για πάντα ΠΑΟΚτσήςDC έγραψε:Νοβίτε ..... ζεις;
Πέφτει η νύχτα στο Palermo...
Re: Πέφτει η νύχτα στο Palermo...
Για αυτό τραγουδούσε το σκότωσα για ένα εισητήριο της προάλλες;;;interad έγραψε:για πάντα ΠΑΟΚτσήςDC έγραψε:Νοβίτε ..... ζεις;
εγω τη βγαζω με το τσουρεκι...gash04 έγραψε:Sera4 καλά κρύβεσαι μέχρις στιγμής όσο οι άλλοι τρώνε μακαρόνια!

να 'μαι και 'γω. Για κάποιον μυστήριο λόγο , θεωρώ ως ρουφιάνο τον Νοβίτο. Δεν ξέρω αλλά κάτι μου κάνει σε ρουφιάνο ρε παιδί μου. Κι'όσο για δολοφόνο, η κυρία με τας μακαρονάδας είναι η πρώτη υποψήφια. και ο Γκίκας επίσης δεν μας τα λέει καλά
1ον ο αλλος δεν εφυγε ακομα στρατο... για την ακριβεια τωρα μπεκροπινει το ρεμαλι...gika έγραψε:Ο Γκας για να κολλάει τόσο στο ντεπιωτάκι θα είναι ερωτευμένος μαζί της!!! Όπως ήταν και ο δήμαρχος! Άρα έχει κίνητρο.
Ο Νοβίτο είναι παπάρας οπότε δεν χρειάζεται καν κίνητρο...
Ο Γιάννης το έστησε οπότε πιθανόν να είναι δικιά του δουλειά το πράγμα!!
Αν εξαιρέσεις τον Σιντ που λείπει φαντάρος όλα τα άλλα στρουμφ είναι επικίνδυνα!!!
(Χρήστο για σένα..)

οσο για το παπαρας... Συκιες ειπαμε, ε...?

- xrhstos_volos4
με απειλει το βλεπετε ξεκαθαρα... :ugeek: :ugeek:novito έγραψε:σερα σα πολλα δε μας τα λες?? αντε και σε χουμε και κοντα μας...
+650Χωρικός έγραψε:να 'μαι και 'γω. Για κάποιον μυστήριο λόγο , θεωρώ ως ρουφιάνο τον Νοβίτο. Δεν ξέρω αλλά κάτι μου κάνει σε ρουφιάνο ρε παιδί μου.
Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά τι να ξές... Από χωριό είσαι...
Όπως και να έχει όμως, επειδή κάποιοι δουλεύουμε αύριο σας ευχόμαστε καληνύχτα!!!
Τα ΛΑΙΜΑΙ!!!!!
Όπως και να έχει όμως, επειδή κάποιοι δουλεύουμε αύριο σας ευχόμαστε καληνύχτα!!!
Τα ΛΑΙΜΑΙ!!!!!

ε... μεταξυ μας, οταν τη μιση σου ζωη συχναζεις κοντα στο σαπιο μηλο, δε θελει και πολυ...Χωρικός έγραψε:..., θεωρώ ως ρουφιάνο τον Νοβίτο. Δεν ξέρω αλλά κάτι μου κάνει σε ρουφιάνο ρε παιδί μου.....

ρουφιανοι ειστε και φαινεστε παντως!!

Γιατί θα φας και τον κο Δανιηλίδη δήμαρχο Συκεών και ρωτάς;;;novito έγραψε:
1ον ο αλλος δεν εφυγε ακομα στρατο... για την ακριβεια τωρα μπεκροπινει το ρεμαλι...![]()
![]()
οσο για το παπαρας... Συκιες ειπαμε, ε...?![]()

Καληνύχτα.......................................................................................!
- Paokintepo
εμενα γτ ομως>>επειδη συμμετεχω πολυ??εγω φταιω που ετυχε να κατσω μεσα σημερα και που η τιβι ολο επαναληψεις εχει??αυτο ηταν νυσταξα την κανω!!αυριο παλι!