Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το μόνο που φταίει είναι οι τραυματισμοί και αυτοί γιατί σημειώθηκαν στο ίδιο διάστημα.
- These users thanked the author van rooy for the post:
- Ορτζονικίδης
Τί κριτική να κάνεις και σε ποιόν;
Τί τακτικές ακολούθησε ο Λουτσέσκου και ποιόν να ξεκούραζε και ποιόν να έβαζε κτλ.
Όλα αυτά μετά απο τα παιχνίδια και πάντα εκ του ασφαλούς.
Έχουμε φοβερή ατυχία, έχουμε και μερικά απίστευτα σφυρίγματα που αλλοιώνουν και την τροπή ενός παιχνιδιού και - αυτό είναι το παράπονό μου απο τους παίχτες μας - την επιπολαιότητά τους σε κρίσιμα σημεία σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας σε τελικές πάσες που δεν δίνονται, όταν πρέπει, και κάτι τελικές της απελιπισίας απο εγωισμό.
Μου κάνει πολύ εντύπωση, ότι ο Τάισον σε πολλές ευκαιρίες έχει λάθος επιλογές απο υπερβάλλοντα ζήλο.
Αλλά τί κριτική να του κάνεις; Δεν είναι δίκαιο.
Έχουμε μιά περίοδο φοβερής γκαντεμιάς, απλά.

Τί τακτικές ακολούθησε ο Λουτσέσκου και ποιόν να ξεκούραζε και ποιόν να έβαζε κτλ.
Όλα αυτά μετά απο τα παιχνίδια και πάντα εκ του ασφαλούς.
Έχουμε φοβερή ατυχία, έχουμε και μερικά απίστευτα σφυρίγματα που αλλοιώνουν και την τροπή ενός παιχνιδιού και - αυτό είναι το παράπονό μου απο τους παίχτες μας - την επιπολαιότητά τους σε κρίσιμα σημεία σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας σε τελικές πάσες που δεν δίνονται, όταν πρέπει, και κάτι τελικές της απελιπισίας απο εγωισμό.
Μου κάνει πολύ εντύπωση, ότι ο Τάισον σε πολλές ευκαιρίες έχει λάθος επιλογές απο υπερβάλλοντα ζήλο.
Αλλά τί κριτική να του κάνεις; Δεν είναι δίκαιο.
Έχουμε μιά περίοδο φοβερής γκαντεμιάς, απλά.
Μαρσαντε Έχεις δίκιο , δεν ήταν 4 90λεπτα και λάθος μου που το έγραψα χωρίς να το τσεκάρω.
Απο εκεί και πέρα δικαίωμά σου είναι να θεωρείς ότι αλλάζει κάτι στο νόημα. Ο Πέλκας , σε 4 σερι παιχνίδια τεταρτη Σαββατο , ξεκίνησε βασικός με ότι συνεπάγεται αυτό.
Εσύ τα βλέπεις όλα καλά , εγω θεωρώ με τις Σέρρες δεν είχε καμιά δουλειά να παίξει. Αντε θα μου πεις επαιξε για να παρει ρυθμο σε ευκολο ματς. Οκ το αγοράζω.
Επίσης στον επαναληπτικό με ζελα , αφού έπαιξε μέσα στον Άρη , δεν είχε καμιά δουλειά να ξαναπαίξει.
Η λογική έλεγε , με δεδομένο ότι έπαιξε με Σέρρες και στο 0-1 επι του λαγού, να ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ αν θα τον αποφορτίσεις στο χαριλάου ή στον επαναληπτικό κυπέλλου. Και στη μία περίπτωση και στην άλλη , πέρα από Χατσίδη υπάρχούν κι άλλοι ξέρεις.
Υπάρχει Μπαλντε και Μπερδος.
Και το ξαναγράφω.
Τον παπαρουφογλου είχαμε αντιπαλο στο Χαριλαου και τον Κουντουρη θα είχαμε αντιπαλο στη Τούμπα.
Τελοσπαντων , δε συμφωνούμε.
Γνώμη σου είναι ότι πέσαμε στη τέλεια καταιγίδα και ατυχήσαμε.
Γνώμη μου είναι ότι μας έκατσε πράγματι μια σπάνια κέντα αλλά τα σκατώσαμε στη διαχείριση. Με την έλλειψη τόλμης και θάρρους να "κάψουμε" ένα ματς, καταφέραμε να κάψουμε 5-6 ματς και τη μισή ομάδα. Ο οποιοσδήποτε Μπαλντέ , για αυτό είναι μετάξυ πρώτης και δεύτερης ομάδας. Για να έχεις το θάρρος , να πάρεις το ρίσκο και να τον βάλεις σε 1-2 από αυτά τα ματς. Με τη Θέλτα στην έδρα μας που μας έκαναν κουδούνια θα έχανες κάτι αν είχες 1-2 τέτοια παιδιά μέσα ;
Μη σου βάλω τα λεπτά του Μειτε μέχρι το τραυματισμό , ενώ υπήρχαν καμαρά - μπιάνκο - θυμιάνης να καλύψουν , γιατί θα κάνω χαρακίρι.
Μη σου βάλω λεπτά Μπάμπα.
Άστο
Απο εκεί και πέρα δικαίωμά σου είναι να θεωρείς ότι αλλάζει κάτι στο νόημα. Ο Πέλκας , σε 4 σερι παιχνίδια τεταρτη Σαββατο , ξεκίνησε βασικός με ότι συνεπάγεται αυτό.
Εσύ τα βλέπεις όλα καλά , εγω θεωρώ με τις Σέρρες δεν είχε καμιά δουλειά να παίξει. Αντε θα μου πεις επαιξε για να παρει ρυθμο σε ευκολο ματς. Οκ το αγοράζω.
Επίσης στον επαναληπτικό με ζελα , αφού έπαιξε μέσα στον Άρη , δεν είχε καμιά δουλειά να ξαναπαίξει.
Η λογική έλεγε , με δεδομένο ότι έπαιξε με Σέρρες και στο 0-1 επι του λαγού, να ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ αν θα τον αποφορτίσεις στο χαριλάου ή στον επαναληπτικό κυπέλλου. Και στη μία περίπτωση και στην άλλη , πέρα από Χατσίδη υπάρχούν κι άλλοι ξέρεις.
Υπάρχει Μπαλντε και Μπερδος.
Και το ξαναγράφω.
Τον παπαρουφογλου είχαμε αντιπαλο στο Χαριλαου και τον Κουντουρη θα είχαμε αντιπαλο στη Τούμπα.
Τελοσπαντων , δε συμφωνούμε.
Γνώμη σου είναι ότι πέσαμε στη τέλεια καταιγίδα και ατυχήσαμε.
Γνώμη μου είναι ότι μας έκατσε πράγματι μια σπάνια κέντα αλλά τα σκατώσαμε στη διαχείριση. Με την έλλειψη τόλμης και θάρρους να "κάψουμε" ένα ματς, καταφέραμε να κάψουμε 5-6 ματς και τη μισή ομάδα. Ο οποιοσδήποτε Μπαλντέ , για αυτό είναι μετάξυ πρώτης και δεύτερης ομάδας. Για να έχεις το θάρρος , να πάρεις το ρίσκο και να τον βάλεις σε 1-2 από αυτά τα ματς. Με τη Θέλτα στην έδρα μας που μας έκαναν κουδούνια θα έχανες κάτι αν είχες 1-2 τέτοια παιδιά μέσα ;
Μη σου βάλω τα λεπτά του Μειτε μέχρι το τραυματισμό , ενώ υπήρχαν καμαρά - μπιάνκο - θυμιάνης να καλύψουν , γιατί θα κάνω χαρακίρι.
Μη σου βάλω λεπτά Μπάμπα.
Άστο
Αν έκανε ροτέσιον με μπέρδο μπαλντέ τέιλορ κτλ ...και αποκλείονταν απο τον βάζελο με λάθος κάποιου πιτσιρικά....θα άκουγε ότι κάνει αλχημείες...δεν προτίμησε να παίξει με βασικούς και να κλειδώσει την παρουσία μας στον τελικό κτλ.
Γνωρίζει ότι τα συναισθήματα νίκης ήττας είναι πάντα ακραία.
Όπως θα έπρεπε να αποδεχόμαστε ότι στον πόλεμο πηγαίνει με αυτούς που πιστεύει ότι θα κερδίσουν τη μάχη .
Ότι επιλογή και να κάνει υπάρχουν συνέπειες οπότε διάλεξε να παίξει στα κόκκινα με τους <βασικούς>.
Πως θα στηρίζονταν σε παίκτη που δεν έχει ξαναπαίξει στη πρώτη ομάδα και ειδικά σε μια περίοδο όπου η ομάδα δεν είναι πλήρης για να μπορέσει να βοηθήσει έναν πιτσιρικά να ενσωματωθεί?
Γνωρίζει ότι έτσι μπορεί να τον κάψει....άλλος θα πει ότι μπορεί να έβγαζε λαγό...όμως με βάση τη δική του ιδιοσυγκρασία δεν πιστεύει σε λαγούς αλλά στην ενσωμάτωση .
Εδω κάναμε μεταγραφή δεξί μπακ που έχει παίξει στον αγιαξ άρα η τακτική προσήλωση είναι δεδομένη και είδαμε μετά απο πόσο καιρό τον έβαλε.
Να μην αναφέρω τα σχόλια που γράφονται εδω μέσα για ζαφείρη.....ή για τέιλορ.
υγ. Αν έβαζε το τετ α τετ ο δεσπότοφ με τα σκουλήκια και παίρναμε το παιχνίδι όπως αν έβαζε το πέναλτι ο γιακουμάκης και κερδίζαμε τα χανούμια σήμερα θα κάναμε την ίδια κουβέντα ή όλα θα κρύβονταν πίσω απο το αποτέλεσμα?
Όπως θα έπρεπε να αποδεχόμαστε ότι στον πόλεμο πηγαίνει με αυτούς που πιστεύει ότι θα κερδίσουν τη μάχη .
Ότι επιλογή και να κάνει υπάρχουν συνέπειες οπότε διάλεξε να παίξει στα κόκκινα με τους <βασικούς>.
Πως θα στηρίζονταν σε παίκτη που δεν έχει ξαναπαίξει στη πρώτη ομάδα και ειδικά σε μια περίοδο όπου η ομάδα δεν είναι πλήρης για να μπορέσει να βοηθήσει έναν πιτσιρικά να ενσωματωθεί?
Γνωρίζει ότι έτσι μπορεί να τον κάψει....άλλος θα πει ότι μπορεί να έβγαζε λαγό...όμως με βάση τη δική του ιδιοσυγκρασία δεν πιστεύει σε λαγούς αλλά στην ενσωμάτωση .
Εδω κάναμε μεταγραφή δεξί μπακ που έχει παίξει στον αγιαξ άρα η τακτική προσήλωση είναι δεδομένη και είδαμε μετά απο πόσο καιρό τον έβαλε.
υγ. Αν έβαζε το τετ α τετ ο δεσπότοφ με τα σκουλήκια και παίρναμε το παιχνίδι όπως αν έβαζε το πέναλτι ο γιακουμάκης και κερδίζαμε τα χανούμια σήμερα θα κάναμε την ίδια κουβέντα ή όλα θα κρύβονταν πίσω απο το αποτέλεσμα?
@giapas Έχεις δίκιο πως η χρήση του Πέλκα ως βασικό σε συνεχόμενα παιχνίδια είναι κάτι που σε κάνει να κινείσαι μεταξύ σφύρας και άκμονος.
Πες μου όμως που μπορούσε να μη μπει βασικός;
Στο ματς με τις Σέρρες είχε 10 μέρες από την τελευταία του συμμετοχή. Αφού όλοι οι υπόλοιποι έπαιξαν με τη Λυών και μάλιστα για αρκετή ώρα με 10 παίκτες, δεν είναι λογικό να ξεκινήσει;
Στο ματς κυπέλλου είναι ντέρμπι και πρώτος αγώνας που κρίνει πολλά. Είναι το μοναδικό σου δεκάρι και προέρχεται από έναν αγώνα ψιλοπαραλία. Γιατί κακά τα ψέματα στον αγώνα με τις Σέρρες δεν υπήρχε επιβάρυνση. Ξεκινάς με Μύθου άρα έχεις έναν πιτσιρικά μέσα. Θα έβαζες Μπαλντέ σε τόσο κρίσιμο αγώνα; Θα κατέβαινες δλδ Λεωφόρο με Μπαλντέ στο 10 και Μύθου στα φορ; Εγώ προσωπικά με τίποτα.
Την Κυριακή στο Χαριλάου είναι ματς τίτλου. Σου σακατεύουν τον Χατσίδη. Έχεις 4 μεσοεπιθετικούς. Κάποιος πρέπει να μείνει έξω. Ντεσπόντοφ είναι ξεκούραστος. Αντρίγια όπως και να είναι αντέχει. Μένουν Τάισον και Πέλκας. Μπορούμε να ψέξουμε τον προπονητή που επέλεξε να ξεκουράσει τον 38χρονο Τάισον; Ο Πέλκας ήταν στο πρόγραμμα να βγει. Έλα όμως που τραυματιζεται ο Ντεσπόντοφ άρα βγαίνει αυτός και όχι ο Πέλκας.
Το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο μπορούσε να μην ξεκινήσει ήταν ο επαναληπτικός κυπέλλου. Όμως εκεί έχεις τον Χατσίδη που προέρχεται από διάστρεμμα.
Τι θέλω να πω; Ήρθαν έτσι τα πράγματα που κι εμείς αν ήμασταν στη θέση του προπονητή, τις ίδιες επιλογές μάλλον θα κάναμε. Να πούμε για τη διαχείριση του Μεϊτέ πριν από τα Χριστούγεννα; Να πούμε εκατό πράγματα. Να πούμε για το ανεξήγητο του Μπιάνκο; Να πούμε, αν και εκεί σίγουρα υπάρχει κάτι μη αγωνιστικό. Όμως τώρα έκατσε άσχημη κέντα με τους τραυματισμούς Ντέλια και Ντεσπόντοφ γιατί και οι 2 τη στιγμή που τραυματίστηκαν δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτοί οι 2 πέταξαν όλο τον προγραμματισμό έξω.
Πες μου όμως που μπορούσε να μη μπει βασικός;
Στο ματς με τις Σέρρες είχε 10 μέρες από την τελευταία του συμμετοχή. Αφού όλοι οι υπόλοιποι έπαιξαν με τη Λυών και μάλιστα για αρκετή ώρα με 10 παίκτες, δεν είναι λογικό να ξεκινήσει;
Στο ματς κυπέλλου είναι ντέρμπι και πρώτος αγώνας που κρίνει πολλά. Είναι το μοναδικό σου δεκάρι και προέρχεται από έναν αγώνα ψιλοπαραλία. Γιατί κακά τα ψέματα στον αγώνα με τις Σέρρες δεν υπήρχε επιβάρυνση. Ξεκινάς με Μύθου άρα έχεις έναν πιτσιρικά μέσα. Θα έβαζες Μπαλντέ σε τόσο κρίσιμο αγώνα; Θα κατέβαινες δλδ Λεωφόρο με Μπαλντέ στο 10 και Μύθου στα φορ; Εγώ προσωπικά με τίποτα.
Την Κυριακή στο Χαριλάου είναι ματς τίτλου. Σου σακατεύουν τον Χατσίδη. Έχεις 4 μεσοεπιθετικούς. Κάποιος πρέπει να μείνει έξω. Ντεσπόντοφ είναι ξεκούραστος. Αντρίγια όπως και να είναι αντέχει. Μένουν Τάισον και Πέλκας. Μπορούμε να ψέξουμε τον προπονητή που επέλεξε να ξεκουράσει τον 38χρονο Τάισον; Ο Πέλκας ήταν στο πρόγραμμα να βγει. Έλα όμως που τραυματιζεται ο Ντεσπόντοφ άρα βγαίνει αυτός και όχι ο Πέλκας.
Το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο μπορούσε να μην ξεκινήσει ήταν ο επαναληπτικός κυπέλλου. Όμως εκεί έχεις τον Χατσίδη που προέρχεται από διάστρεμμα.
Τι θέλω να πω; Ήρθαν έτσι τα πράγματα που κι εμείς αν ήμασταν στη θέση του προπονητή, τις ίδιες επιλογές μάλλον θα κάναμε. Να πούμε για τη διαχείριση του Μεϊτέ πριν από τα Χριστούγεννα; Να πούμε εκατό πράγματα. Να πούμε για το ανεξήγητο του Μπιάνκο; Να πούμε, αν και εκεί σίγουρα υπάρχει κάτι μη αγωνιστικό. Όμως τώρα έκατσε άσχημη κέντα με τους τραυματισμούς Ντέλια και Ντεσπόντοφ γιατί και οι 2 τη στιγμή που τραυματίστηκαν δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτοί οι 2 πέταξαν όλο τον προγραμματισμό έξω.
Όσο έγραφα συμπλήρωσες το κείμενό σου οπότε ουσιαστικά σε κάποια πράγματα μου απαντάς και σου απαντώ εκ των προτέρων.
- Amsterdamer_87
Δεν νομιζω να γραφτηκε περι ροτεισον με την Ζελα στον ημιτελικο..van rooy έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 11:36 Αν έκανε ροτέσιον με μπέρδο μπαλντέ τέιλορ κτλ ...και αποκλείονταν απο τον βάζελο με λάθος κάποιου πιτσιρικά....θα άκουγε ότι κάνει αλχημείες...δεν προτίμησε να παίξει με βασικούς και να κλειδώσει την παρουσία μας στον τελικό κτλ.
Θα ηταν κουτο να γινει κατι τετοιο..
Μπορουσαν ομως οι Μπιανκο-Θυμιανης και μετα Μπαλντε-Μπερδος κλπ απο ακαδημιες,
να παρουν συμετοχες με Σερρες Οφη κλπ που το κοντερ εγραφε νικες αβερτα..
Για το υγ. συμφωνω απολυτα..
όχι δε θα τη κάναμε. Αλλά και πάλι όμως , στο ίδιο επίπεδο επιβάρυνσης θα φτάναμε σήμερα, με καλύτερη όμως βαθμολογίαvan rooy έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 11:36 Αν έκανε ροτέσιον με μπέρδο μπαλντέ τέιλορ κτλ ...και αποκλείονταν απο τον βάζελο με λάθος κάποιου πιτσιρικά....θα άκουγε ότι κάνει αλχημείες...δεν προτίμησε να παίξει με βασικούς και να κλειδώσει την παρουσία μας στον τελικό κτλ.
Επίσης φίλε στο λέω πολύ τίμια ότι εγώ δε θα έκραζα αν λόγω Μπαλντε χάναμε στο Χαριλάου.
Είναι φως φανάρι ότι στη κέντα που μας έκατσε κανείς δε θα του έλεγε τίποτα αν απλά χρησιμοποιούσε τους πιο ξεκούραστους. Είναι τόσο κοινή λογική που κανείς δε μπορεί να του πει κάτι.
Μαρσαντε , αυτά ειναι τα λεπτά του Μειτε μετά τις γιορτές.
15/02/2026 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (Super League) 52′
11/02/2026 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Κύπελλο) 90′
04/02/2026 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Κύπελλο) 90′
29/01/2026 Λιόν – ΠΑΟΚ (Europa League) 90′
22/01/2026 ΠΑΟΚ – Ρεάλ Μπέτις (Europa League) 90′
18/01/2026 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (Super League) 27′
14/01/2026 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Κύπελλο) 90′
10/01/2026 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (Super League) 72′
06/01/2026 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (Super League) 66′
Νομίζω δε χρειάζεται κάτι παραπάνω να πούμε.
-
panpangr77
Δεν είδα το τελευταίο τεταρτο του α ημιχρόνου.Ο Τσιμεντερίδης δεν πρέπει να ξανασφυρίξει .Αυτο που κάνει ο Σανταλ στον Παβλενκα ειναι απευθείας κοκκινη . Συν το θέατρο που εκανε πιο πριν και δεν είδε κιτρινη κάρτα .Απο το α ημιχρονο έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες . Πιστευω να μην μείνει ατιμωρητος.Στο α ημιχρονο μπορουσαμε να ειχαμε καθαρλσει το ματς, Τριτο ματς που χανουμε ευκαιρίες .
Δεν είπα αυτό. Πριν απαντήσεις διάβασε καλύτερα.Γερασίμου έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:31Τί να βοηθήσει; Δηλαδή δεν ήθελαν να κερδίσουν για να δώσουν βαθμό στην Λάρισα; Με μείον 6 παίκτες ήμασταν και σήμερα, βασικούς ή και πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις. Πολλοί παίκτες παρέδωσαν σώμα και πνεύμα και αυτό φωνάζει πλέον.delos15 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:11 Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω,τι όφελος είχε ΠΑΟΚ από το να βοηθήσει τόσο πολύ αυτή την ομάδα από πέρυσι; Και δεν είναι η πρώτη φορά. Πραγματικά θέλω να μάθω. Και μην μου πει κανείς κανένα φαιδρο του στυλ ΠΑΟΚ είμαστε και δεν μας ενδιαφέρουν τα παρασκήνια κτλ.
Ας ανεβάσουμε και τον Ηρακλή φέτος ν,να παίζουμε 18 ντέρμπι του χρόνου.
delos , στηρίζεις κάπου τον ισχυρισμό σου περί βοήθειας;
Αν ναι , μπορείς να μας το αναλύσεις λίγο πως έγινε αυτή η βοήθεια;
Giapa πάλι δε θα συμφωνήσω. Εγώ εδώ δε βλέπω λάθος διαχείριση.giapas έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 12:22 Μαρσαντε , αυτά ειναι τα λεπτά του Μειτε μετά τις γιορτές.
Ερχόμαστε από διακοπές και ξεκούραση.
Παίζει Τρίτη 65 λεπτά.
Παίζει Σάββατο 72.
Παίζει Τετάρτη 90.
Παίζει Κυριακή σε τελειωμένο ματς 27
Παίζει Πέμπτη 90
Παίζει Πέμπτη 90
Παίζει Τετάρτη 90
Παίζει Τετάρτη 90
Ουσιαστικά δλδ τον τελευταίο μήνα παίζει ένα ματς την εβδομάδα.
Είναι λάθος διαχείριση ο ένας αγώνας την εβδομάδα;
Σου είπα για πριν τα Χριστούγεννα πες ότι θες για τον Μεϊτέ. Μετά δεν έγινε κάτι λάθος.
Το μετά παιδιά είναι ήδη αργά.
Ο παίχτης είχε καεί από την αρχή. Επτά ματς ανά τρεις μέρες έπαιξε.....
Λατρεύω Ραζβαν, αλλά εδώ νομίζω έκανε λάθος.
Ο Μειτέ είναι η μισή ομάδα. Ο Ραζβάν το ξέρει,
τον λατρεύει, του είναι απαραίτητος, αλλά κάπου τον καίει.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Τάι, ο οποίος όμως είναι άλλο σκαρί.
Ο Αντρίγια πήρε ρεπό μόνος του. Τι να πω. Οι προπονητές και όλο το τιμ πρέπει να ξέρει.
Αλλά λάθη κάνουν όλοι. Και κάπου παίρνονται και ρίσκα.....
Δε γίνεται αλλιώς. Κατόπιν εορτής όλοι έχουμε δίκιο.......
Ο παίχτης είχε καεί από την αρχή. Επτά ματς ανά τρεις μέρες έπαιξε.....
Λατρεύω Ραζβαν, αλλά εδώ νομίζω έκανε λάθος.
Ο Μειτέ είναι η μισή ομάδα. Ο Ραζβάν το ξέρει,
τον λατρεύει, του είναι απαραίτητος, αλλά κάπου τον καίει.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Τάι, ο οποίος όμως είναι άλλο σκαρί.
Ο Αντρίγια πήρε ρεπό μόνος του. Τι να πω. Οι προπονητές και όλο το τιμ πρέπει να ξέρει.
Αλλά λάθη κάνουν όλοι. Και κάπου παίρνονται και ρίσκα.....
Δε γίνεται αλλιώς. Κατόπιν εορτής όλοι έχουμε δίκιο.......
Ανακαλώ. Δεν βοήθησε ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ από πέρυσι το καλοκαιρι που ήταν στην superleague 2.giapas έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 12:47 delos , στηρίζεις κάπου τον ισχυρισμό σου περί βοήθειας;