Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

αν αύριο μεθαύριο ζητήσει βοήθεια ο Σαββίδης από τους οπαδούς (για την περιφρούρηση των τουρνικέ π.χ.) θα λογαριάζεται ως κολοτούμπα, σωστά;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

Δεν πιστευω οτι μας πηρε επειδη ειναι ΠΑΟΚ .Με την εισοδο οπαδων στον αγωνηστικο χορο βλεπει μονο πιθανη τιμωρια.Αρα σωστα το βλεπει ετσι
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αν βλεπει τιμωρια να στελει στο καστελοριζο ή στη σιβηρια τον αρχιμπατσο
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

[youtube]NAJoEItQRnU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Συμφωνω απόλυτα.....Νταβαριτς.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Εντάξει ρε παιδιά τι είπε ο άνθρωπος? ''Μπράβο στο κόσμο, ελπίζω να μη ξαναγίνουν''. Τι περιμένατε από επίσημη θέση?
Μην ειρωνεύεστε για κωλοτούμπες κλπ. Σιγά το θέμα (της ανακοίνωσης εννοώ αλλά και πιθανής τιμωρίας)
Ακόμα και να αποκλειστούμε (φτου,φτου,φτου) πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά.
Πολύ πιο σημαντικό είναι ότι μπήκε ο Ιβάν παρά ένας όμιλος του Ουέφα ή ένα παιχνίδι κεκλεισμένων.Πλάκα κάνουμε τώρα?
Με τους Ζαγοροβρύζες ούτε άδεια να πάμε στη τουαλέτα δεν παίρνουμε.
Και απ' τον Σαββίδη μη περιμένετε μεταγραφάρες κλπ...προς το παρόν.
Θα καθαρίσει την ομάδα σε 2 χρόνια (τα χρέη μας είναι αρκετά πιο πάνω απ΄αυτά που μας λέγανε χώρια τα παγωμένα...) και μετά βλέπουμε.
Αν ψιλοσηκώσει κεφάλι και η κατάσταση στην Ελλάδα το σίγουρο είναι πως θα βγει κερδισμένος και ο Σαββίδης οπότε και ο ΠΑΟΚ ;)
Γι' αυτό από τη Κυριακή και μετά πρέπει να γίνει κάτι ανάλογο με το 2007.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

και τί θέλατε να πει ρε παιδιά ο Ιβάν; μπράβο στα παληκάρια που εκαναν ντου; ή να μήν ακουμπήσει καθόλου το θέμα; δεν γίνονται αυτά! Μια χαρά ανακοίνωση έβγαλε. Το θέμα είναι τί θα κάνει παρασκηνιακά και αθέατα όχι τί δηλώνει επίσημα
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΙΒΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΒΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΙΒΑΝ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.

ΚΑΝΙΣΕ ΙΒΑΝ ΜΟΥ ΝΑ ΤΥΧΟΥΜΕ ΙΔΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

brigate4 έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά τι είπε ο άνθρωπος? ''Μπράβο στο κόσμο, ελπίζω να μη ξαναγίνουν''. Τι περιμένατε από επίσημη θέση?
Χωρικός έγραψε:και τί θέλατε να πει ρε παιδιά ο Ιβάν; μπράβο στα παληκάρια που εκαναν ντου;
Ρε αδέρφια, διαφωνώ ριζικά με την άποψή σας περί της ανακοίνωσης του Σαββίδη. Ναι, ακριβώς αυτό θα ήθελα να πει «μπράβο στα παληκάρια που υποκατέστησαν υποδειγματικά το έργο της ανίκανης αστυνομικής ηγεσίας και κατέστησαν εφικτή την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, σταματώντας τις δολοφονικές ρίψεις φωτοβολίδων κατά ανυπεράσπιστων οπαδών μας από την κερκίδα που παραχωρήσαμε στην Ραπίντ, ρίψεις που γίνονταν υπό την ύποπτη ανοχή - ίσως και προστασία – της αστυνομίας που παρακολουθούσε ατάραχη το έγκλημα να διαπράττεται ακριβώς μπροστά της. Ένα έγκλημα που είχε – ακούσια ή εκκούσια? – προετοιμάσει με την άρνηση ή ανικανότητά της να ελέγξει για όπλα 15 πούλμαν με αυστριακούς οπαδούς σε διάστημα μισής ημέρας. Τυχούσα οικονομική ζημία που θα προκύψει από πιθανή άδικη τιμωρία της ομάδας μας εξ αιτίας αυτής της εξοργιστικής αδράνειας της αστυνομίας, θα διεκδικηθεί εξ ολοκλήρου και με κάθε νομικό μέσον από το Δημόσιο (όπου ανήκει η ΕΛ.ΑΣ), εκτός αν αποπεμφθεί οριστικά, χωρίς αποζημίωση και διωχθεί ποινικά ο υπεύθυνος για τη χθεσινή απαράδεκτη στάση της Αστυνομίας».

Έτσι και ακόμα πιο επιθετικά. Για να καταστεί πλέον σαφές πως η κοροϊδία πέθανε. Πως όποιος κερατάς, ειδικά αυτός που πληρώνεται από το Δημόσιο, τολμήσει να αδικήσει ξανά, έστω και κατά λάθος, τον ΠΑΟΚ θα φτύσει το γάλα της μάνας του. Θα πληρώσει τα αμαρτήματα όλων των προηγούμενων ετών. Θα εύχεται να μην είχε γεννηθεί. Αυτό θέλω από την ανακοίνωση ενός προέδρου με τέτοια ισχύ όπως του Σαββίδη. Όχι δηλώσεις νομιμοφροσύνης και «politically correct». Από τέτοιες έχω χορτάσει και έχω δει την αποτελεσματικότητά τους. Στην Ελλάδα ζούμε και μάλιστα στην Ελλάδα του μνημονίου, της ξεφτίλας, της σαπίλας και της διαφθοράς. Τι ωφελεί να έχω έναν πρόεδρο με τεράστια ισχύ, που επιτρέπει να τον κοροϊδεύει το κάθε λαμόγιο του ελληνικού ποδοσφαιρικού, πολιτικού ή διοικητικού κατεστημένου?
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Othin έγραψε:[ Τι ωφελεί να έχω έναν πρόεδρο με τεράστια ισχύ, που επιτρέπει να τον κοροϊδεύει το κάθε λαμόγιο του ελληνικού ποδοσφαιρικού, πολιτικού ή διοικητικού κατεστημένου?
Αυτό δε το πιάνω! Ισα-ισα θεωρώ πως είναι και λίγο αντιφατικό. Η έχεις ισχύ και δε σε δουλεύει κανεις η δεν την έχεις την ισχύ και τρως το δούλεμα.

Τώρα για την ανακοίνωση: η σκληρή γλώσσα έχει μοναχα νόημα όταν την ακολουθεί και αντίστοιχη πράξη. Αλλιώς καταντάς καραγκιόζης στα ματια του κόσμου αλλα και του αντιπαλου.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά...; Έξω από το γήπεδο, πριν το ματς, οι δικοί μας οπαδοί δεν προκάλεσαν με ρίψη αντικειμένων; Από ότι άκουσα εγώ τουλάχιστον, αυτό έγινε... Αυτό έγινε επειδή φωνάξαν το "βου βου βούλγαροι" οι άλλοι, έτσι;

Ε λοιπόν, δεν δικαιολογώ την κίνηση των οπαδών μας να αντιδράσουν με μη παρόμοιο τρόπο... Θεωρώ δηλαδή ηθικούς αυτουργούς κάποιους από τους συνοπαδούς μου, για αυτά που περάσαν κάποιοι άλλοι συνοπαδοί μου (οι οικογένειες της θύρας 7), όσο σκληρό και αν ακούγεται! Να με συγχωρέσουν κάποιοι...

Η άποψή μου είναι ότι πρέπει πρώτα να κοιτάμε τα του οίκου μας, για να βελτιωθούμε οι ίδιοι, με απώτερο σκοπό να αποτραπούν τέτοια σκηνικά όπως αυτό που εκτυλίχθηκε χτες, στο μέλλον... Αν το ίδιο κάνουν και από την πλευρά της Ραπίντ, αλλά και κάθε άλλης ομάδας που θα έρθει αντιμέτωπη με εμάς (μιλάω κυρίως για τις ενχώριες), τότε το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά...

Έτσι τις ευθύνες τις καταλογίζω:

α) Στην αστυνομία για τον μη σωστό έλεγχο στους οπαδούς της Ραπιντ (και όχι μόνο...)
β) Στην συμπεριφορά των δικών μας οπαδών που
i) έδωσαν την αφορμή εκτός γηπέδου στους Βαζελοαυστριακούς (πέφτοντας στην παγίδα αυτών), ώστε αυτοί να χρησιμοποιήσουν όσα η αστυνομία επέτρεψε να περάσουν...
ii) παρόλο το ότι δεν ήταν η δική τους αρμοδιότητα, επενέβησαν και ανταπέδωσαν στις ενέργειες των αντιπάλων φιλάθλων, με σκοπό να τους "αναχαιτίσουν", πετώντας και αυτοί φωτοβολίδες και τα σχετικά, υποκαθιστώντας έτσι την αστυνομία...

Μ' αυτά και μ' αυτά, ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλο μέρος (που δεν ξεπερνά ωστόσο το 49%) από το δίκιο του, το οποίο μέρος καλείται να επανακτήσει με άλλα (δικαστικά) μέσα...

Όσο για την ανακοίνωση του Σαββίδη, δεν μου άρεσε, καθώς θεωρώ ότι δεν μπορεί να έχει αρκετή άποψη για όσα συνέβησαν, τόση, ώστε να προβεί σε προτροπή στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ... Αυτό που λέμε από χτες το βράδυ δηλαδή όλοι... Ωστόσο πιστεύω ότι αν είχε απόλυτα σωστή πληροφόρηση, δεν θα αρκούνταν σε μια ανακοίνωση (ίσως να μην έβγαζε και καθόλου), αλλά θα έκανε (κι) άλλες κινήσεις... Επειδή όμως δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος για το αν είχε πλήρη ενημέρωση ο Σαββίδης, θα περιμένω να το εξακριβώσω στην πορεία, από το εαν υπάρξουν αυτές οι κινήσεις ή όχι...

ΥΓ: "Αυστριακούς" θα φιλοξενήσουμε κι άλλους στο μέλλον, από εμάς εξαρτάται όμως αν θα διατηρήσουμε το σπίτι μας... ευκατάστατο! Και δεν νομίζω να θέλει κάποιος από εμάς να το βλέπει ακατάστατο στα κανάλια των εχθρών μας, που περιμένουν πως και πως την κάθε αφορμή που θα τους δοθεί, για να το προβάλλουν και να προπαγανδήσουν προσπαθώντας να πείσουν τον κόσμο ότι το σπίτι μας αυτό είναι...!
Άβαταρ μέλους
karlat85

Αδερφε μες την ΤΟΥΜΠΑ δεν χωράει μαγκιά απο κανενα.Και οποιος το κανει θα εχει και ανάλογες συνεπειες.
Γκόμενες ερχοντε,ολοι με κινητα στα χερια τραβάνε φωτογραφίες συνθηματολογία αθηνας ,ε το μονο που εμεινε να μας λεν βούλγαρους και να απαντάμε θα διαφωνήσω μαζι σας συμφωνα με τον ταδε ιστορικο κτλ.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

karlat85 έγραψε:Αδερφε μες την ΤΟΥΜΠΑ δεν χωράει μαγκιά απο κανενα.Και οποιος το κανει θα εχει και ανάλογες συνεπειες.
Γκόμενες ερχοντε,ολοι με κινητα στα χερια τραβάνε φωτογραφίες συνθηματολογία αθηνας ,ε το μονο που εμεινε να μας λεν βούλγαρους και να απαντάμε θα διαφωνήσω μαζι σας συμφωνα με τον ταδε ιστορικο κτλ.
Φίλε, δεν είπα να κάτσεις και να συζητήσεις... Αυτό προφανώς και είναι τεχνικά αδύνατο! Εγώ εννοώ να ανταποδώσουμε με συνθήματα... Λίγο πιό διπλωματικοί πρέπει να γίνουμε... Δεν είπα να μην υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας! Αν όντως πετούσαν αυτοί πρώτοι φωτοβολίδα (και ότι αλλό τέλος πάντων πετάξαν), τότε ναι, βλέποντας και την αστυνομία να μην κάνει τίποτα, είναι αναγκαίο κακό (για την ομάδα) να αντιδράσουμε με τον ίδιο τρόπο... Αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε και όσα έγιναν εκτός γηπέδου... Εγώ προσεγγίζω το θέμα σφαιρικά... Πραγματική μαγκιά δικιά μας θα είναι, να καταφαίρνουμε πάντα να αναγκάζουμε και να αφήνουμε τους άλλους να δείχνουν ότι δώσαν την αφορμή, ακόμη και όταν εμείς θέλουμε να έρθουμε σε κόντρα μαζί τους... Γενικά μιλάω... Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ καμία μορφή βίας...!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Σάβ 25 Αύγ 2012, 01:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

karlat85 έγραψε:Αδερφε μες την ΤΟΥΜΠΑ δεν χωράει μαγκιά απο κανενα.Και οποιος το κανει θα εχει και ανάλογες συνεπειες.
Γκόμενες ερχοντε,ολοι με κινητα στα χερια τσαγανό φωτογραφίες συνθηματολογία αθηνας ,ε το μονο που εμεινε να μας λεν βούλγαρους και να απαντάμε θα διαφωνήσω μαζι σας συμφωνα με τον ταδε ιστορικο κτλ.
Αδελφέ, υπάρχουν αντιδράσεις και αντιδράσεις
Η συγκεκριμένη αντίδραση, που φαίνεται εσύ να επικροτείς, βάζει σε κίνδυνο τη ζωή άλλων ανθρώπων
Αυτό ποτε θα το καταλάβουμε;;

Βεβαια τίθεται και άλλο ερώτημα....αν ο μοναδικός βάση συντάγματος παράγοντας του δημοσιου βίου, ο οποιος έχει δικαίωμα να απαντήσει με βία στη βία, η αστυνομία δηλαδή, ξύνεται.....τοτε τι κάνουμε;;;

Το μονο σίγουρο είναι πάντως ότι οι οπαδοί δεν μπορούν να υποκαθιστούν την αστυνομία !

:pano:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δν επικροτώ τιποτα.Δεν ξερω τι εγινε χθες δεν ημουν εκει λογω οικονομικης καταστασης και δουλειάς.Και οτι δεν δω ο ιδιος δεν το πιστευω
Αλλα λεω την αποψη μου για την ΤΟΥΜΠΑ που πλεον ειναι Τουμπα .Αν και τα πρόλαβα στα τελευταια γιατι ειμαι μικρός.Ετσι μεγάλωσα με αυτην την νοοτροπία.Ειμαι πολιχνιωτης και σχεδον ολες τις εκδρομες τις πηγα με μπελο και lemmy .Οποιος ξερει τους συνδέσμους καταλαβαίνει τι εννοω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”