Έτσι εξηγείται...babisgia έγραψε:...Σταύρος Τσουκαλάς...
Το πουλέν σας
Re: Το πουλέν σας
Ο Μανιακός αν και δε μπορεί καθώτι δεξιοπόδαρος να κινηθεί προς τα αριστερά ξεκινώντας με το δεξί.

Κρεσιτς
Αλλα οταν μιλαμε για καψουρα -που λεει και ο Ταγματαρχης - , μονο Σικαμπαλα... Τερμα.
Αλλα οταν μιλαμε για καψουρα -που λεει και ο Ταγματαρχης - , μονο Σικαμπαλα... Τερμα.
- Μπαρκαρούτσος
Pablo Contreras (φαίνεται;)

Αν και νομίζω ότι το "πουλέν" αναφέρεται σε νεαρό ποδοσφαιριστή, δεν έχω κάτι στα υπ'όψιν από νέους παίχτες...(ο Μπαλάφας πλέον είναι ώριμος ως ποδοσφαιριστής)
Αν και νομίζω ότι το "πουλέν" αναφέρεται σε νεαρό ποδοσφαιριστή, δεν έχω κάτι στα υπ'όψιν από νέους παίχτες...(ο Μπαλάφας πλέον είναι ώριμος ως ποδοσφαιριστής)
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
- papageorgiou
πλάκα-αστεία κ εγώ δεν το είχα δεί ποτέ το θέμα!!
απο την τωρινή ομάδα....Miro Sznaucner και Σωτήρης Μπαλάφας
με Στεφανο Αθανασιάδη....βάζω πολλα?? 
απο την τωρινή ομάδα....Miro Sznaucner και Σωτήρης Μπαλάφας
Τρόμος έγραψε:Ο Μανιακός αν και δε μπορεί καθώτι δεξιοπόδαρος να κινηθεί προς τα αριστερά ξεκινώντας με το δεξί.![]()
Φλερτάρει τα όρια της νεκροφιλίας.NikosGrobari έγραψε:Vlandan Ivic.... Αδυναμιες ειναι αυτες τι να κανουμε...
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
ρε καρχαρια για τους εν ενεργεια μιλαμε....τι σκαλιζεις τωρα πληγες...ακου Σικαμπαλα με τρελανες τωρα:opaokara:shark4 έγραψε:Κρεσιτς
.... εκτος και αν ξερεις τιποτα για το ταξιδι του σβουρα στην αραπια...
λεω ....μηπως''βολεψει'' να περασει να δει τον πρωην συμπαικτη του...Αμπντουλ Ραζεκ...
βρε λες;....να χουμε κανα χαζο Χριστουγεννιατικα....και να τρελαθουμε τελειος