31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- Salvador Allende
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Η θέση του Νο.1 ξεκινάει (πάλι) από αυτόν για τη νέα χρονιά. Βγάζοντας εντελώς εκτός το συναισθηματικό, το κέρδισε με τις κρίσιμες επεμβάσεις του.
Τώρα αν είναι να βάλω και το συναισθηματικό ο τύπος αξίζει ισόβιο συμβόλαιο με ότι έχει ακούσει από τους πάντες (τους έβγαλε λάθος).
Τώρα αν είναι να βάλω και το συναισθηματικό ο τύπος αξίζει ισόβιο συμβόλαιο με ότι έχει ακούσει από τους πάντες (τους έβγαλε λάθος).
-
Κατάλληλος γι αυτό που παίζουμε, είναι. Έχει αποδειχτεί πλέον. Το θέμα είναι αν μπορούμε να φέρουμε κάποιον εξίσου κατάλληλο, αλλά καλύτερο και σταθερότερο.ABOLEYTOI έγραψε:το ερώτημα για τον τερματοφύλακα, αλλά και για κάθε θέση, δεν είναι αν μπορούμε να φέρουμε καλύτερο, αλλά καταλληλότερο. Αφού αποφασίσουμε τι και πως θα παίζουμε μπορούμε να μιλήσουμε για χαρακτηριστικά παικτών που χρειάζονται / λείπουν και να απαντήσουμε στο ΥΓ.
Νομίζω ότι με τα λεφτά που δίνουμε και την προϊστορία που έχουμε στη θέση, αυτό είναι απίθανο.
Το πιθανότερο είναι να φέρουμε κάποιον επιπέδου Όλσεν ή Ρέι ( δεν το λέω υποτιμητικά) με καλό βιογραφικό- προδιαγραφές κτλ και στο τέλος να παίζει πάλι ο Πασχαλακης.
σωστά. Αλλά σε αυτό που παίζουμε καταλήξαμε στα τελειώματα της σεζόν.
Το κάναμε από ανάγκη (επειδή ταίριαζε στην ομάδα) ή από επιλογή;
Και του χρόνου πως θα πορευθούμε;
και το κυριότερο, ποιος απαντάει στα παραπάνω, αυτοί που είναι εδώ ή περιμένουμε κάποιον να έρθει;
Το κάναμε από ανάγκη (επειδή ταίριαζε στην ομάδα) ή από επιλογή;
Και του χρόνου πως θα πορευθούμε;
και το κυριότερο, ποιος απαντάει στα παραπάνω, αυτοί που είναι εδώ ή περιμένουμε κάποιον να έρθει;
-
Αυτό που παίζουμε είναι το ίδιο τα τελευταία 5 χρόνια.
Ας το πάρουμε όλοι χαμπάρι.
Σφιχτά πίσω, οργανωμένα και μπροστά θα βρεθεί η άκρη.
Μόνο ο ζωγράφος πήγε να το αλλάξει και γι αυτό έμεινε ατιτλος.
Ας το πάρουμε όλοι χαμπάρι.
Σφιχτά πίσω, οργανωμένα και μπροστά θα βρεθεί η άκρη.
Μόνο ο ζωγράφος πήγε να το αλλάξει και γι αυτό έμεινε ατιτλος.
Κλείνεις Λοντίγκιν(ελεύθερος)για δεύτερο, αποδεσμεύσεις Ζιφκοβιτς και κρατάς Πασχαλάκη για βασικό.
- Amsterdamer_87
Ο παλιος καλος Πασχα επεστρεψε..
μηπως τελικα εφταιγε ο Ζωγραφος για την πτωση του ???
μηπως τελικα του ειχε γαμησει την ψυχολογια ο μπετοβλακας ???
αλλη εξηγηση δεν βρισκω..με Γκαρσια ο παιχτης ειναι παλι στα πανω του..
Ηρεμα ρωταω...
μηπως τελικα εφταιγε ο Ζωγραφος για την πτωση του ???
μηπως τελικα του ειχε γαμησει την ψυχολογια ο μπετοβλακας ???
αλλη εξηγηση δεν βρισκω..με Γκαρσια ο παιχτης ειναι παλι στα πανω του..
Ηρεμα ρωταω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Κυρ 23 Μάιος 2021, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μια χαρά. Από το να δώσουμε κανένα 3αρι για τον επόμενο Όλσεν, ας τα δώσουμε καλύτερα για αμυντικό χαφΤρόμος έγραψε:Κλείνεις Λοντίγκιν(ελεύθερος)για δεύτερο, αποδεσμεύσεις Ζιφκοβιτς και κρατάς Πασχαλάκη για βασικό.
31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Εγώ έχω ξαναπεί τη γνώμη μου.
Τον Πάσχα τον θέλω για βασικό. Τον θεωρώ από τους κορυφαίους αν όχι τον κορυφαίο για τα ελληνικά στάνταρ. Έχει ελαττώματα αλλά τα προσόντα του υπερκαλύπτουν αυτά που χρειαζόμαστε .
Μετά την αλλαγή συστήματος και την τοποθέτηση της άμυνας πιο πίσω, έπαιξε στο comfort zone του (κοντά στην εστία) που είναι το δυνατό του σημείο και επανήλθε .
Ο τφ είναι θέση ψυχολογίας και εμπειρίας και μετά από 2 πρωταθλήματα και 3 κύπελα ο Πάσχα πρέπει να μείνει. Έχει πλέον στο πετσί του το πνεύμα του νικητή . Είναι πολύτιμη μονάδα κορμού και απέδειξε ότι μπορεί να χτιστεί ομάδα πρωταθλητισμού πάνω του .
Για δεύτερο θα προτιμούσα έναν πιτσιρικά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τον Πάσχα τον θέλω για βασικό. Τον θεωρώ από τους κορυφαίους αν όχι τον κορυφαίο για τα ελληνικά στάνταρ. Έχει ελαττώματα αλλά τα προσόντα του υπερκαλύπτουν αυτά που χρειαζόμαστε .
Μετά την αλλαγή συστήματος και την τοποθέτηση της άμυνας πιο πίσω, έπαιξε στο comfort zone του (κοντά στην εστία) που είναι το δυνατό του σημείο και επανήλθε .
Ο τφ είναι θέση ψυχολογίας και εμπειρίας και μετά από 2 πρωταθλήματα και 3 κύπελα ο Πάσχα πρέπει να μείνει. Έχει πλέον στο πετσί του το πνεύμα του νικητή . Είναι πολύτιμη μονάδα κορμού και απέδειξε ότι μπορεί να χτιστεί ομάδα πρωταθλητισμού πάνω του .
Για δεύτερο θα προτιμούσα έναν πιτσιρικά
Sent from my iPhone using Tapatalk
- john4serres
Πολύ καλή εμφάνιση ΚΑΙ στον τελικό του Σαββάτου.
Στάθηκε στο ύψος του.
Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη.
Τρεις τελικοί, τρεις κούπες.
Στάθηκε στο ύψος του.
Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη.
Τρεις τελικοί, τρεις κούπες.
-
Ενιγματικο ποστ στο Ινσταγκραμ.. "goodbye Salonica" ... τωρα η παει διακοπες η μας αποχαιρεταει
- ΑποστόληςΑ
Ο dimbar είχε γράψει πριν έξι μέρες: Ο Γκαρσία δεν θα μείνει, ούτε ο Πασχαλάκης
- Μπαρκαρούτσος
Δε νομίζω ότι πήγε διακοπές. Έχει υποχρεώσεις με την Εθνική καθώς παίζουν φιλικό με Βέλγιο την Πέμπτη, οπότε το πήγε διακοπές δεν φαίνεται να κολλάει ακριβώς 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Βασικά χθες ποδοβολει έπαιζε στην Αθήνα. Και εθνική να πήγε πάλι διακοπές κάνει.
- ToMousiTouCrespo
Αυτό θυμήθηκα κι εγώ όταν το είδα. Ήταν αρκετά ξεκάθαρο αντίο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο dimbar είχε γράψει πριν έξι μέρες: Ο Γκαρσία δεν θα μείνει, ούτε ο Πασχαλάκης