Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
- sourmenetes
- Moderator
Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
Θα κοντεψουν στο 10αρικο τα διαρκειας πιστυεω.Αμα παιχτει και καλη μπαλα στο φιλικο και στο εκτος του γιοροπα μπορει και παραπανω.
- kataramenos5
Καταρχήν άλλο το «με 10000 διαρκείας παραπάνω κρατούσαμε το Σταφ» κι άλλο το «φταίει ο κόσμος για την φυγή του Σταφ και όχι η κακοδιαχείριση » που μου αποδίδεις .Το να χαρακτηρίζεις με τέτοιο τρόπο τη σκέψη ενός ανθρώπου που ελάχιστα γνωρίζεις και μάλιστα αλλοιώνοντας την κατά το δοκούν είναι το λιγότερο απρέπεια.gika έγραψε:Επίσης το συμβόλαιο του Σταφ είναι ένα δάνειο στον Βιολίδη λιγότερο.
Το συμβόλαιο του Κατσικά ένα δάνειο στην υπάλληλο της ΠΑΕ λιγότερο.
Το συμβόλαιο του Βιειρίνια 7 γραφεία και 5 pc λιγότερα.
Το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη, τα λεφτά που τραβήχτηκαν με μονογραφή από τα ταμεία.
Και ου το κάθε εξής...
Είναι ηλίθιο να λες ότι φταίει ο κόσμος για την φυγή του Σταφ, την στιγμή που ο κόσμος έχει καταλάβει ότι όλα τα λεφτά που έδινε τόσα χρόνια έπεσαν θύμα της.. "κακοδιαχείρησης" !! Ο κόσμος είναι ο μόνος που τόσα χρόνια δίνει και ξαναά δίνει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ. Και είναι εντελώς άδικο να ρίχνουμε το φταίξιμο σ' αυτούς που όχι μόνο βοήθησαν, αλλά εξαπατήθηκαν κι όλας (γιατί εγώ έτσι αισθάνομαι και μαζί μου πολλοί ακόμα).
Δε διαφωνεί κανείς πιστεύω στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε σκαλοπάτια τα τελ χρόνια χάρη στη στήριξη του κόσμου ή ότι έγινε κακοδιαχείριση (διαχείριση μπακάλικου θα την έλεγα) .Το θέμα είναι ότι αν όλοι γυρίσουμε την πλάτη στην ομάδα τώρα, με αφορμή την αγανάκτηση που νοιώθουμε, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί σε πολύ χειρότερη κατάσταση .Τι θα γίνει αν δε πατήσει κανένας φέτος στο γήπεδο φοβούμενος ότι και πάλι θα τον κοροϊδέψουν? .Πόσο «έξυπνη» θα είναι μια τέτοια κίνηση και πού θα οδηγήσει?Ο ΠΑΟΚ ότι κατάφερε τόσα χρόνια το κατάφερε με τον κόσμο δίπλα του .Η ιστορία έδειξε ότι όταν απομακρυνθήκαμε απ την ομάδα δε ζήσαμε και τις καλύτερες στιγμές μας..Ας μη κάνουμε λοιπόν ξανά τα ίδια λάθη.
Το "διαχείρηση μπακάλικου" το βρίσκω τραβηγμένο αλλά και πάλι, τέτοια διαχείρηση γίνεται από μπακάληδες τους οποίους κάποιοι έφεραν.
Ο Ζαγοράκης δεν έστειλε βιογραφικό για να αναλάβει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ούτε και τέλειωσε το Οικονομικό ή το Μάρκετινγκ κάποιου πανεπειστημίου.
Κάποιοι το 2007 τον πίστεψαν, τον έβαλαν μπροστάρη (και καλά έκαναν) αλλά σήμερα θεωρούν ότι δεν τους βγήκε η επιλογή τους.
Anyway, είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι τα χρόνια του άφησαν θετικό πρόσημο και δεν θέλω να ξαναμπούμε στο τριπάκι "Θόδωρος". Δεν θα αλλάξω κανενός την άποψη ούτε και κάποιος άλλος την δική μου.
Στο δια ταύτα, όποιος μπορεί και θέλει, παίρνει διαρκείας για να ενισχύσει την ομάδα.
Όποιον μπορεί αλλά δεν θέλει, δεν με πάει καρδιά να τον κατηγορήσω, παρά να πω κρίμα.
Ο Ζαγοράκης δεν έστειλε βιογραφικό για να αναλάβει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ούτε και τέλειωσε το Οικονομικό ή το Μάρκετινγκ κάποιου πανεπειστημίου.
Κάποιοι το 2007 τον πίστεψαν, τον έβαλαν μπροστάρη (και καλά έκαναν) αλλά σήμερα θεωρούν ότι δεν τους βγήκε η επιλογή τους.
Anyway, είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι τα χρόνια του άφησαν θετικό πρόσημο και δεν θέλω να ξαναμπούμε στο τριπάκι "Θόδωρος". Δεν θα αλλάξω κανενός την άποψη ούτε και κάποιος άλλος την δική μου.

Στο δια ταύτα, όποιος μπορεί και θέλει, παίρνει διαρκείας για να ενισχύσει την ομάδα.
Όποιον μπορεί αλλά δεν θέλει, δεν με πάει καρδιά να τον κατηγορήσω, παρά να πω κρίμα.
Και επαναλαμβάνω: Εσύ υποστηρίζεις ότι αν είχαμε 10.000 διαρκείας παραπάνω θα κρατούσαμε τον Σταφυλίδη. Εγώ υποστηρίζω ότι αν δεν υπήρχε αυτή η "κακοδιαχείρηση" θα κρατούσαμε όχι μόνο τον Σταφυλίδη αλλά και τον Βιειρίνια, τον Βιτόλο, τον Κοντρέρας κτλ. Άμα δεν βοηθήσει ο κόσμος, άμα δηλαδή γυρίσει την πλάτη σε όσους τον πρόδωσαν και τον κορόιδεψαν, η ομάδα άμεσα θα υποστεί μεγαλύτερη ζημιά άμεσα. Μακροπρόθεσμα, θα καθαρίσει το τοπίο από όλους αυτούς και μετά ίσως να βρεθεί κάποιος καθαρός να αναλάβει, ίσως πάλι και όχι. Άμα συνεχίσουμε να δίνουμε λεφτά, θα συνεχίσουν κάποιοι να τα "κακοδιαχειρίζονται" στην υγειά τον κορόιδων και η ομάδα πάλι θα καταστρέφεται απλά σε πιο αργό τέμπο.
Και σε ρωτάρω: Τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι ή πρόπερσι και θεωρείς ότι φέτος δεν θα γίνει "κακοδιαχείρηση"; Η μέρα, από το πρωί φαίνεται. Και όταν ο Βρύζας έκανε για πρώτη φορά αναφορά στα χρέη Ζαγοράκη και είπε το ποσό, αν θυμάσαι, είπε ότι δεν θα κυνηγηθεί κανένας από την προηγούμενη διοίκηση νομικά! Φάνηκε η διάθεση για.. αλλαγή νοοτροπίας.
Και έχουμε διώξει τον καλύτερο μας αμυντικό, ένα απίστευτο τρεχαντήρι σκύλο αμυντικό χαφ και τον καλύτερο παίκτη της ομάδας (ένα φοβερό εξτρέμ) και κρατάμε κάθε παίκτη που έχει ξεχάσει να παίζει μπάλα και τον πληρώνουμε κι όλας. Δεν έχουμε λεφτά και κρατάμε αυτούς που δεν αξίζουν και διώχνουμε όλους του καλούς αντί να κάνουμε το ακριβώς αντίθετο...!!!! Και σ' αυτήν την πανέξυπνη στρατηγική δώσαμε και τον Σταφ.. Τι να πει κανείς..
Και σε ρωτάρω: Τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι ή πρόπερσι και θεωρείς ότι φέτος δεν θα γίνει "κακοδιαχείρηση"; Η μέρα, από το πρωί φαίνεται. Και όταν ο Βρύζας έκανε για πρώτη φορά αναφορά στα χρέη Ζαγοράκη και είπε το ποσό, αν θυμάσαι, είπε ότι δεν θα κυνηγηθεί κανένας από την προηγούμενη διοίκηση νομικά! Φάνηκε η διάθεση για.. αλλαγή νοοτροπίας.

Και έχουμε διώξει τον καλύτερο μας αμυντικό, ένα απίστευτο τρεχαντήρι σκύλο αμυντικό χαφ και τον καλύτερο παίκτη της ομάδας (ένα φοβερό εξτρέμ) και κρατάμε κάθε παίκτη που έχει ξεχάσει να παίζει μπάλα και τον πληρώνουμε κι όλας. Δεν έχουμε λεφτά και κρατάμε αυτούς που δεν αξίζουν και διώχνουμε όλους του καλούς αντί να κάνουμε το ακριβώς αντίθετο...!!!! Και σ' αυτήν την πανέξυπνη στρατηγική δώσαμε και τον Σταφ.. Τι να πει κανείς..
Μας έχει φάει η πολλή ανάλυση και η αμπελοφιλοσοφία.
Δε θα πάρω διαρκείας για να μη δώσω λεφτά να έχουν να κακοδιαχειρίζονται όσοι δεν έβγαλαν στη σέντρα τους προηγούμενους που κακοδιαχειρίστηκαν και γιαυτό έφυγαν 4-5 καλοί παίκτες. Ενώ αν τους έβγαζαν και έδιναν το σύνθημα για λιντσάρισμα , τότε θα είχε ικανοποιηθεί το λαϊκό συναίσθημα και θα άξιζαν στήριξης. Την ίδια στιγμή που εσύ ως ΠΑΟΚ μιλάς για μεγαλεία και ενίσχυση την ώρα που άλλοι για να επιβιώσουν φτιάχνουν πράσινες συμμαχίες,επιτροπές σωτηρίας και επιστρατεουν θεωμαδες.
Τελικά ο ΠΑΟΚτσης ανακάλυψε τη κριτική εν έτη 2012 . Και επειδή έχει γίνει της μόδας, γίνονται επικές μάχες στο ποιος θα κάνει τη πιο ψαγμένη κριτική. Ακουσα ότι το πρωκτοχαρτο που χρησιμοποιούν στα γραφεία δεν είναι ντελικα αλλά από τα λιντλ. Να πάρω διαρκείας ?
Μιλάμε ντοκτορά και επαγγελματισμό στη μιζέρια και στη δημιουργία κλιματος, όχι παίξε γέλασε. Και αντί ο καθένας να τη κρατήσει μέσα του και να καταπολεμήσει/συμφιλιωθεί/να τη λουστεί στη τελική , ψοφάμε για να τη μεταδώσουμε στους γύρω μας.
Δε θα πάρω διαρκείας για να μη δώσω λεφτά να έχουν να κακοδιαχειρίζονται όσοι δεν έβγαλαν στη σέντρα τους προηγούμενους που κακοδιαχειρίστηκαν και γιαυτό έφυγαν 4-5 καλοί παίκτες. Ενώ αν τους έβγαζαν και έδιναν το σύνθημα για λιντσάρισμα , τότε θα είχε ικανοποιηθεί το λαϊκό συναίσθημα και θα άξιζαν στήριξης. Την ίδια στιγμή που εσύ ως ΠΑΟΚ μιλάς για μεγαλεία και ενίσχυση την ώρα που άλλοι για να επιβιώσουν φτιάχνουν πράσινες συμμαχίες,επιτροπές σωτηρίας και επιστρατεουν θεωμαδες.
Τελικά ο ΠΑΟΚτσης ανακάλυψε τη κριτική εν έτη 2012 . Και επειδή έχει γίνει της μόδας, γίνονται επικές μάχες στο ποιος θα κάνει τη πιο ψαγμένη κριτική. Ακουσα ότι το πρωκτοχαρτο που χρησιμοποιούν στα γραφεία δεν είναι ντελικα αλλά από τα λιντλ. Να πάρω διαρκείας ?
Μιλάμε ντοκτορά και επαγγελματισμό στη μιζέρια και στη δημιουργία κλιματος, όχι παίξε γέλασε. Και αντί ο καθένας να τη κρατήσει μέσα του και να καταπολεμήσει/συμφιλιωθεί/να τη λουστεί στη τελική , ψοφάμε για να τη μεταδώσουμε στους γύρω μας.
- kataramenos5
gika έγραψε:Και επαναλαμβάνω: Εσύ υποστηρίζεις ότι αν είχαμε 10.000 διαρκείας παραπάνω θα κρατούσαμε τον Σταφυλίδη. Εγώ υποστηρίζω ότι αν δεν υπήρχε αυτή η "κακοδιαχείρηση" θα κρατούσαμε όχι μόνο τον Σταφυλίδη αλλά και τον Βιειρίνια, τον Βιτόλο, τον Κοντρέρας κτλ. Άμα δεν βοηθήσει ο κόσμος, άμα δηλαδή γυρίσει την πλάτη σε όσους τον πρόδωσαν και τον κορόιδεψαν, η ομάδα άμεσα θα υποστεί μεγαλύτερη ζημιά άμεσα. Μακροπρόθεσμα, θα καθαρίσει το τοπίο από όλους αυτούς και μετά ίσως να βρεθεί κάποιος καθαρός να αναλάβει, ίσως πάλι και όχι. Άμα συνεχίσουμε να δίνουμε λεφτά, θα συνεχίσουν κάποιοι να τα "κακοδιαχειρίζονται" στην υγειά τον κορόιδων και η ομάδα πάλι θα καταστρέφεται απλά σε πιο αργό τέμπο. Η πρόταση δηλαδή ποια είναι, να αφήσουμε την ομάδα να πέσει κατηγορία μπάς και καθαρίσει το τοπίο?
Και σε ρωτάρω: Τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι ή πρόπερσι και θεωρείς ότι φέτος δεν θα γίνει "κακοδιαχείρηση"δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.Συνεχίζεις να αλλάζεις τα λεγόμενα μου Η μέρα, από το πρωί φαίνεται. Και όταν ο Βρύζας έκανε για πρώτη φορά αναφορά στα χρέη Ζαγοράκη και είπε το ποσό, αν θυμάσαι, είπε ότι δεν θα κυνηγηθεί κανένας από την προηγούμενη διοίκηση νομικά! Φάνηκε η διάθεση για.. αλλαγή νοοτροπίας.![]()
Και έχουμε διώξει τον καλύτερο μας αμυντικό, ένα απίστευτο τρεχαντήρι σκύλο αμυντικό χαφ και τον καλύτερο παίκτη της ομάδας (ένα φοβερό εξτρέμ) και κρατάμε κάθε παίκτη που έχει ξεχάσει να παίζει μπάλα και τον πληρώνουμε κι όλας. Δεν έχουμε λεφτά και κρατάμε αυτούς που δεν αξίζουν και διώχνουμε όλους του καλούς αντί να κάνουμε το ακριβώς αντίθετο...!!!! Και σ' αυτήν την πανέξυπνη στρατηγική δώσαμε και τον Σταφ.. Τι να πει κανείς..Αφου εισαι σίγουρος οτι γνωρίζεις καλύτερα και πιστεύεις οτι θα τα καταφέρεις καλύτερα ζήτα να μπείς στο ΔΣ
ΥΓ Μη πάμε πάλι στα της κακοδιαχείρισης κλπ κλπ που είναι οφ τόπικ γιατι o DC θα με ΜΠΑ..(διακοπη σύνδεσης)
Ζω αθήνα πλέον αλλά διαρκείας πήρα. Δεν λέω ότι εγώ αγαπάω τον ΠΑΟΚ ποιο πολύ από όσους δεν πήραν, αλλά την τρέλα μου μέσα.
....και στην κολαση και αν παίζεις θα πεθάνω για να έρθω να σε δω
http://www.youtube.com/watch?v=HHhJp0gTzmg
....και στην κολαση και αν παίζεις θα πεθάνω για να έρθω να σε δω

http://www.youtube.com/watch?v=HHhJp0gTzmg
Κάπως έτσι έχει γίνει. Φοβόμαστε να ποστάρουμε. Πάντως αφού γράφεις ότι θεωρείς πως και φέτος θα έχουμε ανάλογα φαινόμενα (κακοδιαχείρησης ντε) δεν νιώθεις λίγο μακάκας να τους ξαναδώσεις τα λεφτά σου; Γιατί εγώ έτσι νιώθω!kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Μη πάμε πάλι στα της κακοδιαχείρισης κλπ κλπ που είναι οφ τόπικ γιατι o DC θα με ΜΠΑ..(διακοπη σύνδεσης)
τους τα δινω τα λεφτα μου αλλα δεν τα πεταω.αγοραζω κατι.πιο πολυ μακακας νιωθω οταν βλεπω τους αλλουν να μην πληρωνουν για κατι που εγω πληρωνω.ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον.
Το διαρκείας ρε παιδιά δεν είναι κάποιο είδος δωρεάς ή χορηγίας. Γιατί το βλέπετε έτσι; Το εισιτήριο σου για να βλέπεις την ομάδα σου είναι.
Προσωπικα τα 150 ευρω ειναι πολυ λιγα γιααυτα που μου δινει η ΤΟΥΜΠΑ.Ουτε με απασχολει η κακοδιαχειρηση.εδω τα σκασαμε στν γουμενο.gika έγραψε:Κάπως έτσι έχει γίνει. Φοβόμαστε να ποστάρουμε. Πάντως αφού γράφεις ότι θεωρείς πως και φέτος θα έχουμε ανάλογα φαινόμενα (κακοδιαχείρησης ντε) δεν νιώθεις λίγο μακάκας να τους ξαναδώσεις τα λεφτά σου; Γιατί εγώ έτσι νιώθω!kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Μη πάμε πάλι στα της κακοδιαχείρισης κλπ κλπ που είναι οφ τόπικ γιατι o DC θα με ΜΠΑ..(διακοπη σύνδεσης)
η ΤΟΥΜΠΑ εινα ο ναος μας.κ τι δν θαδινα να μπορουσα να πηγαινω παλι σε καθε αγωνα.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Το να μπεις στην Τούμπα, δεν απαιτεί εισιτήριο. Ο μόνος λόγος που έχω πάρει 4 διαρκείας τα τελευταία 5 χρόνια είναι για να στηρίζω την κάθε διοίκηση.
Ρε γκικα πραγματικα καποια πραγματα πριν τα γραψεις τα σκεφτεσαι?gika έγραψε:Το να μπεις στην Τούμπα, δεν απαιτεί εισιτήριο. Ο μόνος λόγος που έχω πάρει 4 διαρκείας τα τελευταία 5 χρόνια είναι για να στηρίζω την κάθε διοίκηση.
Μαλλον οχι.
Υπαρχουν και πιτσιρικαδες εδω μεσα...
Γιατι αν πηγαινεις με μεμονομενα εισητηρια δν παν τα λεφτα στην διοικηση;gika έγραψε:Το να μπεις στην Τούμπα, δεν απαιτεί εισιτήριο. Ο μόνος λόγος που έχω πάρει 4 διαρκείας τα τελευταία 5 χρόνια είναι για να στηρίζω την κάθε διοίκηση.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
1) Και γω πιτσιρικάς είμαι.slidar έγραψε:Ρε γκικα πραγματικα καποια πραγματα πριν τα γραψεις τα σκεφτεσαι?gika έγραψε:Το να μπεις στην Τούμπα, δεν απαιτεί εισιτήριο. Ο μόνος λόγος που έχω πάρει 4 διαρκείας τα τελευταία 5 χρόνια είναι για να στηρίζω την κάθε διοίκηση.
Μαλλον οχι.
Υπαρχουν και πιτσιρικαδες εδω μεσα...

2) Όποιος πηγαίνει Τούμπα καταλαβαίνει τι λέω. Κάθε φορά που πήγαινα να μπω με το διαρκείας μου, ερχόταν ο σεκιουριτάς και μου έλεγε "βάλε κι αυτόν, χωράτε". Άμα υπάρχει πρόβλημα για το site μπορώ να το πω και επώνυμα το παραπάνω.