ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 20.5.09 19:00 Νοva
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ εχουμε και αλλο ματς μπροστα μας 20.5.09-7μμ Νοva
Ασχετα με τι διαιτησια τα λαθοι που καναμε ηταν τραγικα και δε φταιει κανενας διαιτητης γι αυτο..η κοκκινη παντως συμφωνα με τον κανονισμο ειναι δικαιη ασχετα που σε αλλους δε θα δινοταν..τεσπα..
- PAOKSaLoNiCa
Ρε φιλε τα λάθη έγιναν μετα το γκολ!!ΚΑΙ μετα την καρτα ποσες φορες θα το πουμε??
και να συμπληρώσω για να προλάβω τυχόν σχόλια. Μην τυχόν και ακούσω κριτική για το δευτερο ημίχρονο. Μετά από 4 ματς σε λίγες μερες εκ των οποίων στα δυο επαιξες 45 λεπτά με 10. Δεν αντέχει σε κριτική το β ημιχρονο με τον κουρασμενο και ελλιπη ΠΑΟΚ...
PAOKSaLoNiCa έγραψε:MANIAKOS έγραψε:LittleJohn έγραψε:Συγγνωμη ρε μανιακε,με 2 ακυρα γκολ και με μια αποβολη που δεν εχει ξαναυπαρξει συζηταμε για το οτι δεν παιξαμε καλα σημερα και δεν τους πατησαμε;Ελεος πια!Στο κατω κατω πριν την αποβολη που τρελαθηκε το συμπαν 5 κλασσικες ειχαμε,αμαν πια!
Μαζι σου ειμαι απλα επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να ειναι συμπτωση......Εχω βαρεθει τις χαζες καρτες και τα χαζα γκολ/////
Θα συμφωνήσω μανιακε αλλα εχω να σε πω οτι αυτο δεν ηταν χαζη καρτα αλλα μ@λ@κ@ς διαιτητής χανούμια ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ... ΜΟΝΟ![]()
![]()
![]()
Φιλε συμφωνω εγω αλλα δε θελω να κλαιμε και αλλα τετοια που κανουν αλλες ομαδες ,ΠΑΟΚ ειμαστε......
LittleJohn έγραψε:paokpool έγραψε:PAOKSaLoNiCa έγραψε:photis οταν απο το 9 τρως γκολ απο χερι..μετα σε ΓΑΜΑΝΕ ειναι δινατον να μπορεις να συνεχείσης?βάλαμε γκολ και ηρεμίσαμε λιγο το παιχνίδη...μετα βλεπεις στο 40 να αποβάλουν τον παικτη σου επειδή ο διαιτητής είναι κερατωμένος από ΠΑΟΚτζή..ε εγω δεν θα μπορούσα να συνεχίσω..
Και ο Κολίνα να σφύριζε σήμερα αδερφέ το τρίμπαλλο θα το τρώγαμε.
Όταν 5 με 6 από τους 11 παίχτες είναι Χ Ω Μ Α.... δεν πρόκειτε να νικήσεις ομάδα από το κέντρο και αυτό δικαιολογημένα.
Γιαυτο στο πρωτο ημιχρονο τι σκορ θα επρεπε να ειναι 1-1 και θα μπορουσε να ειναι και 1-3.Με τετοια ωραια νοοτροπια πολυ καλα κανουν και μας πηδανε,τι τρελενομαστε αδικα...
Αδερφέ η δική μου η νοοτροπία είναι μια χαρά.....
Βλέπω καθαρά και όχι με τα νεύρα στην τσίτα.
MANIAKOS έγραψε:LittleJohn έγραψε:Συγγνωμη ρε μανιακε,με 2 ακυρα γκολ και με μια αποβολη που δεν εχει ξαναυπαρξει συζηταμε για το οτι δεν παιξαμε καλα σημερα και δεν τους πατησαμε;Ελεος πια!Στο κατω κατω πριν την αποβολη που τρελαθηκε το συμπαν 5 κλασσικες ειχαμε,αμαν πια!
Μαζι σου ειμαι απλα επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να ειναι συμπτωση......Εχω βαρεθει τις χαζες καρτες και τα χαζα γκολ/////
Αυτό θέλω να πω και γω φίλε μανιακέ....αυτό ακριβώς....Όλο μαλακίες στα μεγάλα παιχνίδια.....και αρχίζουμε να φωνάζουμε..Οκ δε θα σε παίξουν καλα..Εσύ πως προστατεύεσαι....????Με μαλακίες απλό....Τα γκολ της ΑΕΚ ήταν καθαρά κατά τη γνώμη μου και επίσης ακύρωσε καθαρό γκολ του μπλανκο...Τι να λέμε τώρα..η μαλακία μας μεγάλη...
- LittleJohn
Btw,ΚΑΙ στο τριτο γκολ ο Μπλανκο ειναι οφσαϊντ στο πρωτο σουτ και επηρρεαζει την φαση γιατι στην συνεχεια παρενοχλει τον Σναουτσνερ
Αλητη κακο @!#$@#!$@#$ ΓΙΕ FALAKRA KARKINIARH MAMV TO SPITAKI SOY EISAI @!#$@#$@# ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ...
ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΞΕΚΟΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΞΕΚΟΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αν δεν κατέβουμε στα άλλα 2 ματς, τι προστιμο θα φάμε???
ΘΑ ειναι αρκετο αλλα αδερφε μη ξεχνας οτι μπορει να σ αφερεσουν και βαθμους...ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...