Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
renegade

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από renegade »

Ο Χίος μπορεί να είναι αρχιμαλακ@σ αλλά ας μην ξεχνάμε τίνος κολαούζος ήταν Και πού εργαζόταν η γυναίκα του
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Είναι δυνατόν να κάνετε συζήτηση με αφορμή άρθρο του Μακελειου;
Ρε παιδιά!!!!!!!!
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

potamda έγραψε:Είναι δυνατόν να κάνετε συζήτηση με αφορμή άρθρο του Μακελειου;
Ρε παιδιά!!!!!!!!
Σίγουρα δεν μπορουμε να πάρουμε στα πολυ σοβαρα ενα αρθρο του Μακελειο, αλλα οσο να ναι μια ανησυχια προκύπτει αν συνυπολογίσουμε ουκρανικό ζητημα, αποστασιοποίηση Σαββιδη, κωλυσιεργία/σιγη ιχθυος για μεταγραφες, εμπλοκή ονοματος Μυστακιδη απο αρδακια.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

miselinio έγραψε:Εγώ είμαι ΠΑΟΚ ,όπως ήμουν από παιδάκι,το δούλεμα και την φτώχεια την βιώσαμε,όχι όμως και με Ιβάν,το να πει κάτι στον κόσμο δεν είναι κακο,να ξέρουμε αν είναι καλά,γιατί ο κόσμος δεν είναι καλά,εσείς παρεξηγηθείτε και μην κάνετε κριτική,θα σας μαλώσει κάποιος;

Εγώ πάλι μάλλον δεν είμαι ΠΑΟΚ, αλλά ήμουν προεδρικός Γουμενοκσια και θέλω το κακό του ΠΑΟΚ,που δεν μιλαω κατά του.
Μάλιστα κύριε.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Ο Χίος και ο Βαξεβάνης είναι από τους ελάχιστους που κάνουν ρεπορτάζ, μην ασχολείστε με τα πολιτικά τους πιστεύω.
Δεν είναι τυχαίο που τον πυροβόλησαν τον έναν και του κλείσανε την εφημερίδα του άλλου.
Σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει βάση το παραπάνω δημοσίευμα.
Αναλογικά είναι όπως η πώληση Αουγκούστο με την υπόσχεση αγοράς Μαξίμοβιτς.
Επικοινωνιακά μπορεί να περάσει.
Μακροπρόθεσμα αν το καταφέρουν θα είμαστε οπωσδήποτε χαμένοι, γιατί άλλο να έχεις πρόεδρο τον Ιβάν που ήθελε και πάλεψε για να αποκτήσει τον ΠΑΟΚ και άλλο να σου φέρουν με το ζόρι τον όποιον Μυστακίδη.
Ο οποίος μπορεί να κάτσει ένα δύο χρόνια και μετά να φύγει.

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

potamda έγραψε:Είναι δυνατόν να κάνετε συζήτηση με αφορμή άρθρο του Μακελειου;
Ρε παιδιά!!!!!!!!
Μπορεί να μην πέφτει εντελώς έξω.

Είναι δεδομενο πως ο Μητσοτάκης και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί θέλουν να διώξουν τον Ιβαν.

Και προφανώς, όταν λέμε να «διώξουν» εννοούν να τον αναγκάσουν να πουλήσει. Και φυσικά ο Ιβαν δεν θα πουλήσει σε τιμή που δεν θα πάρει τα χρήματα του πίσω.

Και ενώ μπορούν να βρεθούν κολοσσοί να αγοράσουν τα ξενοδοχεία του, ή κουμπάροι του Μητσοτακη να αναλάβουν το κανάλι του, ο βραχνάς παραμένει ο ΠΑΟΚ. Γιατί επίσης πρέπει να πάει σε χέρια επιχειρηματία που θα κρατήσει τον κόσμο χαρούμενο, αλλά όχι και να τον στρέφει απέναντι στην κυβέρνηση.

Και εκεί έρχεται ο Μυστακίδης που και ΠΑΟΚτσης είναι, και τα λεφτά τα έχει, και στροφή στην ελληνική αγορά έχει αρχίσει να κάνει, και έρχεται από τη σωστή πλευρά του πλανήτη.

Το θεμα είναι ότι προφανώς και ο ΠΑΟΚ δεν αξίζει τα 170 εκατομμύρια που έδωσε ο Ιβαν, και φυσικά κανένας Μυστακίδης δεν θα δεχόταν να βγάλει από την τσεπη του τέτοιο ποσο.

Αλλά εκεί θα φανει ποσο θέλει ο Μητσοτάκης να διώξει τον Ιβαν. Γιατί αν πχ στηθεί ένα ντιλ όπου ο Μυστακίδης θα δώσει 100 χαρτιά στον Ιβαν, και η κυβέρνηση θα δώσει ένα γήπεδο 100Μ στον ΠΑΟΚ, όλοι θα είναι ικανοποιημένοι. Και μια χαρά έχει στρωθεί η δουλειά και για αυτό μετά τα γήπεδα κουλας και βαζελου.

Τον Αλμπερτινι τον ειδαμε στο Καυτατζόγλειο, τον ειδαμε και στη σουίτα Μυστακιδη στην Τούμπα.

Γενικά αυτό που περιγράφω είναι απλά ένα σενάριο, αλλά το ποσο κοντά είναι στην πραγματικότητα μένει να φανει τους επόμενους μήνες. Το ότι ο Ιβαν είναι στην ίδια πόλη με Μυστακιδη μπορει να σηματοδοτεί εξελίξεις.

Πάντως αν παίζουν αυτά τα σενάρια, καθόλου περίεργο δεν είναι το ότι ο Ιβαν πάγωσε την εισροή κεφαλαίων στην ομάδων. Και ή αλήθεια είναι πως ακόμα και από την δήλωση κυρκυρ, ποσο μάλλον του Γιωργη, μέχρι και σήμερα πολλά μπορούν να έχουν παιχτεί που δεν τα ξέρουμε.

Θα φανει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

gika έγραψε:Κώστα2023 για πες, αν ο Μυστακίδης αγοράσει τον ΠΑΟΚ από τον Ιβαν, φέρει παίκτες και κάνει γήπεδο, θα τον στηρίζεις ή θα αρχίσεις τα ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με @@;
Όταν γίνουν όλα αυτά, με συνέπεια και διάρκεια, με σχέδιο και οργάνωση πιο ορθολογικά του Σαββίδη, ώστε να μην αντιμετωπίσει ξανά ο ΠΑΟΚ τα προβλήματα των τελευταίων ετών, εξαρτώμενος από τη δυνατότητα ή διάθεση του εκάστοτε μεγαλομετόχου να καλύπτει συνεχώς ζημίες και "ανοίγματα", το συζητάμε. Ο επόμενος του Σαββίδη, αν υπάρξει, με βάση την κριτική που διαβάζω ειδικά το τελευταίο διάστημα στον Ιβάν, θα κριθεί λογικά λιγότερο ... αφελώς και καλοπροαίρετα σε σχέση με τον Σαββίδη, μιας και πλέον είμαστε σαν οπαδοί "σοφότεροι" και περισσότερο "υποψιασμένοι".
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Υπάρχουν πολλά σημάδια μετά το νταμπλ τα οποία σωστά μεν αφελως δε, προσπαθούμε να τα αγνοούμε.
Το κάνουμε γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάτι κακό συμβαίνει.
Οι κινήσεις όμως μετά τον τελικό, με δηλώσεις του αέρα, οι πωλήσεις, η άρνηση να ενισχύθουμε έστω και λίγο,
Ενισχύουν την αίσθηση ότι αυτό ήταν........
Η επόμενη μέρα οποτε και αν ερθει, ας ελπίσουμε να μας βρει σοφοτερους και λιγότερο κολλημένους με πρόσωπα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα.

Αν ήμουν ο Ιβάν θα προτιμούσα να ήμουν περισσότερο ντόμπρος με τον κόσμο, όσο εφικτό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο όταν απειλουμε από παντού......

Όπως εγώ το αισθάνομαι, σιγά σιγά το αγωνιστικό πάει σε δευτερη μοίρα για το επόμενο διάστημα αφού το διοικητικό - οικονομικό σκέλος είναι πολύ πιο σημαντικό.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

navigator11 έγραψε:
gika έγραψε:Κώστα2023 για πες, αν ο Μυστακίδης αγοράσει τον ΠΑΟΚ από τον Ιβαν, φέρει παίκτες και κάνει γήπεδο, θα τον στηρίζεις ή θα αρχίσεις τα ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με @@;
Όταν γίνουν όλα αυτά, με συνέπεια και διάρκεια, με σχέδιο και οργάνωση πιο ορθολογικά του Σαββίδη, ώστε να μην αντιμετωπίσει ξανά ο ΠΑΟΚ τα προβλήματα των τελευταίων ετών, εξαρτώμενος από τη δυνατότητα ή διάθεση του εκάστοτε μεγαλομετόχου να καλύπτει συνεχώς ζημίες και "ανοίγματα", το συζητάμε. Ο επόμενος του Σαββίδη, αν υπάρξει, με βάση την κριτική που διαβάζω ειδικά το τελευταίο διάστημα στον Ιβάν, θα κριθεί λογικά λιγότερο ... αφελώς και καλοπροαίρετα σε σχέση με τον Σαββίδη, μιας και πλέον είμαστε σαν οπαδοί "σοφότεροι" και περισσότερο "υποψιασμένοι".
Και μια αφελής ερώτηση. Περιμένουμε πραγματικά από τον εκλεκτό της κυβέρνησης να κοντράρει στα αλήθεια τους άλλους τρεις;
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Στην συμφωνία αν γίνει μαζί με το γήπεδο να υπάρξει όρος όσα χρόνια είναι ο Κούλης πρωθυπουργός (οκτώ απ'οτι λέγεται) να πάρουμε και πέντε πρωταθλήματα, αφού μας έχει τόση μεγάλη καψουρα. Εκεί θα τους παραδεχτώ.Να λένε οι χαμουτζηδες Ε τι γίνεται;Και να τους λένε οι δικοί τους ΚΚ αυτό που μας λέει τώρα ο δικός μας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ε, κάπου θα πρέπει να υποχωρήσει και κάπου θα πρέπει να έχει θετικό πρόσημο. Δε γίνεται αλλιώς. Θα "προχωρήσει" το θέμα του γηπέδου.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

To άκρως θετικο ειναι πως, σε περίπτωση που υπάρχει δόση αλήθειας στο άρθρο, ο Σαββίδης φαίνεται να μη θέλει να μας αφήσει ξέφραγο αμπέλι, αλλά σε καλά χέρια. Αν τα γεγονότα πάρουν μια τέτοια τροπή και ο Σαββίδης πουλήσει αυτό ειναι που θα πρέπει να μας απασχολεί κι εμάς. Το ζήτημα είναι η βιωσιμότητα του συλλόγου και η δυνατότητα να πρωταγωνιστεί κι όχι τα πρόσωπα. Όπως και να χει μένει να φανεί τι θα γίνει.

Το σίγουρο είναι πως δεδομένης της σαπίλας που υπάρχει στα ελληνικά ΜΜΕ και της ιδιοσυγκρασία του ΠΑΟΚτση -σε περίπτωση που παίζει όντως το σενάριο αυτό- ο Σαββίδης ορθώς δεν έχει κοινοποιήσει στον κόσμο το οτιδήποτε. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν σκάσει τέτοια βόμβα κάποια στιγμή χωρίς πρώτα να έχει βρει διάδοχο του...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Μου θυμίζει λίγο το στορυ από το παλατάκι. Καινούριο γήπεδο, πείτε και ευχαριστώ, αλλά κομπάρσοι
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τι κοινό είχαν οι καραϊβάζ Χίος κ βαξεβάνης για τους οποίους υπήρξαν ανοιχτά συμβόλαια θανάτου ( τον έναν τον έφαγαν, ο άλλος βρέθηκε στο νοσοκομείο και ο τρίτος ενημερώθηκε τελευταία στιγμή και τη γλιτώσε)?
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Θα έρθει ο Μυστακίδης,θα δώσει τα λεφτά του για να κάνει τον κομπαρσο καρπαζοεισπρακτορα στον λαθρεμπορα,το κουταβακι της Τζεναρας και τον πρεζεμπορα.Για πρωινό τους έχει και τους 3 μαζί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”