Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα
Δεν μπορω να μην υποκλιθω στον προλαλησαντα.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να αποβαλει το καρκινωμα.
Μονο ετσι θα ξαναγινει μεγαλος.
Οσο υπαρχουν αυτοι και οι υπολοιποι καθονται και τους κοιταζουν ο ΠΑΟΚ δεν θα γινει ποτε αυτο που ολοι ονειρευομαστε.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να αποβαλει το καρκινωμα.
Μονο ετσι θα ξαναγινει μεγαλος.
Οσο υπαρχουν αυτοι και οι υπολοιποι καθονται και τους κοιταζουν ο ΠΑΟΚ δεν θα γινει ποτε αυτο που ολοι ονειρευομαστε.
kass4 έγραψε:Σαν να διαβάζω τον παλιό καλό Γκαρσία, +1 λοιπόν...Orwell έγραψε:....και μου φαίνεται ακόμα περισσότερο παιδικό όταν σκέφτομαι ότι όλα αυτά τα περιέργα nick το καλοκαιράκι που είχε έρθει και στρογγυλοκαθόταν στις προεδρικές σουίτες ένας απ' τους βιαστές του Ελλ.ποδοσφαίρου και ο αρχιβιαστής του ΠΑΟΚ για καμιά δεκαετία περίπου δεν έβγαλαν άχνα....κιχ...ούτε έναν σας δε θυμάμαι ρε μάγκες...ούτε έναν σας....και για μερικούς από σας είμαι σίγουρος ότι δεν έτρεχε μία τότε...χαμπάρι δεν είχατε πάρει....γι' αυτό sorry αλλά δεν μπορώ όσο κι αν θέλω να σας πάρω σοβαρά....όταν τότε που πήγε να γίνει η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην ιστορία του ΠΑΟΚ δεν άνοιξε μύτη το θεωρώ γελοίο να ανοίξει για τον Δημητράκη και τον κάθε λογής Δημητράκη....
...ακούγοντας όλη αυτήν την περίοδο το πόσο μεγάλος σύλλογος θα γίνουμε με τον Μπιλάρα και το πόσο μεγάλη μαγκιά έκανε που μας έφερε τον μικρό Μέσι....το δώρο του με τα δικά μας λεφτά
Και όμως έβγαλα το σκασμό στο γήπεδο έχοντας τον φάτσα....και γω όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι που θα θελαν να τον στολίσουν κατάλληλα.
Και αν θέλετε την ταπεινή μου συμβουλή αυτό θα σας συμβούλευα να κάνετε και σεις....
άλλωστε τώρα και σε αντίθεση με τότε,κανένας ξένος δε θα γελάσει με τον ΠΑΟΚ, κανείς δεν θα μας κοροιδέψει....το αντίθετο μάλισταθα πονέσουν....
θυμάσαι μπρο στη γωνία είμασταν πέντε-δέκα μετρημένοι, να μας δαχτυλοδείχνουν σαν εχθρούς της ομάδας. Εκτός από τον Πανελλήνιο, μάταια περίμενα μια κουβέντα από τους συνδέσμους, θεματοφύλακες τις παοκτσήδικης ηθικής και ντομπροσύνης, ούτε η αγαπημένη μου θύρα 4. Όποιος δεν μίλησε τότε, ας πει ότι δεν γουστάρει τον Σαλπιγγίδη, αλλά δεν δικαιούται να μιλά για ιδανικά, αξίες και ξέρω γω.
αυτη ειναι η μεγαλη αληθεια.
νεαπολη, πολιχνη, ουλτρας, μουλτρας, μακεδονες, θρακιωτες, ηπειρωτες, τουμπα, θυρα 4, κορδελιο, σταυρουπολη, βεροια, εδεσσα, καβαλα, δραμα, σερρες, κατερινη
ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ.
τωρα και καλα περηφανια, προδοσια και να'χαμε να λεγαμε.
που ηταν τοτε το ενδοξο χαμηλοταβανο?
οι μαγκες στο καγκελο?
στην 3 αδερφε μπορει καποιοι να μας λετε επισημα αλλα η μαλακια εκει πληρωνετε... βλεπεις μας μαθανε να σεβομαστε καποιοι εκει στην 4α και στην 4 ..τις εποχες που η σφαλιαρα επεφτε συννεφο αν εκανες το μαγκακι... α, ρε μαναβη κλποι... Μπελλος κλποι...teacher έγραψε:Δεν είδα αν το πόσταρε κάποιος πιο πάνω , αλλά μπουκάλι έπεσε και από την πλευρά της 3 στο γήπεδο. Και ξέρετε τι συνέβη? Του την έπεσε του μάγκα η μισή κερκίδα, μαζεύτηκε ντροπιασμένος ο πιτσιρικάς μέχρι που ήρθε ο σεκιουριτάς και τον πέταξε έξω από το γήπεδο. Όταν θέλουμε μπορούμε.
Αυτοί που κρεμάστηκαν στα κάγκελα της 4 προς την 3 και πετούσαν πράματα προς τα επίσημα τι ήθελαν να πουν ; Ότι αυτοί είναι ΠΑΟΚ και αποφασίζουν και διατάζουν; Ο ΠΑΟΚ έχει λαοπρόβλητη διοίκηση και δεν πρέπει μια μειοψηφία να την καπελώσει . Και στο φινάλε κανείς μα κανείς δεν είναι πιο ΠΑΟΚτσής από κάποιον άλλον, όλοι αγαπάμε την ομάδα και όλοι θέλουμε το καλό της.
Και κάτι τελευταίο. Σήμερα αποδείχτηκε περίτρανα ότι το poll για το οποίο μας κατηγόρησαν ότι είναι στημένο μόνο στημένο δεν ήταν. Τα σχόλια στα κείμενα αλλά και η βοή στο γήπεδο το επιβεβαιώνουν
οσο για τα δεκαπενταχρονα μαγκακια που ανεβηκαν στο καγκελο, δεν ειδα κανενα να ειχε τα αντερα να πηδηξη στην 3 ...ασχετα αν καποιοι τους φωναζαν "ελατε"...
Ολοι, πλην Πανελληνιου.kos έγραψε:
αυτη ειναι η μεγαλη αληθεια.
νεαπολη, πολιχνη, ουλτρας, μουλτρας, μακεδονες, θρακιωτες, ηπειρωτες, τουμπα, θυρα 4, κορδελιο, σταυρουπολη, βεροια, εδεσσα, καβαλα, δραμα, σερρες, κατερινη
ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ.
Πάρα πολύ σωστός ο Interad. Έχω και εγώ μια ερώτηση. Ποιός είναι ΠΑΟΚ; Αυτός που πετάει μπουκάλια στο γήπεδο; Ή αυτός που είναι έτοιμος να χαρίσει 300 400 χιλιάρικα ευρώ το χρόνο μόνο και μόνο για να παίξει στην ομάδα που αγαπάει; Πόσοι από μας θα έδιναν το μισό τους μισθό του για να παίξουν στον ΠΑΟΚ; Ελάχιστοι ώς κανείς. Αν ο άνθρωπος αυτός έρθει με αυτές τις συνθήκες στον ΠΑΟΚ είναι από τους πιο άρρωστους ΠΑΟΚτσήδες που υπάρχουν και του αξίζει σεβασμός γι αυτό. Αν έρθει θα τον θέλει η διοίκηση η οποία έχει προσφέρει τόσα όσο ελάχιστες στο παρελθόν και όλοι την στηρίζουμε.
interad έγραψε:
Τελικά ποιος/τι είναι ο ΠΑΟΚ που υποστηρίζω;
Τι είναι τελικά ΠΑΟΚ; Τι σημαίνει ΠΑΟΚ; Τι εκφράζει ο ΠΑΟΚ;
Μπορώ να γράφω ερωτήσεις για ώρες... Το θέμα είναι να μου δώσει κάποιος απαντήσεις...
Ξεκίνησα για 3η φορά να γράφω ένα άρθρο, αλλά και αυτή τη φορά κάτι με χαλάει και δεν το ολοκληρώνω...
Μερικές σκόρπιες σκέψεις / ερωτήσεις...
Μακάρι να πάρω απαντήσεις, κυρίως από τους «σκληροπυρηνικούς» ΠΑΟΚάρχες...
Ποιον ΠΑΟΚ θέλετε να έχουμε ρε παλικάρια; Αυτόν που θα μαμάει σε Ελλάδα και Ευρώπη ή αυτόν που θέλετε να είναι τσιφλίκι σας;
Δώσατε (όπως λέτε) το ψωμί σας για τον κοντό. Και τι θέτε ρε μάγκες; Άγαλμα μπροστά από την 4 ; Κι εγώ δίνω 3 χρόνια από το υστέρημά μου για διαρκείας ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ω, ναι... είμαι Αθηναίος)
Και τις 3-4 φορές που θα έρθω στο Ναό ΔΕΝ ΠΑΩ εκεί που έχω διαρκείας, γιατί βρωμοκοπάτε και με ποδοπατάτε και είσαστε εσείς μέσα ΚΟΥΤΡΑ αντί να είμαι εγώ που έχω πληρώσει (προκαταβολικά κιόλας)
ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ εισιτήριο των 60€ για να δω τον ΠΑΟΚ...
Μαζί με τα μεταφορικά μου, ο ΠΑΟΚ μου στοιχίζει κανά χιλιαρικάκι το χρόνο...
Και μαντέψτε κάτι... Περνάω τέλεια στα εκτός έδρας του... Γιατί δεν υπάρχετε ΕΣΕΙΣ...
Το γαμωμπασκετάκι που το έχετε μέσα στα πόδια σας, εγώ το πληρώνω με διαρκείας και ας μην πατήσω ποτέ... Γιατί αυτό με έκανε ΠΑΟΚ...
Τα λεφτά μου ρε #######, αυτά που έδωσα (και θα ξαναδώσω) στην ΑΜΚ μου τα κλέβετε ΕΣΕΙΣ με τις μαλακίες σας με τα μπουκάλια...
Και δεν λέω για ΟΛΑ τα πρόστιμα (π.χ. για υβριστικά συνθήματα), αλλά για τις βλαχομαγκιές σας...
Έχω ΝΟΒΑ σπίτι μου, αλλά πάω και βλέπω σε καφενέ με άλλους ΠΑΟΚτσήδες τα ματς, γιατί εμείς εδώ στην Αθήνα ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ... ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ... ΕΣΑΣ ΟΧΙ...
Και ΟΧΙ ρε ####... ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΠΑΟΚ... ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
Είστε πιο ανύπαρκτοι κι από τα σκουλήκια... Γιατί εν έτος 2010 μιλάτε για ιδεώδη και ιδανικά που μόνο στην σφαίρα της φαντασίας σας υπάρχουν (ή δεν υπάρχουν).
Ο "Μακεδονομάχος" ΠΑΟΚ που ΠΡΕΠΕΙ να είναι πάντα ενάντια στο κατεστημένο.
Και πως θα το κάνει αυτό;;;
έ, που να ξέρω εγώ ρε φιλαράκι να ουμ τώρα νταξ ξερώ γω να ουμ...
Εγώ ξέρω μόνο ότι του Σάλπι η μάνα είναι έτσι κι αλλιώς και α και ου...
Υπάρχουν οργανωμένοι στην 4; Σύνδεσμοι; Που δεν μασάνε τίποτα; Που θέλουν να κατεβαίνουν τουλάχιστον 5.000 κομμάτια αν τους έδιναν εισιτήρια στην Αθήνα; Που η τρέλα τους για τον ΠΑΟΚ δεν έχει όρια;
Και δεν μπορούν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ την τάξη στην 4;;;
Αστείο και μόνο να το σκεφτείς, έτσι;;; ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ... ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ..... ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... μετά κατηγορείτε άλλον για αυτό...
Με μια χούφτα ΠΑΟΚτσήδες προχθές στο Περιστέρι, άγνωστος μεταξύ αγνώστων και επειδή είπα σε έναν δικό μας «χαλάρωσε ρε, άδικο έχεις» παραλίγο να πλακωνόμασταν μόνοι μας...
Τέλος πάντων...
Κάντε ότι θέλετε και όπως θέλετε... Τσιφλίκι σας το έχετε κάνει...
Ζαγοράκη, Βρύζα κλπ.... Αν συνεχιστούν αυτά, ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ...
Ας πέσει ο ΠΑΟΚ στα σκατά που ήταν πριν 3-4 χρόνια...
Εμάς εδώ στα @@ μας... ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ...
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ...
χμμμμμμμμμμμμ.
Κουίζ.
Αν οι χαρακτηρισμοί τρύπιοι, σκατόφλωροι, ανύπαρκτοι, βρωμιάρηδες κτλ κτλ, είχαν γραφτεί απο κάποιον του "αντιπάλου στρατοπέδου", σε πόση ώρα οι μπάτσοι του φόρουμ θα το είχανε σβήσει?
Α. 3 δευτερόλεπτα.
Β. 9 δευτερόλεπτα.
Γ. 14 δευτερόλεπτα
Δ. 123 δευτερόλεπτα
Ψηφίστε στο πόλλ στην κεντρική. Κάθε μέλος μπορεί να ψηφίσει ίσα με 135 φορές, ή όσο βαστάει η ψυχή του να κάνει reset το router.
ΥΓ. Ο νικητής κερδίσει ένα υπερσύγχρονο ποτιστήρι. Μπεεεεεεεεε-κ
ΥΓ2. Τον Παπαδόπουλο τι τον έχετε?
ΥΓ3. Ο Ταπούτος ποτέ δεν έκρυψε την ομάδα του. Ίσα ίσα που είναι και άκρως καυλωτικό να κάνεις γενίτσαρους να αλλάξουν ομάδα.
ΥΓ4. Σ'αυτούς που εντέχνως προσπαθούν να αποδείξουν οτι οι 15 μ@λ@κες που πετάνε μπουκάλια είναι σίγουρα συνδεσμίτες και σίγουρα δεν θέλουν τον κοντό, να τους πώ μια καληνύχτα. Γυρίστε πλευρό και ξανασκεπαστείτε να μη μου κρυώσετε.
Δεν ξέρει κανείς αν οι μ@λ@κες που πετάνε τα μπουκάλια είναι συνδεσμίτες. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι αυτά γίνονται με την ανοχή των συνδεσμιτών που είναι δίπλα τουςagave έγραψε:
ΥΓ4. Σ'αυτούς που εντέχνως προσπαθούν να αποδείξουν οτι οι 15 μ@λ@κες που πετάνε μπουκάλια είναι σίγουρα συνδεσμίτες και σίγουρα δεν θέλουν τον κοντό, να τους πώ μια καληνύχτα. Γυρίστε πλευρό και ξανασκεπαστείτε να μη μου κρυώσετε.
σαν να ειμαστε σε φορουμ οπου ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και σκουληκια πλακωνονται.....ΝΤΡΟΠΗ ....

Λογω φανταρικου μπαινω σπανια στο φορουμ πλεον αλλα μαλλον καλα κανω!!!Αδερφια το καταντησαμε ΑΗΔΙΑ!!!!!
Δυστυχως ειναι ακομα καποιοι που νομιζω οτι η νοοτροπια τους δεν θα αφησει ποτε την αγαπη μας και τον ερωτα μας που λεγεται ΠΑΟΚ να φτερουγισει.Και αυτοι ειναι εκεινοι που περνουν ακραιες θεσεις για οποιοδηποτε θεμα και καταφευγουν στην ¨μαγκια¨ και να λενε εγω,εγω, εγω ....
ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ρε αδερφια!!!!!!!!!
Στα @@ μου ο σαλπι στα @@ μου η 4α ή η 3 ή η 1 στα @@ μου οι οργανωμενοι .ΕΓΩ θελω ο ΠΑΟΚ να πηγαινει καλα ακομα και αν χρειαστει οχι μια αλλα χιλιες φορες να γινουν πραγματα που δεν ειμαι υπερ(δεν εννοω να γινουμε γαυρος)!!!Θελω να ζησω και να δω την μεγαλη μου αγαπη να μεγαλουργει!!!!Αλλα η μαλακια ειναι οτι θελω να το ζησω αυτο με τα αδερφια μου τα παοκια!!!
Η μεγαλυτερη επιτυχια δεν θα ειναι φετος ουτε το κυπελλο ουτε το τσου λου ουτε να νικησουμε με 5-0 ολο το ποκ!!Θα ειναι να καταλαβουμε ολοι οτι Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!Αν γινει αυτο με την διοικηση που εχουμε ολα τα αλλα ειναι θεμα χρονο!!
Δυστυχως ειναι ακομα καποιοι που νομιζω οτι η νοοτροπια τους δεν θα αφησει ποτε την αγαπη μας και τον ερωτα μας που λεγεται ΠΑΟΚ να φτερουγισει.Και αυτοι ειναι εκεινοι που περνουν ακραιες θεσεις για οποιοδηποτε θεμα και καταφευγουν στην ¨μαγκια¨ και να λενε εγω,εγω, εγω ....
ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ρε αδερφια!!!!!!!!!
Στα @@ μου ο σαλπι στα @@ μου η 4α ή η 3 ή η 1 στα @@ μου οι οργανωμενοι .ΕΓΩ θελω ο ΠΑΟΚ να πηγαινει καλα ακομα και αν χρειαστει οχι μια αλλα χιλιες φορες να γινουν πραγματα που δεν ειμαι υπερ(δεν εννοω να γινουμε γαυρος)!!!Θελω να ζησω και να δω την μεγαλη μου αγαπη να μεγαλουργει!!!!Αλλα η μαλακια ειναι οτι θελω να το ζησω αυτο με τα αδερφια μου τα παοκια!!!
Η μεγαλυτερη επιτυχια δεν θα ειναι φετος ουτε το κυπελλο ουτε το τσου λου ουτε να νικησουμε με 5-0 ολο το ποκ!!Θα ειναι να καταλαβουμε ολοι οτι Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!Αν γινει αυτο με την διοικηση που εχουμε ολα τα αλλα ειναι θεμα χρονο!!
- PABLO GARCIA1
H κουβέντα που γίνεται για τον Σαλπιγγίδη νομίζω ότι τον υπερβαίνει...με την έννοια ότι το θέμα δεν είναι ο κοντός αλλά το που πάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ,ποιά νοοτροπία έχει, τα κόμπλεξ μας (ναι τελικά υπάρχουν και αυτά) και κατά πόσο τελικά αυτός ο κόσμος είναι ο σωτήρας του ΠΑΟΚ ή ο καταστροφέας του...ή ποιό κομψά αν είναι πηγή ελπίδας και προώθησης ή παράγοντας που κρατάει συχνά-πυκνά τον ΠΑΟΚ καθηλωμένο...
Νομίζω ότι αυτό μαζί με το ποιόν ΠΑΟΚ θέλουμε και τι απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε απ' αυτόν είναι μιά πολύ-πολύ μεγάλη κουβέντα....
Προσωπικά πιστεύω ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό ο κόσμος έχει διπλή υπόσταση κάτι σαν Dr Jekyll και Μr Ηyde.
You just cant have the one without the other...και ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλο μας...το σημείο που χωρίζει το ανατρεπτικό και το επαναστατικό που τόσο μας αρέσει απ' το αυτο-καταστροφικό που τόσο μας εκνευρίζει είναι συχνά ακαθόριστο...η γραμμή που χωρίζει αυτά τα δύο είναι τόσο λεπτή...
Νομίζω ότι αυτό μαζί με το ποιόν ΠΑΟΚ θέλουμε και τι απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε απ' αυτόν είναι μιά πολύ-πολύ μεγάλη κουβέντα....
Προσωπικά πιστεύω ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό ο κόσμος έχει διπλή υπόσταση κάτι σαν Dr Jekyll και Μr Ηyde.
You just cant have the one without the other...και ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλο μας...το σημείο που χωρίζει το ανατρεπτικό και το επαναστατικό που τόσο μας αρέσει απ' το αυτο-καταστροφικό που τόσο μας εκνευρίζει είναι συχνά ακαθόριστο...η γραμμή που χωρίζει αυτά τα δύο είναι τόσο λεπτή...
- sidpanos
για να φαίνεται..Dj_timo έγραψε:interad έγραψε:
Τελικά ποιος/τι είναι ο ΠΑΟΚ που υποστηρίζω;
Τι είναι τελικά ΠΑΟΚ; Τι σημαίνει ΠΑΟΚ; Τι εκφράζει ο ΠΑΟΚ;
Μπορώ να γράφω ερωτήσεις για ώρες... Το θέμα είναι να μου δώσει κάποιος απαντήσεις...
Ξεκίνησα για 3η φορά να γράφω ένα άρθρο, αλλά και αυτή τη φορά κάτι με χαλάει και δεν το ολοκληρώνω...
Μερικές σκόρπιες σκέψεις / ερωτήσεις...
Μακάρι να πάρω απαντήσεις, κυρίως από τους «σκληροπυρηνικούς» ΠΑΟΚάρχες...
Ποιον ΠΑΟΚ θέλετε να έχουμε ρε παλικάρια; Αυτόν που θα μαμάει σε Ελλάδα και Ευρώπη ή αυτόν που θέλετε να είναι τσιφλίκι σας;
Δώσατε (όπως λέτε) το ψωμί σας για τον κοντό. Και τι θέτε ρε μάγκες; Άγαλμα μπροστά από την 4 ; Κι εγώ δίνω 3 χρόνια από το υστέρημά μου για διαρκείας ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ω, ναι... είμαι Αθηναίος)
Και τις 3-4 φορές που θα έρθω στο Ναό ΔΕΝ ΠΑΩ εκεί που έχω διαρκείας, γιατί βρωμοκοπάτε και με ποδοπατάτε και είσαστε εσείς μέσα ΚΟΥΤΡΑ αντί να είμαι εγώ που έχω πληρώσει (προκαταβολικά κιόλας)
ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ εισιτήριο των 60€ για να δω τον ΠΑΟΚ...
Μαζί με τα μεταφορικά μου, ο ΠΑΟΚ μου στοιχίζει κανά χιλιαρικάκι το χρόνο...
Και μαντέψτε κάτι... Περνάω τέλεια στα εκτός έδρας του... Γιατί δεν υπάρχετε ΕΣΕΙΣ...
Το γαμωμπασκετάκι που το έχετε μέσα στα πόδια σας, εγώ το πληρώνω με διαρκείας και ας μην πατήσω ποτέ... Γιατί αυτό με έκανε ΠΑΟΚ...
Τα λεφτά μου ρε τρύπιοι, αυτά που έδωσα (και θα ξαναδώσω) στην ΑΜΚ μου τα κλέβετε ΕΣΕΙΣ με τις μαλακίες σας με τα μπουκάλια...
Και δεν λέω για ΟΛΑ τα πρόστιμα (π.χ. για υβριστικά συνθήματα), αλλά για τις βλαχομαγκιές σας...
Έχω ΝΟΒΑ σπίτι μου, αλλά πάω και βλέπω σε καφενέ με άλλους ΠΑΟΚτσήδες τα ματς, γιατί εμείς εδώ στην Αθήνα ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ... ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ... ΕΣΑΣ ΟΧΙ...
Και ΟΧΙ ρε ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ... ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΠΑΟΚ... ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
Είστε πιο ανύπαρκτοι κι από τα σκουλήκια... Γιατί εν έτος 2010 μιλάτε για ιδεώδη και ιδανικά που μόνο στην σφαίρα της φαντασίας σας υπάρχουν (ή δεν υπάρχουν).
Ο "Μακεδονομάχος" ΠΑΟΚ που ΠΡΕΠΕΙ να είναι πάντα ενάντια στο κατεστημένο.
Και πως θα το κάνει αυτό;;;
έ, που να ξέρω εγώ ρε φιλαράκι να ουμ τώρα νταξ ξερώ γω να ουμ...
Εγώ ξέρω μόνο ότι του Σάλπι η μάνα είναι έτσι κι αλλιώς και α και ου...
Υπάρχουν οργανωμένοι στην 4; Σύνδεσμοι; Που δεν μασάνε τίποτα; Που θέλουν να κατεβαίνουν τουλάχιστον 5.000 κομμάτια αν τους έδιναν εισιτήρια στην Αθήνα; Που η τρέλα τους για τον ΠΑΟΚ δεν έχει όρια;
Και δεν μπορούν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ την τάξη στην 4;;;
Αστείο και μόνο να το σκεφτείς, έτσι;;; ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ... ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ..... ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... μετά κατηγορείτε άλλον για αυτό...
Με μια χούφτα ΠΑΟΚτσήδες προχθές στο Περιστέρι, άγνωστος μεταξύ αγνώστων και επειδή είπα σε έναν δικό μας «χαλάρωσε ρε, άδικο έχεις» παραλίγο να πλακωνόμασταν μόνοι μας...
Τέλος πάντων...
Κάντε ότι θέλετε και όπως θέλετε... Τσιφλίκι σας το έχετε κάνει...
Ζαγοράκη, Βρύζα κλπ.... Αν συνεχιστούν αυτά, ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ...
Ας πέσει ο ΠΑΟΚ στα σκατά που ήταν πριν 3-4 χρόνια...
Εμάς εδώ στα @@ μας... ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ...
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
Ρε σιδερένιε σερίφη πάνο, μη σηκώνεις το χέρι σου απο το mouse. Στην 4 πας. Βρωμάει η μασχάλη σου.
Τι να σας πω. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Και γιατί μαλώνουμε? Για έναν παίχτη του βάζελου. Μπράβο μας.
Τι να σας πω. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Και γιατί μαλώνουμε? Για έναν παίχτη του βάζελου. Μπράβο μας.
diniko80 έγραψε:σε ποιο συνδεσμο εισαι?ziukas έγραψε:Ενταξει τοτε φιλε μου ΠΑΟΚ εισαι μονο εσυ!!!!Olorin έγραψε:8.000?2000 το πολυ να ηταν. Και οι περισσοτεροι με το ζορι στεκονταν ορθιοι. Στην 4 ημουν, προς το καγκελο της 3. Ειδα και τους νταηδες που ανεβηκαν στο καγκελο. 10 ατομα ηταν, εκ των οποιων 3-4 12χρονα, 1 τελειωμενος 45αρης που ηθελε να δειρει ολη την 3 και 2-3 αλλοι που ηταν επικινδυνοι για τον εαυτο τους.
Απο τη μια εχουμε αυτους, που οι μισοι μπαινουν τζαμπα στο γηπεδο και απο την αλλη αυτους που δινουν 500 και 1000 ευρω καθε χρονο.
μην ακους κανεναν εισαι ο ποιο σωστος φιλαθλος
και εσυ εισαι το προτυπο αυτο που ολος ο κοσμος
ζηλευει τον λαο του ΠΑΟΚ
δωσε και για βουλευτης εσενα θα ψηφισουμε γιατι
ξερεις τι φταει και τι οχι!! επισης εισαι εσυ, γιαυτο
ο πυρινας του λαου του ΠΑΟΚ ξερει τι κανει
και αν κανει λαθος ποτε να ξερετε τα το διωρθωση
μην συνεχιζετε να λετε οτι φταινε καποιοι !
αμα γουσταρεις φιλε απο πανω μπες στον ναο και φωναζε σαλπιγγιδης οεοεοε ΡΕΖΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ
προφανως σε κανενα ή δε στα ειπαν καλα τα θεματα.......
Μπραβο εισαι πολυ καλος ΜΑΝΤΗΣ
το βρηκες, ειμαι σαυτον...
τελικα βγαζει πολλους εξυπνους ο παοκ ρε
Ρουφιανοι στο βορρα ποτε ξανα
γιατι υπαρχουν πολα μ@μ@κισμε@
παρακαλεστε λιγο τον σαλπιγκιδη ρεεεε
φωναξτε λιγο σαλπιγκιδης οε οε οε
φυτα νιωστεεεεεε μωροπαιδα
γιατι υπαρχουν πολα μ@μ@κισμε@
παρακαλεστε λιγο τον σαλπιγκιδη ρεεεε
φωναξτε λιγο σαλπιγκιδης οε οε οε
φυτα νιωστεεεεεε μωροπαιδα
- sidpanos
screwdriver4 εσύ που διαφωνείς,
τα λεφτά που δώσαμε στα πρόστιμα..
μας ολοκληρώναν το προπονητικό...
και είχες περισσότερα για να πάρεις απο τώρα τον γκολτζή που ψάχνεις..
στο -5 απο τον γαύρο
αν δεν θέλεις κοντό,να μην τα έδινες στην σουπα λιγκ...
και μια και τους διαχώρισες στην 4
,ο ηγούμενος και ο γεράκος καλά είναι?
γεροί και δυνατοί..στη θέση τους...ΓΙΑΤΙ?
κάποιος είπε να τα παρατήσει ο ζαγορ και ο βρύζας αν συνεχίσουν...τι λες ρε μεγάλε..
200 βρίζαν,5000 ασχολήθηκαν μαζί τους και οι υπόλοιποι απλώς δεν συμμετείχαν...
τους υπόλοιπους γιατί τους χαντακώνεις?έχουν την διοίκηση που γουστάρουν...
τέλος...αληθινοί προδότες θα είναι αυτοί που θα πάνε αντίθετα με τις αποφάσεις αυτής της διοίκησης...
γιατί αυτοί θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια...
τα λεφτά που δώσαμε στα πρόστιμα..
μας ολοκληρώναν το προπονητικό...
και είχες περισσότερα για να πάρεις απο τώρα τον γκολτζή που ψάχνεις..
στο -5 απο τον γαύρο
αν δεν θέλεις κοντό,να μην τα έδινες στην σουπα λιγκ...
και μια και τους διαχώρισες στην 4

γεροί και δυνατοί..στη θέση τους...ΓΙΑΤΙ?
κάποιος είπε να τα παρατήσει ο ζαγορ και ο βρύζας αν συνεχίσουν...τι λες ρε μεγάλε..
200 βρίζαν,5000 ασχολήθηκαν μαζί τους και οι υπόλοιποι απλώς δεν συμμετείχαν...
τους υπόλοιπους γιατί τους χαντακώνεις?έχουν την διοίκηση που γουστάρουν...
τέλος...αληθινοί προδότες θα είναι αυτοί που θα πάνε αντίθετα με τις αποφάσεις αυτής της διοίκησης...
γιατί αυτοί θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια...