Psagmenos4 έγραψε:Μια από τις λίγες φορές που έχω πληροφόρηση από άνθρωπο που γνωρίζει καλά τι πρόκειται να συμβεί το καλοκαίρι, αυτό που έμαθα λοιπόν είναι ότι ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιον παίχτη για διαπραγμάτευση, υπάρχουν παίχτες σε λίστες, εχουν γινει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τιμή και θέληση αλλά τίποτα παραπάνω. Οι λόγοι είναι 2 ο πρώτος ότι ο ΠΑΟΚ περιμένει τον τελικό κυπελλου,στην ερώτηση μου αν αυτό έχει να κάνει με το οικονομικό η απάντηση ήταν όχι, αλλά έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις, καθώς ο ΠΑΟΚ παίρνοντας το καλό εισητηριο ως ισχυρός σε 2 γύρους έχει σχεδόν εξασφαλισμενο εισητηριο για ευρωπαϊκό όμιλο κάτι που είναι μεγάλο δέλεαρ για του παίχτες που κοιτάμε, μιας και οι ηλικίες είναι 23 με 27 ,και παίχτες στο καλό σημείο της καριέρας του κι όχι τελιωμενους που ψάχνουμε να αναστηθούν. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Τσικνας ακόμα δεν έχει έρθει Ελλάδα, κι απ ότι έμαθα ο λόγος του θα μετρήσει πολύ μιας και μετά τις 2 μεταγραφικές περιόδους καλοκαιριού, χειμώνα, προορίζεται να αναλάβει το πόστο του ΤΔ με τον Βιερινια από του χρόνου να έχει πιο ενεργό ρόλο
Κατά τ άλλα ο Σαββίδης έμαθα ότι στο θέμα ΠΑΟΚ είναι πολύ στραβωμενος με τους ανθρώπους που διαχειριστικαν πέρυσι τις μεταγραφες δηλαδή ακόμα και με τον γιο του ,αφού στην ουσία χρέωσαν την ομάδα με παλτά τα οποία πλήρωνει ακόμα και δεν πρόσφεραν τίποτα.
Οπότε ότι κι αν ακούσετε μέχρι την Δευτέρα εκτος απο ανανεώσεις είναι ή φαντασίες δημοσιογράφων που θέλουν κλικ,η πληροφόρηση ότι ο ΠΑΟΚ ρώτησε για κάποιο παίχτη που μπορεί να είναι και 10ος στην λίστα αφού έχει κάνει ερωτήσεις για πολλές περιπτώσεις.
Aν ισχυουν φιλε αυτα που λες που δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω σημαινει αλλη μια χρονια κανουμε τα ιδια λαθη ξανα και ξανα...Αργοπορια,καθυστερηση,πρασινα φωτα που περιμενουμε 3 μηνες,πολλες αποψεις και πολλοι μπλεγμενοι στις μεταγραφες και γενικα ενα μπαχαλο, οχι ρωτησαμε αλλα να δουμε πρωτα σε ποια διοργανωση θα παιζουμε και λοιποι ερασιτεχνισμοι...Στοχος πρεπει να ειναι δημιουργια ομαδας για πρωταθλημα και οχι αν θα παιξω Γιουροπα η Κονφερενς να κανω αναλογες μεταγραφες....Αυτο παιζει μονο στον ΠΑΟΚ να συμβαινει πραγματικα...
Ειναι στραβωμενος ο Ιβαν και κατι εγινε τωρα...Ωραια ποιος εκανε περυσι τις μεταγραφες??απολυθηκε??οχι
Αν τις εκανε ο Γιωργης με ποια αρμοδιοτητα και με ποια γνωση και ικανοτητα τις εκανε???Πιθανον υπηρχαν ατομα του κοντινου του κυκλου που του προτειναν παικτες..Αυτοι απολυθηκαν??Οποτε το οτι στραβωσε ο Ιβαν δεν μου λεει τιποτα..
Οι στοχοι θα επρεπε ηδη να εχουν κλειδωσει και να γινονται διαπραγματεσυεις τωρα και οχι να περιμενουμε να ερθει ο Τσικνας..