Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

σημερα ξεπερασαν τα 10.000.

:P
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

Πρωσοπικά πιστεύω οτι όσοι πήραν είναι πολύ τυχεροί γιατί αν εκδοθούν όσα είπαν τότε δύσκολα θα προλάβουν....
:? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Α ρε ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

Συγχαρητήρια σε αύτον τον ΠΑΟΚτση....Δάκρυσα και μόνο που το άκουσα...
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ.........
:? :?
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

να τον εχει καλα ο θεος και να μας εχει καλα κ εμας για να κανουμε τον παοκ μας μεγαλο..
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Δεν ξερω αμα το γραψατε αλλα διαβασα στα σπορ του βορρα σημερα οτι πηγαν και πηραν διαρκειας 2 τυφλα παιδια. παρολλο που μπορουν να μπυνε τζαμπα στο γηπεδο λογω αναπηριας αυτοι επεμεναν να το πληρωσουν.
δεν ξερω αμα ειναι αληθεια αν ειναι ομως απλα σεβασμος για το μεγαλειο αυτου του λαου!!!

:?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Ναι ναι το ακουσα και γω αφτο σημερα το ειπε ενας φιλος.
Εχω παθει πλακα τα παιδια αυτα δεν μπορουνε να δουνε την ομαδα μπορουν να μπουνε τζαμπα και ομος πειραν δειαρκιας για την ιδεα ΠΑΟΚ.
Συνχταριτιρια τη να πω αλο.
Σημερα η μερα ειναι Τοσο απιστευτη και ταυτοχρονα τοσο συγκινιτικη.

Δεν περιγραφετε αφτο που εζησα σημερα ολη μερα με το αθλητικο κεντρο με τον παππου που ανεφερε ενα παιδι για τα διαρκειας και τωρα αφτο.

27-6-2008 ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

stelyk έγραψε:Δεν ξερω αμα το γραψατε αλλα διαβασα στα σπορ του βορρα σημερα οτι πηγαν και πηραν διαρκειας 2 τυφλα παιδια. παρολλο που μπορουν να μπυνε τζαμπα στο γηπεδο λογω αναπηριας αυτοι επεμεναν να το πληρωσουν.
δεν ξερω αμα ειναι αληθεια αν ειναι ομως απλα σεβασμος για το μεγαλειο αυτου του λαου!!!

:?
peinasmenos έγραψε:
Ενώ λοιπόν υπήρχε όλος αυτός ο κόσμος σκάει μύτη ένα γεροντάκι γύρω στα
70 με 75 κρατώντας στα χέρια ένα μικρό λευκό σακουλάκι.

Αμέσως όλοι του δώσαμε την σειρά μας για να μην περιμένει όρθιος

Φτάνει λοιπόν το γεροντάκι στο ταμείο και ακουμπάει το άπρο σακουλάκι το οποίο ήταν γεμάτο κέρματα

Το γεροντάκι μάζευε κέρμα-κέρμα όλη την χρονιά για να αγοράσει διαρκείας

Πολλά παλικάρια δακρύσανε και η κοπελιά στο ταμείο έμεινε κάγκελο

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ ρε παιδιά

Κουβαλάμε μεγάλο βάρος στις πλάτες μας....ΠΑΟΚ είσαι

Τελικά είμαστε τεράστιοι...

Όταν διαβάζεις κάτι τέτοια απλά αισθάνεσαι γίγαντας!!! Σεβασμός και τιμή στον παππούλη και τα δυο τυφλά παλικαρια... Δάκρυσα ρε γαμώτο!!!

Είναι ευλογημένη τελικά αυτή η ομάδα!!!

Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω...το μυαλό μου έχει κολλήσει αδέρφια...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

ΠΑΟΚ: Γενναίες αποφάσεις, μεγάλες κινήσεις
Αναμφισβήτητα η "είδηση της ημέρας" είναι η επίσημη δημοσιοποίηση από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ της συμφωνίας η οποία σηματοδοτεί την έναρξη μιας μεγάλης προσπάθειας για την εκπλήρωση μιας αντίστοιχα μεγαλόπνοης ιδέας. Το προπονητικό κέντρο του συλλόγου, διακαής πόθος και όνειρο δεκαετιών, μέγιστη και αναγκαία προϋπόθεση για τη συγκρότηση, θεμελίωση, αλλά και διαδρομή ενός συλλόγου με προοπτικές και πιθανότητες διάκρισης στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου, από χθες το μεσημέρι "μπήκε" θυελλωδώς όχι μόνο σαν είδηση, αλλά και σαν πραγματικότητα (!) στη ζωή ενός πολύπαθου, ηρωικού και διψασμένου για μεγάλες αθλητικές κατακτήσεις φίλαθλου λαού. Εβδομήντα πέντε, περίπου στρέμματα, με την προοπτική να φτάσουν στα 125 μεταξύ Νέας Μεσήμβριας και Ξηροχωρίου, προσδιορισμένα, οριοθετημένα, συμφωνημένα και... στολισμένα με ασπρόμαυρα σημαιάκια... "υποδέχθηκαν" χθες και "καλωσόρισαν" τους εκπροσώπους του Τύπου, διαβεβαιώνοντάς τους με το δικό τους... στέρεο και... αμετακίνητο τρόπο, για την ιστορική αναγκαιότητα της εκπλήρωσης ενός μεγαλόπνοου μελλοντικού σχεδιασμού, ο οποίος καθυστέρησε αδικαιολόγητα και του οποίου το "πρώτο βήμα" (αποφασιστικό και θαρραλέο) έγινε από την σημερινή διοίκηση.
Θεωρώ ότι περισσεύει κάθε προσπάθεια από μέρους μου για μια ιδιαίτερη προσέγγιση και ανάλυση της σημασίας της επίσημης αναγγελίας της είδησης, όπως και μια πρόχειρη εκτίμηση της αξίας και των μελλοντικών προοπτικών και ωφελημάτων της εντυπωσιακής και ομολογουμένως ευοίωνες, ουσιοδέστατες αλλά και γενναίες αποφάσεις της ΠΑΟΚτσίδικης διοίκησης. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του "στόχευσαν" με απόλυτη επιτυχία, στο κέντρο μιας πολύχρονης αυτοκαταστροφικής αδράνειας, αγνόησαν αρτηριοσκληρωτικά στερεότυπα, φοβίες και αγκυλώσεις του παρελθόντος και προχώρησαν, μέσα από τα τόσα προβλήματα που κληρονόμησαν σε μια κίνηση ελπίδας. Με μια απόφαση που ενισχύει σημαντικά την αυτοπεποίθηση ολόκληρης της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας και επιβεβαιώνει με αδιαμφισβήτητο τρόπο προθέσεις αλλά και οράματα (διοικητικά και οπαδικά) έβαλαν και πάλι το ασπρόμαυρο "εξπρές" στις ράγες ενός υπερσύγχρονου σχεδιασμού. Μπράβο τους.
Υ.Γ. Τακτικός αναγνώστης της στήλης, παλιός καλός φίλος κι ένας απ' τους εντιμότερους Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές - άπεγκτους Βαθμολογητές του παρελθόντος ο Κλείτος Κόντζαλης μου τηλεφώνησε χθες το βράδυ για ν' αλλάξει μαζί μου δυο κουβέντες για ένα περιστατικό που τον συγκλόνισε στην κυριολεξία και το οποίο το πληροφορήθηκε από κάποια εξομολόγηση του Θοδωρή Ζαγοράκη σε φίλους του.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, καταφανέστατα συγκινημένος αποκάλυψε ότι έμεινε στην κυριολεξία άφωνος που είδε στη σειρά που υπήρχε για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας δύο τυφλούς (!!) φίλους της ομάδας που περίμεναν καρτερικά ν' αγοράσουν το δικό τους εισιτήριο! Από μέρους μου το μόνο σχόλιο που μπορεί να γίνει είναι κάτι που το ζω μισό περίπου αιώνα: "Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ".

Δημοσιεύτηκε : 28 Jun - 12:58 - Metrosport -
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

Σ'όλη την ζωή μου τρελαμένος,
ΠΑΟΚαρα ως το τέλος...
Άβαταρ μέλους
sakisPAOK1926sweden

Δημοσίευση από sakisPAOK1926sweden »

1o.ooo+
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

ΟΚ εγώ το δηλώνω:ΕΧΩ ΛΑΛΗΣΕΙ
Forza ΠΑΟΚαρα οεοεοεο
Γάμα τους την μάνα ρε ΔΙΚΕΦΑΛΕ...........

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ.............
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ........
salonikios_85

Δημοσίευση από salonikios_85 »

ειπανε για 14800 ισχυει κατι?ξερετε?
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

10280 EINAI KAI EΠΙΣΗΜΑ :? :? :?
salonikios_85

Δημοσίευση από salonikios_85 »

δεν τον ακουω ρε... απλα ετυχε να ακουσω σημερα και ακουσα εναν να λεει....σε αλλο τοπικ λεω....τι πινει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”