Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από Mīngus »

Είναι μέχρι στιγμής ίσως η πιο βαρετή μεταγραφική περίοδος. Περιμένεις να σκάσει κάνας παπάς να ασχολείσαι και πάνε οι φελλοί οι Βόσνιοι και βγάζουν ότι θέλουμε έναν 29χρονο Βόσνιο φορ.
Φορ ρε φίλε που παίζει να ναι η μόνη θέση που δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Ούτε ένας παπάς της προκοπής...
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Καμιά γενικολογία στυλ καφετζους 'μεγαλο δρομο θα διαβεις' εχουμε σημερα? :P
Πηγα σε μαγισσες σε χαρτοριχτρες και μου αποκαλυψαν συνταρακτικα νεα:Θα παρουμε παιχτες σε θεσεις που ποναμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Για σενα οχι...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φίλε τζοσουα εκτιμώ το κριτικό πνεύμα που σε διακατέχει και δίνει σίγουρα μια ξεχωριστή νότα στο φόρουμ. Άλλωστε αν το δεις σωστά και αποστασιοποιημένα , κανείς δε πρέπει να ξεγελαστεί από ένα πρωτάθλημα που κόστισε 120 εκατομμύρια σε μεταγραφές και να βάλει κάτω από το χαλάκι τις αστοχίες που γίνονται στο σχεδιασμό.

Για να ισορροπήσει η ζυγαρία ας είμαι εγώ ο χιουμορίστας δίχως περιεχόμενο , από τη στιγμή που εσύ μένεις στην ουσία και ανησυχείς για το αν ο σχεδιασμός της ομάδας είναι σωστός. Άλλωστε για κάθε σοβαρό κριτικό πρέπει να υπάρχει κι ως αντίβαρο κι ένας ασόβαρος που συμφωνεί με όλα. Με χαρά μου , έχω ήδη διαλέξει στρατόπεδο.

Φυσικά παραδέχομαι ότι το να αναρωτηθώ δημόσια σε ένα φόρουμ για το παρακάτω , ξεπερνάει κατά πολύ το πεδίο ενδιαφερόντων μου ή σωστότερα ικανοτήτων μου.

1) Αν αληθεύει το δημοσιεύμα για πρόταση Σαχοφ
2) Αν ισχύει το (1) και ταυτόχρονα αληθεύει το δημοσιεύμα για πρόταση Κάνιας
3) Αν ισχύει το (2) και ταυτόχρονα απαντήσουν θετικά
4) Αν ισχύει το (3) και η αποδοχή προτάσεων σημαίνει ότι αυτός που πληρώνει είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να υπογράψει άμεσα και τους δύο.
5) Αν ισχύει το (4) και ταυτόχρονα μείνει ο Μίσιτς.
6) Αν ισχύει το (5) και γνωρίζουμε ότι όλο αυτό δεν είναι η κύρια εισήγηση του προπονητή μας.
7) Αν ισχύει το (6) πως γίνεται να κάνουμε άλλες 2 καλές μεταγραφές όπως είπε ο Γιώργης στο πάντα έγκυρο ινστα του ;

Τώρα που το βλέπω με ψυχραιμία όντως είμαστε στα πρόθυρα ενός ιστορικού λάθους.
Εύχομαι να μας λυπηθεί ο θεός.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και γιατι καποιον δεν μπορουν να απασχολουν τα παραπανω σεναρια σε μια αλωστε νεκρη αγωνιστηκα περιοδο ακομα και αν θελει απλα να βασανιζει το μυαλο του με αντικειμενο την καψουρα του χωρις να υπαρχουν καποιοι που δεν τους αφορουν να λενε τις εξυπναδες τους? Για δειξε μου ενα δειγμα υστεριας οπως εγραψε ο teod λιγο πιο πανω που θα δικαιολογουσε ισως μια σειρα αντιδρασεων και ανουσιων οσο και ανοστων χιουμοριστικα ευφυολογηματων .
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

qui est Χάσκιτς?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είναι δυνατόν να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ γι'αυτόν τον μυρωδιά;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:α παιζει απατη δηλαδη και ηθελε ο σαββιδης να κοριδεψει το λουτσεσκου και εμας ολους (αλλα δεν τρωμε εμεις κουτοχορτο χεχε) κ να φερει την παλτουδια, τον παικτη που δεν κανει.Μαλλον για να γλιτωσει λεφτα ο γιουφτος.
Οχι αλλους Ιντιο και μπαιανους στον ΠΑΟΚ.
μας.

ΠΑΟΚ μας.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ΠΑΟΚ μας και ουν κλουμπ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

άνοστα αστεία εγώ (για σένα), ανούσιο πεδίο προβληματισμού για το σχεδιασμό της ομάδας εσύ (για μένα).

ένα ένα είμαστε στο σκορ και συνεχίζουμε.

τι να γινει πάμε παρακάτω
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Ομως συγκεκριμενα,τα θεματα του σχεδιασμου της ομαδας στο δικο μου μυαλο θελουν πολυ δρομο ακομα για να με πεισουν πως λαθη του παρελθοντος τα εχουν αφησει πισω και ενα πρωταθλημα μετα απο επενδυση 120 μυριων δεν θα με κανει να αλλαξω γνωμη.
Κακά τα ψέμματα μαν, αν οποιαδήποτε ομάδα σε είχε για ΤΔ, παίχτες θα έπαιρνε την τελευταία ώρα της τελευταίας μέρα των μεταγραφών.
Είσαι ο πιο ψείρας απ όλους και παραμετροποιείς τα πάντα σε τέτοιο βαθμό και με 120 χιλιάρικα να είχε πάρει το πρωτάθλημα πάλι θα είχες θέμα.

Άσε που επ ουδενί δεν είναι ''ενα πρωταθλημα μετα απο επενδυση 120 μυριων'' αυτά είναι απλοϊκές γενικότητες που υποστηρίζει ο Καρυπίδης.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση, υποστηρίζοντας ακράδαντα πως η κριτική - ακόμη και σε αυστηρότερα επίπεδα - εφόσον πηγάζει από την καψούρα του καθενός για τον ΠΑΟΚ, δεδομένο για ΟΛΟΥΣ θαρρώ εδώ μέσα - είναι πάντα γόνιμη, παραθέτω και τον αντίλογο στο εξής :

120 εκατομμύρια δεν κόστισε ένα πρωτάθλημα.

120 εκατομμύρια κόστισε ένα πρωτάθλημα,
συν ένα ακόμη καρακλεμμενο πρωτάθλημα,
συν τρία κύπελλα,
συν ένας τελικός,
συν η πάρα πολύ μεγάλη προοπτική κατάκτησης και ενός δεύτερου (τρίτου) συνεχόμενου πρωταθλήματος και τέταρτου συνεχόμενου κύπελλου,
συν η αποδόμηση της παράγκας στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα όποια εναπομένοντα κατάλοιπα που απαιτείται να εξαφανιστούν,
συν η συνεχής ανάπτυξη και γιγάντωση του ΠΑΟΚ (και του... brandname του :lol: :lol: :opaokara: )
και η λίστα είναι μακρά.

Προφανώς και μπορούμε πολλά περισσότερα και είναι οφειλή στη φύση μας, στην ιστορία και στην ύπαρξή μας να τα επιδιώκουμε και να τα επιτύχουμε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα βαρεθηκα και προφανως βαρεθηκατε και εσεις...Δεν αξιζει πραγματικα να απαντησω στα παραπανω ποστ και δεν αναφερομαι στο macho...Χαρισμα σας το φορουμ...
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

obanebane έγραψε:Είναι δυνατόν να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ γι'αυτόν τον μυρωδιά;
κοιτα να δεις που θα μας τον κλεψει ο ρουλης μεσα απο τα χερια
κατι ακουσα οτι ο μεγαλοεπιχειρηματιας Καρυπιδης ζητησε δανεικα απο Κοκε ο οποιος κερδισε μεγαλο τουρνουα ποκερ προσφατα
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Don't leave joshua,δεν βλεπω να λες κατι λαθος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”