Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)
Re: The Renaissance // H Αναγέννησις
Η μπορεί κάποιος που το έχει κατεβάσει να το ανεβάσει σε ένα από τα μεγάλα torrent sites(MININOVA,BTJUNKIE,PIRATE BAY,ISOHUNT κτλ).PAOKSaLoNiCa έγραψε:Φιλαράκι καλύτερα να το ανεβάσεις κάπου αλλου εάν δεν έχεις premium στο rapid γιατί όταν ανεβάζεις ως free user έχει download limit 10 φορες..σου συνιστώ μερικά site για να ανεβάσεις αυτό το αριστούργημα...
http://www.megaupload.com/
http://www.filefactory.com/
- PAOKSaLoNiCa
Γενικα υπάρχουν πολλές λύσεις και μερικες φορές καλύτερες και απο το rapid..
- magiktigra
Σε σύγκριση με όλα τα free sites που προσφέρονται για download πιστεύω το καλύτερο είναι το zippyshare.. Τώρα απο κει και πέρα μπορεί όποιος θέλει να το κατεβάσει και από το youtube σε HD
Αδερφε sikatinavra περιμενουμε με ανυπομονησια το επομενο.Εχεις μεγαλο ταλεντο.MANIAKOS έγραψε:ΤΡΟΜΕΡο και αντικειμενικο λεει και τα καλα και τ ασχημα.......
Δεν έχει άλλο μόνο τόσο λίγο ήταν???
Πω πω επαγγελματική δουλειά.
Τι να πω ρε παλλικάρι μου άξιος!
Αψεγάδιαστο και συγκινητικό.
Στα Matrix του σταδίου πιστεύω πως θα δείχνει καλύτερα και το χειροκρότημα απο τον κόσμο θα είναι το καλύτερο νόμισμα για την προσπάθεια σου.
Το μπράβο είναι λίγο.
Πω πω επαγγελματική δουλειά.
Τι να πω ρε παλλικάρι μου άξιος!
Αψεγάδιαστο και συγκινητικό.
Στα Matrix του σταδίου πιστεύω πως θα δείχνει καλύτερα και το χειροκρότημα απο τον κόσμο θα είναι το καλύτερο νόμισμα για την προσπάθεια σου.
Το μπράβο είναι λίγο.
Πάντως όταν βλέπω την σημαία να κυματίζει με πιάνει ανατριχίλα....
Όποιος το έχει να το ανεβάσει και αλλού γιατί στο ραπιντ έχει όριο σε downloads και δεν μπορώ να το κατεβάσω...
Ρε παιδιά ας το βάλει κάποιος σε torrent ή κάπου άλλου. Στο rapidshare έχει εξαντληθεί το όριο. Είναι κρίμα να μην το έχουμε όλοι!
- sikatinavra
Αυτό είναι το εναλλακτικό link http://www.megaupload.com/?d=MNQIYFKB θα το κάνω update και στο πρώτο ποστ.geoavr έγραψε:Sikatinavra από Rapidshare να το κατεβάσουμε αλλά πως?
Δώσε κανένα link!!!!!!!!
Aπο το τρέηλερ τρελλάθηκα.Από την ταινία τι???????????
ΥΓ Καλή θητεία και να θυμάσαι ότι όλοι το περάσαμε.Και ήταν και ωραία ρε γαμώτο.Μακάρι να ξαναπήγαινα..........
Προσωρινά δεν το βλέπω να κάνω κάτι για τώρα αλλά δεν ξέρω και για του χρόνου λόγο υποχρεώσεων με το στρατό.paok87 έγραψε:Αδερφε sikatinavra περιμενουμε με ανυπομονησια το επομενο.Εχεις μεγαλο ταλεντο.MANIAKOS έγραψε:ΤΡΟΜΕΡο και αντικειμενικο λεει και τα καλα και τ ασχημα.......
- PAOKSaLoNiCa
Μβραβο αδερφε εισαι μεγαλος..θα το ανέβαζα εγω αλλα δεν ξερω κατι επαθε το media fire και δεν μπορούσα να ανεβάσω..το κατεβάζω με 1000!!αντε καληνύχτα.