Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
marolas

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από marolas »

evripidis4 έγραψε:Πειτε μου εναν παικτη μας που αποκτηθηκε Ιανουαριο (ειτε βασικος ειτε δανεικος) και την δευτερη του σεζον ειχε τοσο καλη αποδοση οσο και την πρωτη του μιση (σεζον).Και αναφερομαι στα τελευταια 3 χρονια...Μπορει να κανω λαθος αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κανεις!!!Δεν ξερω αν αυτο λεει κατι (ειδικα για τους δανεικους)...ισως τιποτα αλλα ισως και πολλα!!!
Βερόν... Απλά στην πρώτη(μισή) χρονιά ξεχώριζε από την υπόλοιπη κακή ομάδα...
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Ποιος Βερον ξεχωρισε ρε φιλε??? Στο πρωτο μισο λεει ο φιλος οκ ξεχωρισε αλλα την επομενη σεζον ηταν απλα τραγικος!!!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

timo για πέρυσι λέει....όπου μόνο τραγικό δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις....φέτος δεν τον είδαμε.
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Δημοσίευση από mesimvrinos »

ο βερον ηταν ο μονοσ που ειχε καλη πασα-σεντρα (αλλα και αυτος προς το τελος περισυ ηταν τα ζωα μου αργα )οι αλλοι παικτες μας δεν ξερουν να κανουν σεντρες και σουτ...ουτε ο γκαρσια...ουτε ο βιερινια που ειναι οι καλυτεροι
και οταν λεω σουτ η σεντρα-δεν εννοω σαν αυτεσ που κανω και εγω εννοω σαν αυτες που βλεπω σε βαζελο και γαυρο που πανε συστημενες για γκολ.
Οσο για τον σαλπιγγιδη εμενα μου αρκει που δηλωνει ΠΑΟΚ ενω ειναι σε αλλη ομαδα (δεν θυμαμαι πολλους να κανουν το ιδιο), οτι αγωνιστικα ειναι στο επιπεδο του συμπαικτη του σισσε των 8εκατ.(πολλες φορες φανηκε ποιο αποδοτικος)
και οτι χρειαζομαι αμεσα εναν επιθετικο να ξερει λιγο μπαλα οχι σαν τον μουσλι που τον κανου πασα και ανοιγει το κοντρολ 2μ.

:opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mesimvrinos την Πέμ 12 Νοέμ 2009, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αφου οι παιχτες του βαζελου και του γαυρου ξερουν σεντρες πες μου ποσα γκολ βαλαν αυτοι και ποσα εμεις δια αεροποριας γιατι εγω δεν εχω διαπιστωσει καμια τρομερη διαφορα...επισης η σεντρα ειναι καλη ή κακη αναλογα με το ποσοι ειναι στην περιοχη...αν ειναι ενας ειναι δυσκολο να υπαρξει αποτελεσμα αν ειναι 2-3 τοτε ειναι πιο απλα τα πραγματα...επισης σαλπιγγιδης ξερει μπαλα λιγο τραβηγμενο ειναι καλος επιθετικος ειναι μπαλα δεν ξερει...

υγ καλωσηρθες φιλε ;)
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

καλως σας βρηκα
νομιζω οτι φετος ετσι φαγαμε γκολ και απο τους δυο...με σεντρες απο τα πλαγια...ενω τα δικα μας ειναι συνηθως απο στημενα .οσο για τον σαλπιγγιδη ξερει μπαλα κ αυτο φενεται στα γκολ που εχει βαλει και με τον ΠΑΟΚ οταν επαιζε μονος του(πρωτος σκορερ )αλλα και με τον βαζελο που εχει 5 επιθετικους διαθεσιμους και τοσα χρονια ειναι ο καλυτερος τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mesimvrinos την Πέμ 12 Νοέμ 2009, 10:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι σε λεω καλος επιθετικος ειναι μπαλα δεν ξερει δεν ειναι φαντεζι ποδοσφαιριστης αυτο...δηλαδη πως να στο πω πιρλο-γκατουσο και οι 2 ειναι φοβεροι αλλα ο ενας ξερει μπαλα ο αλλος οχι...εχει εκρηξη,κινηση στο χωρο καλο αισθηση του γκολ ναι...τεσπα μην το πλατιαζουμε... :) το 10αρι πιστευω λειπει απο την ομαδα πολυ και αυτο φαινεται και σε συνδιασμο με την κακη κατασταση του σορλεν...
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Συμφωνω στην θεση αυτη ομως (10) παιζει ο ιβιτσ και μεχρι τωρα δεν μπορω να πω τιποτα οσο για τον σορλεν μπες στο site της σουπαλινγκα και δες καπου κατω δεξια εχει κατι στατιστικα ψαξε λιγο για τον σορλεν...θυμησου παιζει πιο πισω...
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

http://www.galanissportsdata.com/footba ... t.asp?s=08
http://www.galanissportsdata.com/footba ... t.asp?s=25
σε κλεψιματα και σε θετικες ενεργειες ειναι πολυ καλυτερος απο αλλους
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

mesimvrinos καλώς σε βρήκαμε.

Μόνο αν μπορείς γράφε το ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ και όχι παοκ.

Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τελικά ρε αδέρφια κανένα όνομα παίζει η απλά αναλύουμε τους ποδοσφαιριστές μας στο που, πως και γιατί;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μπα realcon ειναι πολυ νωρις για ονοματολογια...μονο η γατα δε σταματαει ποτε... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αργεί ο Ρικέλμε;
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Dj_timo έγραψε:Ποιος Βερον ξεχωρισε ρε φιλε??? Στο πρωτο μισο λεει ο φιλος οκ ξεχωρισε αλλα την επομενη σεζον ηταν απλα τραγικος!!!
Φίλε Τίμο μπερδεύτηκες... Ήρθε πρόπερσι το χειμώνα και ξεχώρισε (χωρίς πάντως να κάνει κάτι το ιδιαίτερο) μέσα στην τραγική ομάδα που είχαμε εκείνη τη σεζόν.
Την επόμενη σεζόν (δηλαδή την περσινή) ήταν ένας απο τους καλύτερους παίκτες μας και πρώτευσε στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες (στις υπόλοιπες ήταν κοντά στον πρώτο- παρά την καθίζηση που παρουσίασε στο τέλος της σεζόν) και κατα κοινή παραδοχή ήταν ένας απο τους παίκτες κλειδιά της περσινής πορείας που κατέληξε στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου... ;)

Αποστόλη ο Ρικέλμε - συμφωνα με τον πολυαγαπημένο μας τεχνικόεκτελεστικόδιευθυντημάνατζερτακάνωόλακαισυμφέρω Κόντη- οδεύει προς Βραζιλία... :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άρη μου όπως ο καθένας εδώ μέσα γράφει τον πόνο του, έτσι κι εγώ γράφω τον δικό μου:
Ρικέλμε - Γκαρσία και Βιτόλο στο κέντρο (αν τα καταφέρει ο Fernando να κάνει τον Ισπανό 8άρι), και Αντελίνο, Κουτσια (ώριμος) και Σάκης μπροστά.
Και μετά,
Bite my (our) dust!

Δικαίωμα στο όνειρο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”