Doomlord4 έγραψε:Αυτή την νίκη την αφιερώνω στα... μελλοντικά παιδιά μου,για την στιγμή που θα τους διηγούμαι το χθεσινοβραδινό έπος....
Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι στην ερώτηση-----τι έγινε εκείνο το βράδυ στην (μέχρι τότε) μεγαλύτερη ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΑΣ....(μπαμπά-παππού κτλ....)---- θα απαντάνε....................
........άσε παιδί μου,εκείνη την εβδομάδα χάσαμε 5 βαθμούς από Κέρκυρα και Γιάννενα....
Βέβαια λόγω play-off στην ουσία ήταν 5/5=1 βαθμός χαμένος, που μετά αναπληρώσαμε έτσι κι αλλιώς,γιατί κάποιοι ψυχραιμότεροι πίστεψαν-στήριξαν και έδωσαν ηρεμία στην ομάδα....Όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;....
Βέβαια από εκείνο το ματς η ομάδα είχε έμεσα και άμεσα έσοδα 500.000 ευρώ,ανέβηκε η χρηματιστηριακή αξία αρκετών παικτών-πουλήσαμε και κανα 2 και ανασάναμε οικονομικά,όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;;
Βέβαια ήταν από τα ματς που φτιάξαμε στρατιές οπαδών,ακόμα και στο εξωτερικό,όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;;
Βέβαια αυτό το ματς ήταν η "αρχή" για την μεγάλη καταξίωση του ΠΑΟΚ σε Ευρώπη ΚΑΙ Ελλάδα,αφού λίγα χρόνια μετά δημιουργήθηκαν ακόμα και σύνδεσμοι φιλάθλων ΠΑΟΚ στο εξωτερικό από...ξένους,όμως να μη νικήσεις Κέρκυρα και Γιάννενα;;;;
Και το παιδί/εγγόνι θα ρωτάει με γουρλωμένα μάτια...
Μπαμπά/Παππού...τι είναι.... ευρώ;;;;
Άκου μεγάλε , την ειρωνεία και τις εξυπνάδες κράτα τες για τον εαυτό σου.
Μπορείς να πεις αυτό που θες να πεις , χωρίς να χλευάζεις την άποψη του του άλλου . Ιδίως μετά από αποτέλεσμα που "δικαιώνει" την άποψη σου. Εγώ είμαι εδώ, συνεπής με την άποψή μου και τη καταθέτω ακόμα και στη κορυφαία στιγμή της ομάδας ως τώρα. Στα παιδιά σου λέγε όσες ιστορίες θες και όπως τα θες. Και πέρυσι δημιούργησες φιλάθλους με την εξίσου επική εμφάνιση μέσα στη Ρωσία και μετά τους έχασες στο ματς με την κουλα στο κύπελλο. Όπως θα ξαναχάσεις τα όποια οφέλη της Τότεναμ αν συνεχίσεις τα κλαρίνα σε Ελλάδα. Αυτό πιστεύω και δεν έχω καμιά διάθεση να συνεχίσω χάνω το χρόνο μου να απαντάω σε ειρωνικά σχόλια.
ΥΓ: tad , φοβάμαι ότι δεν κατάλαβες το πνευμα με το οποίο έγραψα ότι έγραψα. Οι ευρωπαικές επιτυχίες δε μπαίνουν σε ζυγαριά για να τις συγκρίνεις ποια είναι πιο μεγάλη. Άλλο ήταν το θέμα που ήθελα να θίξω και όχι να συγκρίνω ή να υποβαθμίσω τη νίκη μας σε σχέση με αντίστοιχες άλλων ομάδων,.