Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Παιδιά, ας μη κάνουμε παρακαλώ δημοσια συζήτηση για το πρόβλημα υγείας του, πρόκειται για πολύ λεπτά και άκρως προσωπικά ζητήματα
Μου άρεσε ως παίχτης και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε κάποιον στο στυλ του για τη νέα χρονια. Καλός ο Στέλιος, αλλα ο Marco είχε κάποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικά, που προσωπικά μου έλειψαν στα τελευταία παιχνίδια.
Δεν εχω σαφη ιδεα του τι ακριβως, αλλα ο ΠΑΟΚ νομιζω πως οφειλει να κανει κατι για αυτο το παιδι.
Η συνεντευξη της συζυγου του ηταν απο τα πιο ομορφα πραγματα που εχω διαβασει ποτε σε αθλητικο τυπο. Τον Σερτζιο Κονσεισαο και τον Ιμπραχιμα Μπακαγιοκο τους βλεπω πλεον (και) απο αλλο πρισμα.
Μπροστά σε άλλα σέντερ μπακ που είχαμε ο Μάρκος Αντόνιο φαντάζει παιχταράς .. Γενικά ήταν επιρρεπής στη μαλακία αν και αυτό μας στοίχισε ουσιαστικά μόνο με την ΑΕΚ στην Τούμπα ..
Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν μένει σε κανέναν παίχτη όμως .. Όποιος κι αν φύγει η διοίκηση θα βρει άξιο και πιθανώς καλύτερο αντικαταστάτη!
Καλή τύχη στο παληκάρι ..
Πωωωωωωω....αν είναι δυνατόν..κριμα το παιδί.Και γω νόμιζα πως για λόγους τραυματισμών φεύγει..που να ξερα....είναι πραγματικά κρίμα....
Ευχομαι να γίνει καλά ο Μάρκος και να κάνει πάλι αυτό που του αρέσει αλλά και να ξαναδεί την οικογένεια του χαρούμενη..Μπροστά στο ανθρώπινο δράμα όλα τ'άλλα έπονται...
Περαστικά στον Marcos και από εμένα..
Πραγματικά μεγάλος παίκτης που όντως μας έλειψε στα τελευταία παιχνίδια, αλλά τι λέμε τώρα να είναι αυτός καλά και η οικογένεια του γιατί σαν την υγεία δεν έχει...
Γρήγορη ανάρωση ρε παλικάρι
Περαστηκα και παντα σιδερενιος Μαρκαντωνη...Μακαρι κι αυτες τις στιγμες να φανεις οσο δυνατος ησουν και μεσα στο γηπεδο...
Η ΠΑΟΚτσηδικη οικογενεια παντα θα 'χει μια μεγαλη αγκαλια ανοιχτη για σενα και σε περιμενει οσο το δυνατον πιο γρηγορα να τιμησεις και παλι τα χρωματα μας!