Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας στο παρελθόν

MVP

Chalkias
18
2%
Cirillo
2
0%
Malezas
14
1%
P.Contreras
37
3%
Snaucner
2
0%
Eto
3
0%
Georgiadis
196
16%
P.Garcia
175
15%
Fotakis
8
1%
Lazar
13
1%
Arias
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Salpingidis
659
55%
Stafylidis
70
6%

Σύνολο ψήφων: 1197

giapas

Re: Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμ

Δημοσίευση από giapas »

Doomlord4 έγραψε:Αυτή την νίκη την αφιερώνω στα... μελλοντικά παιδιά μου,για την στιγμή που θα τους διηγούμαι το χθεσινοβραδινό έπος....

Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι στην ερώτηση-----τι έγινε εκείνο το βράδυ στην (μέχρι τότε) μεγαλύτερη ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΑΣ....(μπαμπά-παππού κτλ....)---- θα απαντάνε....................

........άσε παιδί μου,εκείνη την εβδομάδα χάσαμε 5 βαθμούς από Κέρκυρα και Γιάννενα....
Βέβαια λόγω play-off στην ουσία ήταν 5/5=1 βαθμός χαμένος, που μετά αναπληρώσαμε έτσι κι αλλιώς,γιατί κάποιοι ψυχραιμότεροι πίστεψαν-στήριξαν και έδωσαν ηρεμία στην ομάδα....Όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;....
Βέβαια από εκείνο το ματς η ομάδα είχε έμεσα και άμεσα έσοδα 500.000 ευρώ,ανέβηκε η χρηματιστηριακή αξία αρκετών παικτών-πουλήσαμε και κανα 2 και ανασάναμε οικονομικά,όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;;
Βέβαια ήταν από τα ματς που φτιάξαμε στρατιές οπαδών,ακόμα και στο εξωτερικό,όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;;
Βέβαια αυτό το ματς ήταν η "αρχή" για την μεγάλη καταξίωση του ΠΑΟΚ σε Ευρώπη ΚΑΙ Ελλάδα,αφού λίγα χρόνια μετά δημιουργήθηκαν ακόμα και σύνδεσμοι φιλάθλων ΠΑΟΚ στο εξωτερικό από...ξένους,όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;;

Και το παιδί/εγγόνι θα ρωτάει με γουρλωμένα μάτια...
Μπαμπά/Παππού...τι είναι.... ευρώ;;;;

Άκου μεγάλε , την ειρωνεία και τις εξυπνάδες κράτα τες για τον εαυτό σου.
Μπορείς να πεις αυτό που θες να πεις , χωρίς να χλευάζεις την άποψη του του άλλου . Ιδίως μετά από αποτέλεσμα που "δικαιώνει" την άποψη σου. Εγώ είμαι εδώ, συνεπής με την άποψή μου και τη καταθέτω ακόμα και στη κορυφαία στιγμή της ομάδας ως τώρα. Στα παιδιά σου λέγε όσες ιστορίες θες και όπως τα θες. Και πέρυσι δημιούργησες φιλάθλους με την εξίσου επική εμφάνιση μέσα στη Ρωσία και μετά τους έχασες στο ματς με την κουλα στο κύπελλο. Όπως θα ξαναχάσεις τα όποια οφέλη της Τότεναμ αν συνεχίσεις τα κλαρίνα σε Ελλάδα. Αυτό πιστεύω και δεν έχω καμιά διάθεση να συνεχίσω χάνω το χρόνο μου να απαντάω σε ειρωνικά σχόλια.

ΥΓ: tad , φοβάμαι ότι δεν κατάλαβες το πνευμα με το οποίο έγραψα ότι έγραψα. Οι ευρωπαικές επιτυχίες δε μπαίνουν σε ζυγαριά για να τις συγκρίνεις ποια είναι πιο μεγάλη. Άλλο ήταν το θέμα που ήθελα να θίξω και όχι να συγκρίνω ή να υποβαθμίσω τη νίκη μας σε σχέση με αντίστοιχες άλλων ομάδων,.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οι αλλοθρησκοι μας πηρανε χαμπαρη και εμεις ακομη ψαχνουμε εαν γινανε λαθη και που ειναι το πορισμα.....
ο αλλος ο φιλος μετα το χθεσινο ειπε οτι δεν ειμαστε ..... σοβαρη ομαδα...

εγω παντος μετα την χθεσινη τσοντα γεμισα τεστοστερονη τραβιξα μια μ@λακι@ και μετα εχωσα και την γυναικα μου για να ησυχαζα αλλιως δεν την παλευα

ΠΑΟΚΑΡΑ μονο εσυ μπορεις να κανεις τετοιους αγωνες και για αυτο μονο για σενα ζουμε και να παει να μαμιθει η κερκυρα και τα ασπρα χωματα
οταν θα ειμαστε ετοιμοι θα μπουνε ολοι στην σειρα με μπολικο λιπαντικο στοθς κολους τους για να μην δακρισουν

καλα ο αδερφος που ζουμαρει η καμερα μετα το γκολ του κλαους ειναι βγαλμενος απο επιστημονικη φαντασια
το ενα ματι κοιταει την δυση και το αλλο την ανατολη
εαν δεν εχει πιει....ολο τον βοσπορο....σειγουρα πρεπει να ειναι εξελιγμενο ειδος ΠΑΟΚΤΣΗ

προς στιγμη νομισα οτι ειναι ο ...παρασανταλος.... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

https://twitter.com/#!/search/PAOK/slid ... AAyF5l.jpg
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

giapas έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Αυτή την νίκη την αφιερώνω στα... μελλοντικά παιδιά μου,για την στιγμή που θα τους διηγούμαι το χθεσινοβραδινό έπος....

Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι στην ερώτηση-----τι έγινε εκείνο το βράδυ στην (μέχρι τότε) μεγαλύτερη ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΑΣ....(μπαμπά-παππού κτλ....)---- θα απαντάνε....................

........άσε παιδί μου,εκείνη την εβδομάδα χάσαμε 5 βαθμούς από Κέρκυρα και Γιάννενα....
Βέβαια λόγω play-off στην ουσία ήταν 5/5=1 βαθμός χαμένος, που μετά αναπληρώσαμε έτσι κι αλλιώς,γιατί κάποιοι ψυχραιμότεροι πίστεψαν-στήριξαν και έδωσαν ηρεμία στην ομάδα....Όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;....
Βέβαια από εκείνο το ματς η ομάδα είχε έμεσα και άμεσα έσοδα 500.000 ευρώ,ανέβηκε η χρηματιστηριακή αξία αρκετών παικτών-πουλήσαμε και κανα 2 και ανασάναμε οικονομικά,όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;;
Βέβαια ήταν από τα ματς που φτιάξαμε στρατιές οπαδών,ακόμα και στο εξωτερικό,όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;;
Βέβαια αυτό το ματς ήταν η "αρχή" για την μεγάλη καταξίωση του ΠΑΟΚ σε Ευρώπη ΚΑΙ Ελλάδα,αφού λίγα χρόνια μετά δημιουργήθηκαν ακόμα και σύνδεσμοι φιλάθλων ΠΑΟΚ στο εξωτερικό από...ξένους,όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;;

Και το παιδί/εγγόνι θα ρωτάει με γουρλωμένα μάτια...
Μπαμπά/Παππού...τι είναι.... ευρώ;;;;

Άκου μεγάλε , την ειρωνεία και τις εξυπνάδες κράτα τες για τον εαυτό σου.
Μπορείς να πεις αυτό που θες να πεις , χωρίς να χλευάζεις την άποψη του του άλλου . Ιδίως μετά από αποτέλεσμα που "δικαιώνει" την άποψη σου. Εγώ είμαι εδώ, συνεπής με την άποψή μου και τη καταθέτω ακόμα και στη κορυφαία στιγμή της ομάδας ως τώρα. Στα παιδιά σου λέγε όσες ιστορίες θες και όπως τα θες. Και πέρυσι δημιούργησες φιλάθλους με την εξίσου επική εμφάνιση μέσα στη Ρωσία και μετά τους έχασες στο ματς με την κουλα στο κύπελλο. Όπως θα ξαναχάσεις τα όποια οφέλη της Τότεναμ αν συνεχίσεις τα κλαρίνα σε Ελλάδα. Αυτό πιστεύω και δεν έχω καμιά διάθεση να συνεχίσω χάνω το χρόνο μου να απαντάω σε ειρωνικά σχόλια.

ΥΓ: tad , φοβάμαι ότι δεν κατάλαβες το πνευμα με το οποίο έγραψα ότι έγραψα. Οι ευρωπαικές επιτυχίες δε μπαίνουν σε ζυγαριά για να τις συγκρίνεις ποια είναι πιο μεγάλη. Άλλο ήταν το θέμα που ήθελα να θίξω και όχι να συγκρίνω ή να υποβαθμίσω τη νίκη μας σε σχέση με αντίστοιχες άλλων ομάδων,.
Όποιος έχει την μύγα,να την φέρει πίσω........
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συμφωνω με Γιαπα αν και σημερα ειναι μερα θριαμβου....στο τελος αν συνεχισουμε τα καλρινα στην ελλαδα ...Θα κραζουν οι περισσοτεροι...Πρεπει να βρουμε ισορροπια ως ομαδα.....οχι ας χασουμε στα γιαννενα....ΕΙμαστε μεγαλη ομαδα ή δεν ειμαστε..παικτες να ψιλοφρεσκαριστει η ομαδα εχει...δικαιολογιες δν υπαρχουνε...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ακομα κλαιμε
αρε ΠΑΟΚΑΡΑ τι μας κανεις..
ψυχη ηρωικη ..ειναι το στο dna μας ...ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πάλι καυγάδες;

Χαρείτε ρε μια φορά νορμάλ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πράγματι! Ειδικά μεταξύ δύο πολύ καλών παιδιών (Doomlord και Γιάννη).
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Αφού ΠΑΟΚ είναι τα παιδιά.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν τσακωνεται κανεις σημερα...Χαβαλεδιαζουν για να εχει suspens..Νταξει ολοι θελουμε και να παμε καλα στην ευρωπη και στην ελλαδα αλλα δυστυχως με 14 παιχτες δεν μπορεις.

Στην ελλαδα τα πραγματα βρωμανε πολυ (παραδειγμα κυρκου-επεσε β εθνικη γιατι αρνηθηκε πεναλντι στο γαυρο-) και πονταρεις στα πλει οφ.Πρωταθλημα δε σ'αφηνουν να παρεις ουτε με σφαιρες..

Στην ευρωπη εχεις ρεντα, παιζεις μπαλα γιατι και οι αλλοι θελουν να παιξουν μπαλα και οχι ταμπουρι και κλωτσοπατιναδα και δειχνεις οτι εχεις ενα ωραιο στυλ παιχνιδιου και αναπτυξης ποδοσφαιρου...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ξέρει κανείς πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθεί ο Σταφ;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

rainmaker έγραψε:Πάλι καυγάδες;

Χαρείτε ρε μια φορά νορμάλ...
Η χαρά του Παοκτσή κρατάει πάντα λίγο. (βγαλμένο απ τη ζωή)
Σε λίγες μέρες θ αρχίσουμε τα :"φύγε","εισαι λίγος","ειναι βαριά η φανέλα" κλπ
και στο τέλος θα πλακωνόμαστε(πάλι) στο τόπικ του Σάλπι.
Πώς το λεγε ο Οβελίξ εκείνο για τους Ρωμαίους?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

λογικα μονο με καζαν θα λειπει αποστολη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μακάρι!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Τι καυγάς ρε παιδιά; Από μέρους μου που τον είδατε;
Διαβάζω όλη μέρα μηνύματα σε ξένα και Ελληνικά site από Γαύρους/Βάζελους/ΑΕΚτσήδες/οπαδούς από Porto/ολλανδούς/άγγλους να προσκυνάνε ομάδα και λαό....
Διαβάστε μηνύματα βάζελου-διαφήμιση για την ΠΑΟΚάρα μας σε ξένο site

Congratulations to the UEFA referees...against of protecting a team fighting for EL, they help a team that doesnt give a shit about this :evil: :evil:

PAOK was incredible at first half.

Yeeeeeeeees!

Good bye mr Butcher, goodbye Tottenham, good night UEFA :twisted: :twisted: :twisted:

One of the biggest greek wins ever 8-)

Tell me a SINGLE reason why PAOK should care to take sth more than a draw... :twisted:

Tottenham is out.

(κάποιος γράφει για τους βαθμούς ευρώπης)

True..but this time, who cares about a single point, when you have a huge chance to punish some as@#s?

Αυτά από βάζελο

Διαβάστε και τέτοια μέρα που είναι κάποια άλλα μηνύματα εδω μέσα."Χαρούμενοι" απογοητευμένοι....
"θετικά" σχόλια που νομίζεις πως την στιγμή που τα γράφουν κλαίνε...
Σαν να γράφει ο Ίβιτς ένα πράγμα...

Αυτό που έγραψα πριν μπορεί να θεωρηθεί ειρωνία μόνο από κάποιον που αντί να πετάει στου 1926 ουρανούς μιζεριάζει για να αποφύγει κωλοτούμπα.
Επίσης εγώ δεν δικαιώθηκα ακόμα.Θα δικαιωθώ όταν παίξουμε αγώνα Champions League χάρη στις Ευρωπαικές νίκες που κάνουμε τώρα κι όχι στις Ελληνικές που θα "κάναμε" αν βάζαμε τα δεύτερα.

Το Champions League είναι κάτι που θέλουμε όοολοι καθολικά,απλά έχουμε μερικοί διαφορές όσο αφορά το "μονοπάτι" που πρέπει να ακολουθήσουμε για να το πετύχουμε...
Τέλος πάντων αν κάποιος πιστεύει πως τον πρόσβαλα με κάποιο γραπτό μου του ζητώ συγνώμη,απλά θα ήθελα να έχουμε και υπομονή και στήριξη σε αυτήν την ομάδα...όσες γκέλες και να κάνει.
Και τα καλά θα έρθουν σε όλα τα επίπεδα! :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Doomlord4 έγραψε:
Τέλος πάντων αν κάποιος πιστεύει πως τον πρόσβαλα με κάποιο γραπτό μου του ζητώ συγνώμη,απλά θα ήθελα να έχουμε και υπομονή και στήριξη σε αυτήν την ομάδα...όσες γκέλες και να κάνει.
Και τα καλά θα έρθουν σε όλα τα επίπεδα! :pano: :pano: :pano:
Σε αυτό πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε και ειδικά οταν μέσα στην ομάδα βλέπουμε δικά μας παιδιά και όχι λεγεώνες των ξένων όπως έχει ο θρυνος και κάτι άλλοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”