ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Σήμερα το πρωί έκανε σεισμό στην Κρήτη, 5,7R, νότια της Ιεράπετρας. Ταρακουνήθηκε όλη η Κρήτη, ιδίως η Ανατολική.
@ΑποστόληςΑ καλημέρα.
Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με κάρτες;
Υγ. Νίκη αύριο με μηδέν ανθρακικό.
Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με κάρτες;
Υγ. Νίκη αύριο με μηδέν ανθρακικό.
Ελπίζω ο Βιερίνια να τους περάσει στα αποδυτήρια το όλο κλίμα, να δουν και ακούσουν όλοι τους οτι φτάσαμε στο σημείο ο ΟΦΗ, ποιος, ο ΟΦΗ, να θεωρεί τον εαυτό του φαβορί και ψιλοσιγουράκι σε τελικό μαζί τους, με τα χάλια που δείχνουν εδώ και εβδομάδες.
Να τους πει κάποιος οτι όταν δεν μπορούν να κερδίσουν τις τελευταίες εβδομάδες ούτε ΑΕΛ, ούτε Βόλο, και δεν βγάζουν τελική στο τέρμα σε 2 ματς ντέρμπι, αυτά γίνονται.
Στα πόδια τους είναι να κλείσουν στόματα.
Να τους πει κάποιος οτι όταν δεν μπορούν να κερδίσουν τις τελευταίες εβδομάδες ούτε ΑΕΛ, ούτε Βόλο, και δεν βγάζουν τελική στο τέρμα σε 2 ματς ντέρμπι, αυτά γίνονται.
Στα πόδια τους είναι να κλείσουν στόματα.
Αφού είπαμε όχι πανηγύρια..
Όποιος θέλει όμως μπορεί γιατί αναφέρομαι στο πρόσθετο ανθρακικό.
Υγ. @gpap5 πλάκα κάνω. Αν και διαφωνώ με την προσέγγιση σου, την καταλαβαίνω. Τη δική μου την έγραψα στην προπροηγούμενη σελίδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Παρ 24 Απρ 2026, 11:41, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πίεση στην άρθρωση τόση ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα. Είχα τοποθετήσει και εγώ πριν λίγα χρόνια σε κατά γόνυ λόγω κάκωσης μηνίσκου και μπορούσα να ασκηθώ κανονικά. Δεν νομίζω να είναι κάτι το ανησυχητικό για τους παίκτες μας.marsantos έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 23:24Γιατρέ καλησπέρα.Γερασίμου έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 21:34 Στην επιβίβαση των παικτών στο πούλμαν της ομάδας στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς κατά την αναχώρηση για τον Βόλο, είδα ότι στο αριστερό τους γόνατο ο Μιχαηλίδης και ο Χατσίδης, είχαν περίδεση με ελαστικό επίδεσμο. Θέλω να πιστεύω ότι είναι για προληπτικούς και μόνο λόγους.
Δώσε πάλι τα φώτα σου.
Τι προσφέρει η περίδεση με ελαστικό επίδεσμο προληπτικά;
Γιατρέ καλημέρα.Γερασίμου έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 10:13 ...
Πίεση στην άρθρωση τόση ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα. Είχα τοποθετήσει και εγώ πριν λίγα χρόνια σε κατά γόνυ λόγω κάκωσης μηνίσκου και μπορούσα να ασκηθώ κανονικά. Δεν νομίζω να είναι κάτι το ανησυχητικό για τους παίκτες μας.
Υπέρ ευχαριστώ. Όχι μόνο για την πληροφορία αλλά και για την ορολογία. Με τρελαίνουν αυτά..
Είμαστε η πιο έμπειρη ομάδα της σουπερ λιγκ της τελευταίας δεκαετίας στο κύπελλο.
Έχουμε περάσει αντιπάλους και αντιπάλους ....σε διάφορες < συνθήκες> και φτάνουμε σήμερα να κλαίτε σαν να κατεβαίνουμε για πρώτη φορά μετά απο 10 χρόνια σε τελικό?
Ο ΟΦΗ τι εμπειρία έχει?
Τι θα πει δεν είμαστε σε καλή κατάσταση?
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ!!!
Πάμε να πάρουμε το κύπελλο για 1926+ λόγους!!!!
Δηλαδή για να κερδίσουμε μια ομάδα που παίζει στα πλέι άουτ πρέπει να παίξουμε πλήρεις?
Δηλαδή αν επικρατεί τέτοιος φόβος και άγχος σε μας στον ΟΦΗ τι πρέπει να νιώθουν?
Με ποιον παίζουν στον τελικό ? με τον αρούλη?
ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Κάθε ματς που παίζεις είναι μια μάχη...χάσαμε μια μάχη απο τα χανούμια ....τι σημαίνει αυτό? ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ?
Και στο χειρότερο φεγγάρι του ΠΑΟΚ η ομάδα οφείλει να είναι φαβορί να παίξει ως τέτοιο και στο τέλος να το σηκώσει.

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!!!
Έχουμε περάσει αντιπάλους και αντιπάλους ....σε διάφορες < συνθήκες> και φτάνουμε σήμερα να κλαίτε σαν να κατεβαίνουμε για πρώτη φορά μετά απο 10 χρόνια σε τελικό?
Ο ΟΦΗ τι εμπειρία έχει?
Τι θα πει δεν είμαστε σε καλή κατάσταση?
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ!!!
Πάμε να πάρουμε το κύπελλο για 1926+ λόγους!!!!
Δηλαδή για να κερδίσουμε μια ομάδα που παίζει στα πλέι άουτ πρέπει να παίξουμε πλήρεις?
Δηλαδή αν επικρατεί τέτοιος φόβος και άγχος σε μας στον ΟΦΗ τι πρέπει να νιώθουν?
Με ποιον παίζουν στον τελικό ? με τον αρούλη?
Κάθε ματς που παίζεις είναι μια μάχη...χάσαμε μια μάχη απο τα χανούμια ....τι σημαίνει αυτό? ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ?
Και στο χειρότερο φεγγάρι του ΠΑΟΚ η ομάδα οφείλει να είναι φαβορί να παίξει ως τέτοιο και στο τέλος να το σηκώσει.
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!!!
- These users thanked the author van rooy for the post (total 5):
- marsantos, leomatos88, curtis, Kabamaru11, trouman
navigator11 έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 22:04Πιο πιθανό να κάνει το "marsantos mamiesai" (με φωνή Τσάκωνα)
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- navigator11
Ανέκαθεν αναρωτιόμουν , τι είναι η θετική ενέργεια και η πίστη από επιστημονικής άποψης.van rooy έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 11:20 ...
Με ποιον παίζουν στον τελικό ? με τον αρούλη?![]()
Αν για παράδειγμα πούμε, ότι έχουμε τις περισσότερες συμμετοχές τη τελευταία 10ετία ( αληθινό) άρα ο ΟΦΗ πρέπει να μας βλέπει και να σκιάζεται αυτό θα οδηγήσει την ομάδα να ξεπεράσει τις 6 τελικές μο που έχει στα τελευταία 5-6 ματς;
Αν από την άλλη πούμε ότι ο ΠΑΟΚ όπως εμφανίζεται εδώ και 1 μήνα είναι αν όχι η χειρότερη , μια από 2-3 χειρότερες εκδόσεις του ΠΑΟΚ τη τελευταία δεκαετία άρα το ματς ίσως είναι αμφίρροπο , αυτό θα οδηγήσει στο Ντέλια να πάθει κοκομπλόκο όταν βρεθεί μπροστά στο τέρμα;
Δε ξέρω, δυσκολεύομαι να καταλάβω.
- These users thanked the author giapas for the post:
- katafraktos
Στη ζωή οι άνθρωποι που έχουν θετική ενέργεια και πίστη φίλε μου τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα απο άλλους που κλαίγονται για όλα .
Η αυτοπεποίθηση σε έναν αθλητή δεν έρχεται μόνο μέσα απο τις καλές εμφανίσεις αλλά και τον χαρακτήρα του...όσοι έχουν θετική ενέργεια και πίστη δεν τους παίρνει απο κάτω μια ήττα με 3-0.
Δεν τα βλέπουν όλα μαύρα.
Γύρω σου με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι έχουν όλοι τον ίδιο χαρακτήρα ή αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο?
Κάποιοι ακόμα και με χιούμορ τα προσπερνάνε και λένε θα τα καταφέρω ...
Κάποιοι με πίστη έφτασαν ψηλά .
Κάποιοι με πίστη και θετική ενέργεια έχουν νικήσει τη μάχη με τον καρκίνο....
υγ. Ο ΠΑΟΚ στα δικά σου μάτια είναι ο χειρότερος της δεκαετίας αλλά στα δικά μου όχι....έχω δει πολύ χειρότερες εκδοχές της ομάδας μας στο πρόσφατο παρελθόν.
Η αυτοπεποίθηση σε έναν αθλητή δεν έρχεται μόνο μέσα απο τις καλές εμφανίσεις αλλά και τον χαρακτήρα του...όσοι έχουν θετική ενέργεια και πίστη δεν τους παίρνει απο κάτω μια ήττα με 3-0.
Δεν τα βλέπουν όλα μαύρα.
Γύρω σου με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι έχουν όλοι τον ίδιο χαρακτήρα ή αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο?
Κάποιοι ακόμα και με χιούμορ τα προσπερνάνε και λένε θα τα καταφέρω ...
Κάποιοι με πίστη έφτασαν ψηλά .
Κάποιοι με πίστη και θετική ενέργεια έχουν νικήσει τη μάχη με τον καρκίνο....
υγ. Ο ΠΑΟΚ στα δικά σου μάτια είναι ο χειρότερος της δεκαετίας αλλά στα δικά μου όχι....έχω δει πολύ χειρότερες εκδοχές της ομάδας μας στο πρόσφατο παρελθόν.
Πάρα πολυ καλη ερώτηση, στην οποία έχω αφιερώσει κατι παραπάνω απο μισό αιώνα έρευνας. Μάλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν, αλλά θα όριζα σαν πίστη την 'κρυφή' ενέργεια που βρίσκει κάποιος μέσα του όταν δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Οποιοσδήποτε έχει βιώσει near end βιώματα θα συμφωνήσει μαζί μου. Το ίδιο και όποιος παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ, ομάδα που ο,τι εχει καταφέρει το έχει καταφέρει ενάντια σε κάθε λογική συγκριση badget κλπ. Η απάντηση λοιπόν ειναι πως αύριο θα σηκώσουμε ένα ακομα κύπελο, κι ας παιξουμε με ενα παικτη μονο. Αμφιβάλει κανεις? Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!giapas έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 11:45Ανέκαθεν αναρωτιόμουν , τι είναι η θετική ενέργεια και η πίστη από επιστημονικής άποψης.van rooy έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 11:20 ...
Με ποιον παίζουν στον τελικό ? με τον αρούλη?![]()
Αν για παράδειγμα πούμε, ότι έχουμε τις περισσότερες συμμετοχές τη τελευταία 10ετία ( αληθινό) άρα ο ΟΦΗ πρέπει να μας βλέπει και να σκιάζεται αυτό θα οδηγήσει την ομάδα να ξεπεράσει τις 6 τελικές μο που έχει στα τελευταία 5-6 ματς;
Αν από την άλλη πούμε ότι ο ΠΑΟΚ όπως εμφανίζεται εδώ και 1 μήνα είναι αν όχι η χειρότερη , μια από 2-3 χειρότερες εκδόσεις του ΠΑΟΚ τη τελευταία δεκαετία άρα το ματς ίσως είναι αμφίρροπο , αυτό θα οδηγήσει στο Ντέλια να πάθει κοκομπλόκο όταν βρεθεί μπροστά στο τέρμα;
Δε ξέρω, δυσκολεύομαι να καταλάβω.
@giapas καλημέρα.
Ανοίγεις πολύ μεγάλη κουβέντα η οποία δεν είναι εύκολο να απαντηθεί μονοσήμαντα γιατί παίζει ρόλο και από παίκτη σε παίκτη.
Θα σου πω ένα δικό μου παράδειγμα.
Στα νιάτα μου και πριν γεράσω ποδοσφαιρικά, έπαιζα εξτρεμάκι στο τοπικό.
Μια ωραία πρωία, μας κάθεται ένα ματσάκι με αδύναμο αντίπαλο και βγαίνω στο πρώτο ημίχρονο 2 μάτια τετ α τετ. Τα χάνω και τα 2.
Στο ημίχρονο τρώω μπινελίκι χοντρό από συμπαίκτες.
Στο βγήκα άλλα 4 τετ α τετ συνολικά. Ένιωθα την έννοια αρνητική ενέργεια να με λούζει γιατί καταλάβαινα πως τη στιγμή της πάσας όλοι έλεγαν από μέσα τους 'κανόνισε να το χάσεις κι αυτό μ@...'
Η σκέψη αυτή με βάρυνε τόσο που στα 2 από τα 4 τετ α τετ η μπάλα έφυγε τόσο αναιμικά όσο του Τισουντάλι πέρυσι στο Χαριλάου.
Στα 2 τελευταία δεν είχα κουράγιο να σηκώσω το κεφάλι να δω που είναι ο τερματοφύλακας και απλά προχώρησα σκυφτός κοιτάζοντας μόνο τη μπάλα.
Το 6ο και τελευταίο μπήκε απλά επειδή πέρασε με καραμπόλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα όπως πέρυσι στου Μπάμπα μέσα στη Γαλατά.
Το πως λοιπόν μπορεί να επηρεαστεί ένας παίκτης από την πίεση, την αρνητική ενέργεια, την απογοήτευση κτλ. είναι κάτι που δε μπορούμε να το πούμε για κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά καθώς υπάρχουν αυτοί που είναι άνιωθοι, υπάρχουν όμως κι αυτοί που αισθάνονται σαν να παίζουν σιδερένιες μπάλες στα πόδια.
Θα μπορούσα να συνεχίσω με πολλά, παρόμοια και ανόμοια παραδείγματα μέσα από τον ΠΑΟΚ αλλά το σεντόνι θα γίνει ατελείωτο.
Θα πω μόνο ένα που το είχε στηλιτεύσει κι ο προπονητής. Τον περυσινό αγώνα με τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Εκεί αν θυμάσαι μετά το 1-0 χάθηκαν αρκετά τετ α τετ με παρόμοιο τρόπο. Εκτέλεση από κοντινή απόσταση, ψηλά πάνω από τα δοκάρια και από διαφορετικούς παίκτες. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες εκτελούσαν λίγο βιαστικά. Για λίγα μιλισεκόντς δεν άφηναν το σώμα να μπει πάνω από την μπάλα σωστά για να μη σηκωθεί ψηλά. Όπως είπε και ο προπονητής, αυτές οι εκτελέσεις έδειχναν βιασύνη, βιασύνη να τελειώσουν γρήγορα το ματς. Το γιατί είχαν αυτήν την ψυχολογία σε εκείνο το παιχνίδι είναι κάτι που επίσης μπορούμε να το συζητάμε για ώρα. Η ψυχολογία και ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο (όχι πάντα) στην συμπεριφορά ενός αθλητή και κατ' επέκταση μιας ομάδας
Ανοίγεις πολύ μεγάλη κουβέντα η οποία δεν είναι εύκολο να απαντηθεί μονοσήμαντα γιατί παίζει ρόλο και από παίκτη σε παίκτη.
Θα σου πω ένα δικό μου παράδειγμα.
Μια ωραία πρωία, μας κάθεται ένα ματσάκι με αδύναμο αντίπαλο και βγαίνω στο πρώτο ημίχρονο 2 μάτια τετ α τετ. Τα χάνω και τα 2.
Στο βγήκα άλλα 4 τετ α τετ συνολικά. Ένιωθα την έννοια αρνητική ενέργεια να με λούζει γιατί καταλάβαινα πως τη στιγμή της πάσας όλοι έλεγαν από μέσα τους 'κανόνισε να το χάσεις κι αυτό μ@...'
Η σκέψη αυτή με βάρυνε τόσο που στα 2 από τα 4 τετ α τετ η μπάλα έφυγε τόσο αναιμικά όσο του Τισουντάλι πέρυσι στο Χαριλάου.
Στα 2 τελευταία δεν είχα κουράγιο να σηκώσω το κεφάλι να δω που είναι ο τερματοφύλακας και απλά προχώρησα σκυφτός κοιτάζοντας μόνο τη μπάλα.
Το 6ο και τελευταίο μπήκε απλά επειδή πέρασε με καραμπόλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα όπως πέρυσι στου Μπάμπα μέσα στη Γαλατά.
Το πως λοιπόν μπορεί να επηρεαστεί ένας παίκτης από την πίεση, την αρνητική ενέργεια, την απογοήτευση κτλ. είναι κάτι που δε μπορούμε να το πούμε για κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά καθώς υπάρχουν αυτοί που είναι άνιωθοι, υπάρχουν όμως κι αυτοί που αισθάνονται σαν να παίζουν σιδερένιες μπάλες στα πόδια.
Θα μπορούσα να συνεχίσω με πολλά, παρόμοια και ανόμοια παραδείγματα μέσα από τον ΠΑΟΚ αλλά το σεντόνι θα γίνει ατελείωτο.
Θα πω μόνο ένα που το είχε στηλιτεύσει κι ο προπονητής. Τον περυσινό αγώνα με τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Εκεί αν θυμάσαι μετά το 1-0 χάθηκαν αρκετά τετ α τετ με παρόμοιο τρόπο. Εκτέλεση από κοντινή απόσταση, ψηλά πάνω από τα δοκάρια και από διαφορετικούς παίκτες. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες εκτελούσαν λίγο βιαστικά. Για λίγα μιλισεκόντς δεν άφηναν το σώμα να μπει πάνω από την μπάλα σωστά για να μη σηκωθεί ψηλά. Όπως είπε και ο προπονητής, αυτές οι εκτελέσεις έδειχναν βιασύνη, βιασύνη να τελειώσουν γρήγορα το ματς. Το γιατί είχαν αυτήν την ψυχολογία σε εκείνο το παιχνίδι είναι κάτι που επίσης μπορούμε να το συζητάμε για ώρα. Η ψυχολογία και ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο (όχι πάντα) στην συμπεριφορά ενός αθλητή και κατ' επέκταση μιας ομάδας
- These users thanked the author marsantos for the post:
- leomatos88
Έχουν βγει οδηγίες γενικά για πως θα γίνουν οι μετακινήσεις?
ΠΑΟΚ κύπελλο
ΠΑΟΚ κύπελλο
- navigator11
Έτσι εξηγούνται αρκετά τώραmarsantos έγραψε: Παρ 24 Απρ 2026, 12:16
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- marsantos, leomatos88