Σχόλια για metrosport & metropolis
Re: Σχόλια για metrosport & metropolis
Αν καταλαβα καλα κατι ειπώθηκε κάποιο τραγούδι έβαλαν και έπαιξε (σχετικό με τα επεισόδια) και αποφασίστηκε να μην γίνουν εκπομπές.αλλά ποιος είπε και τι είπε δεν έχω ιδέα.όποιος ξέρει περισσότερα ας ενημερώσει..
Ναι και γω ακουσα απο τη στιγμη που βγηκε ο Πετρουλακης και ο Λαγογιαννης ζητουσε συγνωμη για το τραγουδι! Αλλα δεν καταλαβα τι τραγουδι ηταν...
Πλεον όλοι τους έχουν Μεγάλη Παρασκευή!!!nyxteridas έγραψε:Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν έχει εκπομπές το μετρόπολις. Μήπως έχουμε μεγάλη παρασκευή και δεν το κατάλαβα, ή υπάρχει κάποια σχέση με τα γεγονότα της Σουρωτής
Θα τους φάει μαύρο φίδι!
για αυτους που δεν καταλαβαν τι εγινε χθες η απαντηση δωθηκε σημερα απο τον Πετρουλακη στην εκπομπη του.συγκεκριμενα παιχτηκε στην εκπομπη του Λαγογιαννη ενα τραγουδι που μιλουσε για μαχαιρωματα(κατι τετοιο)και πολλοι τον εκραξαν οτι ειναι καφρος αν βαζει τετοια τραγουδια μετα απο τετοιο συμβαν.ο Πετρουλακης απο την μερια του ειπε οτι το τραγουδι επιλεχθηκε απο τον ηχοληπτη ο οποιος δεν εχει καμια σχεση με τα αθλητικα και απλα προκειτε για μια τραγικη συμπτωση....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω τη γνώμη σας για την συγκεκριμένη εφημερίδα, ωστόσο το σημερινό της πρωτοσέλιδο αξίζει την προσοχή μας, τον προβληματισμό μας, τον ανθρωπισμό μας. Αξίζει να το βάλουμε ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΜΑΣ, ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε μια ωρολογιακή βόμβα, η οποία είναι θέμα χρόνου να σκάσει. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ θέτει το ζήτημα στη σωστή του διάσταση.
Κι εμάς το μόνο που μας νοιάζει είναι αν τα επεισόδια τα έκαναν κόκκινοι, πράσινοι, ασπρόμαυροι ή κίτρινοι. Κύριοι, δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ το χρώμα των επεισοδίων. Σημασία έχουν ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ως γεγονός.
Ξέρω ότι πλησιάζω τα όρια του γραφικού, όπως ξέρω ότι πολλούς σας έχω κουράσει και σας έχω εκνευρίσει με την εμμονή μου στο θέμα της βίας. Δεν με νοιάζει όμως. Ας γίνω γραφικός κι ας έχω βάλει ένα λιθαράκι σωστής σκέψης σε κάποιους.
Ιδού λοιπόν
Κι εμάς το μόνο που μας νοιάζει είναι αν τα επεισόδια τα έκαναν κόκκινοι, πράσινοι, ασπρόμαυροι ή κίτρινοι. Κύριοι, δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ το χρώμα των επεισοδίων. Σημασία έχουν ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ως γεγονός.
Ξέρω ότι πλησιάζω τα όρια του γραφικού, όπως ξέρω ότι πολλούς σας έχω κουράσει και σας έχω εκνευρίσει με την εμμονή μου στο θέμα της βίας. Δεν με νοιάζει όμως. Ας γίνω γραφικός κι ας έχω βάλει ένα λιθαράκι σωστής σκέψης σε κάποιους.
Ιδού λοιπόν
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Re: Κ. Ραπτοπουλος
χαχαχα!το ειδες φιλε?ταναπου εγινε η εκπομπη!πρωτη φορα εγινε κατι τετοιο!αν βρω βιντεακι θα το ανεβασω... 

Ασχολείστε με τον ραπτόπουλλο....ήμαρτον!!Δεν βρήκαμε από που παίρνει ο Βιολίδης και ο Ζαγοράκης λεφτά από τον ΠΑΟΚ και αποφασίσαμε ότι κλεβουν τα κυλικεία...Ρε συ Ηλία κάνεις δίαιτα είπαμε
Πάλι τρως τυρόπιττες...??

Πάλι τρως τυρόπιττες...??

- PAOKfanAthens
- LittleJohn
απο αυτον τον γελοιο και κομπλεξικο δεν εχω τιποτα σαν τηλεθεατης και οπαδος να κερδισω..Αντιθετως ριχνω κατα πολυ το επιπεδο μου...
Δειτε το βιντεάκι στο "σχόλια για άλλες ομάδες"...
Θεικός γκέι... Στην αρχή γελάει, μετά το παίζει κοτα και αφού έχει φύγει ο αλλος πουλάει τρελίτσα...

Θεικός γκέι... Στην αρχή γελάει, μετά το παίζει κοτα και αφού έχει φύγει ο αλλος πουλάει τρελίτσα...

- ContrerasPablo