1.Jacobo Sanz Ovejero
Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero
Αυτό το καραγκιοζιλίκι με τους τσαμπουκάδες πρέπει να κοπεί..
Μυαλό δεν έβαλες μου φαίνεται...
Μπάλα παίζεις ρε, και σου έκανε αντικανονικό φάουλ...τι έγινε δηλ?
Άντε να πούμε την είδαν όλοι επαναστάτες και μαγκιά με την πρώτη..
Όπως επίσης και με την απαίτηση "δεν βγαίνω"!!!
Γιατί στο χωριό σου παίζεις?
Τι γελοία πράγματα είναι αυτά?
Αλλά δεν φταις εσύ φταίει αυτός που σε άφησε μέσα παρά τα αντίθετα τoυ γιατρού...
Μυαλό δεν έβαλες μου φαίνεται...
Μπάλα παίζεις ρε, και σου έκανε αντικανονικό φάουλ...τι έγινε δηλ?
Άντε να πούμε την είδαν όλοι επαναστάτες και μαγκιά με την πρώτη..
Όπως επίσης και με την απαίτηση "δεν βγαίνω"!!!
Γιατί στο χωριό σου παίζεις?
Τι γελοία πράγματα είναι αυτά?
Αλλά δεν φταις εσύ φταίει αυτός που σε άφησε μέσα παρά τα αντίθετα τoυ γιατρού...
- desperando
- Επικοινωνία:
εσυ αγορινα μου σε λαθος εποχη ηρθες στον ΠΑΟΚ, επρεπε να ησουν εδω οταν υπηρχαν στην ομαδα κατι μπιζερα, κονσεισαο, μουσλι
- kataramenos5
Καλά που μπήκε το "θηρίο" ο Σάλπι μπροστά και τον συγκράτησε.slidar έγραψε:Το αλλο το παγουρι πηγε να του πουλησει και μουρη..
Που πας ρε μητρο.. θα σε φυτεψει στο χορταρι ο βαρυποινητης..
θλάση α΄βαθμού και 10 μέρες έξω η 1η διάγνωση για Χακόμπο
και 10 από εμένα θα πρόσθετα, αλλά δεν είμαι εγώ ο δοίκας.
και 10 από εμένα θα πρόσθετα, αλλά δεν είμαι εγώ ο δοίκας.
ρεζίλι γινόμαστε..και θα γινόμασταν περισσοτερο ρεζίλι αν σήκωνε τον ΓΙακουμή ο Δώνης και αυτός δεν έβγαινε! Δεν ξέρω τι θα γίνει.. εγώ νομίζω πως υπάρχει τρόπος για τα πάντα. Να τον βρει ο Δώνης. αλλιώς δεν κάνει . καραγκιοζιλίκια ήταν αυτά σήμερα..
Σαν να είμαι στο τοπικ του παμπλο Γκάρσια μετα τα σουτια που έδωσε στον ντιογκο και μετα τις μανουρες με σιμαο ....ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟΣ ΠΑΊΚΤΗΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ Ο ΧΑΚΟΜΠΟ να βρούμε τροπο να το εκμεταλλευτούμε αυτο .....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ναι..Χωρικός έγραψε:ρεζίλι γινόμαστε..και θα γινόμασταν περισσοτερο ρεζίλι αν σήκωνε τον ΓΙακουμή ο Δώνης και αυτός δεν έβγαινε! Δεν ξέρω τι θα γίνει.. εγώ νομίζω πως υπάρχει τρόπος για τα πάντα. Να τον βρει ο Δώνης. αλλιώς δεν κάνει . καραγκιοζιλίκια ήταν αυτά σήμερα..

Ειπες σωστη κουβενταeorptol έγραψε:Σαν να είμαι στο τοπικ του παμπλο Γκάρσια μετα τα σουτια που έδωσε στον ντιογκο και μετα τις μανουρες με σιμαο ....ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟΣ ΠΑΊΚΤΗΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ Ο ΧΑΚΟΜΠΟ να βρούμε τροπο να το εκμεταλλευτούμε αυτο .....
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
επειδη διαβαζω καποια ακατανοητα πραγματα θελω να πω οτι ειμαστε ΠΑΟΚ γιατι μας αρεσουν οι επαναστασεις και οι επαναστατες.αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ κι οχι ρεαλ,μπαρτσα φρου κι αρωματα.ΠΑΟΚ σημαινει τρελλα,τσαμπουκας και επανασταση.
- nick_shortjohn
Ρε είσαι καλός γαμώτο. Δεν είσαι απάτη τύπου Ντάριο-Ντάνι. Σοβαρέψου. Πρέπει ο Γκαρσία να του δείξει πως μπορεί να βγάζει αυτην την τρέλα προς όφελος της ομάδας και όχι να το γαμάει...
Υπάρχει έστω και ένας ανάμεσά μας ο οποίος να πιστεύει πως η αλλαγή του Χακόμπο θα μπορούσε να γίνει χωρίς να ανοίξει μύτη; Στάνταρ θα άνοιγε μύτη. Η μύτη του Δώνη. Τί νόημα θα είχε δηλαδή να τσαμπουκαλευτεί ο Δώνης με τον Χακόμπο; Ασ' τον τρελό στην τρέλα του λέμε. Απλά θα γινόταν πουτάνα η ομάδα στο (προ)τελευταίο της παιχνίδι για το '12. Ο Δώνης το χειρίστηκε ακριβώς όπως έπρεπε να το χειριστεί. Ο Χακόμπο είναι ιδιάζουσα περίπτωση.
- Μπαρκαρούτσος
nick_shortjohn έγραψε:Ρε είσαι καλός γαμώτο. Δεν είσαι απάτη τύπου Ντάριο-Ντάνι. Σοβαρέψου. Πρέπει ο Γκαρσία να του δείξει πως μπορεί να βγάζει αυτην την τρέλα προς όφελος της ομάδας και όχι να το γαμάει...
Re: Απ: 1.Jacobo Sanz Ovejero
Συγγνώμη ρ γιάννενα, αλλά δεν συμβαίνουν αυτά, σιγά μην φοβήθηκε o Δώνης μην φάει ξύλο από τον Χακομπο,
Που θα ξαναπαιζε μπάλα μετά; ίσως προστατεύσει κάτι τον ίδιο τον Χακομπο
Που θα ξαναπαιζε μπάλα μετά; ίσως προστατεύσει κάτι τον ίδιο τον Χακομπο
Αφού τον είδες τον Χακόμπο πώς κουνούσε το δάχτυλο. Υπήρχε περίπτωση να σκύψει το κεφάλι και να βγεί; Θα γινόταν στάνταρ μανούρα. Πόσο μεγάλη δεν μπορώ να ξέρω.