85. Diego Alejandro Arias Hincapié

Άβαταρ μέλους
babisgia

Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié

Δημοσίευση από babisgia »

eorptol έγραψε:ονοματα ρε φιλε ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΙΣ ΝΤΕΜΕΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .....
Η ΛΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ .......ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 1 ΜΟΛΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.......
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΨΕΜΑΤΑ......
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Οι πληροφορίες λοιπόν είναι από φίλους που τον είδαν σε προπονήσεις. Αλλά ΔΕΝ είναι εκφράσεις ... ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...κ.ά. Επίσης δεν είναι το ίδιο αυτό που γράφονταν για τον Τσουκαλά...μην τρελαθούμε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μπαμπη το να παω σε μια προπονηση και να δω εναν παιχτη απλα δε λεει απολυτως τπτ...ο παιχτης θα κριθει οταν παιξει κανονικα...η συγκεκριμενη σου προσεγγιση(ή των φιλων σου τελος παντων) ειναι εντελως καφενειακη οποτε δικαιολογημενα δεν μπορει να παρθει στα σοβαρα...εφοσον παρει μια σειρα αγωνων τοτε θα μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα...ολα τα αλλα ειναι να χαμε να γραφουμε... ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τις ίδιες φήμες άκουσα και γω, από καλή πηγή.

Αλλά η ίδια πηγή μου τόνισε ότι κανείς δεν είναι απογοητευμένος γιατί δείχνει ότι απλά θέλει χρόνο προσαρμογής -που τον είχε- και όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνει..

Τόσο καιρό δεν αγωνιστηκε γιατί δεν ήταν καλύτερος από κανέναν εκ των Τσουκαλά Γκαρσία και αυτό γιατί δεν ήταν έτοιμος. Ούτε από φυσική κατάσταση, ούτε από τακτική.

Σύντομα όμως αναμένεται να τον δούμε να παίρνει χρόνο -μιας και ανέβηκε και στις προπονήσεις- και στο χόρτο θα φανούν όλα.

ΥΓ: Κράξτε κι εμένα που δεν δίνω ονόματα. Εν τέλει όποιος θέλει το αγνοεί όλο αυτό.
Άβαταρ μέλους
babisgia

Sera4 έγραψε:μπαμπη το να παω σε μια προπονηση και να δω εναν παιχτη απλα δε λεει απολυτως τπτ...ο παιχτης θα κριθει οταν παιξει κανονικα...η συγκεκριμενη σου προσεγγιση(ή των φιλων σου τελος παντων) ειναι εντελως καφενειακη οποτε δικαιολογημενα δεν μπορει να παρθει στα σοβαρα...εφοσον παρει μια σειρα αγωνων τοτε θα μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα...ολα τα αλλα ειναι να χαμε να γραφουμε... ;)
Συμφωνώ...γι' αυτό και ελπίζω όπως έγραψα, οι πληροφορίες μου να ΜΗΝ βγουν αληθινές. Μήπως η λέξη πληροφορίες τους πείραξε; Φίλε eorptol είναι το ίδιο αυτά που γράφανε για τον Τσουκαλά;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το θεμα γκικα ειναι οτι οι προπονησεις δεν εχουν καμια σχεση με το χορτο...μπορω να σου αναφερω πολλα ονοματα παιχτων που μαμουσαν και εδερναν στις προπονησεις αλλα θα γελας μολις τα ακουσεις...ή ας πουμε να σε πω οτι πριν το ματς με το γαυρο στο οικογενειακο διπλο οι αναπληρωματικοι κερδισαν τους βασικους με 2-1 με τους βασικους που αν τους εβλεπες ηταν λες και επαιζαν γ εθνικη...ε και??οι προπονησεις γινονται για καποιο συγκεκριμενο λογο...σιγουρα ο παιχτης θελει καποιο παραπανω χρονο για να βγαλει το 100% οχι λογω του οτι ειναι καινουργιος αλλα επειδη δεν εχει αγωνιστει ποτε στην ευρωπη αλλα το να βλεπεις καποιον στην προπονηση και να λες δεν κανει ειναι εντελως αστειο...

υγ μπαμπη δεν ειναι πληροφοριες οντως βαραει ασχημα...ειναι αποψεις και εκτιμησεις των φιλων σου... ;)
Άβαταρ μέλους
babisgia

zoomgr: "Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι είσαι μέλος γνωστή λέσχης... ελπίζω να ΜΗΝ είναι σωστές.... "
Όχι...σωστές είναι. (ξέρεις μασονία και έτσι...να προσέχεις :) )
zoomgr: "Όταν βλέπω νέα μέλη με 2-3 ποστ και να έχουν όλα με διχόνοια ή με παραπληροφόρηση
με πιάνουν τα γέλια... ΑΠΛΑ"
ΑΠΛΑ ... που την είδες την διχόνοια και την παραπληροφόρηση...για να γελάσω και εγω;

Υ.Γ. Όταν ξεκινάς να γράφεις σ' ένα Forum ΔΕΝ μπορείς να έχεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ 2000 Post.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babisgia την Σάβ 12 Φεβ 2011, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Αδερφε μπαμπη, ας περιμενουμε τα πρωτα δειγματα και θα κρινουμε μετα... μην τον καις, ακομα δεν ξεκινησε να παιζει :pano:
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Θα ήθελα να θυμίσω με την σειρά μου ότι ο πολύς Βιεϊρίνια, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην Τούμπα, ήταν ένας συμπαθητικός χοντρούλης που θα αποτελούσε ο φόβος και ο τρόμος των γειτονικών σουβλατζίδικων.
Στο χόρτο ξεδίπλωσε όμως το ταλέντο του και παραμιλά όλη η Ελλάδα.

Να θυμίσω και την υπερομάδα που έφτιαξε ο Άρι Χααν, που στα φιλικά έσκιζε κάθε αντίπαλο χωρίς να δεχτεί γκολ, με μια άμυνα που την αποτελούσαν μεταξύ άλλων ο πανύψηλος Ντόλμπεργκ. Μετά απο τέσσερις αγώνες βέβαια του πρωταθλήματος, αν θυμάμαι καλά ο Ολλανδός είχε φύγει απο τον ΠΑΟΚ για την κακή εικόνα της ομάδας...

ΝΑ μην αναφέρουμε και περιπτώσεις παικτών που ήρθαν, με περγαμηνές βεβαίως βεβαίως, αλλά απέτυχαν να δείξουν ότι ξέρουν έστω και τα βασικά.

Κοινώς ο κριτής είναι το χορτάρι και μόνο αυτό. Να μιλάμε για πιθανή αποτυχία πριν καν τον δούμε αγωνιζόμενο, όχι μόνο τον Αρίας αλλά τον οποιοδήποτε παίκτη είναι δείγμα αστείας προσέγγισης, χωρίς να θέλω να προσβάλλω με τα γραφόμενα μου.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Το θέμα δεν είναι οι προπονήσεις.... ούτε αν κάποιοι διαδίδουν αν είναι καλός ή όχι...
Το θέμα είναι πως π.χ. ο Εττό (ο οποίος δεν έδειξε ότι είναι κανένας παικταράς, αλλά τουλάχιστον παραπέμπει σε κανονικό ποδοσφαιριστή) πήρε αμέσως χρόνο συμμετοχής με λιγότερες προπονήσεις από τον Αρίας...
Και σε μια θέση που ο 34χρονος Γκαρσία θα μπορούσε να ξεκουραστεί για τα επόμενα κρίσιμα ματς και ο Βιτόλο είναι απών, ο προπονητής προτιμά να τον αφήνει στον πάγκο βάζοντας μέσα τον Τσουκαλά και τον Πάμπλο (με ρίσκο κάποιο τραυματισμό ή κούραση).
Αυτό και μόνον αυτό είναι ανησυχητικό και όχι οι προπονήσεις και τι μου είπαν κάποιοι κτλ κτλ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτο που λες ιωαννιτης μου περασαν και μενα απο το μυαλο( :lol: )...αλλα επειδη ηρθε απο αλλο πρωταθλημα μικρο και μακρινο που τελειωσε δεν ξερω τη φυσικη κατασταση κλπ...οποτε ας περιμενουμε....ισως δε θελει ν αχαλασει τη χημεια στα χαφ επισης ...θα δουμε....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ωραια τοτε γιατι τον πηρανε ???????? για να παιζει αλλαγη του τσουκαλα????

μιλαμε για συμβολαιο 2.5 χρονια
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Ρε φίλε παρασάνδαλε, έχεις απορία γιατί τον πήραμε;;; εγώ από το Γενάρη του 2009 (Λίνο - Σσορλέν) και μετά έχω συνέχεια απορίες για τους παίκτες (;) που φέρνουμε... (εξαιρείται ο Βιτόλο)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κάποιοι τον βγάλατε ήδη άχρηστο... :shock:

Όπως είπα και πριν, το ότι μέχρι τώρα δεν απέδωσε δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης. Απλά τακτικά διέφερε πολύ με την ομάδα μας και υπήρχε και πρόβλημα στη φυσική κατάσταση -μιας κι έχει παίξει ήδη μια ολοκληρη σαιζόν- προβλήματα όμως που λύνονται.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε...Ελεος..

Πάντως νέο ρεκόρ για τον λαό του ΠΑΟΚ..Μετα τον Τσουκαλά που κρίθηκε έπειτα απο 90 λετπά ο Αρίας κρίθηκε μετά απο 5 (!!!!) ολόκληρα λεπτά συμμετοχής...Μιλάμε είμαστε τρομεροί σκάουτερ.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ειρωνευεσαι το λαο του ΠΑΟΚ? Πανω απο 10 λεπτα επαιξε. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”