Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγανδα και λαθη στα ΜΜΕ με στοχο τον ΠΑΟΚ
γιατί ρε παιδιά, στην κλεάνθους δεν έχουμε το φυτώριο, μη τα παίρνετε κατευθείαν!
όσο για τα "λάθη" ένα έχω να πω: ΠΑΟΚ ξέρω γώ, ξέρω γώ εντάξει...
όσο για τα "λάθη" ένα έχω να πω: ΠΑΟΚ ξέρω γώ, ξέρω γώ εντάξει...
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
http://www.contra.gr/pops/news_large.as ... paper=gata
αφου οι μεταγραφες της ομαδας μας τελειωσαν σχεδον απο τον ιουνιο και η γατουλα δεν ξερει πλεον τι να γραψει...αρχισε τα πουστικα!!
ντεμεκ προβλημα στις σχεσεις σαντος-μουσλι...
η ζεστη και η αγαμια φιλοι μου δημοσιογραφοι δεν αντιμετωπιζονται με αυτον το τροπο...
χαλαρωστε κι απολαυστε την γιγαντωση του παοκ...
αλλωστε δεν μπορειτε να την αποφυγετε!!

αφου οι μεταγραφες της ομαδας μας τελειωσαν σχεδον απο τον ιουνιο και η γατουλα δεν ξερει πλεον τι να γραψει...αρχισε τα πουστικα!!
ντεμεκ προβλημα στις σχεσεις σαντος-μουσλι...
η ζεστη και η αγαμια φιλοι μου δημοσιογραφοι δεν αντιμετωπιζονται με αυτον το τροπο...
χαλαρωστε κι απολαυστε την γιγαντωση του παοκ...
αλλωστε δεν μπορειτε να την αποφυγετε!!

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
η "έγκυρη" γάτα με πέταλα. ότι γράφει το αντίθετο συμβαίνει.
τους έχουν πιάσει κορόϊδο και πληρώνουν τζαμπέ μαιμού ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ.
η πλέον αφερέγγυα αθλητική εφημερίδα. συγκρίνεται μόνο με μία δωδεκάδα toilet paper της softex Που'ναι και προσφορά!
τους έχουν πιάσει κορόϊδο και πληρώνουν τζαμπέ μαιμού ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ.
η πλέον αφερέγγυα αθλητική εφημερίδα. συγκρίνεται μόνο με μία δωδεκάδα toilet paper της softex Που'ναι και προσφορά!
Απορω ποιος αγοραζει αυτη τη γατα και μπορει και επιβιωνει ακομα.
Μαλλον στοιχηματακηδες την περνουν γιατι αποτι διαφημιζει στο πρωτοσελιδο βγαζει καποια καλα παρολι.
Γραφτε φλωρογατοι βγαλτε χολη για τον ΠΑΟΚ αλλη ανακαλυψη σημερα παλι.
Να δουμε τι αλλο θα γραψετε ρε κεραταδες μαλον καποιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ γαμαει τη γυναικα του εκδοτη δεν εξηγειτε αλιως χαχα!!!
Μαλλον στοιχηματακηδες την περνουν γιατι αποτι διαφημιζει στο πρωτοσελιδο βγαζει καποια καλα παρολι.
Γραφτε φλωρογατοι βγαλτε χολη για τον ΠΑΟΚ αλλη ανακαλυψη σημερα παλι.
Να δουμε τι αλλο θα γραψετε ρε κεραταδες μαλον καποιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ γαμαει τη γυναικα του εκδοτη δεν εξηγειτε αλιως χαχα!!!
τωρα ακουσα τα αθλητικα της ερτ3 στις ειδησεις τουλαχιστον 12-14 λεπτα ηταν ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΛΕΞΗ ΠΑΟΚ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....
ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΡΟΥΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΟΥΛΗ ΠΣΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ?
ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟ MAGIC ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΕΙ
ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ.......
ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΡΟΥΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΟΥΛΗ ΠΣΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ?
ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟ MAGIC ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΕΙ
ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ.......
άσε φιλε καλύτερα τους συνδέσμους να μην ασχοληθούν, γιατί μετά θα έχουμε σκηνικά χειροτερα από αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=0XqMx3sP ... re=related
αλλα εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι με τέτοιου είδους πρακτικές και λογικές, έτσι δεν είναι? καλύτερα να έχουμε τον κάθε κομπλεξαρα βάτραχο-θωμαΐδη να λέει τις...σοφίες του (πληρωμένος από τα δικά μας λεφτά, αφού ως γνωστόν το 80% της Μακεδονίας είναι ΠΑΟΚ), παρα να προάγουμε συμπεριφορές κανιβάλων και πρωτόγονων.
θυμήθηκα τώρα κι ένα παλιό φευγάτο συνθηματάκι: ένα, δυο, τρία, εμεις αγωνιζόμαστε εναντια στη βία - Εδώ θα γίνει ο τάφος σας!
ΠΑΟΚ είσαι...
http://www.youtube.com/watch?v=0XqMx3sP ... re=related
αλλα εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι με τέτοιου είδους πρακτικές και λογικές, έτσι δεν είναι? καλύτερα να έχουμε τον κάθε κομπλεξαρα βάτραχο-θωμαΐδη να λέει τις...σοφίες του (πληρωμένος από τα δικά μας λεφτά, αφού ως γνωστόν το 80% της Μακεδονίας είναι ΠΑΟΚ), παρα να προάγουμε συμπεριφορές κανιβάλων και πρωτόγονων.
θυμήθηκα τώρα κι ένα παλιό φευγάτο συνθηματάκι: ένα, δυο, τρία, εμεις αγωνιζόμαστε εναντια στη βία - Εδώ θα γίνει ο τάφος σας!
ΠΑΟΚ είσαι...
2 πράγματα θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη
1ον Να κλείσουμε τα αυτιά μας σε ότι λένε στα ραδιόφωνα
μαζί και τα μάτια σε όσα λένε οι εφημερίδες καθότι η προπαγάνδα έχει ξεφύγει εντελώς.
Αυτή την φορά δεν πρέπει να φάμε το τυράκι που πετάνε όπως έγινε στο παιχνίδι με τον γαύρο που καλλιεργήθηκε κλίμα 7 μέρες νωρίτερα με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.
Αγνοήστε τους κάντε τους εμπάργκο αφήστε τους να λένε ότι θέλουν.
Έχουμε διοίκηση αν θέλει μπορεί να απαντήσει στις προκλήσεις.
2ον τα καπνογόνα και οι πυρσοί στον επαναληπτικό με κάθε ομάδα που θα παίξουμε στην Ευρώπη.
Άλλο η σούπερ λίγκ και άλλο η ουέφα.
Με όλα αυτά θα γλυτώσουμε πέρα απο το κάθε λογής πρόστιμο που δεν θα είναι αστείο και πιθανή τιμωρία έδρας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Μας έχουν στην μπούκα έχουν δει ότι δυναμώνουμε το μόνο που τους λείπει να τους αποδείξουμε ότι είμαστε κάφροι βάρβαροι και ότι άλλο επιθυμούν.
Δεν υπάρχει ζήτημα για τίποτα απο όλα αυτά αν είμαστε προσεχτικοί και να τους δείξουμε τα παπάρια μας για άλλη μια φορά στο τέλος.
1ον Να κλείσουμε τα αυτιά μας σε ότι λένε στα ραδιόφωνα
μαζί και τα μάτια σε όσα λένε οι εφημερίδες καθότι η προπαγάνδα έχει ξεφύγει εντελώς.
Αυτή την φορά δεν πρέπει να φάμε το τυράκι που πετάνε όπως έγινε στο παιχνίδι με τον γαύρο που καλλιεργήθηκε κλίμα 7 μέρες νωρίτερα με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.
Αγνοήστε τους κάντε τους εμπάργκο αφήστε τους να λένε ότι θέλουν.
Έχουμε διοίκηση αν θέλει μπορεί να απαντήσει στις προκλήσεις.
2ον τα καπνογόνα και οι πυρσοί στον επαναληπτικό με κάθε ομάδα που θα παίξουμε στην Ευρώπη.
Άλλο η σούπερ λίγκ και άλλο η ουέφα.
Με όλα αυτά θα γλυτώσουμε πέρα απο το κάθε λογής πρόστιμο που δεν θα είναι αστείο και πιθανή τιμωρία έδρας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Μας έχουν στην μπούκα έχουν δει ότι δυναμώνουμε το μόνο που τους λείπει να τους αποδείξουμε ότι είμαστε κάφροι βάρβαροι και ότι άλλο επιθυμούν.
Δεν υπάρχει ζήτημα για τίποτα απο όλα αυτά αν είμαστε προσεχτικοί και να τους δείξουμε τα παπάρια μας για άλλη μια φορά στο τέλος.
Εδώ σε αυτά που λέει ο Γκας, αυτά είναι απακλειστικά δική μας η ευθύνη σε ότι συμβεί..
Εχουμε τη δύναμη και να κλείσουμε το δέκτη του ραδιοφώνου αλλά και να προσαρμόσουμε τους υπόλοιπους στο δικό μας χορό..
ΥΓ. Και πολύ προσοχή στον επαναληπτικό.
Κανένας πυρσός έξω από τις κερκίδες, ούτε καν μπροστά από τα πανώ!!!
Η Ουέφα είναι αμείλικτη σε αυτά και οι ποινές βαριές!!
Εχουμε τη δύναμη και να κλείσουμε το δέκτη του ραδιοφώνου αλλά και να προσαρμόσουμε τους υπόλοιπους στο δικό μας χορό..
ΥΓ. Και πολύ προσοχή στον επαναληπτικό.
Κανένας πυρσός έξω από τις κερκίδες, ούτε καν μπροστά από τα πανώ!!!
Η Ουέφα είναι αμείλικτη σε αυτά και οι ποινές βαριές!!
- ContrerasPablo
Να προσθεσω στο 2ο point του gash και τα laser. Ο βαζελος εφαγε νομιζω 100.000 ευρω προστιμο για χρηση laser στο ματς με Βιγιαρεαλ. Θελει προσοχη, στην Ευρωπη νομοι και κανονισμοι τηρουνται.
ΟΧΙ ΣΤΑ LASER!! Κινδυνος για την ομαδα!
ΟΧΙ ΣΤΑ LASER!! Κινδυνος για την ομαδα!
συνεχεια φιλοσοφικων αναζητησεων του μεγιστου νικαλακοπουλου ή καπως ετσι......
Εντάξει, το να είναι «πράσινος» ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Σ. Πιλάβιος, δεν λέει και πολλά. Συνήθως οι πρόεδροι της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας «πράσινοι» ήταν…Άλλωστε, κι ο Ολυμπιακός ήταν από τους πρώτους, που συναίνεσε στη λύση Πιλάβιου.
Αλλά και στις εθνικές ομάδες πρέπει να είναι όλοι πράσινοι; Η αρχή έγινε με τον Φύσσα, επί σειρά ετών παίκτη του ΠΑΟ και με δύο θητείες στην Παιανία. Αυτός ανέλαβε δίπλα στον Ρεχάγκελ.
Όμως, φαίνεται πως θα έχουμε και συνέχεια. Κι εντάξει ο Νιόπλιας στην ελπίδων. Κι αυτός πρώην παίκτης του ΠΑΟ. Ο Νίκος ήταν στο κλιμάκιο των εθνικών ομάδων και τα πήγε και καλά.
Εδώ, ωστόσο, ακούγεται ότι τελικά στις εθνικές ομάδες θα είναι μόνο πράσινοι. Ήδη, έφυγαν δύο προπονητές, που είχαν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Αλεξίου κι ο Σεμερτζίδης.
Όπως ακούγεται και κάτι άλλο: ότι ο Φύσσας θα πάρει και ένα ακόμη πρώην πράσινο, τον Βόκολο στις εθνικές ομάδες. Όπως ίσως και τον Γεωργιάδη, που ήταν επί χρόνια στον ΠΑΟ, πριν περάσει για ένα φεγγάρι κι από τον Ολυμπιακό.
Κι εγώ δεν λέω. Αν τους κρίνουν χρήσιμους, ας τους πάρουν. Αλλά χρήσιμοι στις εθνικές ομάδες και…κόκκινοι δεν υπάρχουν;
Ο δε Ολυμπιακός πως τα βλέπει όλα αυτά;
Γιατί κάποιοι τα βλέπουν ως συνέχεια των όσων είδαμε στη διαιτησία στο τέλος της σεζόν, με Γιαννόπουλο και σία. Αλλά και της στελέχωσης της νέας ΚΕΔ..
Εντάξει, το να είναι «πράσινος» ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Σ. Πιλάβιος, δεν λέει και πολλά. Συνήθως οι πρόεδροι της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας «πράσινοι» ήταν…Άλλωστε, κι ο Ολυμπιακός ήταν από τους πρώτους, που συναίνεσε στη λύση Πιλάβιου.
Αλλά και στις εθνικές ομάδες πρέπει να είναι όλοι πράσινοι; Η αρχή έγινε με τον Φύσσα, επί σειρά ετών παίκτη του ΠΑΟ και με δύο θητείες στην Παιανία. Αυτός ανέλαβε δίπλα στον Ρεχάγκελ.
Όμως, φαίνεται πως θα έχουμε και συνέχεια. Κι εντάξει ο Νιόπλιας στην ελπίδων. Κι αυτός πρώην παίκτης του ΠΑΟ. Ο Νίκος ήταν στο κλιμάκιο των εθνικών ομάδων και τα πήγε και καλά.
Εδώ, ωστόσο, ακούγεται ότι τελικά στις εθνικές ομάδες θα είναι μόνο πράσινοι. Ήδη, έφυγαν δύο προπονητές, που είχαν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Αλεξίου κι ο Σεμερτζίδης.
Όπως ακούγεται και κάτι άλλο: ότι ο Φύσσας θα πάρει και ένα ακόμη πρώην πράσινο, τον Βόκολο στις εθνικές ομάδες. Όπως ίσως και τον Γεωργιάδη, που ήταν επί χρόνια στον ΠΑΟ, πριν περάσει για ένα φεγγάρι κι από τον Ολυμπιακό.
Κι εγώ δεν λέω. Αν τους κρίνουν χρήσιμους, ας τους πάρουν. Αλλά χρήσιμοι στις εθνικές ομάδες και…κόκκινοι δεν υπάρχουν;
Ο δε Ολυμπιακός πως τα βλέπει όλα αυτά;
Γιατί κάποιοι τα βλέπουν ως συνέχεια των όσων είδαμε στη διαιτησία στο τέλος της σεζόν, με Γιαννόπουλο και σία. Αλλά και της στελέχωσης της νέας ΚΕΔ..
- PAOK_NORTH_ARMY
Ο Νικολακόπουλος που αρθρογραφεί? Στο φώς ή στον πρωταθλητή?
Αηδία το άρθρο.
Αηδία το άρθρο.
- ΑποστόληςΑ
Παλικάρι μου δεν είναι απαραίτητα κακό όταν το κανάλι δεν λέει ειδήσεις του ΠΑΟΚ, γιατί αυτό μπορεί να οφείλεται στην ίδια την ΠΑΕ που δεν θέλει αυτό το διάστημα (για λόγους που η ίδια ξέρει) να ακούγονται ειδήσεις.eorptol έγραψε:τωρα ακουσα τα αθλητικα της ερτ3 στις ειδησεις τουλαχιστον 12-14 λεπτα ηταν ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΛΕΞΗ ΠΑΟΚ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....
Δεν θα γίνουμε σαν την ΑΕΚ που ένα μήνα τώρα αποτελεί είδηση ότι ενδιαφέρεται για τον Leonardo.
Στα αθόρυβα είμαστε πιο παραγωγικοί.
Αυτός ο Ραπτόπουλος ρε μαγκες τι θα γίνει...
Σήμερα ξεκίνησε να λέει για πώληση του Κοντρέρας και τον 'εκλεισα τον @@ γιατί με βγάζει έξω από τα ρούχα μου....
Σήμερα ξεκίνησε να λέει για πώληση του Κοντρέρας και τον 'εκλεισα τον @@ γιατί με βγάζει έξω από τα ρούχα μου....