Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 16/11 19:00 Προβλέψεις & σχόλια
- trel@menos
-
Λοιπον ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!! Τετοιους παιχτες θελει ο ΠΑΟΚ με πολλα κιλα @@ να πουλανε τρελα μεσα στον πειραια!!! ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΥΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!
Υ.Γ. Χανουμε απο εναν ανυπαρκτο θρυνο. Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!! Παιζει στα ισια τις αδερφες του δημοσιου και δεν χαμπαριαζει απο τιποτα. Ειμαι περυφανος που ειμαι οπαδος αυτης της ομαδας. ΗΤο ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!
Υ.Γ. Χανουμε απο εναν ανυπαρκτο θρυνο. Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!! Παιζει στα ισια τις αδερφες του δημοσιου και δεν χαμπαριαζει απο τιποτα. Ειμαι περυφανος που ειμαι οπαδος αυτης της ομαδας. ΗΤο ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!
-
Τι και αν ετρωγε κοκκινη τι και αν ετρωγε φουξια καρτα εμενα προσωπικα δεν με αποσχολει. Αυτο που ηθελα να δω το ειδα. Το μπουκετο του ΠΑΜΠΛΟ εκρυβε μεσα το μισος του λαου του ΠΑΟΚ για την ομαδα του δημοσιου!!! Ηταν το μπουκετο της επαναστασης...Ηταν το μπουκετο που κανει το ΠΟΚ να καταλαβει μια και καλη οτι ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!
ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΦΙΑ!!!!!! ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!
ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΦΙΑ!!!!!! ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!
PAIDIA T N P KAI T N KANO...EIMAI TROMERA APOGOITEYMENOS KAI TROMERA SIGXISMENOS...NA EXOYME AYTI TIN OMADARA POY AMA 8ELEI NIKAEI OPOIODIPOTE ANTIPALO KAI NA MI MPOREI NA NIKHSEI TON XAZO GAY... DE LEO O OLYMPIAKOS EPEKSE MPALA SIMERA. ...ALLA DE PEIRAZEI PAOKARA 8A SINEXISOYME DINATA KAI POIOS KSEREI ...MPOREI NA SIKOSOYME KAI TITLO...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

-
Μπραβο στα παληκαρια μας. Εγω απο τον σημερινο ΠΑΟΚ εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και εδειξε οτι τα καλυτερα ερχονται. Ειδα τον ΠΑΟΚ που γουσταρω να βλεπω. Παιξαμε στα ισια - τους πουλησαμε και τρελα και ειμασταν ατυχοι ειδικα στην φαση του Μουσλιμοβιτς. Αν εμπαινε αυτο το γκολ ολα θα ηταν τελειως διαφορετικα. Αυτο που μου αρεσε ηταν το παθος. ΠΡΩΤΗ φορα βλεπω παιχτη μας να πουλαει τρελα μεσα στον πειραια. Πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια ειδα μια ομαδα με αρ@ιδια να μην φοβαται τιποτα μεσα στο πειραια. Το παιχνιδι το χασαμε στις λεπτομερειες. Ετσι ειναι η μπαλα. Και παλι συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας!!!
Πρωτα απο ολα κοιταμε μπροστα να αρχισουμε νεο δερι νικων..
ΑΛΛΑ...Δεν θελω να παιζει παικτης στον ΠΑΟΚ που φοβαται..Δεν γινεται να εχεις τον 36 Τζολε και ενα ολοκληρο παιχνιδι να κανεις πισω βηματα και μιση κατεβασια ουτε να σε περναει στο σπριντ ο Ντιογκο..Ουτε γινεται να ειαι μονος δεξια και να περιμενεις να σου παρουν την μπαλα..Μπραβο στους περισσοτερους παικτες ,ειδικοτερα στους ξενους για τον τσαμπουκα τους..και ας φαγαν κοκκινη..ΠΑΟΚ εισαι..Οταν χανεις πρεπει να εκνευριζεσαι..Τελος ,απογοητευση για μενα ο Βερον ο οποιος δεν εχει παιξει σε μεγαλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ και αυτο φανηκε σημερα...
Συνεχιζουμε με πιστη ..
ΑΛΛΑ...Δεν θελω να παιζει παικτης στον ΠΑΟΚ που φοβαται..Δεν γινεται να εχεις τον 36 Τζολε και ενα ολοκληρο παιχνιδι να κανεις πισω βηματα και μιση κατεβασια ουτε να σε περναει στο σπριντ ο Ντιογκο..Ουτε γινεται να ειαι μονος δεξια και να περιμενεις να σου παρουν την μπαλα..Μπραβο στους περισσοτερους παικτες ,ειδικοτερα στους ξενους για τον τσαμπουκα τους..και ας φαγαν κοκκινη..ΠΑΟΚ εισαι..Οταν χανεις πρεπει να εκνευριζεσαι..Τελος ,απογοητευση για μενα ο Βερον ο οποιος δεν εχει παιξει σε μεγαλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ και αυτο φανηκε σημερα...
Συνεχιζουμε με πιστη ..
Μπραβο στον Πάμπλο για τον τσαμπουκά του. Τον γούσταρα. Αλλά συμφωνώ πως το μπουκέτο ήταν περιττό.
Κρίμα γιατί μπορεί να φάει καμιά τιμωρία τώρα που τον χρειαζόμαστε.
Κρίμα που για δεύτερη αλλαγή έχουμε παίκτες επιπέδου λαΛάκη. Δεν έχω τίποτα με το παληκάρι αλλά φτάνει πιά. Τα έφαγε τα ψωμιά του.
Κρίμα που ο Κλάους δεν πρόλαβε να τους χαζέψει.
Κρίμα γιατί ήταν ευκαιρία απέναντι σε ψόφιο gay.
Κρίμα που χαραμίσαμε διαιτησία 50-50 που μπορεί να κάνουμε χρόνια να ξαναδούμε. (είμαστε και ευνοημένοι στο μπουκέτο είναι η αλήθεια)
Πάμε γερά, αλλά κρίμα...
Απλά κρίμα....
Κρίμα γιατί μπορεί να φάει καμιά τιμωρία τώρα που τον χρειαζόμαστε.
Κρίμα που για δεύτερη αλλαγή έχουμε παίκτες επιπέδου λαΛάκη. Δεν έχω τίποτα με το παληκάρι αλλά φτάνει πιά. Τα έφαγε τα ψωμιά του.
Κρίμα που ο Κλάους δεν πρόλαβε να τους χαζέψει.
Κρίμα γιατί ήταν ευκαιρία απέναντι σε ψόφιο gay.
Κρίμα που χαραμίσαμε διαιτησία 50-50 που μπορεί να κάνουμε χρόνια να ξαναδούμε. (είμαστε και ευνοημένοι στο μπουκέτο είναι η αλήθεια)
Πάμε γερά, αλλά κρίμα...
Απλά κρίμα....