον .... κλαίγανε και τον μοιρολογούσαν
3 τον .... κλαίγανε και τον μοιρολογούσαν
Aπο φθηνότερα προς ακριβότερα:
TΔ Βουκιτς και coach Ivic
TΔ Κοντρερας και coach Agguire και βοηθος Garcia
TΔ Βρυζας και coach Santos και βοηθος Ivic
TΔ Βουκιτς και coach Ivic
TΔ Κοντρερας και coach Agguire και βοηθος Garcia
TΔ Βρυζας και coach Santos και βοηθος Ivic
Το τρίτο με διαφορά από τα άλλα δύο...
Κι έχεις έναν αρχιτέκτονα για 3 χρόνια που θα οικοδομήσει τη φάση και στην 3ετία που θα φύγει δοξασμένος πρωταθλητής, παραλαμβάνει ο Βλάνταν για τα επόμενα 10 χρόνια. Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε...
Κι έχεις έναν αρχιτέκτονα για 3 χρόνια που θα οικοδομήσει τη φάση και στην 3ετία που θα φύγει δοξασμένος πρωταθλητής, παραλαμβάνει ο Βλάνταν για τα επόμενα 10 χρόνια. Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε...
- zarathustra79
Ο σαντος ομως ειχε επαφη με την ελληνικη πραγματικοτητα πριν παρει την αποφαση για να ερθει σε μας. Κ οταν αντιστοιχα ειχε ερθει για πρωτη φορα στην ελλαδα, ήταν στην ηλικια που εχει τωρα ο λουτσεσκου. Κ σε μια περιοδο που η ελλαδα ηταν μεσα στην οκταδα της καταταξης της ουεφα κ ηταν κ τα οικονομικα διαφορετικα. Τηρουμενων των αναλογιων ο σαντος οταν πηγε στην αεκ ηταν ονομα επιπεδου πασιενζα. Κ η καταξιωση του σαντος ηρθε περισσοτερο απο την παρουσια του σε παγκους στην ελλαδα (με αεκ, με μας κ μετα με την εθνικη), παρα με οσα ειχε κανει πιο πριν. Που οκ πηρε κ ενα πρωταθλημα πορτογαλιας, αλλα φανταζομαι οτι κ γω να μεινω τρια χρονια στον παγκο της πορτο δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρω ενα πρωταθλημα...
- ΑποστόληςΑ
Διαφωνω,γιατι οταν ο Σαντος ηρθε στην κουλα,ειχε παιξει Τσ λ,ειχε την Πορτο στους 8 του Τσ λ,οπου αποκλειστηκε απο την Μπαγερν,ειχε πρωταθλημα και κυπελλο στην Πορτογαλια,συν οτι ηταν στην πρωτη δεκαδα προπονητων εκεινη την εποχη.
Στην 1η νίκη κάποιοι θα λένε
--Κάντε του κλειστό 3ετές
Στην 1η ήττα κάποιοι άλλοι (ή ίσως κ οι ίδιοι ) θε λένε
--Τον μπούλο
Κ κάποιοι άλλοι θα λένε σταθερά
--Φέρτε Σάντος ή
--Φέρτε Αγγελο
Ελπίζω να τα πάει πάρα πολύ καλά , το Μάη να είμαστε καλά κ βλέπουμε για μετά.
--Κάντε του κλειστό 3ετές
Στην 1η ήττα κάποιοι άλλοι (ή ίσως κ οι ίδιοι ) θε λένε
--Τον μπούλο
Κ κάποιοι άλλοι θα λένε σταθερά
--Φέρτε Σάντος ή
--Φέρτε Αγγελο
Ελπίζω να τα πάει πάρα πολύ καλά , το Μάη να είμαστε καλά κ βλέπουμε για μετά.
[quote="zarathustra79"
Εν πασει περιπτωση, δεν εχω κανενα ερωτα με τον λουτσεσκου (ο οποιος παρεμπιπτοντως στην ξανθη ειναι εναμιση χρονο κ οχι μια δεκαετια), απλα θεωρω οτι δεν ειμαι ο καταλληλος για να κρινω αν ειναι ικανος για να αναλαβει ή οχι. Κ οτι αν αποφασισουν να τον προσλαβουν δε θα τον θεωρησω κ αυτον αποτυχημενο εκ των προτερων.[/quote]
Αν διαβαςεις πιο προςεκτικα θα δεις οτι σου εγραψα πως μια δεκαετια στην προπονητικη ειχε πριν απο την Ξανθη. Τα αποτελεσματα της πορειας του μπορεις να τα δεις με καθε λεπτομερεια στο wiki και το transfermakt και τα καταγραφω και συνοπτικα σε προηγουμενο ποστ.
Το μελλον κανεις δεν μπορει να το ξερει ομως μπορει ο καθενας να εχει το θαρρος της γνωμης με στοιχεια κατι που αποφευγουν πολλοι εδω που απλως περιοριζονται στο να επαναλαμβανουν κλισε τα οποια ομως δεν βοηθουν τον ουσιαστικο διαλογο μεταξυ μας.
Εν πασει περιπτωση, δεν εχω κανενα ερωτα με τον λουτσεσκου (ο οποιος παρεμπιπτοντως στην ξανθη ειναι εναμιση χρονο κ οχι μια δεκαετια), απλα θεωρω οτι δεν ειμαι ο καταλληλος για να κρινω αν ειναι ικανος για να αναλαβει ή οχι. Κ οτι αν αποφασισουν να τον προσλαβουν δε θα τον θεωρησω κ αυτον αποτυχημενο εκ των προτερων.[/quote]
Αν διαβαςεις πιο προςεκτικα θα δεις οτι σου εγραψα πως μια δεκαετια στην προπονητικη ειχε πριν απο την Ξανθη. Τα αποτελεσματα της πορειας του μπορεις να τα δεις με καθε λεπτομερεια στο wiki και το transfermakt και τα καταγραφω και συνοπτικα σε προηγουμενο ποστ.
Το μελλον κανεις δεν μπορει να το ξερει ομως μπορει ο καθενας να εχει το θαρρος της γνωμης με στοιχεια κατι που αποφευγουν πολλοι εδω που απλως περιοριζονται στο να επαναλαμβανουν κλισε τα οποια ομως δεν βοηθουν τον ουσιαστικο διαλογο μεταξυ μας.
Δεν είναι θέμα εγωισμού ή αδιαφορίας, τόσο μπορούν τόσο παίζουν. Δε νομίζω να έχουμε παράπονα κωλοβαρέματος από κανένα στο ρόστερ.sporos123 έγραψε:Παρεπιπτοντως,τα δικα μας τα χαιδεμενα θα βγαλουν καθολου εγωισμο στο χορταρι?
Καθαρά θέμα ικανότητας.
Οχι,αλλα δεν εχω δει να γυαλιζιε το ματι τους κιολας..Συμφωνω εν μερει οτι τοσο μπορουν τοσο παιζουν,κυριως για τα "ταλεντα " μας..
Το να παει την ομαδα τρένο μέχρι το τέλος, να μείνει και του χρόνου και να δουμε ΠΑΟΚ που θελουμε... αυτη ειναι η Ονείρωξη του καθε ΠΑΟΚτση για πολλούς και διάφορους λόγους.
Μακάρι...
Μακάρι...

Να δω ποτε θα αρχίσουν ιςως καλυτερα βοηθός με κάποιο έμπειρο κλπ
Παλι μαθητευόμενο
Αν μεινει του χρονου θα τρώει μίζες μαζι με τον μανατζερ αδερφό του
Εχει πολυ υλικό λαιμαι
Παλι μαθητευόμενο
Αν μεινει του χρονου θα τρώει μίζες μαζι με τον μανατζερ αδερφό του
Εχει πολυ υλικό λαιμαι
Παντα θα εχει υλικό. Είμαστε για το ψυχιατρείο.
Ψυχίατρος έξω απο το Τούμπα, χρυσές δουλειές θα κανει.
Ψυχίατρος έξω απο το Τούμπα, χρυσές δουλειές θα κανει.