ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Είναι όντως λάθος να παραμείνουν και οι 3 φορ. Ο Σφιντέρσκι αν έρθει πρόταση στα 2εκ, πρέπει να πουληθεί. Ο Τσόλακ, αγοράστηκε και καλό θα είναι να πάρει ευκαιρίες. Εγώ πιστεύω τον Τσόλακ, έχει να δώσει, σίγουρα όχι για τα 3 μύρια που ξοδεύτηκαν, αλλά δεν είναι όσο παλτό νομίζετε. Ανέβασε πολύ τα τρεξίματά του, και τώρα θα έρθει η ώρα να γράψει νούμερα, σε εύκολα ματς. Δίνοντας τον Σφιντέρσκι, θα πάρει χρόνο και ο Κούτσιας. Πρέπει να αφήνουμε για αυτά τα παιδιά λίγο χώρο.
Τον Krmencik δεν τον γνωρίζω, όμως από τα βίντεο δείχνει να έχει πολύ καλό κεφάλι, πράγμα που μας λείπει από την ομάδα και σουτάρει με δύναμη. Ντεφορμέ λογικά, αλλά ως δανεικός έχουμε μικρό ρίσκο. Ελπίζω απλά οι κινήσεις να είναι υπό την ουσιαστική έγκριση του Γκαρσία (δηλαδή να γνωρίζει τους παίκτες αυτούς).
Αυτήν την μεταγραφική περίοδο πιο ουσιαστικό βλέπω είναι το τί θα πουλήσουμε/αποδεσμεύσουμε. Γιατί πχ αν δώσουμε Γιαννούλη είναι μέγιστη βλακεία ή Τζόλη. Πώληση πρέπει να γίνει μόνο σε μη αναντικατάστατους, όπως του Σφιντέρσκι, Βαρέλα, Εσίτι. Υπάρχουν και συμβόλαια που μπορούν να αδειάσουν το μπάτζετ. Θεωρώ έγκλημα να δώσουμε παίκτες που δίνουν υπεραξία αγωνιστικά.
Τον Krmencik δεν τον γνωρίζω, όμως από τα βίντεο δείχνει να έχει πολύ καλό κεφάλι, πράγμα που μας λείπει από την ομάδα και σουτάρει με δύναμη. Ντεφορμέ λογικά, αλλά ως δανεικός έχουμε μικρό ρίσκο. Ελπίζω απλά οι κινήσεις να είναι υπό την ουσιαστική έγκριση του Γκαρσία (δηλαδή να γνωρίζει τους παίκτες αυτούς).
Αυτήν την μεταγραφική περίοδο πιο ουσιαστικό βλέπω είναι το τί θα πουλήσουμε/αποδεσμεύσουμε. Γιατί πχ αν δώσουμε Γιαννούλη είναι μέγιστη βλακεία ή Τζόλη. Πώληση πρέπει να γίνει μόνο σε μη αναντικατάστατους, όπως του Σφιντέρσκι, Βαρέλα, Εσίτι. Υπάρχουν και συμβόλαια που μπορούν να αδειάσουν το μπάτζετ. Θεωρώ έγκλημα να δώσουμε παίκτες που δίνουν υπεραξία αγωνιστικά.
Κι εγω συμφωνω και εχω γραψει οτι ο Σβι ειναι μια καλη δευτερη επιλογη. Και πραγματι ο τσεχος φαινεται καλος στα βιντεακια. ΑΛΛΑ, και ο Τσολακ ηρθε με αερα γκολτζη στη χωρα του και με εξισου καλα βιντεακια και δεν φαινεται να πιανει. Και θεμα χρονου να ειναι το να πιασει σαν τον ελαραμπι του κωλογαβρου δεν θα τα παστελωνει. Και λεω, ΑΝ και ο τσεχος αποδειχτει φουσκα (γιατι στο βελγιο δεν πολυπαιζουν ταμπουρι οπως εδω) τι θα κανουμε αν πουλησουμε και τον Σβι;
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Εντάξει και ο Andrija Zivkovic δεν είχε παραπάνω στην Benfica και έκανε παπάδες με το που ήρθε. Τεσπα.....οποιος και να έρθει ελπίζω να δώσει άμεσα λύσεις και να μπούμε σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Ο Ιανουάριος απ' ότι φαίνεται θα κρίνει τα πάντα για φέτος.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:2 Συμμετοχές έχει ο Γερμανός φέτος. Δεν αμφιβάλλω οτι είναι ή υπήρξε πολύ καλός παίκτης αλλά χρειαζόμαστε παίκτη που να μας δώσει ότι ψάχνουμε άμεσα.
hawklord:
Τίποτα, απλά επιμένεις και δίνεις τη βανέλα βασικού. Έχεις 2 καλούς ποδοσφαιριστές (Τσόλακ - εθνική Κροατίας) και Κρμέντσικ. Τους δίνεις ματς. Πχ ο Νέσιντ έφυγε και μετά έκανε 2 καλές σεζόν. Θέλει να επιμείνεις στον ποδοσφαιριστή. Το πρόβλημα είναι όταν ο παίκτης δεν ανταποκρίνεται ούτε αμυντικά και έχει σώμα σαν παιδάκι. Ο Τσόλακ πλέον μια χαρά στέκεται αμυντικά, έχει όγκο και ο Τσέχος ακόμη περισσότερη (ακόμη και αν δεν του βγουν τα γκολ). Έπειτα, εσωτερικά στη θέση φορ μπορούν και οι Τζόλης, Κούτσιας, Ζίβκοβιτς. Εγώ επιμένω ότι από το να πουληθεί ο Γιαννούλης, που είναι τρεχαλατζής, και δεν έχουμε πολλούς τέτοιους, ας πουλήσουν Εσίτι και Σφιντέρσκι.
Η ομάδα έχει πληρώσει, ειδικά στην Ευρώπη, πολύ ακριβά που δεν κράτησε τα πνευμόνια της, και επένδυσε στα ΚΑΠΗ. Μιλάω για Τσίμιροτ, Μακ, Γκάρυ, Άκπομπ. Αν πουλήσουν έναν από τους Γιαννούλη/Τζόλη, εγώ σταματάω να ασχολούμαι, σταματάω και τη συνδρομή στο ΠΑΟΚ τβ. Φτάνει πια με τις βλακείες μας. Έχει εξαντληθεί η υπομονή μου. Ας κοιτάξουν ΤΩΡΑ να ανανεώσουν Γιαννούλη και να μην κλαίγονται πάλι το καλοκαίρι ότι είναι αργά.
Κάθε μεταγραφική περίοδο (2016-2021) τρέμει το φυλοκάρδι μου, αντί να έχω χαρά ότι θα πάρουμε κάποιον. Πιο πολύ φοβάμαι ποιον θα χάσουμε, σε μια περίοδο που το χρήμα ρέει άφθονο στον ΠΑΟΚ
Υγ: Εννοείται ιδανικό θα ήταν να πουληθεί ο Τσόλακ, αντί του Σφιντέρσκι, και ας πάρουμε 1εκ, αλλά που να βρεις κορόιδο.
Τίποτα, απλά επιμένεις και δίνεις τη βανέλα βασικού. Έχεις 2 καλούς ποδοσφαιριστές (Τσόλακ - εθνική Κροατίας) και Κρμέντσικ. Τους δίνεις ματς. Πχ ο Νέσιντ έφυγε και μετά έκανε 2 καλές σεζόν. Θέλει να επιμείνεις στον ποδοσφαιριστή. Το πρόβλημα είναι όταν ο παίκτης δεν ανταποκρίνεται ούτε αμυντικά και έχει σώμα σαν παιδάκι. Ο Τσόλακ πλέον μια χαρά στέκεται αμυντικά, έχει όγκο και ο Τσέχος ακόμη περισσότερη (ακόμη και αν δεν του βγουν τα γκολ). Έπειτα, εσωτερικά στη θέση φορ μπορούν και οι Τζόλης, Κούτσιας, Ζίβκοβιτς. Εγώ επιμένω ότι από το να πουληθεί ο Γιαννούλης, που είναι τρεχαλατζής, και δεν έχουμε πολλούς τέτοιους, ας πουλήσουν Εσίτι και Σφιντέρσκι.
Η ομάδα έχει πληρώσει, ειδικά στην Ευρώπη, πολύ ακριβά που δεν κράτησε τα πνευμόνια της, και επένδυσε στα ΚΑΠΗ. Μιλάω για Τσίμιροτ, Μακ, Γκάρυ, Άκπομπ. Αν πουλήσουν έναν από τους Γιαννούλη/Τζόλη, εγώ σταματάω να ασχολούμαι, σταματάω και τη συνδρομή στο ΠΑΟΚ τβ. Φτάνει πια με τις βλακείες μας. Έχει εξαντληθεί η υπομονή μου. Ας κοιτάξουν ΤΩΡΑ να ανανεώσουν Γιαννούλη και να μην κλαίγονται πάλι το καλοκαίρι ότι είναι αργά.
Κάθε μεταγραφική περίοδο (2016-2021) τρέμει το φυλοκάρδι μου, αντί να έχω χαρά ότι θα πάρουμε κάποιον. Πιο πολύ φοβάμαι ποιον θα χάσουμε, σε μια περίοδο που το χρήμα ρέει άφθονο στον ΠΑΟΚ
Υγ: Εννοείται ιδανικό θα ήταν να πουληθεί ο Τσόλακ, αντί του Σφιντέρσκι, και ας πάρουμε 1εκ, αλλά που να βρεις κορόιδο.
Καλώς να έρθει ο Τσέχος.
Αν και με προβλημάτισαν αυτά που γράφονται από το Βέλγιο, με 300 χιλιάρικα που θα κοστίσει και με το γεγονός ότι θα πιεστούν και οι Τσόλακ Σβί, πιστεύω ότι το ρίσκο είναι μηδενικό. Αν δεν βγεί φυσικά η πορεία της ομάδας θα εξαρτηθεί από τί γκόλ θα πάρουμε από τους άλλους. Τέλος πάντων σε περίπτωση τραυματισμού δεν θα ξεμείνεις με ένα φόρ.
Πιστεύω το καλό σενάριο θα είναι να δούμε έναν τίμιο φόρ που κάνει το καθήκον του και παστελώνει. Κρατάω κι εγώ μικρό καλάθι.
Αν και με προβλημάτισαν αυτά που γράφονται από το Βέλγιο, με 300 χιλιάρικα που θα κοστίσει και με το γεγονός ότι θα πιεστούν και οι Τσόλακ Σβί, πιστεύω ότι το ρίσκο είναι μηδενικό. Αν δεν βγεί φυσικά η πορεία της ομάδας θα εξαρτηθεί από τί γκόλ θα πάρουμε από τους άλλους. Τέλος πάντων σε περίπτωση τραυματισμού δεν θα ξεμείνεις με ένα φόρ.
Πιστεύω το καλό σενάριο θα είναι να δούμε έναν τίμιο φόρ που κάνει το καθήκον του και παστελώνει. Κρατάω κι εγώ μικρό καλάθι.
- painkiller4
Πολλοί ήρθαν με τυμπανοκρουσίες και απέτυχαν, άλλοι πάλι ήρθαν χωρίς να γεμίζουν καθόλου το μάτι και έγραψαν ιστορία..Οπότε δεν πρόκειται να πω το παραμικρό και απλά περιμένω να τον δω στο γήπεδο......
παντως απο αυτα που διαβαζω εχει την αυρα του τιμιου παιχτη που δεν εκπληρωσε τις προσδοκιες...
Ελπίζω να μας αναγκάσει να τα δώσουμε αυτά τα λεφτά με την απόδοσή του και να τον αποκτήσουμε...
ΥΓ:Αυτός λόγω ασχήμιας έχει μια κάποια προοπτική σε σχέση με τον Τσολακ
παντως απο αυτα που διαβαζω εχει την αυρα του τιμιου παιχτη που δεν εκπληρωσε τις προσδοκιες...
Ελπίζω να μας αναγκάσει να τα δώσουμε αυτά τα λεφτά με την απόδοσή του και να τον αποκτήσουμε...
ΥΓ:Αυτός λόγω ασχήμιας έχει μια κάποια προοπτική σε σχέση με τον Τσολακ
- Montrealiotis
Δυστυχώς φίλε μου ο Γιαννούλης αργά η γρήγορα (Ιανουάριο η Ιούλιο) θα πουληθεί. Το θέμα είναι ότι δεν ανανέωσε όταν έπρεπε και οτι είμαστε έρμαιο των επιθυμιών των παικτών. Ναι φυσικά πρέπει και αυτοί να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, αλλά πρέπει και το κλαμπ που επένδυσε και τους ανέδειξε να αποζημιώθει.vs40 έγραψε:hawklord:
Κάθε μεταγραφική περίοδο (2016-2021) τρέμει το φυλοκάρδι μου, αντί να έχω χαρά ότι θα πάρουμε κάποιον. Πιο πολύ φοβάμαι ποιον θα χάσουμε, σε μια περίοδο που το χρήμα ρέει άφθονο στον ΠΑΟΚ![]()
-
panpangr77
Κανείς δεν πρέπει να φύγει από τα σέντερ φορ σε χρόνια κορωνοΐου και έχετε δει το πρόγραμμα τον Ιανουάριο? Έχεις τρία σέντερ φορ και είσαι πολύ καλά ,με το νταμάρι που πήραμε παίζεις και κάνα δεκάλεπτο με 2 μπροστά στο τέλος. Επίσης ο Τσολακ της Ριέκα από ότι βλέπω στα βίντεο ήταν πιο ελαφρύς ας πάρει τον χρόνο του. Ανεβαίνει ο ανταγωνισμός πολύ στην θέση αυτή. Μακάρι να κλείσει το θέμα με τον Ομάρ και να πάρουμε ένα καλό χαφ. Όλη η χρονιά είναι ο Ιανουάριος.
Είναι θετικό ότι φορ και χαφ έρχονται δανεικοί και βλέποντας και κάνοντας ( μηδενικό ρίσκο).
Η ΑΜΚ δείχνει ότι τα έσοδα δεν πάνε καλά, οπότε ας μην παραβλέπουμε το ffp.
Καλή χρονιά σε όλους.
Καλή χρονιά ΠΑΟΚΑΡΑ.
Η ΑΜΚ δείχνει ότι τα έσοδα δεν πάνε καλά, οπότε ας μην παραβλέπουμε το ffp.
Καλή χρονιά σε όλους.
Καλή χρονιά ΠΑΟΚΑΡΑ.
το οπλοστασιο γεμιζει, ουαρντα , τσεχος και κροατης και Λαμπρου ...
επιθετικα βαζω ενα κλικ παραπανω, αμυντικα ομως εκεινα τα τραβηγματα των αντιπαλων μας απο τις φανελες και απτο τα σωματα δεν θελω να τα ξαναζησω...
γι αυτο θα παρουμε αλλο χαφ?

επιθετικα βαζω ενα κλικ παραπανω, αμυντικα ομως εκεινα τα τραβηγματα των αντιπαλων μας απο τις φανελες και απτο τα σωματα δεν θελω να τα ξαναζησω...
γι αυτο θα παρουμε αλλο χαφ?
- Dimitris++++
Με Κροβινοβιτς ή χαφ τέτοιας φιλοσοφίας και ένα μηχανάκι γρήγορο, δυνατό που να μοιράζει με σωστό τρόπο την πρώτη μπάλα ( δεν είναι μόνο ο Κάντε έτσι ) θα είμαστε τούμπανο...
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
xrisitsapa
και μόνο που ο Τσέχος με το δύσκολο όνομα είναι ψηλός εμένα με προδιαθέτει θετικά, θα δείτε πως όλοι θα του δίνουν πάσες και θα τον ταίζουν συνέχεια γιατί θα μπορούν να τον ξεχωρίζουν ανάμεσα στους αντιπάλλους μέσα στη περιοχή.
Να ψηλώσει λίγο η εντεκάδα μας

Να ψηλώσει λίγο η εντεκάδα μας
Πολλή εξέταση πέφτει. Η προεργασία έχει ήδη γίνει, τον παίκτη ή πάς και τον παίρνεις ή πάς για άλλον. Νομίζω τον Κροάτη κυνηγάμε, ο οποίος είναι δύσκολη περίπτωση.Mitsospaoki4 έγραψε:Η metrosport λέει ότι εξετάζεται και ο wilshere για τα χαφ.