Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Και μακρυα απο Esiti ...Τα θετικα ειναι πως ειναι δυνατος πολυ, με αντοχη και κοψιματα και παιζει σε ομαδα που οι αντιπαλοι την αντιμετωπιζουν με ταμπουρι οποτε εχει και αυτη κατοχη οπως ο ΠΑΟΚ. Μεχρι εκει ομως. Μπροστα ποτε και καθετες ουτε με το σταγονομετρο. Απο θεμα ταχυτητας ειναι στα ιδια με τον Βερμπλομ. Αυτα για καποιους που λενε για τον Εsiti.
- ramolimendo
Κατι ψυχολογικα- τα ειχε και πριν παει στον βαζελοΠαλαιολόγος έγραψε: ποιο ειναι το ιατρικο ιστορικο;φουλ σεζον δεν διανυει; μου διαφευγει κατι παιδες;
Tα ψυχολογικα δεν παιζει να ηταν απόρροια των τραυματισμων και της αγωνιστικης του απραξιας δηλαδη; Εγω στον βαζελο ειδα εναν παικτη με υπερμετρο ζηλο και τσαμπουκα οσο δεν παει με αυτοπεποιθηση. Ποια ψυχολογικα βρε ΠΑΟΚαρες μου;
Οταν sdna και 24 γραφουν για Μπονατινι,είναι ξεκάθαρο στα δικά μου μάτια ότι αυτός είναι ο πρώτος στόχος, τώρα αν για τον Α,Β λόγο χαλάσει και έρθει άλλος δεν αλλάζει κάτι.
Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνεις ότι το ίδιο αφήνει να εννοηθεί και ο macho.
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω τη γνώμη μου για τον Σουηδό, παιχταρας,στα καλά του καλύτερος και από τον Πριγιοβιτς, όσο επαγγελματίας όμως και να δηλώνει κάποιος δε παύει να είναι ένας πρώην παίχτης του Βαζελου που λατρεύτηκε εκεί και αυτός με τη σειρά του δέθηκε με δαύτους,έχουν προηγηθεί πολλά μεταξύ μας όσο έπαιζε εκεί,τι να πρωτοθυμηθει κανείς.
Πολλά τα μείον ρε παλικάρια,τόσοι και τόσοι μισθοφόροι πέρασαν από τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη,αυτός δηλαδή πιστεύετε ότι θα τα δώσει όλα για την ομάδα;
Εγώ λέω ότι θα τραβάμε τις πουτσοτριχες μας με δαυτον.
Επειδή όμως θέλω να είναι δίκαιος, αν τυχών έρθει και διαψεύσει το συλλογισμό μου,πρώτος θα του βγάλω το καπέλο εδώ μέσα.
Πολλά τα μείον ρε παλικάρια,τόσοι και τόσοι μισθοφόροι πέρασαν από τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη,αυτός δηλαδή πιστεύετε ότι θα τα δώσει όλα για την ομάδα;
Εγώ λέω ότι θα τραβάμε τις πουτσοτριχες μας με δαυτον.
Επειδή όμως θέλω να είναι δίκαιος, αν τυχών έρθει και διαψεύσει το συλλογισμό μου,πρώτος θα του βγάλω το καπέλο εδώ μέσα.
- V-olakiotis
Μακάρι να κλείσει ο παίκτης που είναι πρώτη επιλογή, έστω κι αν είναι ο Μπονατινι.
Αν και έχω μια κρυφή ελπίδα ότι δεν είναι, αφού το όνομα του έχει διαρρεύσει στα μέσα, αλλά ο Μacho παραμένει σφίγγα ως προς το όνομα της πρώτης επιλογής.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αν και έχω μια κρυφή ελπίδα ότι δεν είναι, αφού το όνομα του έχει διαρρεύσει στα μέσα, αλλά ο Μacho παραμένει σφίγγα ως προς το όνομα της πρώτης επιλογής.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Φιλε Μπανε εγω προσωπικα λαχταραω Νικολιτς και οχι τοσο Μπεργκ . Το να μιλαμε ομως για ψυχολογικα ενος παικτη που εχει δημιουργησει πιο πολλα σε αντιπαλους παρα οσα εικαζονται να εχει, δηλωνει οτι ενδομυχα πιο πολυ δεν τον θελουμε εμεις σαν λαος παρα οτι δεν μας κανει.
Εγώ πιστεύω αυτό που λέει παραπάνω ο φίλος μην είναι κανένας που δεν μπορούμε να φανταστούμε κιόλας.
Εμένα πάντος μου κόλλησε 1 όνομα και Πορτογάλος ο Nelson Oliveira.
Εμένα πάντος μου κόλλησε 1 όνομα και Πορτογάλος ο Nelson Oliveira.
Φιλε bane, εδώ που φτάσαμε πλέον και επειδή ήδη έχει υπάρξει μια στιχομυθία μεηλ με τα παιδιά μπορώ να σου το πω ευθέως πως αυτός είναι. Δεν υπάρχει νόημα να κρυβόμαστε πλέον ούτε να εκτεθεί κανείς καθώς το άρθρο με την προτεραιότητα προέκυψε από σκόπιμη διαρροή της ΠΑΕ μέσω τηλεφωνήματος.obanebane έγραψε:Οταν sdna και 24 γραφουν για Μπονατινι,είναι ξεκάθαρο στα δικά μου μάτια ότι αυτός είναι ο πρώτος στόχος, τώρα αν για τον Α,Β λόγο χαλάσει και έρθει άλλος δεν αλλάζει κάτι.
Εξαρχής αυτός ήταν απλά συμφωνούσε μόνο η ομάδα αλλά όχι ο παίκτης, και μάλιστα όχι λογω μισθού αλλά λογω πρωταθλήματος έχοντας προτάσεις μικρότερες ομως και με όρους που δεν κάλυπταν την ομάδα του. Πάντως ακόμα και τώρα ο παίκτης δεν εχει συμφωνήσει οριστικά αν και πλέον η προοπτική κατάκτησης πρωταθληματος τον τραβάει.
Όλα αυτά τα υπόλοιπα ονόματα που ξαφνικά διάβασες σήμερα είναι είτε διαρροές ατζέντηδων προσπαθώντας να διαφημισουν πελάτες μεσω εικονική επιθυμίας του ΠΑΟΚ τώρα που υπάρχει ακόμη περισσότερο ζεστό χρήμα είτε ατζέντηδων που ενημερώθηκαν για τις τελικές επαφές του ΠΑΟΚ και έτρεξαν να προλάβουν μία από τις λίγες πόρτες με πολλά λεφτά που υπάρχουν τώρα το χειμώνα, πριν κλείσει οριστικά
Όλα πλην ενός που ταρακούνησε κάπως το ακουσμα του ονόματός του.
Πες το και έτσι φίλε,σε ότι με αφορά δεν υιοθετώ μπούρδες περί ψυχολογικών,είμαι ξεκάθαρος νομίζω.
Σαφως και για να ενισχυσω τα λεγομενα σου πως δεν τον θελουμε σαν λαος αναφερω τα περι ψυχολογικων που διαβαζουμε απο συνοπαδους εδω μεσα. Κοινως συμφωνουμε για το θεμα του παικτη αυτου.obanebane έγραψε:Πες το και έτσι φίλε,σε ότι με αφορά δεν υιοθετώ μπούρδες περί ψυχολογικών,είμαι ξεκάθαρος νομίζω.
macho είσαι ωραίος τύπος να ξέρεις, με μεγάλη αξιοπρέπεια μας έγραψες ότι μας έγραψες και μου θύμησες λίγο το παλιό φόρουμ που ήταν γεμάτο αξιόλογους ανθρώπους σαν και εσένα.
Να είσαι καλά φίλε και μη χάνεσαι.
Να είσαι καλά φίλε και μη χάνεσαι.
John Guidetti για αυτον λες οτι ταρακούνησε την Παε?Macho έγραψε:Φιλε bane, εδώ που φτάσαμε πλέον και επειδή ήδη έχει υπάρξει μια στιχομυθία μεηλ με τα παιδιά μπορώ να σου το πω ευθέως πως αυτός είναι. Δεν υπάρχει νόημα να κρυβόμαστε πλέον ούτε να εκτεθεί κανείς καθώς το άρθρο με την προτεραιότητα προέκυψε από σκόπιμη διαρροή της ΠΑΕ μέσω τηλεφωνήματος.obanebane έγραψε:Οταν sdna και 24 γραφουν για Μπονατινι,είναι ξεκάθαρο στα δικά μου μάτια ότι αυτός είναι ο πρώτος στόχος, τώρα αν για τον Α,Β λόγο χαλάσει και έρθει άλλος δεν αλλάζει κάτι.
Εξαρχής αυτός ήταν απλά συμφωνούσε μόνο η ομάδα αλλά όχι ο παίκτης, και μάλιστα όχι λογω μισθού αλλά λογω πρωταθλήματος έχοντας προτάσεις μικρότερες ομως και με όρους που δεν κάλυπταν την ομάδα του. Πάντως ακόμα και τώρα ο παίκτης δεν εχει συμφωνήσει οριστικά αν και πλέον η προοπτική κατάκτησης πρωταθληματος τον τραβάει.
Όλα αυτά τα υπόλοιπα ονόματα που ξαφνικά διάβασες σήμερα είναι είτε διαρροές ατζέντηδων προσπαθώντας να διαφημισουν πελάτες μεσω εικονική επιθυμίας του ΠΑΟΚ τώρα που υπάρχει ακόμη περισσότερο ζεστό χρήμα είτε ατζέντηδων που ενημερώθηκαν για τις τελικές επαφές του ΠΑΟΚ και έτρεξαν να προλάβουν μία από τις λίγες πόρτες με πολλά λεφτά που υπάρχουν τώρα το χειμώνα, πριν κλείσει οριστικά
Το ιστορικό στο οποίο αναφερθηκα και απασχολησε ειναι οι μυϊκοί τραυματισμοί σε συνάρτηση με ηλικία και επαναφοράς στις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος και συνθηκών. Προσωπικά δεν ανέφερα ΠΟΥΘΕΝΑ ψυχολογικά. Απλά ακολούθησε ενα σπασμένο τηλέφωνο στη συνέχεια.
Δηλαδή δεν είχε πρόβλημα να πάει στα 22 του στην Σαουδική Αραβία αλλά τον χαλάει ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα; Εξάλλου βλέπει και ο ίδιος λογικά ότι δεν είναι (ακόμη τουλάχιστον) για Premier.Macho έγραψε:Φιλε bane, εδώ που φτάσαμε πλέον και επειδή ήδη έχει υπάρξει μια στιχομυθία μεηλ με τα παιδιά μπορώ να σου το πω ευθέως πως αυτός είναι. Δεν υπάρχει νόημα να κρυβόμαστε πλέον ούτε να εκτεθεί κανείς καθώς το άρθρο με την προτεραιότητα προέκυψε από σκόπιμη διαρροή της ΠΑΕ μέσω τηλεφωνήματος.obanebane έγραψε:Οταν sdna και 24 γραφουν για Μπονατινι,είναι ξεκάθαρο στα δικά μου μάτια ότι αυτός είναι ο πρώτος στόχος, τώρα αν για τον Α,Β λόγο χαλάσει και έρθει άλλος δεν αλλάζει κάτι.