Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Trikaliotis

Re: Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Aureliano μας γ@μησες ρε τώρα..Είπαμε να ποστάρουμε ρετρό, αλλά όχι να πέσουμε και στα σκληρά! Έχει καιρό που το εντόπισα το συγκεκριμένο βιντεάκι, αλλά απέφευγα να το ποστάρω για ευνόητους λόγους..Εκεί όντως είναι η ολική κατάρρευση! Πάντως τα παιδικά μου χρόνια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το κλάμα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ..Θυμάμαι το κλάμα που έριξα 9-10 χρονών για τους χαμένους τελικούς με Άρη και Ρεάλ, το έριχνα μόνο όταν ο Μπρούτο έδερνε τον Ποπάυ..! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Μία από τα ίδια, τάλε κουάλε :)

Στον αποκλεισμό πάντως στους ημιτελικούς του '93, δεν ήμουν σε θέση να αντιδράσω, ήμουν ακόμη σε μουδιασμένη κατάσταση υπό την επήρρεια του σοκ της Αθήνας, όπου είχα καταρρεύσει ολοκληρωτικά.
Θυμάμαι τους δύσμοιρους γονείς μου να προσπαθούν με κάθε μέσο να με παρηγορήσουν αλλά ήταν α δ ύ ν α τ ο.

Δεύτερο στη σειρά κλάμα η μαλακία του Φασούλα και τρίτο η λάθος πάσα Μπάρλοου και το τρίποντο του κλάψα.

Ας φτάσουμε όμως και στον επίλογο του μαύρου '93...
[youtube]yaMQ--dpqyY&feature=related[/youtube]
Trikaliotis

Άσε μη μου τα θυμίζεις λέμε..Ακόμα θυμάμαι τους γονείς μου που μου έλεγαν χαρακτηριστικά: "Αυτοί παίρνουν τα εκατομμύρια κι εσύ κάθεσαι και στεναχωριέσαι..!" Αμ αυτό με τον Μπάρλοου..Να φωνάζω "στον Κόρφα, δίπλα σου, στον Κόρφα!", αλλά τίποτα! Πάντως χαρακτηριστικό της ολοκληρωτικής κατάρρευσης της τεράστιας εκείνης ομάδας ήταν το γεγονός ότι κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται!) να πετύχει μόλις 49 (!!!) πόντους σε εκείνο τον αγώνα, έχοντας στη σύνθεση της παίχτες που σε άλλα παιχνίδια πετύχαιναν μόνοι τους 30άρες και 40άρες..
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Όπως ακριβώς τα λες.
Και μένα οι γονείς μου τα ίδια μου λέγανε. :D
Και εγώ "στον Κόρφα, στον Κόρφα" φώναζα :cry:
Αλλά τα φίδια με είχαν ζώσει από πιο πριν, όταν αφήσαμε δια περιπάτου τον κλάψα να μειώσει σε 85-83 με λέι απ προπόνησης. :?
Η φοβερή ομάδα του '93 σε 2 ματς των ημιτελικών είχε κάτω από 50 πόντους, σε αυτά τα 2 που πόσταρα, το πρώτο και το τελευταίο της σειράς, 48 και 49 αντίστοιχα :o :o
Τεράστιες οι ευθύνες του Ιβκοβιτς :evil:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πωπω δεν πάτε καλά!!!!

PS: η μόνη διαφορά μας είναι οτι εγώ έκλαιγα παρέα με τον πατέρα μου ... :( :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Λογικό φίλε palok, καθότι είχες ήδη φτάσει σε μία ηλικία που μπορούσες να κάθεσαι με τον πατέρα σου και να τα συζητάτε, ενώ εγώ και ο Τρικαλιώτης είμασταν ακόμη νεογνά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εγώ, για έναν ακόμη λόγο δεν θα μπορούσα να κλαίω με τον πατέρα μου. Δεν είναι ΠΑΟΚ... :?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Σας παρακαλώ σταματήστε :cry:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

:mrgreen:

PS: εγώ πάλι χτες θυμήθηκα την ατάκα του αείμνηστου βλάση "καλό το τρίκαλο!!!!" :mrgreen: :opaokara: τυχαίο?
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Ποσταρίστηκε το βίντεο σε κάποιο τόπικ χθες, δεν θυμάμαι ποιο :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

κρίμα μωρέ τα παιδιά τα κοροιδεύουμε, τόσες ιστορικές προκρίσεις έχει κάνει στο κύπελλο τα τελευταία 30 χρόνια :? :? :? (θυμάται κανείς κάποια?)

για να είμαι Ontopic νομίζω το χω καναγράψει οτι πολλοί φίλοι μου που βλέπουνε ματς ρετρό (εποχής 88-91) έρχονται και μου λένε οτι δεν είναι δυνατόν να έχεις οργανωτή τον κόρφα και αυτοί τον κλάψα και να χάνεις τα πρωταθλήματα έτσι ...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Η αλήθεια είναι ότι οι έντονες αναμνήσεις μου ξεκινούν από το '91 και μετά, όπου θυμάμαι λεπτομερώς τα πάντα.
Για τις χρονιές '89 και '90, δεν έχω άποψη αλλά κρίνοντας από τα σκορ και την αναλόγία ηττών - νικών, η διαφορά μας ήταν ακόμη μεγάλη.
Η εξήγηση που έχω να δώσω είναι μεταφυσικού περιεχομένου και έγκειται σε ένα ψηλολέλεκα που κατέιχε υψηλό αξίωμα στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Άβαταρ μέλους
paok1976
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από paok1976 »

το τελευταίο και καθοριστικό ματς που έκρινε τον ΠΑΟΚ Πρωταθλητή 1991/1992
[youtube]KemjMBb9NpA[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok1976 την Παρ 29 Οκτ 2010, 08:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Trikaliotis

Αυτό λες???

[youtube]ETuCVPngJL8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

μήπως εννοεί αυτό :?:

[youtube]TZ5ULpSFYdQ&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Τρικαλιώτη, ψάχνω εκείνο το ματς με τον Άρη, που ο ακατονόμαστος είχε σουτάρει την μπάλα στην κερκίδα, νομίζω είχε λήξει 99-93.
Μήπως το έχεις βρει πουθενά :?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”