Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
GINOLA

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από GINOLA »

Συγνώμη αλλά δεν ξέρω τι έλεγε ο καθένας για τον ακκά.
Επίσης συγνώμη αλλά το τι είναι ο κωστικος
είναι υποκειμενικό. Απο το βιογραφικό του δεν προκύπτει κάτι τέτοιο αλλά προφανώς αυτά είναι υποκειμενικά. Εγώ είμαι ο τελευταίος που έχω την ικανότητα να κρίνει.

Μια καλή ερώτηση προς μποτο είναι γιατί επέλεξε να μην δουλεύει μαζί του ενώ πχ στην σαχταρ δούλευε κανονικά με το τιμ εκεί,μέχρι που έφερε τον έναν μαζί του εδώ. Γιατί εδώ έκανε το αντίθετο και για ποιον λογο
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Demir έγραψε:Καταλαβαίνω ότι το δείγμα είναι σχετικά μικρό .. αλλά αν ήμουν ο ιβαν και είχα δώσει 6 εκ για σαστρε , σοαρες , κουαλιατα και είχα φορτωθεί νασμπερκ θα το σκεφτόμουν 2 και 3 φορές να τον αφήσω χωρίς έλεγχο να φέρει παίκτες .. μακάρι να τα βρουνε όλοι και να πάρουμε καλούς παίκτες
Δεν νομίζω ο Σαστρε που ήρθε δανεικός αρχικά, και μετά μεταγραφή με 400 χιλιάρικα και είναι και αρκετά καλός, μπαίνει στην ίδια πρόταση με τους άλλους 2.
Μπορεί Ματος να μην είναι, αλλά είναι ένα αξιοπρεπές δεξί μπακ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Από που προκύπτει το ο Κωστικος είναι ένας από τους καλύτερους σκάουτερ πανευρωπαϊκά;
Δεν λέω ότι δεν μπορεί να είναι, αλλά ποιες μεταγραφές έκανε και λες ότι είναι από τους καλύτερους;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Βασικα δεν ολοκληρωθηκε και ενας μεταγραφικος σχεδιασμος του Μποτο. Κανεις δεν ξερει εαν περσυ δεν ηταν στο προγραμμα να ερθουν και 2-3 παικτες ακομη που να κανανε την διαφορα στο κεντρο 2 στην επιθεση κλπ. Με τον αποκλεισμο τελειωσαν και οι μεταγραφες μας παραλογως μεν αλλα ετσι εγινε. Και ουτε ποτε θα μαθουμε δυστυχως.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από που και ως που Φελίπε Σοάρες, Κουαλιάτα και Σάστρε στοίχισαν 6 εκατομμύρια; Οι δύο πρώτοι αθροιστικά 4,6 εκατομμύρια και ο Σάστρε ήλθε δανεικός με option αγοράς. Τάση να φουσκώνουμε, όχι βέβαια πως είναι λίγα τα 4,6. Εκτός και αν στο άθροισμα προσμετρώνται και τα συμβόλαια.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Αν μετράνε και τα συμβόλαια, στοίχησαν πάνω από 6 εκατομμύρια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GINOLA έγραψε:Συγνώμη αλλά δεν ξέρω τι έλεγε ο καθένας για τον ακκά.
είναι υποκειμενικό. Απο το βιογραφικό του δεν προκύπτει κάτι τέτοιο αλλά προφανώς αυτά είναι υποκειμενικά. Εγώ είμαι ο τελευταίος που έχω την ικανότητα να κρίνει.

Μια καλή ερώτηση προς μποτο είναι γιατί επέλεξε να μην δουλεύει μαζί του ενώ πχ στην σαχταρ δούλευε κανονικά με το τιμ εκεί,μέχρι που έφερε τον έναν μαζί του εδώ. Γιατί εδώ έκανε το αντίθετο και για ποιον λογο
Όποιος είναι στον χώρο γνωρίζει πολύ καλά την εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπο του Κωστικου άνθρωποι από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού και τις προτάσεις που είχε την τελευταία 15ετια.
Ο μόνος λόγος που το βιογραφικό του λέει μόνο ΠΑΟΚ είναι προσωπικα δική του απόφαση.

Υγ ποιο ήταν το βιογραφικό του ακκα πριν τον πάρει ο αρνεσεν? Για τον οποίο οταν και γι'αυτόν έγραφα καλά πράγματα εδώ μέσα κάποιοι με έβριζαν και με έλεγαν κολλητό του.
Γενικά το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι ότι αν κάποιος είναι Έλληνας,εξ ορισμού είναι άσχετος για την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

kataramenos5 έγραψε:Εχω μια απορια και θα θελα τη βοηθεια σας γιατι μαλλον κατι μου διαφευγει.
Αφου καθε μεταγραφη περναει απο τετοιο κοσκινο πως γινεται ο Quagliata με market value 800 κατοσταρικα το Μαιο του 22 να ηρθε σε μας με 1.5 εκατομμύριο?
Το περασε το Μαρακι γιατι καταλαβε την υπεραξιαξια του (αγνωστου) παικτη?Το επετρεψε ο Ιβαν που ελεγχει καθε μεταγραφη οπως εχει γραφτει? Πως γινεται να πληρωσαμε τα διπλα απ οσο αξιζε τοτε ο παικτης?Τι διαολο γινεται ρε γμτ?
Τους περισσότερους παίκτες σε αυτήν την ηλικία τους πληρώνεις σε υπεραξία γιατί αν υπάρχει ταλέντο σε ένα και δύο χρόνια θα κοστίσουν τουλάχιστον το διπλάσιο...αν θυμάσαι ο τσιμιροτ κόστιζε στο transfermarkt κάτω από εκατομμύριο και τον πήραμε 2.2...αντίστοιχα για τον Φιλίπε δώσαμε πάνω από 3 εκατομμύρια λόγω ηλικίας , δυναμικής κτλ κτλ....το πρόβλημα είναι ότι ο Άρνεσεν έκρινε ταλαντούχο τον Τσίμιροτ τον Γκάρυ κτλ ο άλλος αυτούς τους απίθανους, τα χρήματα που δόθηκαν σε παίκτες αυτής τις ηλικίες και λίγα ήταν
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βέβαια έφερε και Σαμπό,Ζαϊρί,εκείνο το πουλί το αριστερό μπακ.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι ακόμα και παίκτες όπως ο Γκάρι ή ο τσιμιροτ χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να αποδώσουν
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

renegade έγραψε:Βέβαια έφερε και Σαμπό,Ζαϊρί,εκείνο το πουλί το αριστερό μπακ.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι ακόμα και παίκτες όπως ο Γκάρι ή ο τσιμιροτ χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να αποδώσουν
Ο Σάμπο κόστισε 650 χιλιάρικα, ο Ζαιρο 400, ατάλαντους αργούς ανύπαρκτους δεν τους έλεγες σε καμια περίπτωση πράγμα που μαρτυράει και η μετέπειτα καριέρα τους σε Ισραήλ και Κροατία...ο Σάμπο έπαιξε εναντίον μας τότε με την Σπαρτάκ Τρνάβα και τρίβαμε τα μάτια μας όλοι
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

renegade έγραψε:

Όποιος είναι στον χώρο γνωρίζει πολύ καλά την εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπο του Κωστικου άνθρωποι από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού και τις προτάσεις που είχε την τελευταία 15ετια.
Ο μόνος λόγος που το βιογραφικό του λέει μόνο ΠΑΟΚ είναι προσωπικα δική του απόφαση.

Υγ ποιο ήταν το βιογραφικό του ακκα πριν τον πάρει ο αρνεσεν? Για τον οποίο οταν και γι'αυτόν έγραφα καλά πράγματα εδώ μέσα κάποιοι με έβριζαν και με έλεγαν κολλητό του.
Γενικά το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι ότι αν κάποιος είναι Έλληνας,εξ ορισμού είναι άσχετος για την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου
Μεγάλη κουβέντα, δεν θέλω να την κάνω δημόσια για να μην με κυνηγάνε.

Αλλά ξαναλέω,πολλά θα έλυνε μια απλή ερώτηση από έναν δημοσιογράφο στον ίδιο τον μποτο. Γιατί έκανες πέρα όλο το σκαουτινγκ τιμ που βρηκες;

Μετά θα μπορούσε ο καθένας να κρίνει και να θεωρεί ύποπτη την μια η την άλλη στάση η ακόμα και να τα βρει όλα λογικά.

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω σε αυτήν την φάση,γιατι εμας που αγαπαμε την ομαδα μας ενδιαφέρει το τώρα,τις μεταγραφες θα τις κάνει ο μποτο, ο κωστικος και ο Παντελής η απλά όλοι θα λένε από κάτι στον Γιώργο Σαββιδη ο οποιος θα παίρνει την τελική απόφαση;

Έχει καταλαβει κάνεις ; ή ειπώθηκε κάτι; ότι και να γίνει,ελπίζω να έχουμε ρέντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Κυρ 04 Ιουν 2023, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Περιμενω με αγωνία τις περίφημες προεργασίες και λίστες του με 3 παίκτες ανά θέση ώστε να αντιδρά τάχιστα οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα ( Δικά του λεγόμενα σε μια από τις πρώτες
συνεντεύξεις του όταν ακόμα παρουσιαζόταν ως Μεσσίας) αλλά μάλλον μάταια.... Αρχίζω να πιστεύω πως είναι διακοσμητικός ο ρόλος του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τρί 06 Ιουν 2023, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Έχουμε δηλαδή τόσα χρόνια τον Έλληνα de Visser στο πιο αλτρουιστικό και σακριφέ και δεν το αξιοποιούμε? Κατάρα, ντεμεκ Παοκτσης είμαι, χαμπάρι δεν είχα πάρει.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

renegade έγραψε:

Ουδεις προφητης στον τοπο του
Ειναι επισης γνωστο οτι η Ελλαδα τρωει τ παιδια της

Τωρα οσον αφορα τ βιογραφικο του Κωστικου καθε αλλο παρα μονο ΠΑΟΚ λεει
Τοσο στην ποδοσφαιρικη οσο στην προπονητικη του καριερα υπαρχει πληθος αλλων ομαδων μεταξυ των οποιων και ο ολυμπιακος

Ως σκαουτερ η πρωτη κ τελευταια ομαδα π εχει δουλεψει ειναι ο ΠΑΟΚ εδω κ σχεδον 11 χρονια

αρα αυτο π γραφεται πιο πανω για τις πολλες προτασεις π ειχε απο το εξωτερικο την τελευταια 15ετια αποτελει ανακριβεια
εκτος εαν ειχε προτασεις απο τ εξωτερικο οταν εκανε τον προπονητη
πραγμα λιγο δυσκολο γιατι ως προπονητης αλλαζε ομαδες καθε εξαμηνο

Κ τελος διαφωνω οτι ο Κωστικος ειναι ενας απο τους καλυτερους σκαουτερ πανευρωπαϊκως
Δεν επιβεβαιωνεται μ πραγματικα στοιχεια σ καμια περιπτωση κατι τετοιο
κ σιγουρα δεν επαληθευεται επειδη το γραφει ή το ισχυριζεται καποιος renegade στο paokmania
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

pisakaipoupoula έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Εχω μια απορια και θα θελα τη βοηθεια σας γιατι μαλλον κατι μου διαφευγει.
Αφου καθε μεταγραφη περναει απο τετοιο κοσκινο πως γινεται ο Quagliata με market value 800 κατοσταρικα το Μαιο του 22 να ηρθε σε μας με 1.5 εκατομμύριο?
Το περασε το Μαρακι γιατι καταλαβε την υπεραξιαξια του (αγνωστου) παικτη?Το επετρεψε ο Ιβαν που ελεγχει καθε μεταγραφη οπως εχει γραφτει? Πως γινεται να πληρωσαμε τα διπλα απ οσο αξιζε τοτε ο παικτης?Τι διαολο γινεται ρε γμτ?
Τους περισσότερους παίκτες σε αυτήν την ηλικία τους πληρώνεις σε υπεραξία γιατί αν υπάρχει ταλέντο σε ένα και δύο χρόνια θα κοστίσουν τουλάχιστον το διπλάσιο...αν θυμάσαι ο τσιμιροτ κόστιζε στο transfermarkt κάτω από εκατομμύριο και τον πήραμε 2.2...αντίστοιχα για τον Φιλίπε δώσαμε πάνω από 3 εκατομμύρια λόγω ηλικίας , δυναμικής κτλ κτλ....το πρόβλημα είναι ότι ο Άρνεσεν έκρινε ταλαντούχο τον Τσίμιροτ τον Γκάρυ κτλ ο άλλος αυτούς τους απίθανους, τα χρήματα που δόθηκαν σε παίκτες αυτής τις ηλικίες και λίγα ήταν
Συμφωνα με το εγκυρο transfermarkt ο Cimirot
το καλοκαιρι του 2015 ειχε αξια 1.5m€ και σε μας
ηρθε πληρωνοντας 1.68m€ στην τοτε ομαδα του!
https://www.transfermarkt.de/gojko-cimi ... ler/150482

Για δε τον Φιλιπε Σοαρες ο οποιος ειχε αξια 3.5m€
δωσαμε αντιστοιχα μονο 2.5m€ στην Μορειρενσε!
https://www.transfermarkt.world/filipe- ... ler/357163

ΥΓ. Την απορια του kataramenos5 την εχω κι εγω
μαζι με το πως ανεβηκε η αξια του Κουαλιατα απ
τα 800 χιλιαρικα στο 1.5m€ διχως να παιζει καθολου!
https://www.transfermarkt.de/nicolas-qu ... ler/733083
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”