eorptol1 έγραψε:Αν δεν χορέψει σερα στο κέντρο της Τούμπας θα ξενερώσω....potamda έγραψε:Ο ίδιος δήλωσε όμως ότι δε νιώθει Έλληνας. Δεν το κατακρίνω, αλλά το λέω για να μην περιμένουμε πολλά σε αυτό το κομμάτι!Ζαντός έγραψε: ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΟΙΞΕΙ TOPIC:
Το επίθετο στα Ελληνικά παρακαλώ, αν όχι όλο το ονοματεπώνυμο. Πρόκειται για Πόντιο!!![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
+++++++++++++potamda έγραψε:Συγγνώμη για το οφ-τόπικ, αλλά θεωρώ ότι ο Παλαιολόγος έχει δίκιο. Του έχει μπει μια ταμπέλα, παρεξηγείται συχνά και δέχεται πολλές επιθέσεις χωρίς λόγο και αιτία.
Συμφωνούμε, δε συμφωνούμε με τις απόψεις του, πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι σχεδόν πάντα τεκμηριωμένες και εντός λογικών ορίων. Εγώ χαίρομαι να διαβάζω ΚΑΙ τις απόψεις του.
Κάτι πρέπει να γίνει...
Πρώτη φορά αποφασίζει μέλος να φύγει από το φόρουμ ενώ έχει δεχτεί προσωπική επίθεση (κατά την γνώμη μου άδικη και προσβλητική) και δεν βρίσκεται ένα άλλο μέλος να τον υπερασπιστεί.Παλαιολόγος έγραψε:παιδια ως εδω,να ειστε καλα ολοι
δεν μπορω να συνεχισω να γραφω υπο αυτες τις συνθηκες ,τιποτα αλλο
δεν παλευεται τοση επιθετικοτητα και μαλιστα ΤΕΛΕΙΩΣ ανευ λογου,για ακομα μια φορα τι γραφω και τι μπουλινγκ δεχομαι(ο συγκεκριμενος,να ειναι καλα το παλικαρι,δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του ,αλλα με το γεγονος πως δεν μπορει να συγκρατηθει ωρες ωρες και εξαπολυει απιστευτη επιθετικοτητα και χαρακτηρισμους ΧΩΡΙΣ κανενα ουσιαστικο λογο ε αυτο με εκπλησσει ,για δευτερη φορα εν προκειμενοις !θυμαστε τι πανικο ειχε ξεκινησει παλι ανευ λογου την προηγουμενη φορα, τι νομιζε και τι πραγματι εγραφα!ΑΝ ειναι ποτε δυνατον δηλαδη)
και το μηνυμα εκει.
ε φτανει
ΥΣ σε οτι αφορα το μηνυμα .η λεξη σοβιετια εχει χρησιμοποιηθει απο πολακη,Luben και χιλιαδυο αλλα μεσα!Ακομα και ειρωνικα να την χρησιμοποιουσα(που δεν ειχα καμια τετοια προθεση) θα ειχα χιλιους δυο καλους λογους να το κανω σε οτι αφορα εκεινο το καθεστως.
παρεμπιπτοντως για τον γιο δεν εκανα λογο εκει οπως καταλαβαινουν απαντες,αλλιως ποιο το νοημα του μηνυματος(!),αλλα για τον πατερα,προφανως λογω των πολιτικων συνηθκων λεω λογικα δεν θα ειχε τοτε παρει υπηκοοτητα(δεν ξερω αν δοθηκε,απλα λεω λογικα),τωρα ομως ακομα και αν δεν εχει λεω πως δινεται αβερτα αυτη ιδιως με συριζα και λογικα μπορει να την εχει και επομενως ακομα πιο ευκολα να παρει και ο γιος του(αν δεν μπορει αμεσα).τι εγραψα που να δικαιολογει τετοιο μενος;να δεχομαι απο πανω και την ταμπελα χρυσαυγιτη!και να διατηρειται το μηνυμα κιολας στην συζητηση
χαιρετω
Υ.Γ MODS Ευχαριστώ που φροντίζετε να λειτουργεί αυτό το φόρουμ για να μπορώ εγώ να βλέπω καθημερινά απόψεις συνοπαδών μου και σπανίως να λέω και την δική μου. Στο θέμα του Παλαιολόγου ήσασταν απόντες αν θέλω να αποφύγω να πω μεροληπτικοί.
Υ.Γ.2 τώρα είδα το προηγούμενο μήνυμα
Αδικη και προσβλητικη?? Ενω το Σοβιετια τι ηταν?? Αστειο?? Δεν νομιζω.
Καθαρα απαξιωτικη εκφραση....και τα καλουδια του Παλαιολογου τα εχουμε διαβασει
πολλες φορες.
Μακρια απ το φορουμ τετοια πραγματα...και απ τους ακροαριστερους και απ τους ακριοδεξιους.
Εδω μιλαμε για ΠΑΟΚ....και ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ.
Το να προσπαθεις να κανεις προπαγανδα εδω ειναι τραγικο και μη αποδεκτο.
πολλες φορες.
Μακρια απ το φορουμ τετοια πραγματα...και απ τους ακροαριστερους και απ τους ακριοδεξιους.
- ilovegame27
potamda έγραψε:Συγγνώμη για το οφ-τόπικ, αλλά θεωρώ ότι ο Παλαιολόγος έχει δίκιο. Του έχει μπει μια ταμπέλα, παρεξηγείται συχνά και δέχεται πολλές επιθέσεις χωρίς λόγο και αιτία.
Συμφωνούμε, δε συμφωνούμε με τις απόψεις του, πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι σχεδόν πάντα τεκμηριωμένες και εντός λογικών ορίων. Εγώ χαίρομαι να διαβάζω ΚΑΙ τις απόψεις του.
Κάτι πρέπει να γίνει...
Και εγώ.
Μπράβο συνοπαδέ. Αυτά είναι που πρέπει να μαθαίνουμε για τους παίχτες μας εμείς που δεν έχουμε πρόσβαση σε τόσο εξειδικευμένα εργαλεία αξιολόγησης παιχτών όπως το wyscout. Συνέχισε δυναμικά για όλες τις μεταγραφικές μας κινήσεις.JohnDag έγραψε:ΠΑΟΚτσάκια μου καλώς σας βρήκα!
Παρακολουθώ εδώ και καιρό τις συζητήσεις σας (και τις απολαμβάνω) χωρίς να συμμετέχω. Είναι ωραίο που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις άλλωστε ΠΑΟΚ είσαι, κίνημα πολυπολιτισμικό και Τεράστιο. Χωράμε όλη στην αγκαλιά του Δικέφαλου Αετού.
Ο λόγος που παρεμβαίνω είναι γιατί μπορώ να σας δώσω κάποια στατιστικά στοιχεία για τον παίχτη Χατσερίδη μέσω wyscout το οποίο είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα (αν όχι το πιο αξιόπιστο) εργαλεία scouting που υπάρχουν σήμερα.
Σε καμία περίπτωση δεν δηλώνω ειδικός και επαγγελματίας, ένας απλός χομπίστας είμαι που αγαπάει παθολογικά την ομάδα του.
Κάνοντας, λοιπόν, μια σύγκριση του Ουκρανού με τους 2 βασικούς μας στόπερ προκύπτουν τα εξής ενδιαφέροντα στοιχεία:
Η σύγκριση αφορά την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε.
Αμυντικές επιδόσεις:
1) Επιτυχημένες αμυντικές προσπάθειες ανά ματς - Βαρέλα 8,74 / Κρέσπο 7,62 / Χατσερίδης 12,76
2) Κερδισμένες εναέριες μονομαχίες ανά ματς - Βαρέλα 63,75% / Κρέσπο 60,40% / Χατσερίδης 78,31%
3) Επιτυχημένα τάκλινγκ ανά ματς - Βαρέλα 33,33% / Κρέσπο 30,77% / Χατσερίδης 38,24%
4) Κοψίματα ανά ματς - Βαρέλα 4,34 / Κρέσπο 4,2 /Χατσερίδης 6,67
Είναι εμφανές από την στατιστική απεικόνιση ότι ο Ουκρανός υπερτερεί και των 2 σε αμυντικές επιδόσεις, παίζοντας μάλιστα και σε πιο δύσκολα ματς καθώς φέτος η Ντιναμό έφτασε μέχρι τους 16 του Europa League. Ειδικά στο 1) και 2) η διαφορά βγάζει μάτια.
Πάμε, όμως, τώρα να δούμε και την προώθηση του παιχνιδιού, αυτό που πολλοί πιστεύουν ότι είναι και το μειονέκτημα του Χατσερίδη. Για να δούμε τι λένε τα στατιστικά:
1) Ποσοστό επιτυχημένων πασών ανά ματς - Βαρέλα 91,16% / Κρέσπο 90,21% / Χατσερίδης 92,31%
2) Ποσοστό επιτυχίας προωθημένων πασών - Βαρέλα 82,66% /Κρέσπο 83,20% / Χατσερίδης 87,03%
3) Ποσοστό επιτυχημένων μακρινών πασών - Βαρέλα 51,19% / Κρέσπο 59,19% / Χατσερίδης 68,38%
Βάσει στατιστικής ο Χατσερίδης φαίνεται να είναι ο καλύτερος πασέρ απ' τους 3. Κι επειδή μιλάμε για προώθηση του παιχνιδιού από πίσω ειδικά το 2) και το 3) είναι σημαντικότατα. Η δε διαφορά στο 3 βγάζει μάτια.
Υ.Γ. Τα στατιστικά είναι στατιστικά. Πολλές φορές λένε πολλά, πολλές φορές δε λένε και τίποτα. Το αν θα πιάσει ένας παίχτης σε μια ομάδα είναι άθροισμα πολλών παραμέτρων. Πάντως βάση των στατιστικών στοιχείων ο Χατσερίδης φαίνεται ότι μπορεί να συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση της άμυνας μας.
Σίγουρα δεν είναι παίχτης που τον παίρνεις και λες "τι είναι πάλι αυτός που μας φέρανε;". Τα υπόλοιπα στο χορτάρι!
-
montekristo
- sourmenetes
- Moderator
Το οτι σου εκανε επιθεση ο che(δε θυμαμαι τα προηγουμενα σας δεν ειναι λογος να φυγεις).Οι υπολοιποι καζουρα σου κανανε,εχεις δωσει και συ καποια δικαιωματαΠαλαιολόγος έγραψε:παιδια ως εδω,να ειστε καλα ολοι
δεν μπορω να συνεχισω να γραφω υπο αυτες τις συνθηκες ,τιποτα αλλο
δεν παλευεται τοση επιθετικοτητα και μαλιστα ΤΕΛΕΙΩΣ ανευ λογου,για ακομα μια φορα τι γραφω και τι μπουλινγκ δεχομαι(ο συγκεκριμενος,να ειναι καλα το παλικαρι,δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του ,αλλα με το γεγονος πως δεν μπορει να συγκρατηθει ωρες ωρες και εξαπολυει απιστευτη επιθετικοτητα και χαρακτηρισμους ΧΩΡΙΣ κανενα ουσιαστικο λογο ε αυτο με εκπλησσει ,για δευτερη φορα εν προκειμενοις !θυμαστε τι πανικο ειχε ξεκινησει παλι ανευ λογου την προηγουμενη φορα, τι νομιζε και τι πραγματι εγραφα!ΑΝ ειναι ποτε δυνατον δηλαδη)
και το μηνυμα εκει.
ε φτανει
ΥΣ σε οτι αφορα το μηνυμα .η λεξη σοβιετια εχει χρησιμοποιηθει απο πολακη,Luben και χιλιαδυο αλλα μεσα!Ακομα και ειρωνικα να την χρησιμοποιουσα(που δεν ειχα καμια τετοια προθεση) θα ειχα χιλιους δυο καλους λογους να το κανω σε οτι αφορα εκεινο το καθεστως.
παρεμπιπτοντως για τον γιο δεν εκανα λογο εκει οπως καταλαβαινουν απαντες,αλλιως ποιο το νοημα του μηνυματος(!),αλλα για τον πατερα,προφανως λογω των πολιτικων συνηθκων λεω λογικα δεν θα ειχε τοτε παρει υπηκοοτητα(δεν ξερω αν δοθηκε,απλα λεω λογικα),τωρα ομως ακομα και αν δεν εχει λεω πως δινεται αβερτα αυτη ιδιως με συριζα και λογικα μπορει να την εχει και επομενως ακομα πιο ευκολα να παρει και ο γιος του(αν δεν μπορει αμεσα).τι εγραψα που να δικαιολογει τετοιο μενος;να δεχομαι απο πανω και την ταμπελα χρυσαυγιτη!και να διατηρειται το μηνυμα κιολας στην συζητηση
χαιρετω
Εκεινη τη στιγμη δεν ηταν καποιος να κοψει την κουβεντα και απολογουμαι για αυτο.
Δεν υπαρχει λογος να την κανεις, ειδικα για κατι τετοιο.
- Παλαιολόγος
sourmenetes οποτε εβλεπα αυτην την σημαια σου στο εικονιδιο,ανοιγε η καρδια μου
εισαι ιδιαιτερα νηφαλιος ως χρηστης και mod και ποντιαρα,οποτε εχεις ολα τα καλα του κοσμου
τωρα για το ολο ζητημα,μην ασχολεισαι περαιτερω και εσεις παιδια σας ευχαριστω παντως για τα καλα λογια(και για τα αντιθετα ,γιατι μονο με καλα θα ειμασταν για ξυλο),δεν υπαρχει κατι τωρα να επικεντρωθουμε.Ας μιλησουμε για ΠΑΟΚ καλυτερα.
να στε καλα!χαρηκα την επαφη μου μαζι σας!
ΠΑΟΚαρα Κοκκαλο!
οπως ο παππους μου(διοτι εχω και εγω ποντιακη ριζα sourmenetes!αμ πως)εκεινος ο καλοκαγαθος ανθρωπος που ηρθε απο τις εσχατιες μοναχος του.οπως ο συγχωρεμενος πατερας μου,εκεινη η ψυχουλα,που ολο αγωνια στεκοταν ορθιος μπροστα στην τηλεοραση οταν δεν τον χωρουσε ο καναπες!και ειχε να λεει για τις εκδρομες που εκανε για την αγαπημενη του ομαδα την παλαια και αγνη εκεινη εποχη που μεσουρανουσε η ομαδα μας.(εζησε και μπανε αργοτερα,χιλια καλα εζησε τελικα εκεινη η γενια αθλητικα μιλωντας τουλαχιστον ε,ειχαν και καλη μουσικη,ειχαν και πολιτικες ζυμωσεις με μια ανιδιοτελεια για τον συνανθρωπο,αλλα και φιλοπατρια,που συνδυαζαν και την πιστη στον Θεο,αλλωστε απο αυτην προεκυπταν και τα παραπανω,ολα!τπτ δεν απεμπολουσαν τα παιδια της θρυλικης ΕΔΑ,της πορειας ειρηνης!ευλογημενη γενια)
ΠΑΟΚ γιατι ετσι μαθαμε απο παιδια!
να στε καλα παιδια και συμπαθατε με οποιους σας στενοχωρησα.
εισαι ιδιαιτερα νηφαλιος ως χρηστης και mod και ποντιαρα,οποτε εχεις ολα τα καλα του κοσμου
τωρα για το ολο ζητημα,μην ασχολεισαι περαιτερω και εσεις παιδια σας ευχαριστω παντως για τα καλα λογια(και για τα αντιθετα ,γιατι μονο με καλα θα ειμασταν για ξυλο),δεν υπαρχει κατι τωρα να επικεντρωθουμε.Ας μιλησουμε για ΠΑΟΚ καλυτερα.
να στε καλα!χαρηκα την επαφη μου μαζι σας!
ΠΑΟΚαρα Κοκκαλο!
οπως ο παππους μου(διοτι εχω και εγω ποντιακη ριζα sourmenetes!αμ πως)εκεινος ο καλοκαγαθος ανθρωπος που ηρθε απο τις εσχατιες μοναχος του.οπως ο συγχωρεμενος πατερας μου,εκεινη η ψυχουλα,που ολο αγωνια στεκοταν ορθιος μπροστα στην τηλεοραση οταν δεν τον χωρουσε ο καναπες!και ειχε να λεει για τις εκδρομες που εκανε για την αγαπημενη του ομαδα την παλαια και αγνη εκεινη εποχη που μεσουρανουσε η ομαδα μας.(εζησε και μπανε αργοτερα,χιλια καλα εζησε τελικα εκεινη η γενια αθλητικα μιλωντας τουλαχιστον ε,ειχαν και καλη μουσικη,ειχαν και πολιτικες ζυμωσεις με μια ανιδιοτελεια για τον συνανθρωπο,αλλα και φιλοπατρια,που συνδυαζαν και την πιστη στον Θεο,αλλωστε απο αυτην προεκυπταν και τα παραπανω,ολα!τπτ δεν απεμπολουσαν τα παιδια της θρυλικης ΕΔΑ,της πορειας ειρηνης!ευλογημενη γενια)
ΠΑΟΚ γιατι ετσι μαθαμε απο παιδια!
να στε καλα παιδια και συμπαθατε με οποιους σας στενοχωρησα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 31 Μάιος 2018, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ 1000% με τα τονισμένα. Δεν έχω μιλήσει για πολιτική ποτέ εδω μέσα, δεν θα το κάνω. Διαπιστώνω απλώς ότι όποιος διαφωνεί με κάποιες θέσεις μας εύκολα τον λέμε χρυσαύγουλο.BigBaby έγραψε:Αδικη και προσβλητικη?? Ενω το Σοβιετια τι ηταν?? Αστειο?? Δεν νομιζω.
πολλες φορες.
Υ.Γ. δεν έχω γνώση με ποια σημασία μπορεί να χρησιμοποιείται η λέξη σοβιετία. Δεν την χρησιμοποιώ αλλά δεν ήξερα ότι έχει ταυτιστεί με κάποιον πολιτικό χώρο η χρήση του όρου
- sourmenetes
- Moderator
Τεμετερον ασε τα χαζα...
Ολους μας χρειαζεται και το φορουμ και ο ΠΑΟΚ!!!
Δε θα πω κατι αλλο...
Χαλαρωσε σημερα και αυριο παλι εδω.

Ολους μας χρειαζεται και το φορουμ και ο ΠΑΟΚ!!!
Δε θα πω κατι αλλο...
Χαλαρωσε σημερα και αυριο παλι εδω.
Καμια μεταγραφη θα κανουμε αιντε ξυπνατε στν παε η αεχ και ο γαυρος τα εχουν σαρωσει ολα αντεεεεεε ξυπνατεεεεεεε βρυζα γυρνα πισω.
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες, επειδη εκεινη την ωρα γινοταν χαμος απο ποστ και δεν ειδα του παλαιολογου, ουτε του che θεωρω οτι και οι 2 ξεφυγαν.
Δεν υπαρχουν αριστεροδεξιες μαλακιες να μας χωρισουν.
Το ληγουμε εδω.
Ολοι εχουμε πει π@π@ριες εδω μεσα(βασικα εχετε πει, εγω ποτε
) το κλεινουμε εδω.Γιατι να σκαμε??
Εγινε λαθος και το ληγουμε.
Παμε παρακατω...
Τετοιες μερες δε χανονται, σαν αυτες που ερχονται.
Δεν υπαρχουν αριστεροδεξιες μαλακιες να μας χωρισουν.
Το ληγουμε εδω.
Ολοι εχουμε πει π@π@ριες εδω μεσα(βασικα εχετε πει, εγω ποτε
Εγινε λαθος και το ληγουμε.
Παμε παρακατω...
Τετοιες μερες δε χανονται, σαν αυτες που ερχονται.
-
montekristo
Πολυ ωραια αναλυση απο JohnDag
Ολα θα φανουν στο χορταρι
Παιδια ο καθενας εχει την αποψη του αλλα δεν ειναι ωραιο να χαρακτηριζεις φασιστα και χρυσαυγιτη καποιον χωρις να τον ξερεις ποσο μαλλον μεσα σε ενα forum
Ακομα και δικιο να εχεις το χανεις οταν συμπεριφερεσαι ετσι
γενικα ακραιοι χαρακτηρισμοι καλο ειναι να αποφευγονται
οπως ειπε και ο sourme ολοι λεμε καμια μλκια αλλα μην ξεφευγουμε
Ολα θα φανουν στο χορταρι
Παιδια ο καθενας εχει την αποψη του αλλα δεν ειναι ωραιο να χαρακτηριζεις φασιστα και χρυσαυγιτη καποιον χωρις να τον ξερεις ποσο μαλλον μεσα σε ενα forum
Ακομα και δικιο να εχεις το χανεις οταν συμπεριφερεσαι ετσι
γενικα ακραιοι χαρακτηρισμοι καλο ειναι να αποφευγονται
οπως ειπε και ο sourme ολοι λεμε καμια μλκια αλλα μην ξεφευγουμε