Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου
Re: Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου
Κρίμα για τον Ζαγοράκη. Δεν το περίμενα.
Συμμαχία με τους υπεύθυνους 4000 αυτοκτονιών συνελλήνων. Με αυτούς που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα. Με τα γεσμανάκια της ΕΕ. Με αυτούς που μας δουλεύουνε για τα χρέη.
Υποψιάζομαι ότι το στραπάτσο της Ασπίς ήταν του ματς ....
Υπεύθυνος για την αναγέννηση της ομάδας μας μετά το 2007, για την ανάσταση και την πρόοδο των ακαδημιών μας αλλά εδώ αλλάζει το πράμα.
Και λίγη τσίπα ρε Θόδωρε.
Τα περί πιέσεων για χρέη και δάχτυλου Ιβάν, εγώ τα ακούω βερεσέ. Με ένα νεύμα του Ιβάν, κόβουμε την Ελλάδα στην μέση και καταλαβαίνουν τι εστί βερίκοκο.
Τώρα, αυτά που κοροϊδεύουμε τα λουζόμαστε.
Συμμαχία με τους υπεύθυνους 4000 αυτοκτονιών συνελλήνων. Με αυτούς που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα. Με τα γεσμανάκια της ΕΕ. Με αυτούς που μας δουλεύουνε για τα χρέη.
Υποψιάζομαι ότι το στραπάτσο της Ασπίς ήταν του ματς ....
Υπεύθυνος για την αναγέννηση της ομάδας μας μετά το 2007, για την ανάσταση και την πρόοδο των ακαδημιών μας αλλά εδώ αλλάζει το πράμα.
Και λίγη τσίπα ρε Θόδωρε.
Τα περί πιέσεων για χρέη και δάχτυλου Ιβάν, εγώ τα ακούω βερεσέ. Με ένα νεύμα του Ιβάν, κόβουμε την Ελλάδα στην μέση και καταλαβαίνουν τι εστί βερίκοκο.
Τώρα, αυτά που κοροϊδεύουμε τα λουζόμαστε.
δεν κατανοώ όλη τη τρεμούρα που έχει ξεσπάσει με το θέμα. δεν την κατανοώ γιατί ότι και να είναι, απο τη στιγμή που κάποιος αποφασίζει να ασχοληθεί ενεργά στην πολιτική, δεν έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε την κίνηση αυτή ώς κίνηση, αλλά την κίνηση αυτή ώς υποψήφιο, ώς άνθρωπο. όποιος θέλει θα ψηφίσει και όποιος θέλει όχι. τα περι προδοσίας στον ΠΑΟΚ κτλ τα ακούω βερεσέ. αυτά μάλιστα τα λέει ένας άνθρωπος που είναι ενάντια στην πολιτική παράταξη στην οποία ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισχώρησε. είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός το να επιλέγει το πως θα εκφραστεί πολιτικά. Η κριτική μπορεί να γίνει στη βάση του τι αποζητάει με το να ενεργοποιείται. το τί στοχεύει και ποια είναι τα -πραγματικά- κίνητρα του. και εκεί νομίζω το θέμα πρέπει να λήξει.
έχουμε αγώνα αύριο.
έχουμε αγώνα αύριο.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Αναμένω εμφάνιση στην Ευρωβουλή ή σε κάποια συνέντευξη περί υποψηφιότητάς σου με φανελάκι
Viva la revolucion
Viva la revolucion
προς μοντς απ τη μια λετε συνεχεια οχι πολιτικη στον ΠΑΟΚ και στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ απ την αλλη εχετε αργησει να κλειδωσετε το συγκεκριμενο τοπικ δε θα σας πω εγω τι να κανετε αλλα νομιζω οτι θα ηταν σωστο να κλειδωθει χθες το τοπικ του κυριου υποψηφιου ευρωβουλευτη και για μας που δεν εχουμε και δε θελουμε να εχουμε σχεση με νδ και γιαυτους που ειναι με τη νδ
ΜΟΝΟΠΑΟΚ

ΜΟΝΟΠΑΟΚ

Αυτή η αόριστη φημολογία ότι μπήκε δήθεν με εντολή Σαββίδη για να ρυθμίσει τα χρέη είναι πολλή πρόστυχη και μειωτική για τον κόσμο του ΠΑΟΚ!Προφανώς η ευθύνη του κάθε ψηφοφόρου είναι ατομική αλλά τα παιχνιδάκια σε βάρους του ΠΑΟΚ που λειτουργεί για αυτούς σαν δεξαμενή ψήφων πρέπει να κοπούν μαχαίρι!
Αλήθεια ρε Σαμάρα , τώρα δεν είμαστε μπάογκ; ε; ΜΑΥΡΟ ΡΕ!
Μακριά απ τον ΠΑΟΚ μια και καλή!
ένα μεγάλο + στον Τσε. άντε, έχουμε και ΤΟΝ αγώνα αύριο.che4 έγραψε:προς μοντς απ τη μια λετε συνεχεια οχι πολιτικη στον ΠΑΟΚ και στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ απ την αλλη εχετε αργησει να κλειδωσετε το συγκεκριμενο τοπικ δε θα σας πω εγω τι να κανετε αλλα νομιζω οτι θα ηταν σωστο να κλειδωθει χθες το τοπικ του κυριου υποψηφιου ευρωβουλευτη και για μας που δεν εχουμε και δε θελουμε να εχουμε σχεση με νδ και γιαυτους που ειναι με τη νδ
ΜΟΝΟΠΑΟΚ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1926Banksy έγραψε:Αυτή η αόριστη φημολογία ότι μπήκε δήθεν με εντολή Σαββίδη για να ρυθμίσει τα χρέη είναι πολλή πρόστυχη και μειωτική για τον κόσμο του ΠΑΟΚ!Προφανώς η ευθύνη του κάθε ψηφοφόρου είναι ατομική αλλά τα παιχνιδάκια σε βάρους του ΠΑΟΚ που λειτουργεί για αυτούς σαν δεξαμενή ψήφων πρέπει να κοπούν μαχαίρι!
Το 2007 ψάχναμε κάποιο πρόσωπο να αναλάβει ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα: Την σωτηρία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο λαός του ΠΑΟΚ έβλεπε μία προσωπικότητα ικανή να ενώσει τον κόσμο και να δώσει όραμα. Δεν γνωρίζαμε αν είναι ικανός, μας έφτανε ότι αγαπούσε το σύλλογο και ήταν τίμιος. Στην πορεία - όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε - αποδείχθηκε ότι οι ευθύνες του συλλόγου (ή της εταιρίας αν θέλετε), ήταν μεγαλύτερες από αυτές που μπορούσε να διαχειριστεί.
Υπό αυτή την οπτική, αδυνατώ να καταλάβω σε ποιόν τομέα θα μπορούσε να βοηθήσει ο ευρωβουλευτής Ζαγοράκης - όχι τον ΠΑΟΚ - την Ελλάδα. Μόνο ως τρολάρισμα θα μπορούσα να δεχτώ την υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή κάποιου που δεν γνωρίζει μία ξένη γλώσσα, αλλά όταν βλέπω τον Άδωνι υπουργό Υγείας και τον Κυριάκο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, διαπιστώνω ότι αυτό που θεωρώ εγώ τρολάρισμα, είναι μία από καιρό διαμορφωμένη πραγματικότητα.
Η μόνη ευχή που μπορώ να δώσω είναι: Καλά μυαλά Θοδωρή!
Υπό αυτή την οπτική, αδυνατώ να καταλάβω σε ποιόν τομέα θα μπορούσε να βοηθήσει ο ευρωβουλευτής Ζαγοράκης - όχι τον ΠΑΟΚ - την Ελλάδα. Μόνο ως τρολάρισμα θα μπορούσα να δεχτώ την υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή κάποιου που δεν γνωρίζει μία ξένη γλώσσα, αλλά όταν βλέπω τον Άδωνι υπουργό Υγείας και τον Κυριάκο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, διαπιστώνω ότι αυτό που θεωρώ εγώ τρολάρισμα, είναι μία από καιρό διαμορφωμένη πραγματικότητα.
Η μόνη ευχή που μπορώ να δώσω είναι: Καλά μυαλά Θοδωρή!

Ξεκάθαρα μας βάζουν την ταμπέλα των προβάτων, αν εκλεγεί ο καρνάβαλος.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
ίσως θέλουν να κάνουν εξαγωγή κρέατος και λένε να δείτε τόσα πρόβατα εχουμε εδω.
Μονο ως προσπάθεια για τόνωση της ελληνικής εξαγωγής κρέατος το δέχομαι.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
ίσως θέλουν να κάνουν εξαγωγή κρέατος και λένε να δείτε τόσα πρόβατα εχουμε εδω.
Μονο ως προσπάθεια για τόνωση της ελληνικής εξαγωγής κρέατος το δέχομαι.
- SePuLtUrA_4_
Κριμα ρε τεο. Πριν απο το παιχνιδι της χρονιας κανεις μια κινηση-επιλογη που ξερεις οτι θα μας κανει μπαχαλο...ηθελες να γινεις ευρωβουλευτής? Γινε ρε τεο αλλα ανακοινωσετο την επόμενη του παιχνιδιου...γιατι μια ζωη την πουτ@να μου μεσα θα πρεπει να την πληρώνει ο ΠΑΟΚ...κανεις δεν νοιαζεται για το καλο αυτου του συλλόγου? Αν οι μπερδεμενοι τωρα τα μπερδεψουν και αλλο στο μυαλο τους θα φυαινε αυτοι ρε τεο? Επιλογη σου να κανεις οτι γουσταρεις αλλα καντο μετα...η φυγε απο τον ΠΑΟΚ και καντο χωρις την ιδιοτητα του συμβουλου...και ολα αυτα ρε τεο στα γραφει καποιος που ποτε δεν σε αποκαλεσε λαμογιο και ερχοταν σε κοντρα με τα αδερφια του για να τους αποδείξει οτι δεν εκλεψες ποτε αλλα σε φαγανε αλλοι...κριμα και παλι κριμα γιατι εγω σε ειχα μεχρι και προχτες πολυ ψηλά σε υπόληψη.
- Scientist@PAOK
Υπάρχει η περίπτωση να είναι διείσδυση των Ρώσων στην κυβέρνηση (σύμβουλος-πράκτορας του Ιβαν)?
Ο Πούτιν δεν αστειεύται πλέον καθώς η Αμερική Καταρέει ( βλ. Δολάριο , F35, Κριμαία κτλ.)
Ο Πούτιν δεν αστειεύται πλέον καθώς η Αμερική Καταρέει ( βλ. Δολάριο , F35, Κριμαία κτλ.)
ο κρυφος ρολος του ζαγορακη
απο new york times
σαμαρας- ελα ρε σκυλε πες ναι γιατι χωρις εσενα θα μου φαει ο αλεξης την θεση
απο εσενα κρινεται το μελλον της χωρας
ζαγορ- εμενα με ενδιαφερει μονο ο ΠΑΟΚ ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
σαμαρας - θες να ρυ8μισω τα χρεη? θες τηην 8ερμη και το χαριλαου για βοηθιτικο?
οτι 8ες
ζαγορ- πραξεις οχι λογια
σαμαρας- μισο να παρω την μερκελ
ανγελα - ελα ρε μαλακα τι θες
σαμαρας εχω νεα επεισα την ελπιδα του πλανητη να κατεβει υποψηφηιος αλλα θελει ανταλαγμα
μερκελ- δωσε οτι 8ελει τι ζηταει?
σαμαρας - να ρυθμισουμε τα χρεη
μερκελ οκ τα ρυθμιζω πες του οτι 8α στειλω κλοπ και ροις στον ΠΑΟΚ αν κατεβει
σαμαρας- ευχαριστω ο θεος να σας εχει καλα χαιλ ανγελα
ντριν ντριν
ελα μπαρακ τι λεει
μπορεις να πεις τον ζαγορακη να πει στον πουτιν να κοψει τις μαλακιες στην ουκρανια? και εγω θα χτισω νεο γηπεδο στον ΠΑΟΚ και χοριγια στην φανελα 20 εκ για τα επομενα 10 χρονια
καπου στην μοσχα
ο πουτιν παιρνει τηλ τον σαββιδη
γιατι ρε το εκανεσ αυτο
τι σχεδια εχει ο ζαγορακης για την ΕΕ και για το ιραν
μη μου πεισ οτι θα με ανατρεψει κιολας
φοβος στην αγγλια φοβουνται οτι θα τους γαμησει επειδη δεν επαιζε βασικος στην λεστερ
αγχοσ στους γαλλους
σκαι 12/7
κυριε ζαγορακη γιατι ψηφησατε υπερ της στρατιωτικης εισβολης στο ιραν
για να μπουκαραμε κατι θα ξερουμε
απο new york times
σαμαρας- ελα ρε σκυλε πες ναι γιατι χωρις εσενα θα μου φαει ο αλεξης την θεση
απο εσενα κρινεται το μελλον της χωρας
ζαγορ- εμενα με ενδιαφερει μονο ο ΠΑΟΚ ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
σαμαρας - θες να ρυ8μισω τα χρεη? θες τηην 8ερμη και το χαριλαου για βοηθιτικο?
οτι 8ες
ζαγορ- πραξεις οχι λογια
σαμαρας- μισο να παρω την μερκελ
ανγελα - ελα ρε μαλακα τι θες
σαμαρας εχω νεα επεισα την ελπιδα του πλανητη να κατεβει υποψηφηιος αλλα θελει ανταλαγμα
μερκελ- δωσε οτι 8ελει τι ζηταει?
σαμαρας - να ρυθμισουμε τα χρεη
μερκελ οκ τα ρυθμιζω πες του οτι 8α στειλω κλοπ και ροις στον ΠΑΟΚ αν κατεβει
σαμαρας- ευχαριστω ο θεος να σας εχει καλα χαιλ ανγελα
ντριν ντριν
ελα μπαρακ τι λεει
μπορεις να πεις τον ζαγορακη να πει στον πουτιν να κοψει τις μαλακιες στην ουκρανια? και εγω θα χτισω νεο γηπεδο στον ΠΑΟΚ και χοριγια στην φανελα 20 εκ για τα επομενα 10 χρονια
καπου στην μοσχα
ο πουτιν παιρνει τηλ τον σαββιδη
γιατι ρε το εκανεσ αυτο
τι σχεδια εχει ο ζαγορακης για την ΕΕ και για το ιραν
μη μου πεισ οτι θα με ανατρεψει κιολας
φοβος στην αγγλια φοβουνται οτι θα τους γαμησει επειδη δεν επαιζε βασικος στην λεστερ
αγχοσ στους γαλλους
σκαι 12/7
κυριε ζαγορακη γιατι ψηφησατε υπερ της στρατιωτικης εισβολης στο ιραν
για να μπουκαραμε κατι θα ξερουμε
marley άπαιχτος
όσοι λέτε ότι μπήκε υποψήφιος για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, πείτε ειλικρινά το πιστεύετε ή κάνετε πλάκα; Εγώ μια προδοσία την ένιωσα αλλά δεν έπεσα και απ' τα σύννεφα. Ίσως επειδή δεν ξέχασα τις κουμπαριές και τα κολλητιλίκια ή μήπως για το καλό του ΠΑΟΚ ήτανε και αυτα;