Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Mao_Mao »

ο Σαββίδης τζουνιορ είχε πει για καρέλη θα δούμε.
Μόνο μην ανακοινωθούν αυριο 2 παικτες και ειναι διπλό το κακό.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Η αλήθεια είναι ότι στα εξτρέμ υπάρχει πολύ ταλέντο και ταχύτητα αλλά λίγη εμπειρία, που για μένα σαν οπαδό μπορεί να είναι οκ, αλλά φαντάζομαι ότι για τον Λουτσέσκου όχι. Είχαμε ένα θετικό δείγμα από Τζ'άμπα και Λημνιό αλλά δε γίνεται να έχουν σταθερότητα από τώρα. Να τους δούμε κι αύριο στο ζόρικο ματς. Από τους υπόλοιπους που μπορούν να παίξουν εξτρέμ, ο Ουάρντα είναι το δύσκολο παζλ, δεν έχω καταλάβει αν τον υπολογίζουμε ως βασική λύση ή αν θέλουμε να τον πουλήσουμε και τι θέλει κι αυτός, που είναι ειδική περίπτωση παίχτη. Από κει και πέρα ο Μπίσε μπαίνει στο τελευταίο έτος συμβολαίου και 30άρισε κιόλας, ο Λάμπρου σίγουρα κι αυτός δεν θα είναι σταθερά λόγω εμπειρίας. Οπότε δεν θα μου κάνει εντύπωση αν φύγει τουλάχιστον ένας συν τον Μυστακίδη και πάρουμε καμιά "καψούρα" από τις γνωστές αγορές. Κανέναν Ούγγρο, ξέρω γω...
Τον Καρέλη πάντως δεν τον θέλω. Αν είναι να πάρουμε εξτρέμ θα θελα έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ γραμμής, Από τη στιγμή που έχουμε τόσους παίχτες που παίζουν με ανάποδο πόδι και από τη στιγμή που μπορεί να συγκλίνει και το μπακ, αυτό είναι που μας λείπει.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ας παρουνε μπακαρα να ανεβει ο βιερινια.. προφανως και δεν θα παμε για εξτρεμ θεωρω ,εκτος αν περασουμε κ βασιλεια κ σπαρτακ.. και θα πρεπει να φυγουν 2.. ουαρντα λογικα και λαμπρου(ουτε να το σκεφτομαι θελω)..
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Πιστεύω ότι αν ο Λουτσέσκου πίστευε ότι ο Βιερίνια είναι πιο χρήσιμος στα εξτρέμ θα το είχαμε πάρει το μπακ από την αρχή του καλοκαιριού. Τώρα και μπακάρα να πάρουμε θ αργήσουμε να τον δούμε βασικό.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Νομιζω πρεπει να το βγαλουμε απο το μυαλο μας το σεναριο Βιειρινια-εξτρεμ...
Το περιεργο ειναι το πως θα διαχειριστουν τους τοσους μεσοεπιθετικους που εχουμε, αν αποκτησουν και ακομη εναν εξτρεμ..
Βεβαια μπορει να παιζει σεναριο αποχωρησης Ελ Καντουρι και Ουαρντα μετα τη Βασιλεια οποτε τοτε θα χει λογικη ολο αυτο...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν δεν πιστευουν οτι μπορει να μπει σε καλουπι ο ουαρντα ,τοτε οκ.. αλλα αν ερθει παικτης θα πρεπει να ειναι παικταρας... γιατι εχουμε 3 νεαρους ταλεντα εκει..
γενικα ειμαστε ικανοι να παρουμε κ αλλο εξτρεμ και να μην παρουμε αρ μπακ..
Άβαταρ μέλους
matrixxakos4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από matrixxakos4 »

εγω με το φτωχο μου μυαλο βλεπω δανεισμο του λημνιου σε ομαδα του εξωτερικου σετουμπαλ πελκα φαση. 1ον γιατι Ο λαμπρου αξιζει μια ευκερια και δεν θα κατσουν και οι 2 . δεν θα παμε με 3 19χρονους εξτρεμ ζαμπα-λημνιο-λαμπρου.

Ο μυστακιδης δεν χωραει πουθενα δυστυχως και τον βλεπω για κανενα ατρομητο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o λημνιος δεν το κουναει...αξιζει ευκαιρια ο λαμπρου και δεν αξιζει ο λημνιος?? ας σοβαρευτουμε..ο λημνιος ειναι βασικος και μελος της ομαδας με 27 αγωνες περσυ στα 18 του.. την πρωτη χρονια του.. εχει φυσιολογικη εξελιξη 18 χρονου... αν ηταν κ αποτελεσματικος με νουμερα θα ειχε φυγει ηδη εξωτερικο..
Άβαταρ μέλους
matrixxakos4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από matrixxakos4 »

τι ειναι αυτο που εχει κανει ο λημνιος και οχι ο λαμπρου? για να μην παρεξηγηθώ δεν λεω πως δεν μου κανει ο χ λημνιος ! Την σκεψη μου γραφω. Το ειπε και μονος του ο Λημνιος πως δεν βελτιωθηκε απο περυσι, στο ενας με εναν δεν το εχει - δεν το προσπαθει, σκορερ δεν ειναι, ασιστ δεν κανει, ειναι καλος στην τακτικη και πιστευω πως πρεπει να παει εξωτερικο δανεικος.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ο Λημνιος τακτικα ειναι πολυ μπροστα...Αν ειχε και το γκολ θα ειχε κανει μεταγραφη ηδη οπως ειπε και ο Demir
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Δε ξέρω αλλά αυτά τα “δεν θα έχουν σταθερότητα λόγω ηλικίας” όταν αναφερόμαστε σε 20χρονους μου ακούγονται φοβερά κλισέ, κατάλοιπα ίσως της ελληνικής κοινωνίας που ο 30αρης θεωρείται μικρός και μενει με τους γονείς του.
Παίκτης που έχει ποιότητα και είναι σωστά δουλεμένος-γυμνασμένος σε αυτή την ηλικία πρέπει να παίρνει τη φανέλα βασικού σπιτι του. Ο Mbappe που είναι κανα 6μηνο μικρότερος από τους δικούς μας σήκωσε ολόκληρη Γαλλία στις πλάτες του και εμείς περιμένουμε τους δικούς μας να ωριμάσουν στα 25 τους.
Με λίγα λόγια η ηλικία των «πιτσιρικάδων» μας είναι τέτοια που πρέπει να θεωρούνται βασικές λύσεις άμεσα.. αν δεν μπορούν να θεωρηθούν τετοιες τότε την πατήσαμε
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Για να μην το "παρατραβάμε", ο Λημνιος με τον χρονο θα γινει ενα φοβερο full back είτε σε αμυνα 4αδας (που παιζει ο Λουτσέσκου) είτε ως winger σε 343/352
Kostas_g4

Δημοσίευση από Kostas_g4 »

riegel έγραψε:Δε ξέρω αλλά αυτά τα “δεν θα έχουν σταθερότητα λόγω ηλικίας” όταν αναφερόμαστε σε 20χρονους μου ακούγονται φοβερά κλισέ, κατάλοιπα ίσως της ελληνικής κοινωνίας που ο 30αρης θεωρείται μικρός και μενει με τους γονείς του.
Παίκτης που έχει ποιότητα και είναι σωστά δουλεμένος-γυμνασμένος σε αυτή την ηλικία πρέπει να παίρνει τη φανέλα βασικού σπιτι του. Ο Mbappe που είναι κανα 6μηνο μικρότερος από τους δικούς μας σήκωσε ολόκληρη Γαλλία στις πλάτες του και εμείς περιμένουμε τους δικούς μας να ωριμάσουν στα 25 τους.
Με λίγα λόγια η ηλικία των «πιτσιρικάδων» μας είναι τέτοια που πρέπει να θεωρούνται βασικές λύσεις άμεσα.. αν δεν μπορούν να θεωρηθούν τετοιες τότε την πατήσαμε
Συμφωνώ 100%. Μέχρι τα 23 ο,τι δείξεις, μετά είσαι αυτό που είσαι και μόνο προς τα κάτω πας.
Kostas_g4

Δημοσίευση από Kostas_g4 »

Δεν ακούγεται τίποτα πάντως για αριστερό μπακ. Ούτε καν παραμύθια των φυλλάδων. Δε μπορώ να διανοηθώ πλήρη ΠΑΟΚ χωρίς μεταγραφή μπακ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o rashford για παραδειγμα που ειναι αγγλος 20 χρονος με 2 χρονιες στην ομαδα ειναι σταθερος?? 19 -20 και σταθερος δεν γινεται.. ειδικα μεσοεπιθετικος.. το οτι δεν εχει τριπλα και 1 με 1 ο λημνιος μαλλον για πλακα το λετε.. δηλαδη ο μακ και ο τζαλμα δεν ειχαν 1 με 1..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”